Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
második az mehet fantáziába?
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
köfipufi, persze ha csak van kedved
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
grat
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Vmint pénz az van 😄 100 misi, +40et még hozzá tudnék csapni. 😄
Közben megvolt a BL sorsolás is: D csoport, PSV, Lille, Dortmund.
Tehát nem a legacélosabb csoportba keültünk. És úgy hiszem, h az idei csapat képes lehet elhóditani a BL serleget IS.
Mert az kétségtelen, hogy a bajnokság, meg a kupa alapelvárás.
Végetért az átigazolási szezon, még mindig van 100 millió euróm, ami könnyen lehetne akár 140 is, ha akarnám. De nem akarom, mert kellõképpen megerõsitettem a csapatot.
Igy állunk fel
Igazolások
egyébként adatlapomon is ottvan
és sok sikert az új mezekkel, remélem szerencsét hoznak
A legtöbb playam még mindig az Olimpián kergeti a bogyót.
köszi szépen mégegyszer.
Hajrá Magyarország!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A tartalékos csapatunk is tudta hozni a 2 meccset.
1) Feltolom Marcelot TKPB-nek és hozok egy védõt
2) veszek egy TKPB-t.
Nos, utóbbi mellett döntöttem (habár marcelo elképesztõen fejlõdik), és jött Silva a valenciabaól 90 millióért 😄DD
Marcelo
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Szuperkupa, elsõ meccs, Depor ellen, idegenben. Csapat nagyrésze olimpián. ilyen védelem: pepe-torres-motta :/
Hajrá Magyarország!
Most erre mit mondjak???
23 kapuralövésbõl 1 gól 😞
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
de kinek a pap, kinek a paplan... XD
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.