Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
És akkor az igazolásaim, amelyekhez még Dani Alves csatlakozhat talán.
"Football Manager 2009 will be the next game in the Football Manager series from Sports Interactive. It has been confirmed by the developer and is due out in the second half of 2008.(Due for release on 31/10/2008) "
az elsõ 4 körben mindent fogtak a kapusok 😄DDDD
Dani Alves megér összességébne 53 millliót? Vkinek van már tapasztalata?
Villa nem akar jönni. Pedig egy Robinho-Agüero-Villa csatársor odabaszna...
134 millióm van igazolni. ha akarom, lehet ez 200 is 😄DD
énis ugytettem és müködik azóta mert azvolt a baj😊 abba csak alap játékos arcok bvannak pár meg néhánygagyi mez... ha vannak fészpekkjeid meg mezek akkor töröld nyugottan😊 és jólesz😉
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
karajj? 😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
figy fecoh én meg azt nemértem mit nem lehet ezen megérteni hogy elkellet mennem szted tudtam hogy elkell mennem kaptam egy telefont és goo..akkor már a meccs elelyén mondtam volna..am meg te ne beszéljéé igy velem elég lenézõen beszélsz am simán lejátzshassuk a meccset a köv fordulonkban oda vissza..és te mondtad hogy mennyit geccsoltál nemtudom mit kellett egy meccsen geccsolni...xD de ezt te tudod...
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

a bl-be megint csak negyeddöntõig sikerült jutnom a cska moszkvával:S
csoport meglett második helyen utolsó fordulóba hoztam be ahol ogc nice-t vertük 0-2-re
a fenertõl idegenbe kikaptunk 3-1-re otthon asszem 2-0nyertünk
Bayernt itthon vertük 2-1-re
sevillat kaptuk az elsõ kiesési szakaszba és hát elég könnyen tovább jutottunk 1-7összesítéssel
és ezután jött a REAL Madrid
és ennyi volt
Egyik barátságos meccsen egy szlovák csapatot 10-0-ra vertük😄

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Új szezon, 103 millió euró igazolni. 2 játékost szeretnék venni, eddig vettem 2t, és jött ingyen 3, kiegészitõ ember.
csinálok neked is, ha kell...

Valszeg ez vt az utsó meccsem mint Egyiptomi szöv.kap., mivel EB után kirúgták Löwöt, és jelntkeztem az állásra.
Grat 😊
Van egy kérdésem.
A Barcával vagyok, a B csapatom feljutott a harmadosztályba (ami teljesen be van töltve, játszható). Szeretném átvenni az õ irányításukat is, de a manager beállításoknál csak az U19 irányítását tudom kipipálni.<#nemtudom>#nemtudom>
Ezek szerint nincs lehetõség arra egyáltalán, hogy a tartalékcsapatot vezessem, vagy én néztem el valami? Valaki próbálkozott már ilyennel?
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Egyiptom-Kongó 3-0
Algéria-Egyiptom 0-4
Velük erõsitettem meg a csapatot
Király Kupa
Bajnokság
...és akikkel mindezt elértük
Born to win