Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
20. perc: ütközött Zapater Montolivoval, az olasz megsérült, bejött a helyére Foggia.
23. perc: Messi ütközött Foggiával, az olasz megsérül xD
na j Te se voltál rossz Zaké😄Dd
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Én meg lenyomtam 2 bari meccset a brazilokkal:
Brazília-Ecuador 4-1 Gsz: Robinho, Marcelo(2), Elano(<#ravasz1>#ravasz1>)
Brazília-Paraguay 3-0 Gsz: Adriano(2), Rafael Forster
Folytatom a citynél megkezdett munkámat:
Tottenham - ManCity: 3 - 3 (0 - 3)
Sztem valamit elkurtam a félidei eligazitásnál...
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Elõdöntõ Zaragoza ellen
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Új szezon, elsõ bajnoki 3-0 a Reading ellen.
Boro - MU 4-0 xD
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
+ 50%-ot eladásból kapok még richards-ért szal már elis fogadtam<#vigyor>#vigyor>. Olyat már csinált valaki itt hogy megcsinálja az üzletet és ugyanigy kéri az 50%-át a következõ eladásból majd megveszi az eladott játékosát?? igy feleannyiba kerül 😄 ! (ezt hallottam valamelyik fórumon még nem próbáltam)
Nálatok ez igy csalásnak számit?
ha igen akko felejtsétek el a kérdést <#zavart1>#zavart1>
Az idény elsõ kupáját elbuktuk. 87. percben Richards kapufát fejelt, a kontrából meg Fábregas kapufás gólt lõtt.
bajnokságba hogy állsz?
Dunne megint kihúzott a ... -ból (Y)
Torino 2:2 Gyõr
tovább jutottunk a uefa kupa csoport küzdelmeibe
Tényleg. Reputationt hol tudok nézni? Mert jó lenne tudni, hogy mennyire kezeli normálisan a játék, hogy egyre jobb a csapat, egyre több meccset nyer, és egyre feljebb lévõ osztályba lép, akkor elméletileg több játékos is jönne el szívesen.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Úgy döntöttem, most beváráslok rendesen, van egy vagon pénzem, ami volt igazolásokra. Messivel már 1 hónapja megállapodtam, de sokat kellett gyõzködni, hog jöjjön, végülis egy horrorisztikus fizuval elfogadta nagy meglepetésemre, kapott még aláírásként 6m fontot ha jól emléxem... :c 39.5m font volt a KIVÁSÁRLÁSI ÁRA, hehe mondom jó vicc, ennyiért simán megveszem az egész FM talán legjobb pléjáját...
Agüerot már eg yéve megvehettem volna FELEENNYIÉRT, csakhát akkor még nem volt spanyol állampolgársága, peddig jött volna, én már igazoltam egy nem eust, és a Real az utolsó napján az átigazolási idõszaknak megvette. Lehettem volna figyelmesebb is, ha megegyezek vele, és elhalasztom az igazolását az utolsó óráig, aztán rá a következõ nap megegyezek vele, hogy jöjjön télen, vagy a következõ évben... Mind1, megvettem 40.5m-ért, ennyi volt a kivásárlási ára Madridban.
Kapusposztra Akinfeevet jött, 32.5m font az ára, elég húzós, de egyszer élünk...
Bale jött balbekk posztra, 20.5m-ért, télen még 30 volt az ára, jó hogy vártam vele.
Rafinha lesz a jobb bekk, sokat nem játszott a Madridban, õt is kivásároltam a szerzõdésébõl.
És el kellett adni ugye pár pléját... Baptista 29 lesz, ugyan marha jól játszott, megbízható volt, de ebbe a csapatba már nem illik bele. 15.5-ért vitte el a Parma, egész jó pénz érte. Vucinicet is õk vitték el, elsõ évben 35 gólig jutott, aztán 15, majd most 13... 14m jó pénz érte is. Riise 30 lesz, érte 10m-t kaptam, vitte az Aston Villa. Most még adtak ennyit érte, jövõre talán a felét csak... Clerc 13.5m-ért jött 2.5 éve, most 11-ért ment el, megbízható volt. Carrizo 15.5m-ért ment el, 9-ért jött 1.5 éve. Sokat volt sérült a idén. Amúgy nagyon jó kapus, bárki leigazolja nagy boltot csinál vele. Elment még a csodagyerek Sakho. Próbáltam minnél többet játszatni, de Mexés-Maduro-Andreolli elõtte volt a rangsorban. 15milkát nem rossz értem, +ha eladja a Milan 50%-át kapom az összegbõl... Õt meg mindig megveszi vmi nagy cspat ilyen 30-40 gurigáért, szóval lesz még belõle pénz, az tuti... + megvette a fiatal Joveticet a Wigan 13.25m-ért, tavaly igazoltam, aztán rögtön kölcsönadtam a Benficának. Végülis -53m fontba vagyok, a fizuk is megugrottak kb heti 200ezerrel, de még így is a keret alatt vagyok 600-al.
Majdnem leigazoltam Van Persiet is 13.5-ért, átadólistán volt az Arsenalban, de a marhája a Villába ment... AZ már nagyon durva lett volna, ha õt is megszerzem 😄
Nem tudom hogy igazoljak-e még vkit, Velosot nézegetem nagyon, talán még õt, vagy valami fiatal középhátvédet... De lehet hogy ennyi, és a fiatal Rafael Forstert hozom fel az elsõ csapatba, már egész jól fejlõdik és még cask most lesz 20 éves...
torinot kaptam a köv körbe
kaposvár 3:1 gyõr!!:S