Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
sztem nem volt vicces, de te tudod 😄😄:😄

zaki
Ez vicces volt:

20. perc: ütközött Zapater Montolivoval, az olasz megsérült, bejött a helyére Foggia.
23. perc: Messi ütközött Foggiával, az olasz megsérül xD

Huni92
2-1 a Hull ellen, a 'C' csapat ennyire volt képes 😄 Lényeg a 3 pont.

Jó8 óll!

myl0
huni, zaki, capello: köszi szépen

Huni92
Keci jó vagy <#eljen>

Töltöm Newcastlet.

fsgh
Adriano<#ravasz1><#eljen><#eljen>

na j Te se voltál rossz Zaké😄Dd

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Fabio Capello
nagygrat 😊

és persze mindenki másnak is 😊

zaki
Nem semmi, fõleg Elano... Grat!
Én meg lenyomtam 2 bari meccset a brazilokkal:
Brazília-Ecuador 4-1 Gsz: Robinho, Marcelo(2), Elano(<#ravasz1>)
Brazília-Paraguay 3-0 Gsz: Adriano(2), Rafael Forster

myl0
3 képet hoztam:
Az elsõ egy Man Utd elleni döntetlen:

A második egy Chelsea elleni gyõzelem, ahol Elanno megmutatta, hogy mit tud:

És végezetül, így állunk a bajnokság félidejében: Messze felûl multa az elvárásaimat

myl0
Hi & grat all!
Folytatom a citynél megkezdett munkámat:
Tottenham - ManCity: 3 - 3 (0 - 3)
Sztem valamit elkurtam a félidei eligazitásnál...

Darthmushroom
Grat 😊

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
online mecsem én voltam a muval:

inter94
<#taps>

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

inter94
Grat 😊

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

zaki
Brazilok felvettek szövetségi kapitánynak, erre vártam 😛

zaki
Grat. Errõl az Aaritalo gyerektõl tolj már be egy képet plz, mert emléxem régen még benne volt a gameban patch nélkül, azóta nincs benne... :S

zaki
Szegény Milan... :<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

inter94
UEFA kupa Bolton ellen idegenbe kikaptam 5-3 hazai pályán muszaj volt nyerni minimum 2gólkülömbséggel

Elõdöntõ Zaragoza ellen

Huni92
Németh az idén valszeg stabil kezdõ lesz a Poolban. Elõzõ évben még nem volt az, de mostmár beérett.

Új szezon, elsõ bajnoki 3-0 a Reading ellen.
Boro - MU 4-0 xD

zaki
Nem csalás szvsz, csak rafináltság... 😛
Grat Liszi, én is most játszok a Milannal... 😛

5w0rdf15h
nálam chelseabe játszik stabil kezdõként D:

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

zaki
Lolka, Milan 20m fontért leigazolta Németh Krisztiánt... :o

Mor3llo
Valahogy nem szeretem kihasználni a játék butaságát.Lehet ott másképpen is pénzhez jutni 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Szerintetek egy Micah Richards-Silva csere megérné?
+ 50%-ot eladásból kapok még richards-ért szal már elis fogadtam<#vigyor>. Olyat már csinált valaki itt hogy megcsinálja az üzletet és ugyanigy kéri az 50%-át a következõ eladásból majd megveszi az eladott játékosát?? igy feleannyiba kerül 😄 ! (ezt hallottam valamelyik fórumon még nem próbáltam)
Nálatok ez igy csalásnak számit?
ha igen akko felejtsétek el a kérdést <#zavart1>
Huni92
Arsenal - Newcastle 3-2
Az idény elsõ kupáját elbuktuk. 87. percben Richards kapufát fejelt, a kontrából meg Fábregas kapufás gólt lõtt.

Darthmushroom
páran már probálkoztak vele

inter94
Grat 😊
bajnokságba hogy állsz?

myl0
Gratta... Jófélék 😄

Hi & grat all!

Dunne megint kihúzott a ... -ból (Y)

zaki
Bilbaoval jástzott már vki? Azzal mekkora poén játszani, nem igazolhatsz senkit, csak baszkokat... 😛

inter94
UEFA elsõ kiesési kör összesitésben 7-2 Sochaux ellen továbbjutottam következõ ellenfél Bolton lessz😊

Huni92
165k eurót 😊 Ezzel a klub legjobban fizetett játékosa.

zaki
<#worship><#worship><#worship>

Darthmushroom
csoportom:benfica,zenit, galatasarey,austira wien

Darthmushroom
Gyõr 0:0 Torino
Torino 2:2 Gyõr
tovább jutottunk a uefa kupa csoport küzdelmeibe

Csacsi
Hmm.....de te legalább top ligában játszol, én meg még csak 5. osztályban. Bár azt kicsivel több mint a fele után vezetem. És újoncként lehet egybõl tovább is jutok a 4. osztályba. 😄

Tényleg. Reputationt hol tudok nézni? Mert jó lenne tudni, hogy mennyire kezeli normálisan a játék, hogy egyre jobb a csapat, egyre több meccset nyer, és egyre feljebb lévõ osztályba lép, akkor elméletileg több játékos is jönne el szívesen.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

zorrobomber
nálam megelégszik 140ezerrel 😉

Darthmushroom
nekem sincs tul sok a gyõrrel

zaki
<#nyes><#nyes><#eljen>

zaki
Én is leigazolnám, csak nem illik bele a taktikámba... :s

Csacsi
Mennyi pénzzel dobálóztok itt. Szegény Dorchesterbe meg alig akarnak jönni a játékosok. Nah nem baj. Majd kis nevekkel nyerek Bl-t 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Darthmushroom
nagy igazolás!!!

zaki
<#wow2><#buck><#eljen>

mennyit keres hetente? 150ezer font? :p

Darthmushroom
grat

Huni92
Öhm....nagygrat oO

De azér én is dobbantottam 😊

zorrobomber
pffff

zaki
Ghánával meg jól leégtem a VB-n (románia ellen 3-1-re kaptam ki, spanyolok ellen 2-2 úgy hogy 2-0-ra vezettem és az utolsó 10 percben egyenlítettek, japán ellen 2-2, õk is a végén egyenlítettek), le is mondtam a francba, ha felvesznek a franciák vagy a brazilok, akkor megyek hozzájuk.

zaki
Hm, naszóval:

Úgy döntöttem, most beváráslok rendesen, van egy vagon pénzem, ami volt igazolásokra. Messivel már 1 hónapja megállapodtam, de sokat kellett gyõzködni, hog jöjjön, végülis egy horrorisztikus fizuval elfogadta nagy meglepetésemre, kapott még aláírásként 6m fontot ha jól emléxem... :c 39.5m font volt a KIVÁSÁRLÁSI ÁRA, hehe mondom jó vicc, ennyiért simán megveszem az egész FM talán legjobb pléjáját...
Agüerot már eg yéve megvehettem volna FELEENNYIÉRT, csakhát akkor még nem volt spanyol állampolgársága, peddig jött volna, én már igazoltam egy nem eust, és a Real az utolsó napján az átigazolási idõszaknak megvette. Lehettem volna figyelmesebb is, ha megegyezek vele, és elhalasztom az igazolását az utolsó óráig, aztán rá a következõ nap megegyezek vele, hogy jöjjön télen, vagy a következõ évben... Mind1, megvettem 40.5m-ért, ennyi volt a kivásárlási ára Madridban.
Kapusposztra Akinfeevet jött, 32.5m font az ára, elég húzós, de egyszer élünk...
Bale jött balbekk posztra, 20.5m-ért, télen még 30 volt az ára, jó hogy vártam vele.
Rafinha lesz a jobb bekk, sokat nem játszott a Madridban, õt is kivásároltam a szerzõdésébõl.
És el kellett adni ugye pár pléját... Baptista 29 lesz, ugyan marha jól játszott, megbízható volt, de ebbe a csapatba már nem illik bele. 15.5-ért vitte el a Parma, egész jó pénz érte. Vucinicet is õk vitték el, elsõ évben 35 gólig jutott, aztán 15, majd most 13... 14m jó pénz érte is. Riise 30 lesz, érte 10m-t kaptam, vitte az Aston Villa. Most még adtak ennyit érte, jövõre talán a felét csak... Clerc 13.5m-ért jött 2.5 éve, most 11-ért ment el, megbízható volt. Carrizo 15.5m-ért ment el, 9-ért jött 1.5 éve. Sokat volt sérült a idén. Amúgy nagyon jó kapus, bárki leigazolja nagy boltot csinál vele. Elment még a csodagyerek Sakho. Próbáltam minnél többet játszatni, de Mexés-Maduro-Andreolli elõtte volt a rangsorban. 15milkát nem rossz értem, +ha eladja a Milan 50%-át kapom az összegbõl... Õt meg mindig megveszi vmi nagy cspat ilyen 30-40 gurigáért, szóval lesz még belõle pénz, az tuti... + megvette a fiatal Joveticet a Wigan 13.25m-ért, tavaly igazoltam, aztán rögtön kölcsönadtam a Benficának. Végülis -53m fontba vagyok, a fizuk is megugrottak kb heti 200ezerrel, de még így is a keret alatt vagyok 600-al.
Majdnem leigazoltam Van Persiet is 13.5-ért, átadólistán volt az Arsenalban, de a marhája a Villába ment... AZ már nagyon durva lett volna, ha õt is megszerzem 😄
Nem tudom hogy igazoljak-e még vkit, Velosot nézegetem nagyon, talán még õt, vagy valami fiatal középhátvédet... De lehet hogy ennyi, és a fiatal Rafael Forstert hozom fel az elsõ csapatba, már egész jól fejlõdik és még cask most lesz 20 éves...

Darthmushroom
fc brussel 0:3 gyõr
torinot kaptam a köv körbe
kaposvár 3:1 gyõr!!:S

Darthmushroom
naon elakart menni és ugyis lett csomo csatárom mondom akkor menjél le vagy sz*rva