Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kraawz
akkor egy 3:0 beírva,ha meg nincs lejátszva ?!

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Huni92
MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!! MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN! Ott a 31!!!

Rövidesen beszámoló

fecoh
üdv skaock!

info: vegyél vissza tuddám kivel beszél így "geccsóltál".

Látom figyelsz baszkikám, dolgozom sokat nagyon sokat mert nem repûl a sült galamb a számba vágod? Emberekre vigyázok ,így nekem nem napi 8 óra a munkaidõm hanem ennél jóval több ,mikor menni kell. Nem offolok tovább ,de ezt a hangnemet nem tûröm el senkitõl fõleg tõled nem mert hülyének néztél banyek. Annyit kellet volna mondanod már tegnap délután ne jöjjek vissza mert nem érdz már rá ,erre már a meccs elõtt benyõgöd a szitut.
Részemrõl lezárva....

Y\'oull Never Walk Alone

Huni92
Pótoltuk az elmaradt meccsünket.....RvN sorozatban 2. meccsén talál be rögtön az 1. percben.
Bueno megszerezte 1. gólját a nagycsapatban,érett már ez a találat.
És már csak 1 forduló van hátra, amikoris igy állunk:

Huni92
Deportivo - Real 1-2
Real - Osasuna 6-1
Itt megjegyzem, h Raúl megszerezte 199. bajnoki gólját, vmint Buenoval a jövõben számolok 😄 Félidõben beállt, és biztatóan játszott ezen a meccsen is, és a végén õ adta a gpasszt a csékának.

Huni92
Madrid - Zaragoza 3-0
Sérülések - Zaragoza 3-1

Elmander 1 hónap, Pepe 2 hét, Gago 1 hét.

Huni92
Hi & grat all!

Azannya oO

Mike94
jah Gyurta Dani 5. lett a 200m mell döntõjébe

Mike94
én viszont most megyek nézem az úszást az olimpián, csõcsõ 😄

én még mindig ittvagyok 😄
Mike94
de hamar kidõltetek baglyaim 😛

na most még ezis 😄DDDD

Giovinco jött a helyére 😄
Mor3llo
Toulalant én a Milannak adtam el, 25millióért.Már menni akart nagyon, a helyére elhoztam Julien Sablé-t, talán még brutálisabb spíler😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
OMG !!! Grat, bár én nem adnám el 😄 nekem a lyoni játékomban az Inter 60-at ajánlott, kinevettem õket.Állat amit ez a srác mûvelni tud!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Toulalant viszi az Inter 40-ért... 😄
most olyan bõ keretem van, hogy a sztárokat eladogatom, mert már tényleg túl sok a játékos 😄DDD
Fabio Capello
azigen 😄

asszem megvan a hét biznisze 😄

na most meg Bodmert akarja 30-ért adni a barcának :S
Huni92
Én mára befejeztem, megyek aludni. Majd délután befejezem a szezont. Még van 5 meccs a bajnokságból, kicseszett szoros. Bye all, jo8!

kezdõdik lassan az átigazolási szezonom, 41 misit kaptam igazolni...
az inter vinné 40-ért benzemát, a sevilla meg a tottenham 24-et ajánlott Kallströmért, amit az elnök elis fogadott :S pedig nagyon nem akarnám eladni... ajánlottam neki szerzõdést, majd meglátjuk milesz
Huni92
Ezvan, nem minden fenékig tejfel...most a bajnokság megnyerésére kell koncentrálni.

Fabio Capello
ehh.... részvét

Huni92
És a másik: MU
Sajnos az Old Traffordon nem birtunk a Vörös Ördögökkel. A mérkõzésre, annak iramára nem lehetett panasz, hatalmas meccs volt. De a Drenthe-Fazio páros azért még nem elég érett az ilyen szintû meccsekhez.Az õ hibáikból kaptuk a gólok nagyrészét.3 szögigólt is beszedtünk, rögtön a meccs elején. Végül 3-6, összesitésben pedig 4-7 arányú vereséget szenvedtünk.
Jövõre ugyanekkor, ugyanitt, forditott elõjellel!

Huni92
A BL döntõ egyik résztvevõje: Chelsea.
Chelsea - Porto 1-1
Megjegyzem, lövések: 7/1 vs 8/4

Huni92
Murcia - Real Madrid 0-3
33 bajnoki meccs alatt született meg a 100. bajnoki találat, amely Riquelme nevéhez fûzõdik.

Atesz89
Kösz mindkettõtöknek és hajrá Huni a visszavágón!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Huni92
Pepe nem lehet majd ott a visszavágón, mert elérte a sárgalap határt.
Másik ágon: Porto - Chelsea 0-1

Fabio Capello
gratta 😊

Huni92
Keci jó vagy <#eljen>Csítergeci <#idiota>

BL elõdöntõ: Real - MU 1-1
Pepe góljával megszereztük a vezetést, majd Pepe összehozott egy tizit, amelyet céronáldócska bevágott...nem lesz egyszerû a visszavágó.

Atesz89
Grat!
Könnyen vertük a merdát 😊

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Huni92
És ime, életem elsõ Spanyol Király Kupa diadala:

Huni92
Valencia - Real 1-1
Espanyol - Real 1-3
Schalke 04 - Real 2-1
Real - Schalke 04 3-0

Bajnokság: 30 meccs után 75 pont. Barcanak 31 után 75, de õk vezetnek, mert jobb az 1más elleni eredmény. 31. meccsem a Sevilla ellen lesz.

Kupa: jön a döntõ a Depor ellen

BL: negyeddöntõben továbbjutottunk, elõdöntõben a MU lesz az ellenfél. Milan ellen 3-2vel mentek tovább.
Másik ágon Chelsea (1-0 vs Benfica) - Porto (1-0 vs Inter) lesz.

Darthmushroom
ok ha ráérünk majd ugy mind2 akkor lejátcuk még a héten... vagy hétvégén(ha lehet)

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Fabio Capello
nem feltétlenül, csak ha elég affinitást éreztek magatokban hozzá

InfoMester
ha vissazvágót is lejátsza midneki akkor hamarabb vége van a bajnokságnak..

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

Darthmushroom
Hmm akkor most még a visszavágot is játcam le Bubu13-mal??

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Fabio Capello
mindenki annyira odavissza játszik, hogy már teljesen mindegy... van aki mindkettõt lejátszotta, van aki csak egyet, végülis lényegtelen, a lényeg hogy én nyilván tudjam tartani 😊

InfoM.: ez a ti dolgotok, nem az enyém.

Huni92
Csak egyet. Ugyanúgy van, mint IRL a bajnokságok.

Mor3llo
Capello, itt is oda vissza le kell játszani a meccseket ? Vagy egyszerre csak egyet ?

InfoMester
Don bácsi mondj már valamit erre sztem holnapig simán lelehetne játszani a mecsünket fecohval..

Fabio Capello
köbö télleg annyit ér...

InfoMester
Hy and Grat!!
fecoh:én itt voltam végig te nem voltál nemtehetek róla hogy most elkellett mennem..ha megkérdezed a fórumozokat én itt voltam minden nap..ha feljöttél volna minden nap legalább 1x akkor letudtuk volna jétzsani akármikor nemtehetek róla hogy te sosem értél rá..attol függetlenül hogy most nekem kellett elmennem..
én ma este akár holnap reggel vagy holnap egésznap letudnám játszani..am nem tudom hogy mit "geccsoltál" te tulságosan..

McFrost
csak keményen, bár sokuknak annyit ér, int papírzacskóra a lakat
jaésflémendoff😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

5w0rdf15h
2nd match

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Darkon orra alá dörgölöm ezt a képet <#hawaii>

Nah vége a szezonnak 2017/18
SPANYOL ELSÕ OSZTÁLY

BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTÕ

PÉNZÜGYEK ( STADION 116M UTÁN )

PALANCA A CSÚCSRA ÉRT

5w0rdf15h
Capellonak
elsõ meccs:

2nd match is in progress

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Maximus4
Ok köszönöm,tényleg az adatbázis volt a rossz.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Fabio Capello
skinprobléma is lehet, de legrosszabb esetben az adatbázis is lehet akár a hibás

Huni: köszönöm, átolvasom 😊

Mindenki másnak: aki még egyszer off témába kezd, flamet szít, vagy akár csak reagál is rá, garantálom, hogy csinos kis büntetõpontokkal lesz kidekorálva a fejléce. Kicsit kezdem unni, hogy pár suhanc, aki FM Mesternek hiszi magát, úgy érzi, kötelessége mindenért beszólni, és hogy mindig mindent jobban tudnak, de az állandó "okoskodással" csak a balhékat szítják, és csak rontják a topik -már amúgyis megtépázott- hírnevét.