Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
Az a helyzet, h Kastélynál jó védõ alig akad 😄 Épp ezért igazoltam le Garayt. De õ a MU ellen még nem volt a csapattal. De mostmár itt van, igy talán stabilabb lesz a hátsó szekció.
Amúgy mivel Given sérült volt eddig, ezért Krul védett, mert Harpernél jobbnak találtam 😄 Nem is okozott csalódást, és 3 hét alatt minden tulajdonsága fejlõdött.

Fõ probléma a MU ellen Céronika volt. Mester3mast szórt.

Értem. Nem néztelek kezdõnek. Igazából a nagycsapatok ellen nekem se nagyon ment a Cityvel. Próbálj meg a csatárokra egy jó védõt ráállytani, ha állítottál, akkor nem tudom.

Huni92
^^ Ne nézzél már ennyire kezdõnek 😄
4-2-4gyel kimenni még kiscsapatok ellen is veszélyes.
Amúgy, h a kérdésedre válaszoljak, a MU ellen 4-2-3-1 felállásban kezdtem, majd váltottam 4-3-1-2re.

milyen takiktában játszol a nagyok ellen? gondolom nem 4-2-4ben.

Huni92
2-4 a MU ellen.

És itt jön ki a fassága a játéknak. Elõször is csinál egy olyan bajnoki rajtot, ahol 5 forduló alatt a Fulham az egyetlen 'kiscsapat'. MU, Chelsea, City, Tottenham. Nemrossz. Fulham lemakkolt, pedig sokkal jobbak vtunk.
Chelsea ellen megérdemelt vereség, Tham ellen megérdemelt gyõzelem.
MU jobb volt ugyan, de nem 2 góllal. És akkor a mondandóm lényege: miért nem makkolhatok én is, mint kiscsapat a nagyok ellen?
Nem azt várom el, h minden nagycsapatot 2 lövés/2 gól stattal gyõzzek le. Sõt. Csak adja vissza a játék amit elvesz.

Darkon
<#hehe>
A 2. meg 3. helyen meg esélytelen védõkre szavaztam. Remélem megnyeri, bár most CsíterAgüero-nak nagy esélye van.

Born to win

Anno, mikor Nigéria kapitánya voltam, s a Manchester Citnél edzõsködtem, é is Matiasra szavaztam, mert akkor nálam volt 😄

Darkon
Hehe ez nagyon érdekes. Mint spanyol kapitány szavazhatok az év játékosára, de ugye spanyolokra nem lehet összeférhetetlenség miatt, viszont M. Fernandez-re aki saját játokosom a Villarrealnal lehet😊))

Born to win

Manchester City elleni vereség után... 😊 :

Ez jól jött.

McFrost
ebbõl látszik:
-sosem jáccottál az elõdökkel, Fm 05/06/07 , mert azok NAGYSÁGrendekkel jobbra sikeredtek
-sosem játszottál kis csapattal, ami ebben a játékban nem is megoldható, persze vannak hozzá praktikák, de ebbe ne menjünk bele

mondom ezt 15 FM08-as szezon után, amiben 2 bajnoki címet tudok felmutatni Paksal, 2 PL sikert Doncasterrel, 1 francia elsõséget Lensal, 15 szezon alatt! FM 06ban ez legalább 10 cím lenne....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Legend Killer
okéoké, jólvanna, sorry.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Huni92
😞

Persze van hiba. Mivel mint tudjuk, ami tökéletes az unalmas. De azér azt mondani az FM-re h 'kiváló jelenlegi állapotában'....hááát....xD

Legend Killer
rendben, respect.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Fabio Capello
1. nem baszok meg senkit csak úgy
2. ez nem lecseszés volt, más nem így gondolja, és poént csinált belõle
3. nem kell besértõdni
4. játssz a gémmel 8 évet, és rájössz mennyire elbaszták az ideit
5. én becsülöm a játékot, egészen addig, amíg el nem kezd szopatni azzal, hogy a hosszabbításban fordítja meg a meccset...

Legend Killer
na basszátok meg, ezér nem szoktam ide jönni, mer mindig így lecsesztek. meg ilyeneket csináltok. sztem jó, persze lehet kifogásokat találni minden géjmben, mer mindenben van hiba, de hát, aki nem becsüli azt, ami épp van, annak semmi se jó.

Huni92
Ahogy mondod 😄 Ezt én is igy gondolom 😄DD

Fabio Capello
az.

Legend Killer
kurvavicces.

Fabio Capello
😄😄😄😄😄

Legend Killer
Nekem jó *vállvon*

szabocsaba1983
Gyönyörû lett!

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Huni92
Még van néhány üzlet függõben, ha befejeztem, teszek képet.

Fulham - Castle 2-1....makk forevör...

szabocsaba1983
thanks

Huni92
Értem én, de akkor az már nem Football Manager lenne.
Mellesleg én nem is látok esélyt erre.
De ha már játékos, akkor asszem h a Fifa Managerben van ilyen funkció.

McFrost
"Sztem az FM nagyjából kiváló jelenlegi állapotában,"

atyaég ember, te ezt elnézted....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

fecoh
Elkezdõdött az európai kupaszereplés, rögtön egy jó meccsen a börnadrágosok ellen.

BL csoport: Lehetett volna nehezebb is. Juve kemény dió lesz,kivi leszek el ninora a 'pool ellen majd :-)

Y\'oull Never Walk Alone

fsgh
Kiket vettél a Newcastle-nél?😊 100millából?

amúgy hali és grat all...folytom a Tottenham-et😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Fabio Capello
holnap 9:40

kraawz
darkon
ffi vízilabda döntõ mikor lesz ? 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Legend Killer
Értem, kösz. Mondom, nem néztem meg akkor a választ, mer elfelejtettem 😄. És sokat írtok és nemtom milyen hátra került azóta. Jól van, hát gyúró ne legyen, de aszisztens igen és játékos pályafutás. Játékosként lenne edzõ program, ahol fejlõdhetnél, vagy nemtom... mindegy, csak egy kósza ötlet volt.

Huni92
Pedig válaszoltunk erre, ha emlékeim nem csalnak.
Namind1. Megteszem újra.
Kezdjük azzal, h miért hivják ezta játékot Football MANAGERnek?
Folytatnám azzal, hogy meséld el nekünk, hogy képzelnéd el, hogy gyúró vagy a játékban. Mit kellene csinálj?
És befejezem azzal, h szvsz ezek nem kellenek.

fecoh
A kevés az angol nem izgat, ha tehetném csak magyarok játszanának<#email>

Ne ma nemzetiség szerint válogatok,hanem a tehetség ill. a játék éls taktik felfogásom szájízem szerint <#awink>

Y\'oull Never Walk Alone

Legend Killer
😄

GTA SA módra a válasz: thanks homie 😄.

fecoh
Welcome to the real(virtual) world! <#alien>

Y\'oull Never Walk Alone

Legend Killer
korábban asszem beírtam, csak nem néztem meg a válaszokat.

Lehetne olyan is FM-ben, hogy nem menedzserként kezded, hanem aszisztensként, vagy játékosként és késõbb leszel csak menedzser... vagy esetleg gyúró, edzõ és úgy abból késõbb menedzser. Sztem az FM nagyjából kiváló jelenlegi állapotában, persze lehet finomítani rajta, de, ha ezeket betennék, akkor se igényelne nagy változást, hisz, ha játékosként kezdhetnéd, akkor is ugyanúgy mutatná a meccseket, csak nem egy egész csapatra koncentrálna a géjm, hanem egy adott playára, ami te vagy és a játékos ráhatás helyett menedzser ráhatás lenne, meg pl mérkõzés elõtti nyilatkozik, satöbbi.

Szerintetek van erre esély, hogy valamikor ezzel bõvüljön FM?

fecoh
Na kérem itt vannak a titlebar logó csomag:logók

dokumentumok-->sports interactive-->Football Manager 2008-->graphics-->logos-->background-->ide berakni a left és right mappákat.

Játékban-->beállítások-->kép és hang-->felületcache használata OFF ,mindig újratõlti a felületet ON

Enjoy<#eljen>

Y\'oull Never Walk Alone

Darkon
2. aranyunk Janics Natasa/Kovács Kati<#worship>

Kösz Fecoh jó keret csak kevés az angol.

Born to win

Huni92
Hát, ha csak tarcsi, akkor add el 😄

Huni92
1-2 a Chelsea ellen....balszerencsés vereség.

Fabio Capello
kösz 😊

szabocsaba1983
Szerintetek? Tavaly vettem 8 misiért, tarcsiban volt...

szabocsaba1983
Mi történt?

fecoh
Az igéretes fiataljaimat közben kölcsönbe adtam a fiókcsapatomnak. Mentek egy szezont bulizni Mallorcára <#hawaii>

Bouzanis (kapus)
Fuentes (védõ)
Kyriakidis (VKP)
Carlos Manuel (TKP)

Ryan Babel lemaradt az elsõ csapat keretébõl (egyenlõre a tariknál szedi össze magát egyenlõre 8-as osztályzatttal)

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
Az igazolásokról röviden. Saivet-et érdekes módon nem akarta senki sem vinni szezonközben. Aztán jött az uborkaszezon és eladásra ajánlottam erre az ágyúsok zokszó nélkûl vitték 32 misiért.

Torres-t nem volt szíven eladni, de most kellett lépnem a kora miatt, mondom 50 misiért elpasszolom ,erre bejelentkezett a 3 nagy olasz honból(juve,milan,inter) persze Torres nem akart menni sehova ,erre az elnök úr közbelépett ,végûl az öreg hölgy nyerte a Torres futamot <#circling>

Y\'oull Never Walk Alone

Huni92
Az elsõ komolyabb próbatételt sikerrel vette a csapat.
A 2 öngól megpattanó lövésekbõl esett, Smith ill. Viduka lökete után.

fecoh
Igen már nem akartam neki hosszabítani ,de klubhûségbõl jelesre vizsgázott az öreg <#hawaii> Csak tarcsiban vállal fõ szerepet a fiataloknak ösztönszerûen hat. Meg van rá esély,hogy edzõként nálam folytassa ha visszavonul.

Y\'oull Never Walk Alone

Darkon
Juhééé!!

Born to win

Huni92
Gondolom Gerrard csak tiszteletbõl van ott 😄
Jó kis keret.

fecoh
Dynamic nevû skint használom és a logóknál használom ezeket. feltõltöm mindjárt.

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
Parancsolj

Y\'oull Never Walk Alone