Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eközben: Tökutolsó Almeria - Listavezetõ Barcelona 0-0
1 meccsel kevesebbet játszva 1 pont a hátrányunk.
BL: Porto - Barca 2-0, kiesett a Barca 😄
BL: Roma - Real 3-2, visszavágó: félidõben 0-0, SOldado on, csapat lecseszés, 4-0, Soldado mester3mas, és Pepe fejesgól. 6-3 összben.
ezeknek nem viszik egekig az árukat, elmennek newcastlebe, kapnak munkavállalásit, és vadállatok (h a 4 kritériumodra válaszoljak)
látom mennyire belenéztél
am meg Llorist bármikor megveszed 10m-ért és legalább 2x annyit ér játéka alapján
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
ILYET MÉG NEM LÁTTAM , A KAPUSOM ( LLUIS MARIN ) SEMMI SINCS BEÁLLITVA DE MÉGIS GÓLT LÕTT !

vagy használj scoutot....
vagy használd a csapatod kapusát ha jol tom newcastleval vagy és given elég jo kapus +ott a fiatal krul vagy h hivják õ meg naon jo kapus lesz....
összegyûjtöttem NEKTEK (nem magamnak) egy rakat pléját, tessék már belenézni...
FM09: október közepe-vége
FMLive: a béta már elég régen megvan, és mostmár meghivó segitségével bki játszhat vele, bár sztem nem nagy durranás a cucc. Nekem nem jött be. És majd amikor fizetni is kell érte....
Hozzáteszem ez a csoportkörben van 😄 ezelõtt a Shachtar -t verte tizenegyesekkel(a csoportkörbe jutásért)
am Hi & grat all!
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
És kijutottam a 2010 VB-re ebbe a csoportba kerültem
kerülhettem volna rosszabb csoportba is😄
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Most meg szeretném mutatni, hogy miért nem írtam napok óta. A Köbenhavn-es kirúgás után ezzel töltöttem az idõmet:
A rájátszásról nem tettem képet, bocs.
Elsõ szezonban érkezett: Fiori a kapuba, Fresi, Kollár D. a védelembe, Esposito, a középpályára, Doudin, Urbán G., és Lomski a csatársorba.
Urbán az év igazolása, egy gól híján gólkirály lett, több mint 2 hónap sérüléssel.
Megszereztem a második szezonra Putilót, E. Corinit, Galantét, és még egy baloldali középpályást, meg Chiesát.
Putilóval már hamarabb megegyeztem, a többiek ingyen jöttek, hiszen a jó szereplésre való tekintettel az átigazolásra fordítható összeg: 0, azaz NULLA euró.
Di Canio nem hosszabbított sajnos.
Hajrá Magyarország!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
gondolom akkor nagyon pro lehetsz már, kicsit irigyellek is érte. tökjó lehet neked.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
de ha jól emléxem akkor 6 éve mivel egyszer 2002 PC guru kiadásában volt az elsõ..
utána meg a CM el ismerkedtem meg utána kijött az LMA 07 ami nem volt olyan rossz és a FIFA-n lévõ managerel de az gagyi és már az FM 07 és már most az FM 08
eLiXir:az alap játékra gondolsz??
nagyon aranyosak vagytok, köszönöm az információkat.
Új vagyok és szeretnék érdeklõdni a játékkal kapcsolatban. Olvasgattam róla és vannak már javítások, melyik a legújabb és honnan tudom letölteni? Teljesen mindegy milyen verziót szedem le torrentrõl, vagy warezrõl, ha crackelem és/vagy patchelem, jó lesz mindegyikkel igaz? Elnézést a buta és kezdõ kérdésekért, de a FAQ nekem sajnos nem akar betöltõdni.
Válaszotokat elõre is köszönöm.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
próbáld ki a CM08at
az új efem mikor jelenik meg?
tudnál akkor teni egy képet koman vladimirõl?
Fõleg úgy hogy még egy ligakupát is nehezebb megnyerni <#buck>#buck> Persze ez nem jelenti azt hogy nem Grat 😊
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"