Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

InfoMester
Magyarország - Egyiptom 5-2
Az egyiptomi védelem nem tudott mit kezdeni a harcias magyarok elsöprõ lendületével, csatáraik sebességével és rúgótechnikájával, az afrikai csatárok nem tudták felvenni a versenyt a sokkal képzettebb magyar védõkkel szemben.
de õ az egyiptommal volt 😄DD

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

Legend Killer
nahmind1, hagyjuk 😄, megyek géjmelni 😄

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

apa kezdõdik -.-
Huni92
Najó...mi lenne, ha elõször ránéznél arra a ki**eszett nickre, hogy ki irta a hsz-t, és utána reagálnál rá?

Huni92
ajaj :S

Legend Killer
de Egyiptom se 😄 loál. mondom, h engem szekál 😄. namind1.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

InfoMester
Hi & grat all!
am ezeket a neveket midneki ismeri 😄D
és képzeld én a Görögöket is megtudom verni 5-2 re a magyarokkal sõõt..volt már rá példa...Málta nem nagy csapat...

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

Darthmushroom
igazolásaim:

két szuper kupa:

kraawznak:

(sunderland keret)

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Legend Killer
.... RKO 😄...

Huni92
Tudod, ha offolunk, meg flém van, akkor elõbb-utóbb kibasznak innen. Asszem ezzel megmagyaráztam a "mániámat".

Részemrõl beszélgetés lezárva.

sorry hogy így reagáltam, csak ismerem a véleményeket, nekem is nagyjából ez csak kevertem a két srácot és próbáltam kontrázni az ö cheat ellenes hülyeségére, de szerencsére nem ö az 😊

Legend Killer
mer mindig engem bántsz :'( 😄DDDDDDDD és ez a no flame a mániád 😄.

Darthmushroom
Ez meik skin, linket pls

Darthmushroom
Hi & grat all!

Huni92
Nem a hibát látom. csak megjegyeztem, h ezek a playak mind ismertek, és többségük már a való életben is befutott. És odairtam, h igazad van. Nem tudom, h mit kell ezen fennakadni.

No Flame.

Legend Killer
monnyatok vmi jó taktikot pls 😄... kíváncsi vok, h a nép hogyan jáccik 😄.

Legend Killer
nah akko, te aki mindenben csak a hibát látod 😛PPPPPPPP beeeee.... Magyarország - Málta 5 -2 😄, elsõ bemutatkozásom a válogatnál, milyenjónekem, h má csak a görögök és svédek vannak vissza és semmit se ér a gyõzelem 😄. Szintén laptopon csináltam ezt, majd folytatom talán azt a géjmet.

Amúgy meg ésakko? Lényeg, h én listám és büszke vok rá és Maties Fernandez, Adrien, Marcelo meg tök olcsó playa 😛.

John Cena
m1 nem a témához kapcoslódik de tököm ki van Angol kupába és a F.A Kupába is 3dik körbe össze sorsolnak az arsenalal.. Kurva jó... ilyenek jöttek: Reading,Wolwerhampton,Arsenal
az elötti kupába Midlesbrough,WBA,Arsenal...

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
😄 Evertonál azonnal átadó lsitán van igen én MAnchester kezdõjébe betoltam lött 4 gólt 15-16 meccsen imádják😄 na m1😊 + minden meccsen el érte a 7-es szintet talán 1-2x volt 6-os

Huni92
Õt tényleg meglehet szerezni, mert hamar átadóra kerül, de nem tudom, h megállja-e a helyét egy élcsapatban IS.
Szurkolók meg ok, h örülnek, de attól még nem biztos h jól is fog játszani 😄
WHU-val leigazoltam Mottat, szurkolók dühöngtek, mert kibirhatatlan playa, stb., oszt jól nyomta és máris elhallgattak 😄

John Cena
én amúgy még A Van Der Meyde-t ajánlom(Evertonból) olcsóért meg klehet szerezni támadó közép pályás jobbszélsõ meg vettem Manchesterrel szurkolók nagyon örültek neki!

John Cena
az nem semmi!XD

Huni92
Jó lista, kb midenki tudja h õk jók (lesznek). De végülis igazad van.

közben: Magyarország - Egyiptom 5-2
Az egyiptomi védelem nem tudott mit kezdeni a harcias magyarok elsöprõ lendületével, csatáraik sebességével és rúgótechnikájával, az afrikai csatárok nem tudták felvenni a versenyt a sokkal képzettebb magyar védõkkel szemben.

fsgh
ez jó😊

C.Ronaldo, Torres... ezek tényleg jó nevek csak nagyon drágák...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Legend Killer
jólvan, mondja haver, h sokan közülük má befutottak 😄, nem baj, 2007nél járok még mindig 😄.

Legend Killer
Megtaláltam a listám!!!!!!!!!

Felforgattam a szobám érte 😄.

Akiket sztem érdemes leigazolni:

- David Luiz
- Adrien
- Mertesacker
- Quaresma
- Lahm
- Joao Moutinho
- Jozy Altidore
- Alves
- Torres
- C. Ronaldo
- R. Van Der Vaart
- Marcelo
- Javi Martinez
- M. Veloso
- Maties Fernandez

Laptopon ügyködtem össze ezt a lsitát, mikor asztali gépem szar volt. Chelsea-vel voltam és sikerült megvennem Van Der Vaarrtot, Maties Fernandezt, Marcelot, Adrient. Van Der Vaart a gólkirály a csapatban 😄, nagyon jó igazolásnak tûnt.

Darkon
<#nevetes1>

Born to win

Huni92
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ahogy mondod 😄 Biztosan igy történt :Sd.sadas.dASDSA:

Huni92
Magyarország - Egyiptom szuperrangadó következik.

biztos kiült a wc-s néni is a lelátóra :_A😄_:SAFSad
Darkon
En meg elmondtam a velemenyem😊

Ilyen belepofazos vagyok<#zavart1>

(Nem tamado jellegu volt mielott felreertes esne hanem a korrektseg jegyeben mondtam el.)

Born to win

hát a 84 kevés, de a 184 már ok 😄
Huni92
Nálam is megdõlt a nézõcúcs, Barca elleni meccsen, EGY, azaz 1 fõvel emelkedett a nézõk száma az elõzõ rekordhoz képest 😄D

ja igen, nem írtam ki
töltöm liverpoolt
kevés?
Szuperkupa bemelegítésnek

És ELSÕ meccs az új stadionban az Atlético elleni visszavágó , idegenben nyerttek 2-0 , óriási meccsen 3-0ra nyerve elhóditottuk a spanyol szuperkupát is 😊))))))
És nézõk jönnek , jönnek

jah tényleg, mit is várhatok tõle...

igen, csak direkt neked írtam, mert 1 emberhez szólt, mert azt hittem, hogy te vagy az, tök mind1 ki szól bele, mert a lényeg tényleg csak 1 emberhez szól

Huni92
Egy utolsó megjegyzés: azért fórum ez a fórum, h bki hozzászólhasson ahhoz, amihez óhajt.

Piisz.

a multkor infómester barátunk hõbörgött itt a scout miatt...
Huni92
Np. Scoutot azért is nem használom, mert figyelõim megmondják, h mennyiért igazolhatom le, CA és PA meg sosem izgatott vmiért.

ööö ugytudom, hogy nem veled beszélgettem és mint említettem, nincs vele bajom csak azért említettem meg mert ugy emlékeztem hogy ö volt a scout ellenes, mert ez is kb. annyira csít mint az

világbéka

Huni92
Ez a másik dolog. 4 perc hosszabbitás, 95.ben gólt kapsz, középkezdés, 97. perc, ismét gólt kapsz. Mert ugyebár reális.

hopsz, akkor össze kevertelek valakivel, mert csak ezt azért jegyeztem meg, mert úgy emlékeztem, hogy te voltál az aki "ejnye-bejnyézett" a scout-osokra

sorry 😊 (így lényegtelen)

Huni92
Teszem hozzá, nem az én "hibám", h a SI igy csinálta meg ezt a játékot.

Darkon
Hany 90+ golt kaptal mar? En kb 50et, lottem 10et, majd ha ezt kijavitjak kijavithatjak a szoglet golokat is. Nalam pl Real,Barca neha ugyanannyi szogletgolt rug szabadrugasokrol mar nem is beszelve.

Born to win

Huni92
Szkutellenes? oO
Egy dolog, h én nem használom, de nem tartom olyan egetrengetõen nagy csitnek.

Hogy reális lenne-e a szögi? Mióta reális az FM? Mióta reális az, hogy noname csapatok noname kapusa kivédi meccseken a támadók szemét? Mióta reális az, hogy az ellenfél 1 lövésbõl 2 gólt szerez? Mióta reális az, hogy hiába vezetsz 3-0ra, 15-20 perc alatt megforditják a meccset, és 5-3 az ellenfélnek?

😊

végülis szinte így minden meccs 1-0ról indul akkor
te sem gondolod komolyan, hogy reális?!

nem zavarna az egész, csak te vagy az egyik legnagyobb scout ellenes itt (megjegyzem én sem használom), mert hogy abban bele látsz a játékba, ezzel a szöglet taktikkal meg sztem nemkicsit belenyúlsz a meccsekbe

Darkon
okézsön olredi pásszd! Capello<#nezze>

Born to win

Huni92
Azzal, mivel szvsz vétek lenne nem használni azt. Nem számit csitnek, éshát olyan jó pontrúgók, mint Riquelme és Sneijder, vmint olyan jól fejelõk, mint Pepe, Ramos, Fazio mellett egyértelmû h hasznos módszer.