Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Szöglettaktik vki?
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Ha ezt egy Tottenham fan olvassa...
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
(bár bevallom, sztem egy picit jobb volt a MU, dehát mi gyûjtöttünk több pontot. Ezért talán még értékesebb a gyõzelem)
És aminek külön örülök: csupa tiszta eszközzel:
Olasz Kupa 1 forduló: INTER-el vok, és ki mást kaphatnék mint az AC MILAN-t, ez annyire nem is érdekes inkább az, hogy "otthon" INTER-AC Milan 4-0 OK<#vigyor4>#vigyor4>(szinte biztosra vettema tjutást már) erre jön a vvágó LOL,
AC Milan - INTER 6-0 <#wow1>#wow1><#guluszem1>#guluszem1>ismétlem 6-0 õõ hát nem tudom mióta FMezek nem kaptam ilyen verést-<#taps>#taps>és ezzel 6-4 el mentek tovább DÖBB még 1gólra se voltunk jók.
una volta per sempre INTER!
BL nem jött össze, jobb volt az ellen, de játszottunk 2 szenzációs meccset, legalábbis semleges szemmel mindenképpen!
(bár 5 kezdõm volt sérült, nem mentségbõl)
amúgy grat, csak pont a MU ejtett ki 😊 😉
sikerült a cimvédés
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Valójában azon csodálkoztam, h kölcsönbe elengedték.
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Vezetõség meg annyira béna, h nem vtak képesek találni egy anyaklubot....
Ez a Bogdan Stancu elképesztõ. 61. percben taktikáztam, cseréltem. Ekkor Stancu 5ös értékeléssel rendelkezett, teljesen jogosan. Semmi nem jött össze neki addig. De nem hoztam le a pályáról. És ime:
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
Amúgy nagy grat , nem semmi eredmény
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

komolyan azt hiszed mindent jobban tudsz??
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igencsak huszáros volt a mai 7 meccs

Hunti zöldkeresztet kapott bejött helyére Caroll aki öngolra segitette az egyik srácot és ezt is meghálálva õ is zöldkeresztre ment..
Mi lesz a visszavágón, te jó ég...
Neeeeeeeeee.........ezt neeeeee....xDDDD OMFG.....az év hsz-e 😄DDDDDDDDDDD
beirod és leforditja neked az egész szöveget..
nah én inkább visszavonulok az elefántcsontpartol öreg koromra..😄DD
gondolom ez az 😛 Hát ebbõl sokat nem tudtam meg, de legalább lesz, okt 30án elvileg 😊