Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Közben megérkezett a csapatba Bogdan Stancu, aki kölcsönben szerepel majd nálunk 😊
Ezzel 1. vok a 2.évben 3 meccs után ... 1.év vmi katasztrofális lett -11.hely-, féltávnál még kiesõ voltam (16csapat van).
@Mike
Ez a régebben kb mikori? Mert visszakeresném, vagy akár be is másolhatná valaki, ha nem a fórumba írta.
7 meccs van vissza és lehet furán hangzik, de nem kéne már most megnyerni 😛 Mondjuk tuti nem is fogom

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
én ezeket használom:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
www.sortitoutsi.net
www.fmcentre.fr (itt ha gond a regelés, akkor regelek neked, jó cuccok vannak itt)
www.fmunderground.net
575k euró van igazolni, ergo nem lesz túl nagy költekezés. De a szabadon igazolható játékosok közül majd befogok néhányat.
én azért megpróbáltam egy átmeneti megoldást találni és:
Kölcsönlistán volt.
Hajrá Magyarország!
Hi & grat all!
Taylor megint alakitott szögibõl..és Hunti bemutatkozott..
Tabella:
ManUtd 15 pont
Newcastle 11 pont
Arsenal 9 pont és még csak 3 meccset játszottak
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
Tabella.
Bl döntõ:

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
agüero-ra nincs 40m...csak 36..
Töltöm a Cisco Romát. véget ért a második szezon, sikerült elérni a rájátszást. csak épp nem azt amit akartam, hanem a kiesésit. de bennmaradtunk.
Putilo 50%-át eladtam 1,5 M-ért + 1,8 opció, de 170k-ért visszaszereztem. jó üzlet volt.
sajnos védelembe kellett egy pár ember megint, mert a tavalyiban: Fiori, Fresi, Galante mind közel a 40-hez. Jött még Kanta Józsi is.
Hajrá Magyarország!
És egy kibantokozóban lévõ csiszolatlan gyémánt
Cádiz - Villarreal 4-5
Villarreal - Cádiz 4-1(Matias Fernández 34 évesen triplázott a meccsen)
1.fordulo Xerez - Villarreal 2-1
2.fordulo Levante - Villarreal 1-4
A kezdõ 11 : Biava - Berger,VIDAL,GÉRSON,Reasco - J.MARTINEZ,Pavlik - Palanca,Bruna,M.FERNANDEZ - Pineda ( nagybetüvel a valós játékosok
Üdvözlet!
2 Rooney 2 Tevez 1 S.Downing
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!