Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
26/16 a Barcanak és 13/8 nekünk. De sebaj.
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
fecoh ha vagy MSN en irj elhalasztodott a fordulo és letudjuk játszani a meccset...
totti10:nagyon durva a keret..<#eljen>#eljen>
karajj:tied is király <#eljen>#eljen>
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
De ez csak nekünk jó 😄 Mdjuk szvsz majd felérnek hozzánk. Produkálnak majd ilyen 20 meccses gyõzelmi sorozatot és máris ott lesznek közvetlenül mögöttünk 😄
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
lehet vicces de kell T.Sheringham mert csatáraim küzül csak Ifik vannak + olcsó volt õt megszerezni
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Giovinco, Criscito, Lloris jóak
Giovinco mennyibe fájt?
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

hajrá,lilák!
2szer nyertem BL egymásután sok pénz bejött + fizetési keretet is átalakitottam igy megtudtam õket venni
hajrá,lilák!
Mondjuk legalább olasz 😊
Vucinic és Mexes szórták a gólokat nagyon durván 😄
Hát, ha bajnokként a kövi évben csak 4. leszel, annak nem nagyon örülnek... Bár velem nem nagyon fordult elõ még ilyesmi szerencsére...
Eddig klubcsapatból szinte sosem rúgtak ki, csak a válogatottból... 😛
az normális dolog h azért kirugtak a klubtól mert BL ben negyedötntõbe kiestem meg bajnokságba csak 4 edik lettem....?? (AS Roma) pedig elõtte 2 x nyertem BL-t meg bajnokságot is
hajrá,lilák!
Náalm az alapkerethez jött Ceravolo, Sakho és Quagliarella és ment Mancini valamint év végén érkezik Luis Jimenez és Zaccardo de Rosinára és G. Rossira hajtok valamint Marcelora
Bajnokság most lett meg:
Kupában a Milan vert ki az elsõ fordulóban 3-3-al idegenben lõtt több góllal
Bl-ben pedig a Chelsea állított 5-4-es összesítésel a negyeddöntõben
Jó kis szöglettaktika, vki belinkelte pár hónapja, azóta használom, és eléggé jó (Blackburnben Samba ugyanezt mûvelte 😄)
Stadionbõvítést 2X megtagadták, tavaly 3 ezerrel bõvítették 😛
Lyon qrva erõs volt 2 évig, idén kipukkadtak, kiöregedtek, eladtak csomó pléját, Toulouse nagyon jó, kétszer voltak másodikak, tavaly 3., Briandot kéne elvinni a Rennesbõl, mindig megszivat, 3 év alatt 91 gólt lõtt a bajnokságban, remélem elviszi vki (nekem túl drága :c), bár lehet, hogy megveszem idén... 😛
Jó 😛
Egyébként a franciákra gyúrok, itt egy kép a keretemrõl:
Arshavint vettem meg egy nagyobb összegért (7m £), bár már megbántam... :S
Szerencsére még nem akar elmenni, 5 évig még tuti nálam marad 😄
[/img]
PSG-vel toltam mostanság, elsõ 2 évben 3. hely volt meg csak, 2. évben összejött egy ligakupa, BL-ben 16 között estem ki 4-3-al a Real Madrid ellen, idén tripláztunk, megnyertük a bajnokságot végre, és a francia+liga kupát is... BL-ben megint 16 között volt a végállomás, 5-3-al a MU vert ki...
Legnagyobb értékem Sakho, 1. évben 37 meccs 14 gól, 2. évben 48 meccs 23 gól, 3. ében 44 meccs 26 gól (2 hónapot sérült volt... :c)... 😄
A századikat Cicinho szerezte...
De ha holnapig vársz akkor megcsinálok jobbra😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"