Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
Legjobban fejelõ embered kapustámadáson, többiek hátul amradnak, esetleg a jó távoli lövõk a 16os környékén, és a labdákat az 5 és feles környékére adják.

kraawz
nabazmeg,pont írtam,de ezt még nem olvastam 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kraawz
anno zaki játszott Bolognaval, emlékszem,még akkor az isten Kezman volt és megszerezte a rohadéjka 😄

Szöglettaktik vki?

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Huni92
Hátõõõõ...izzééé...xD

szabocsaba1983
De kis gonosz vagy! <#nevetes1><#beka3><#ejnye1>
Ha ezt egy Tottenham fan olvassa...

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

arsnl
A helyére került <#nyes>

szabocsaba1983
Jah, Tottenham kiesett !!!<#wow1><#wow1><#wow1>

szabocsaba1983
Viszont a trónfosztás megvan:
(bár bevallom, sztem egy picit jobb volt a MU, dehát mi gyûjtöttünk több pontot. Ezért talán még értékesebb a gyõzelem)

És aminek külön örülök: csupa tiszta eszközzel:

Markov
Ez milyen, ilyet még nem tapasztaltam kb. 4éves FM-es pályafutásom alatt.
Olasz Kupa 1 forduló: INTER-el vok, és ki mást kaphatnék mint az AC MILAN-t, ez annyire nem is érdekes inkább az, hogy "otthon" INTER-AC Milan 4-0 OK<#vigyor4>(szinte biztosra vettema tjutást már) erre jön a vvágó LOL,
AC Milan - INTER 6-0 <#wow1><#guluszem1>ismétlem 6-0 õõ hát nem tudom mióta FMezek nem kaptam ilyen verést-<#taps>és ezzel 6-4 el mentek tovább DÖBB még 1gólra se voltunk jók.

una volta per sempre INTER!

szabocsaba1983
Na helló, éN is itt!
BL nem jött össze, jobb volt az ellen, de játszottunk 2 szenzációs meccset, legalábbis semleges szemmel mindenképpen!
(bár 5 kezdõm volt sérült, nem mentségbõl)

<#shakehead> <#nyes>

amúgy grat, csak pont a MU ejtett ki 😊 😉

Darthmushroom
liga kupa döntö:

sikerült a cimvédés

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Hát én eddig megvettem WBA-ba,Rapid Wien-be meg most ide.(ezeken kivûl csak Fradival voltam meg még Cambridge-el)

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Huni92
Az utolsó felkészülési meccsen végig partyban vtunk a Blackburnnel. Talán ha nem FM-et játszanék, más lett volna a végeredmény 😄

A Liga kupának lõttek. Örülök, hogy pont most sérült le Modric... Meg annak, hogy simán lepörgött négy perc hosszabbítás, de csak mert én egyenlíthettem volna, s nem az ellenfél.

Csítergeci <#idiota> Manchester

zyndar
Rosina gólt lõtt az EB döntõn <#taps>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
Ha jól emléxek, akkor legelsõ klub, ahová megvettem, az a Villarreal volt. De ott csak epizódszerepek jutottak neki. Máshová meg nem vettem még meg. De itt simán kulcsjátékosa lehet a csapatnak.
Valójában azon csodálkoztam, h kölcsönbe elengedték.

Jah hát nekem eddigi minden klubbomnál alap volt leszerzõdtetni 😊 (Már ahol elbirta a pénz) Most pl Sportinggal tolom és oda is megvettem 😊 (Az már mellékes hogy 1 hónapig lesérült egybõl<#idiota>)

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Everton idegenben nyert az MU ellen Így 1 pont csak a különbség

Huni92
Azaz szerzõdtetném....de mivel elfogyott a pénz az igazolásokra szánt keretbõl, igy egyelõre jegelem ezt a helyzetet.
Vezetõség meg annyira béna, h nem vtak képesek találni egy anyaklubot....

Huni92
Védelmi problémák stabilizálódni látszanak. Kapus kérdés elég érdekes, mivel van egy 37 éves és egy ifi kapusom 😄 Eddig jól teljesitettek, de biztos ami biztos alapon leszerzõdtetem Lupatellit a Fiorentinaból.

Ez a Bogdan Stancu elképesztõ. 61. percben taktikáztam, cseréltem. Ekkor Stancu 5ös értékeléssel rendelkezett, teljesen jogosan. Semmi nem jött össze neki addig. De nem hoztam le a pályáról. És ime:

Fabio Capello
grat mindenkinek

InfoMester
háát ilyet...30 lövésbõl 10 kapura abból 2 gól.. Derby ellen..2-2 lett majdnem megvertek minket...60 percben egyelitettünk ki...

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

nem mondod, hogy annyit kaptál !? <#schmoll2>

Amúgy nagy grat , nem semmi eredmény

zyndar
Ja ez a 2. hely komoly 750k eurót ért....<#nemtudom>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zaki
Grat, sok sikert, én is voltam anno a Bolognával még a 2006-ban asszem, BL-t is nyertem velük xD

InfoMester
bazz nem okoskodok hanem nekem nem volt munkavállalásia..de nekem nem brazil hanem argentin..bocsi..

Huni92
Egy újabb felkészülési, ahol bemutatkozott Lisztes és Piatti is.

Mike94
ne okoskodj már bazmeg, nézz körül mielõtt beleszólsz mindenbe, ami nem neked szólt abba meg fõleg
komolyan azt hiszed mindent jobban tudsz??

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
már nem is tudom mióta nem töltöttem be geniet, most csak külön az ÖN kedvéért használatba vettem mer FM nem fut

Darthmushroom
Hi & grat all!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

zyndar
Hát véget ért, nem semmi <#hawaii>

Igencsak huszáros volt a mai 7 meccs

Markov
Hi & grat all!

EseménydÚs DERY<#eplus2>

una volta per sempre INTER!

InfoMester
Tales-t mikor megvettem nemtudtam játszattatni mivel nemvolt munkavállalásia azaz nem EU-s..

InfoMester

Hunti zöldkeresztet kapott bejött helyére Caroll aki öngolra segitette az egyik srácot és ezt is meghálálva õ is zöldkeresztre ment..

Huni92
Ennyivel többet tudok mostmár 😄

Viszont a védelem az ritkaszar még mindig.

Mike94
ahogy Buonanotte is olasz, Tales meg spanyol

Mike94
olasz állampolgár

Huni92
Hopp....Piatti mégis jöhetett....fene se érti. Van EU-s papirja? oO

zyndar
Majd jövõre lehet, igaz évenként 1et.

Liga Kupa elsõ meccs: Arsenal - Manchestar United 2-1

Mi lesz a visszavágón, te jó ég...

InfoMester
ezért nem szerettem a fiorentina-t...:SSS

John Cena
az igeeen😊 az szar:S

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Huni92
ÁÁÁÁ.....hülye olasz szabályok....nem lehet EU-n kivûli playat igazolni....igy sem Piatti, sem Angulo, sem Rojas nem jön.....<#boxer>

Huni92
Ha van eredmény, amely a meccs képe alapján nem reális akkor ez az....a védelmünk 0. Az összes gólt hatalmas védelmi hibák után kaptuk. Ami kapura ment, az gól volt.

letudtam fordítani ezt a kis szöveget azért 😊

Huni92
😄SA:dsa.dfsa.f.sagf.as,fas.fasfas.fas.das

Neeeeeeeeee.........ezt neeeeee....xDDDD OMFG.....az év hsz-e 😄DDDDDDDDDDD

InfoMester
www.onlinefordito.hu
beirod és leforditja neked az egész szöveget..

InfoMester

nah én inkább visszavonulok az elefántcsontpartol öreg koromra..😄DD

"Football Manager 2009 will be the next game in the Football Manager series from Sports Interactive. It has been confirmed by the developer and is due out in the second half of 2008.(Due for release on 31/10/2008) "

gondolom ez az 😛 Hát ebbõl sokat nem tudtam meg, de legalább lesz, okt 30án elvileg 😊