Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Nah, most vagyok félidõnél a Juventussal. Valamit megtalálhattam. Állandóan dicsérem a játékosokat, még ha rosszak akkor is. Jah, és tudom múltkor kiveséztük, hogy nem számít, de csak kommentátorral nézem a meccseket.De beszéljenek a képek.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

igen "bazdmeg" ez igy megy IRL is😊

gratulálok 😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

arsnl
irl se az nyer mindig aki jobb, én már csak tudom Arsenal fanként 😉 Ezért is szép a foci

Huni92
Olvass, és értelmezz 😊 Ha nem megy, segitek.
Szóval, azt irtam, h kapjak ki azért, mert az ellenfél JOBBAN játszott. És itt nem arra gondolok, h CSAK a nagy csapatoktól. Sõt. Ha a tökutolsó Sheffield Wednesday lefocizott a pályáról, nyerje meg a meccset. Ha a Chelsea focizott le, legyen övõ a 3 pont. Viszont ha jobban játszok, mint a tökutolsó Sheffield Wednesday, akkor ne hozza le x-re a meccset/ne nyerje meg, hanem a 3 pont legyen az enyém. És ugyanez a Chelsea esetében is.

Remélem mostmár érthetõ(bb) az egész.

Peace.

de basszus ez hogy nézne ki?
7. helytõl lefele mindenkit megversz, felfele mindenkitõl kikapsz kurvaizgalmas lenne😊 (Y)

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Huni92
4-3 a MU ellen, hatalmas meccsen. Viszont ez a meccs is a Pompey meccs kategória, csak forditott elõjellel. MU volt a jobb.
És ez is idegesit. Kapjak ki a MU-tól 4-0ra, mer jobban játszottak, de verjem el a Pompeyt, ahol én voltam a jobb.

Huni92
aha. jogos. tényleg siránkozok, nagyon sokat. ahogy mondod. igazad van. én kérek elnézést.

El kell viselni. igy van. el is viselem, és egy szót sem szólok akkor, amikor MEGÉRDEMELTEN nyer az ellenfél, azért, mert JOBBAN JÁTSZOTTAK.

kraawz
Nekem ennyim van, csak fontban (80-90) millió. Nem nyomom,h bõvítsék,mert akkor mindig a helyi tanács rinyál. Ha idén sem bõvítenek a 100M fontból,ultimátum és kész.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

le se ugattalak volna, ha nem ájlávdiszgeciszarfosgém felkiálltással szúrtad volna be a képet.

csak fel akartalak világositani, hogy ez nem az a cim, amit erre a meccsre kell akasztani.

és el kell viselni, ahogy a való életbe, hogy vannak ilyen meccsek és nem kell minden vereség után sirni mint egy rossz gyerek...

a hsz-k fele 3/4-e siránkozás basszus, közbe mindenki 1-2-3 helyen végezz...
szal annyira vicces ez már és unalmas.

Huni92
2vel több kapuralövésem volt, 0 góllal, ami mutatja, h az ellenfél kapusa (Green) milyen formában játszott, aztafaszom 2x :o
12 lehetõségbõl mindetn védett Green, aztafaszom :o
állitotta vki h kranjcar, defoe noname gecik, aztafaszom 3x :o

Csesza: csak azért voltam ideges, mert több helyzetünk volt a meccsen, és a kevesebbet kidolgozó, a meccs nagy részében alárendelt szerepet játszó Pompey nyert 😊

Darkon
Csak ez nem sajat, rohadtul idegesít hogy egy nem saját stadionra pazarolják az összepiacozott pénzemet, mikor lehetne egy rendes saját arénánk rég.

Born to win

2-vel több kapuralövésed volt, aztafaszom:o

10 lehetõségbõl, 4 gólt belöttek, aztafaszom 2x :o

Defoe és Kranjcar 2 gólt löttek fejenként, tiszta noname gecik, aztafaszom 3x :o

az ájlávdiszgém, nem a sima vereségekrõl szokott szólni 😊

Huni92
...
Statokra rápillantanál? 😊 köszi 😊

Hááát bizony, rohadék egy köcsög játék, hogy képes néha nyerni is <#szomoru1>

John Cena
hasolóak vannak velem is mostanába csak manchesterrel..:S

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Huni92
Ájlávdiszgém

Huni92
Nekem nemrég fejezõdtek be a munkálatok, kicsivel több mint 7000 hellyel bõvitették a stadiont.

Darkon
Na bõvítik a "stadiont" 8000 székkel

Born to win

Huni92
BL csoport: AS Roma (cimvédõk), Newcastle, CSZKA Moszkva, Hibernian.
Nem egy veretes csoport, egyedül a Roma okozhat nagyobb problémákat.

Darkon
Simán megvan

Born to win

Zsolti9014
egy kérdés: felraktam egy magyar facepacket, de nem tetszett, ezért töröltem. csak sima bemásolás aztán törlés volt.
de: a menedzser profilomban egy játékos arcképe van, ahol a saját "fantomképem" lenne. mi a teendõ? mer' csúnya a gyerek!

Hajrá Magyarország!

Darthmushroom
Grat 😊

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Huni92
Igencsak csattanós válasz a kételkedõknek....

Darkon
Telitömtem megint a kasszát ha nem lesz stadion megy az ultimátum

Born to win

Darkon
Annyi volt (kissé fáradt vok😊

Megnyertük Azer ellen 0-1(elég gyenge ez is)

Born to win

5 meccs van még nem?😊

Huni92
Hátõõõ....erre nemigazán találok szavakat xD
Magyarország - Málta 6-0 azér befigyel 😄

Darkon
Amennyire sikeres vagyok klubszinten annyira béna most a válogatottal. Még van 4 meccs, cseppet sem vagyok nyugodt.

Born to win

Darthmushroom
tabellárol nyomsz képet?? kiváncsi vok hol hagytad abba

Darthmushroom
Hi & grat all!

Darkon
Hi & grat all!

Born to win

Huni92
Fulham ellen 3-3. Vezettünk 2-0ra, és 3-1re is....a legidegesitõbb, h 2 góljuk is mákos volt....lövés, megpattan védõn, középre megy a labda, üres kapu, gól...

Huni92
Szerk: a csapat jórésze az Olimpián volt/van 😄

Huni92
Köfipufi

BL 3. selejtezõben indult a csapat, ahol a Maccabi Haifa elleni 1. meccsen, hazai pályán soványka 1-0s gyõzelmet értünk el, mégpedig egy 94. percben lõtt Beye 11esgóllal.....17/7 és 0/0 volt a lövések statja....
1. fordulóban Poolt vertük 1-0ra, VdV mesteri bombájával.

Csacsi
Bocsánat Scherm a skin neve, és itt a link, elnéztem.
scherm

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Sortin találtam a Darkos skinek között. Valam Black in 2 asszem a neve. De több verzió van belõle.

Zsolti9014
az eddigi taktikáim nem váltak be a B-ben ezért csináltam újat, utánolvasással.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Hi & grat all!

Ez kész, nem bírom tovább.
Olvasgattam a taktikákról és csináltam is egyet, röpke 30-40 percig tartott, és tökéletesnek tûnt. Egészen az elsõ meccsig.
0-4
0-2
és (dobpergés):

Pedig ezzel a kerettel simán bennmaradhatnánk, és szerintem, ha a C2-bõl ide eljutotunk, én sem vagyok teljesen balfék.

Azt hiszem kétféle meccset tudunk játszani:
1. kevés gólt lövünk, vagy egyáltalán nem lövünk ÉS nagyon sokat kapunk.
2. sok gólt lövünk ÉS rengeteg sokat kapunk.

Kész, ezt félre kell tennem. Nem akarok kiesni és megint a Serie C1-ben játszani!

Hajrá Magyarország!

Csacsi
Csítergeci <#idiota> 2

Rögtön nézem a skint, hogy hol is találtam.

Huni92
Ez meik skin, linket pls

Csacsi
Csítergeci <#idiota>

Huni92
<#falbav><#violent><#duma>

Micah Richardsért tettem egy 50 millió eurós ajánlatot. Elfogadták. Meggondoltam magam, visszavontam. Rájöttem h hülyeség volt, de aláirt egy 5 éves szerzõdést. Most meg nem akar jönni....

Huni92
Szokásos, ha 70. perc körül felhúzom FULL-TÁMADÓRA a mentalitást, lepörög a maradák 23-25 perc, esemény nélkül.

Mor3llo
Nos igen, többek között az ilyenekért szoktam jegelni a francba ezt az egész szart.
4-1 volt az eredmény könyörgöm!!! És akármit állítottam úgyanúgy támadtak.Természetesen mikor kiegyenlítettek, és én a mentalitást kissé nagyon feltoltam, a maradék idõt esemény nélkül lepörgette ...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Darthmushroom
Hi & grat all!

Huni92
Nekem sem engedték, h búvitsem, cirka 2 és fél év alatt.

BBeno2
pedig asszem 77ezres a stadion és az átlag nézõszám 75500 körül megy. tehát a legtöbb meccsen teltház van. hihetetlen.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

BBeno2
én még egyik REALos mentésemben sem sikerült stadiontbõvítenem. tudom hogy te most nem azzal vagy csak ugy benyögtem 😄

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.