Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szöglet taktikkal nyomod?
Király Kupa elõdöntõ visszavágó:
OTTVAGYUNKADÖNTÕBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!
Victor Valdes lett a MoM.
A Döntõt az Atletico Madrid ellen, Barcelonaban, a Camp Nouban vivjuk majd. tavaly is itt volt a döntõ, akkor a Depor ellen, és nyertünk.
Pepe: 46 meccs/ 32 gól és 6 gólpassz
OTTVAGYUNKADÖNTÕBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!
Victor Valdes lett a MoM.
A Döntõt az Atletico Madrid ellen, Barcelonaban, a Camp Nouban vivjuk majd. tavaly is itt volt a döntõ, akkor a Depor ellen, és nyertünk.
Pepe: 46 meccs/ 32 gól és 6 gólpassz
hogy kicsit izgis legyen,elsõ évben alap kerettel próbálok meg bent maradni,nem igazolok,csak zaratet megvásárolom 😊
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
ennek örömére lehet legenerálok egy birminghamet 😄
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
akkor jó 😄 asztem már én vagyok a hülye... XD
HogyazahülyeTevez....Lejár év végén a szerzõdése, kinálok neki, nem akar jönni. Köt egy új szerzõdést a MUval, miután kivertük a BL-bõl, és azt modja utána h nagyon szivesen csatlakozna hozzánk.
Apropó BL: negyeddöntõben Valencia az ellenfél, az esetleges elõdöntõben meg Milan/Chelsea
Másik ágon Barca/Pool vs Arsenal/Porto.
Apropó BL: negyeddöntõben Valencia az ellenfél, az esetleges elõdöntõben meg Milan/Chelsea
Másik ágon Barca/Pool vs Arsenal/Porto.
Wenger csodacseréje: Walcott 72. perc->be, 82. perc->gól
(csak a kaput tévesztette el a srác)

(csak a kaput tévesztette el a srác)

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Mallorca ellen 5-0, Pepe elérte a 30. gólját a szezonban (március 7.)
Jó formában van a csapat, nemkérdés h bajnokságot behúzzuk, kupa necces, mer Barca ellen jön az elõdöntõ vv, idegenben (3-3 az 1. meccs Madridban), mig BL-re ugyancsak van esély 😄
Jó formában van a csapat, nemkérdés h bajnokságot behúzzuk, kupa necces, mer Barca ellen jön az elõdöntõ vv, idegenben (3-3 az 1. meccs Madridban), mig BL-re ugyancsak van esély 😄
Szokásos makk-faktor.....:S
PSV olyan meccset tolt a Chelsea ellen BL nyolcaddöntõben, h 3 lövésükbõl 4 gól született 😄
PSV olyan meccset tolt a Chelsea ellen BL nyolcaddöntõben, h 3 lövésükbõl 4 gól született 😄
Tökéletes Csaló Gamma verseny, elsõ helyezett:

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
ennek a srácnak csak 84-es a PA-ja? :|
najó én eldobtam magam, holnap folytatom
richardsot lehet megveszem 47 m eurórért, még alszom rá egyet.
záráskép(p) gihi
richardsot lehet megveszem 47 m eurórért, még alszom rá egyet.
záráskép(p) gihi
le... XD most muszáj valahogy 😄
azt a 7 hónapot újra lenyomod? iiiiii együttérzek, igaz nekem eddig max 5 meccsem szállt el ilyen újrainduláskor 😞
lyonolok...
Newcastleba 77 m ha bajnokságot igérsz..
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
csicsikáltok?
-norwich még kapura se tudtak lõni szegények<#mf1>#mf1>
aza jelenlegi ability meg a potenciális ability
fmscoutból kinéztem
fmscoutból kinéztem
17 kapura tartó lövésbõl 16 gól? elég csecse
szép
szép
ejjjj az isten paszná meg... újraindult a gép, a mentést meg nem lehet visszatölteni :S
a biztonsági mentésem meg 7 hónappal a mostanitól visszább van ::S
a biztonsági mentésem meg 7 hónappal a mostanitól visszább van ::S
37 meccs. Eddig tartott averetlenségi sorozat a szezonban. Eddigi egyetlen csapat, amely elmondhatja, h legyõzött minket az a Racing lett. 1-3ra kikaptunk, több húzóembert is pihentettem, mert jön a MU elleni BL meccs, és sérülések is akadnak.
elsõ évben bajnokságot igértem és 41-et kaptam 😄
szóval nem mindig egyforma...
szóval nem mindig egyforma...
áá nem, ott kb csak 30-40 milkát adnak igazolni
Enoche
Bajnokságot veeztjük, kupában Valladolid ellen továbbmentünk, negyeddöntõben Tenerife elleni 1. meccset 4-1re megnyertük, elõdöntõben Getafe/Barca lesz az ellenfél.
32 meccse veretlen a csapat a szezonban (!!), ez új klubrekord. Ehhez hozzájön még 7, a tavalyi szezon végérõl 😄
Bajnokságot veeztjük, kupában Valladolid ellen továbbmentünk, negyeddöntõben Tenerife elleni 1. meccset 4-1re megnyertük, elõdöntõben Getafe/Barca lesz az ellenfél.
32 meccse veretlen a csapat a szezonban (!!), ez új klubrekord. Ehhez hozzájön még 7, a tavalyi szezon végérõl 😄
Chelsea-be van bõven lé...
Hi & grat all!
Mostantól a Juventus irányítása mellett, megkaptam a lehetõséget a Kameruni kispadon is...
Alapelvárás az Afrika kupán az elõ döntõ...
Mostantól a Juventus irányítása mellett, megkaptam a lehetõséget a Kameruni kispadon is...
Alapelvárás az Afrika kupán az elõ döntõ...
Hy and grat!!!
Meccs<#eljen>#eljen>
ÉS ez meik skin, linket pls
Meccs<#eljen>#eljen>
ÉS ez meik skin, linket pls
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"