Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
Igaza van Mikenak. Ez FM fórum, és nemigazán hiszem h Capello azzal fog foglalkozni, hogy elmondja a holnapi letöltéseket. Addig van néhány óra, simán meglehet várni.

Huni92
Real Madrid - Bilbao 6-2
eközben: Tökutolsó Almeria - Listavezetõ Barcelona 0-0
1 meccsel kevesebbet játszva 1 pont a hátrányunk.
BL: Porto - Barca 2-0, kiesett a Barca 😄
BL: Roma - Real 3-2, visszavágó: félidõben 0-0, SOldado on, csapat lecseszés, 4-0, Soldado mester3mas, és Pepe fejesgól. 6-3 összben.

ki vagy te?
Mike94
jah am meg Felipe annyi amennyi a faqba van, Stekelenburg annyi amennyi a faqba van, Costîl meg legeslegrosszabb esetbe is 1m...
ezeknek nem viszik egekig az árukat, elmennek newcastlebe, kapnak munkavállalásit, és vadállatok (h a 4 kritériumodra válaszoljak)
látom mennyire belenéztél
am meg Llorist bármikor megveszed 10m-ért és legalább 2x annyit ér játéka alapján

Mike94
ez nem CM topik, viszlát és kérdezz pm-be

rolee17
Zyndar! Ez meik skin, linket pls<#zavart1>

Forza Juve!!

HG: holnap milyen Championship Manager-es letöltések/cikk lesz(nek) a FM Hungary-n? 😊
Edison Cavani nagyon gecijó játékos , 31 évesen is az Atlético-nál meccsenként 2õt vág... de Záratét nincs aki megelözze

Kevesebb mint 9 hónap és jön a stadion...<#gun><#gun><#gun>

Huni92
Nem tudtam h Kastéllyal vagy. Krult nyomassad. Állat a srác.

elsõ képen nem látszik a 12-es mezszám , másodikon igen , elöbb nézzél lécci ne egybõl kérdezz

kezébe -.-'

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

InfoMester
az elsõ képen hol a labda??

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

Darthmushroom
ja ilyen szokott lenni h kirugásbol rug😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

na mégis rávettem magam a játékra
ILYET MÉG NEM LÁTTAM , A KAPUSOM ( LLUIS MARIN ) SEMMI SINCS BEÁLLITVA DE MÉGIS GÓLT LÕTT !

InfoMester
Most már megvan az õj kapusom..Daniel Fernandes..és ezt a Tim Krul-t kipróbáltam 10 kapuralövésbõl egysem ment be..nem olyan rossz playa..

Darthmushroom
akkor keres magadtol vagy olvas vissza....
vagy használj scoutot....
vagy használd a csapatod kapusát ha jol tom newcastleval vagy és given elég jo kapus +ott a fiatal krul vagy h hivják õ meg naon jo kapus lesz....

InfoMester
JÓFFAN...ezeket a kapusokat ismerem..meg még másokat is..de vagy egekig viszik az árát vagy nem akar jöni vagy munkavállalásit nemkap..vagy eleve nem jó

Darthmushroom
nem igaz nem tudsz rámenni a faqra ott van csomo játékos irva..(árral együtt) csak ki kéne nyitni a szemed már bocs...

Mike94
hányszor mondjuk még el h ott a FAQ
összegyûjtöttem NEKTEK (nem magamnak) egy rakat pléját, tessék már belenézni...

Huni92
Shust, ochoa, enyeama, gomes, akinfeev, lloris, kuszczak, lehmann, GROSICS

InfoMester
Nemtudsz egy pro kapust??

Huni92
Hi & grat all!

FM09: október közepe-vége
FMLive: a béta már elég régen megvan, és mostmár meghivó segitségével bki játszhat vele, bár sztem nem nagy durranás a cucc. Nekem nem jött be. És majd amikor fizetni is kell érte....

LoL nálam ZTE bemakkolt <#vigyor3>

Hozzáteszem ez a csoportkörben van 😄 ezelõtt a Shachtar -t verte tizenegyesekkel(a csoportkörbe jutásért)

am Hi & grat all!

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

InfoMester
Köszönjük Emese!!

inter94
Kamerun válogatottjával megnyertem a selejtezõi térséget

És kijutottam a 2010 VB-re ebbe a csoportba kerültem

kerülhettem volna rosszabb csoportba is😄

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Zsolti9014
Hi & grat all!

Most meg szeretném mutatni, hogy miért nem írtam napok óta. A Köbenhavn-es kirúgás után ezzel töltöttem az idõmet:

A rájátszásról nem tettem képet, bocs.

Elsõ szezonban érkezett: Fiori a kapuba, Fresi, Kollár D. a védelembe, Esposito, a középpályára, Doudin, Urbán G., és Lomski a csatársorba.

Urbán az év igazolása, egy gól híján gólkirály lett, több mint 2 hónap sérüléssel.

Megszereztem a második szezonra Putilót, E. Corinit, Galantét, és még egy baloldali középpályást, meg Chiesát.
Putilóval már hamarabb megegyeztem, a többiek ingyen jöttek, hiszen a jó szereplésre való tekintettel az átigazolásra fordítható összeg: 0, azaz NULLA euró.
Di Canio nem hosszabbított sajnos.

Hajrá Magyarország!

😄ASdasdasdasdasdasdas dasdasdasd mekkorarohadékvagy _ASDasdasd

soma22
tékozlo fiJJucska😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

gabber_saviola
<#schmoll2><#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
<#banplz><#hehe><#hehe>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
fu hát régi motoros vagy te akkor ebben a manageres dologban.
gondolom akkor nagyon pro lehetsz már, kicsit irigyellek is érte. tökjó lehet neked.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Jobban meggondolva nem szeretném teleírkálni a fórumot ezzel a témával, hisz biztosan soksor átrágtátok magatokat rajta. Esetleg PM-ben megadnád az MSNed vagy bármilyen más elérhetõséged ? Nem zavarlak sokáig megígérem :')

InfoMester
Nekem az Actual Coach még vagy 4 éve még lehet több is..sõõõt..
de ha jól emléxem akkor 6 éve mivel egyszer 2002 PC guru kiadásában volt az elsõ..
utána meg a CM el ismerkedtem meg utána kijött az LMA 07 ami nem volt olyan rossz és a FIFA-n lévõ managerel de az gagyi és már az FM 07 és már most az FM 08
eLiXir:az alap játékra gondolsz??

zorrobomber
"próbáld ki a CM08at"
máglyára vele! <#vigyor1>

gabber_saviola
na az alap persze 😄ddd

gabber_saviola
ez volt életem elsõ manager gémje, aztán most be vagyok zsongva, hogy mikor jön az új 😄dddd

nagyon aranyosak vagytok, köszönöm az információkat.

Sziasztok !
Új vagyok és szeretnék érdeklõdni a játékkal kapcsolatban. Olvasgattam róla és vannak már javítások, melyik a legújabb és honnan tudom letölteni? Teljesen mindegy milyen verziót szedem le torrentrõl, vagy warezrõl, ha crackelem és/vagy patchelem, jó lesz mindegyikkel igaz? Elnézést a buta és kezdõ kérdésekért, de a FAQ nekem sajnos nem akar betöltõdni.
Válaszotokat elõre is köszönöm.

Darthmushroom
õsz vagy kora télen várható

McFrost
Varázs Fiú bizti tudja 😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

InfoMester
Kérdezze meg kiadóját és fejlesztõjét!!

McFrost
elõbb valami FM Live lesz tudtommal, ilyen csak online cucc

próbáld ki a CM08at

gabber_saviola
sziasztok

az új efem mikor jelenik meg?

Darthmushroom
grat

tudnál akkor teni egy képet koman vladimirõl?

zorrobomber
"3.8M euro jart erte nem is rossz!"

Fõleg úgy hogy még egy ligakupát is nehezebb megnyerni <#buck> Persze ez nem jelenti azt hogy nem Grat 😊

Darkon
Ezt is betettük a vitrinbe.

3.8M euro jart erte nem is rossz!

Born to win

zorrobomber
nekem is gyengéim az öreg kapusok

😄Ddddd

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Darkon
<#zavart1>Hulye😛

Born to win

InfoMester
Barthez...😄D 36 éves..
tudom de már van 2 WonderOldom Sharper és Given..