Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
Adriano most érkezett, 6,25 millióért, mert átadóra tették Internél. Nem látszik Robinho, Higuain és Elmander gólja.

Huni92
18 pont különbséggel nyertem a Lyonnal a bajnokságot és énis a MU-t kaptam, csak az elõdöntõben
Huni92
BL nyolcaddöntõben azt a MU-t kaptuk, aki elõzõ szezonban megálljt parancsolt nekünk az elõdöntõben :S
Bajnokságot 2 pont elõnnyel vezetjük a Valencia elõtt, eddig veretlenek vagyunk, vmint a szezonban 27, összességében 34 meccse vagyunk veretlenek.

Darthmushroom
Hi & grat all!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

A srác még 1 szezont lenyom Donyetszkben,aztán jön Rostockba 160.000 euró volt!Szerintem elég pitiáner zseton ezért a formáért.
Huni92
Szomorú leszek akkor 😞

McFrost
bünti neked akkor

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Huni92
SuperMario Forever akkor

5-0 a Cádiz ellen, jön az utolsó BL csoportmeccs, Lille ellen.

FM07 akkor

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

McFrost
FM06 akkor

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
ezzel a efemkettöezernyóccal teljesen kiölték belõlem, a focimanager rajongásomat. már a cm4-et sem tudom úgy élvezni, mint régen a cm1-et 😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Huni92
Espanyol ellen 4-1, Huesca elen 4-0, Valencia ellen 3-0, visszavettük a vezetést, 1 pont elõnyünk van.
Most kicsit könnyebb sorozat jön, Dortmund, Cádiz, Lille, Ejido.

Huni92
Igen, elég csúnyán 😄 És szezon végén ment hozzájuk Diarra xD Segunda Division powa.....Igy elhoztam Rossit, akinek kecialacsony volt a kivásárlásija (13,5 M euró).

Darkon
<#rinya>

Born to win

zyndar
Tényleg kiesett... azta<#idiota>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Mike94
a villarreal KIESETT?! :|
nedved köszönjük látogatásod, szeretettel várunk máskor is<#integet2><#lama>

zyndar
Ja csít, úgy izgi ez a gém.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Darthmushroom
+nem😄

Óh hogy az a ............Bravúr eredmények az elején,és látványos kipukkadás a végén.Dortmund,Werdert elkalapáltam idegenben,és Cottbus hazain 3-0ra elpáholt a 33.kanyarba.Az a meccs nagyon hiányzik.
Darthmushroom
+nem😄

Darthmushroom
ok holnap dobok csak mert otthon vok

Gunnersboy
okcsá

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

kraawz
dobj pls képet sunderland keretérõl détbéz ápdéttel.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Darthmushroom
😄

Huni92
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Joke of the day 😄DD

ezt tuti csit
Darthmushroom
uj adatb. ujra kezdtem a elõrõl a MU-t! Igazolásoknál fõleg fiatalakot hoztam(sakho,aquino,sankharé,menez,thiago...).Nagyobb igazolások Adriano(inter),Queresma(porto). Community Shieldet 2:0 nyertük a pompey ellen. képek késõbb hozok.

Darthmushroom
Hi & grat all!

Huni92
Keci jó vagy <#eljen>Csítergeci <#idiota><#taps><#wow1>

zyndar
Üdv Urak!
Evertont kicsit pihentetem, Olaszországban vállaltam melót a Torinonál. 2 érdekes meccs, én sem gondoltam volna <#hawaii>

Huni92
Best: vezetõség dühös, mert nem látják értelmét Flamini leigazolásának....a pláne az, h Flamini a bajnoki rajt elõt lábtörést szenvedett, 5 hónap 😄DD

Huni92
Thx. AtMa-Madrid 2-2
Az utolsó percekben Pepe (L) mentett pontot. Az a Pepe, aki 17 meccsen 14 gólos 😄

Atesz89
<#eljen><#eljen><#worship><#worship><#worship><#taps><#taps><#taps>

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

gabber_saviola
kösz István, hogy a céemet javasoltad 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Huni92
Hiperszuperultrajók vagyunk 😄

Atesz89
köszi, igyekszem a kövi célpontom Rosina akit elvitt az orrom elõl a Porto

Darkon
Vegre valaki aki tamogatja a hazai jatekosokat is<#eljen>

Born to win

Atesz89
Keret az új idényre:

Hi & grat all!

Huni92
Végülis nem töltöttem be, csak nemrég ^^
Racing-Real 0-0
PSV-Real 3-3 (vezettünk 2-0ra is)

Darthmushroom
Hi & grat all!

Huni92
Odakint 35 fok van, alig tudtam kint maradni 😄 Elevenen megsülök.

Töltöm a Realt.

Huni92
Egyiptom - Szudán 4-1
Mido 4 gólt lõtt.
17/11 vs 4/0 😄DD Kapuratartó lövés nélkül szerzett a szudáni válogatott gólt 😊

fecoh
Szó szerint 😊)

Y\'oull Never Walk Alone

Huni92
Velat néztem már most is, de rájöttem, h nem férne be. Pedig állitólag nagy spiler (lesz)

fecoh
<#eljen>

A kövi szezonban ha akarod igazold le Vela-t. Piszok jól összdolgozik legalábbis nálam Silva-val.

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
rendben!

Y\'oull Never Walk Alone

Huni92
Néhány meccs: 6-0 az Osasuna ellen, Murciat 4-0ra vertük, BLben Lille ellen 5-0. Épp most lõtt Silva egy gólt.

Alvest kissé benéztem, mert idén nem játszhat a BL-ben, de sebaj. És Ramosszal fogják rotálni egymást.

fecoh
huni92: Dani Alves megéri jobbhátvéd poszton nagyon jó és támadófelfogásban nyomja.

David Silva geci jó igazolás nálam is alapember nagy gólokat lõ :-)

Y\'oull Never Walk Alone

zorrobomber
<#violent>