Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
próbáld ki
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Mert ha jól emlékszem az egyiknél volt ez a hiba
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Hát ez általában ellenkezõ elõjellel szokott történni:

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Y\'oull Never Walk Alone

Ugyanígy csináltam mindent ami a docban szerepel, annó 2006-al nyomtunk pár meccset onlány spannal. ezért nem értem miért nem tudunk csatlakozni infomeister-al...router nincs infonak se.
Info...: ha vagy akkor msn-en dugd fel a képed várlak 😊
Y\'oull Never Walk Alone
Rigmus: " Lila majmok " tipp...
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Huni92 minden nap mással gyûlik meg vele a baja...
Zorrobomber várom csesza üzenetére válaszod
Capello! Lenne egy javaslatom, mely az FM Bajnokságra vonatkozik. Annak érdekében, h minden 2. nap ne legyenek oylan problémák, h h kell játszani, és h miért nem tudunk csatlakozni, itt van egy leirás, melyet akár közzé is tehetnél a honlapon.
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
pye
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
jobb csapattól nem szégyen kikapni 😛
(a Roma a legjobb ez egyértelmû -.-)
Kifognak titeket baszni innen lassan
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
fecoh:már irtam neki de am nem nekem kell leirni hanem hogy miért nem csatlakozunk egymáshoz arra kell rájöni..
ne fikázzátok már egymást, nem errõl szól ez a fórum... mivan? mindenki meg van zakkanva?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy Hi & grat all!
azért ne igy beszélj már légyszives...
Darkon 46 ezres lesz !
Y\'oull Never Walk Alone
Inter94: 3-5. Kikaptam, de azért, mert a papiron jobb kapus védett az elsõ félidõben. Pontosabban, "védett".
InfoMester: Belgium, Lengyelország
fecoh sosem vagy MSN en a többit PM be..
2010/11 BL csoport kerültem már rosszabb helyre is elsõ meccsem fener ellen lesz

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm