Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egyiptomi védelem nem tudott mit kezdeni a harcias magyarok elsöprõ lendületével, csatáraik sebességével és rúgótechnikájával, az afrikai csatárok nem tudták felvenni a versenyt a sokkal képzettebb magyar védõkkel szemben.
de õ az egyiptommal volt 😄DD
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
am ezeket a neveket midneki ismeri 😄D
és képzeld én a Görögöket is megtudom verni 5-2 re a magyarokkal sõõt..volt már rá példa...Málta nem nagy csapat...
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
Részemrõl beszélgetés lezárva.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
No Flame.
Amúgy meg ésakko? Lényeg, h én listám és büszke vok rá és Maties Fernandez, Adrien, Marcelo meg tök olcsó playa 😛.
az elötti kupába Midlesbrough,WBA,Arsenal...
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Szurkolók meg ok, h örülnek, de attól még nem biztos h jól is fog játszani 😄
WHU-val leigazoltam Mottat, szurkolók dühöngtek, mert kibirhatatlan playa, stb., oszt jól nyomta és máris elhallgattak 😄
közben: Magyarország - Egyiptom 5-2
Az egyiptomi védelem nem tudott mit kezdeni a harcias magyarok elsöprõ lendületével, csatáraik sebességével és rúgótechnikájával, az afrikai csatárok nem tudták felvenni a versenyt a sokkal képzettebb magyar védõkkel szemben.
C.Ronaldo, Torres... ezek tényleg jó nevek csak nagyon drágák...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Felforgattam a szobám érte 😄.
Akiket sztem érdemes leigazolni:
- David Luiz
- Adrien
- Mertesacker
- Quaresma
- Lahm
- Joao Moutinho
- Jozy Altidore
- Alves
- Torres
- C. Ronaldo
- R. Van Der Vaart
- Marcelo
- Javi Martinez
- M. Veloso
- Maties Fernandez
Laptopon ügyködtem össze ezt a lsitát, mikor asztali gépem szar volt. Chelsea-vel voltam és sikerült megvennem Van Der Vaarrtot, Maties Fernandezt, Marcelot, Adrient. Van Der Vaart a gólkirály a csapatban 😄, nagyon jó igazolásnak tûnt.
Ilyen belepofazos vagyok<#zavart1>#zavart1>
(Nem tamado jellegu volt mielott felreertes esne hanem a korrektseg jegyeben mondtam el.)
Born to win
töltöm liverpoolt
És ELSÕ meccs az új stadionban az Atlético elleni visszavágó , idegenben nyerttek 2-0 , óriási meccsen 3-0ra nyerve elhóditottuk a spanyol szuperkupát is 😊))))))
És nézõk jönnek , jönnek
Piisz.
világbéka
sorry 😊 (így lényegtelen)
Born to win
Egy dolog, h én nem használom, de nem tartom olyan egetrengetõen nagy csitnek.
Hogy reális lenne-e a szögi? Mióta reális az FM? Mióta reális az, hogy noname csapatok noname kapusa kivédi meccseken a támadók szemét? Mióta reális az, hogy az ellenfél 1 lövésbõl 2 gólt szerez? Mióta reális az, hogy hiába vezetsz 3-0ra, 15-20 perc alatt megforditják a meccset, és 5-3 az ellenfélnek?
végülis szinte így minden meccs 1-0ról indul akkor
te sem gondolod komolyan, hogy reális?!
nem zavarna az egész, csak te vagy az egyik legnagyobb scout ellenes itt (megjegyzem én sem használom), mert hogy abban bele látsz a játékba, ezzel a szöglet taktikkal meg sztem nemkicsit belenyúlsz a meccsekbe