Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
gratulálok 😊
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Szóval, azt irtam, h kapjak ki azért, mert az ellenfél JOBBAN játszott. És itt nem arra gondolok, h CSAK a nagy csapatoktól. Sõt. Ha a tökutolsó Sheffield Wednesday lefocizott a pályáról, nyerje meg a meccset. Ha a Chelsea focizott le, legyen övõ a 3 pont. Viszont ha jobban játszok, mint a tökutolsó Sheffield Wednesday, akkor ne hozza le x-re a meccset/ne nyerje meg, hanem a 3 pont legyen az enyém. És ugyanez a Chelsea esetében is.
Remélem mostmár érthetõ(bb) az egész.
Peace.
7. helytõl lefele mindenkit megversz, felfele mindenkitõl kikapsz kurvaizgalmas lenne😊 (Y)
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
És ez is idegesit. Kapjak ki a MU-tól 4-0ra, mer jobban játszottak, de verjem el a Pompeyt, ahol én voltam a jobb.
El kell viselni. igy van. el is viselem, és egy szót sem szólok akkor, amikor MEGÉRDEMELTEN nyer az ellenfél, azért, mert JOBBAN JÁTSZOTTAK.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
csak fel akartalak világositani, hogy ez nem az a cim, amit erre a meccsre kell akasztani.
és el kell viselni, ahogy a való életbe, hogy vannak ilyen meccsek és nem kell minden vereség után sirni mint egy rossz gyerek...
a hsz-k fele 3/4-e siránkozás basszus, közbe mindenki 1-2-3 helyen végezz...
szal annyira vicces ez már és unalmas.
12 lehetõségbõl mindetn védett Green, aztafaszom :o
állitotta vki h kranjcar, defoe noname gecik, aztafaszom 3x :o
Csesza: csak azért voltam ideges, mert több helyzetünk volt a meccsen, és a kevesebbet kidolgozó, a meccs nagy részében alárendelt szerepet játszó Pompey nyert 😊
Born to win
10 lehetõségbõl, 4 gólt belöttek, aztafaszom 2x :o
Defoe és Kranjcar 2 gólt löttek fejenként, tiszta noname gecik, aztafaszom 3x :o
Nem egy veretes csoport, egyedül a Roma okozhat nagyobb problémákat.
de: a menedzser profilomban egy játékos arcképe van, ahol a saját "fantomképem" lenne. mi a teendõ? mer' csúnya a gyerek!
Hajrá Magyarország!

Born to win
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
BL 3. selejtezõben indult a csapat, ahol a Maccabi Haifa elleni 1. meccsen, hazai pályán soványka 1-0s gyõzelmet értünk el, mégpedig egy 94. percben lõtt Beye 11esgóllal.....17/7 és 0/0 volt a lövések statja....
1. fordulóban Poolt vertük 1-0ra, VdV mesteri bombájával.
scherm
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Hajrá Magyarország!
Ez kész, nem bírom tovább.
Olvasgattam a taktikákról és csináltam is egyet, röpke 30-40 percig tartott, és tökéletesnek tûnt. Egészen az elsõ meccsig.
0-4
0-2
és (dobpergés):
Pedig ezzel a kerettel simán bennmaradhatnánk, és szerintem, ha a C2-bõl ide eljutotunk, én sem vagyok teljesen balfék.
Azt hiszem kétféle meccset tudunk játszani:
1. kevés gólt lövünk, vagy egyáltalán nem lövünk ÉS nagyon sokat kapunk.
2. sok gólt lövünk ÉS rengeteg sokat kapunk.
Kész, ezt félre kell tennem. Nem akarok kiesni és megint a Serie C1-ben játszani!
Hajrá Magyarország!
Rögtön nézem a skint, hogy hol is találtam.

Micah Richardsért tettem egy 50 millió eurós ajánlatot. Elfogadták. Meggondoltam magam, visszavontam. Rájöttem h hülyeség volt, de aláirt egy 5 éves szerzõdést. Most meg nem akar jönni....
4-1 volt az eredmény könyörgöm!!! És akármit állítottam úgyanúgy támadtak.Természetesen mikor kiegyenlítettek, és én a mentalitást kissé nagyon feltoltam, a maradék idõt esemény nélkül lepörgette ...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.