Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Imádom az ilyeneket...
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Lehet kezdek én is egyet vmelyik magyar csapattal, van egy Fradis mentésem, 2. évben vagyok még csak...
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Én a Readingel jártam tavaly úgy ahogy te most:
A tök utolsó reading 3 helyzettel 3-1re alázott és megszakította a 13 meccses veretlenségi sorozatom, aztán szezon 2. meccsén 15 meccses veretlen meccs után ismét jön a reading és 4 helyzetbõl 2 berúgva nyernek 2-1re... Ez a kib@szás...

Chelsea - Man City: 5 - 2 (4 - 0)
Írhatnék erre a meccsre sok jelzõt,de inkább nem teszem
Kapura lövések: 11\7 oda 32\17 ide no comment
Szöglet arány: 7-2 ide
labda birtoklása 60% ide...

akkor szerintem inkább valami középsõvédõt nézz.
A célom, hogy a régi idõk dicsõségét visszahozzam az Anfield Roadra.
A keret kellõképpen erõs, minden posztra van két azonos képességû játékos.
Én a 4-2-3-1-et fogom forszírozni:
Reina - Arbeloa, Carragher, Skrtel, Fabio Aurelio - Mascherano, Xabi Alonso - Kuyt, Gerrard, Babel - Torres
Nem tervezek nagy vásárlást, valószínûleg még egy minõségi védekezõ középpályás pár fiatal tehetség fog csak érkezni.
Az Újpest név megint szép lesz, méltó régi, nagy híréhez...
A szeptember 02-i adatbázis van fent a gépemen, így már benne van Riera is. A Pool a kedvenc csapatom, de most, hogy legyaláztuk a Manchestert, már biztos velük tolom.
Eredményekkel késõbb jelentkezek.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Elsõ kiesési kör Celtic ellen
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
volt 1-2 lövéset😄
Második lettem a Fiorentinaval az elsõ idényemben az Inter mögött, lehetetlen volt számomra megfogni õket, bár feleannyira se vagyok jó mananger mint ti 😄
Eddigi mozgások a 2. év elõtt :
A keret :
Carrcik és Dunne fél-fél évet hagytak ki, Montolivot és Freyt alig tudtam megtartani, Arshavin nem játszott jól, el is akart menni, és nyertem is rajta. Lehet, hogy nektek ezzel a kerettel könnyû lenne nyerni, nekem meg kell azonban szenvednem 😄
Csak hogy pár igazolást említsek, akikre csorog a nyálam:
Quagliarella -> Roma
Eto'o -> Milan (17m fontért, ennyiért én is elhozhattam volna 😄)
Ballack,Aimar,Kompany -> Juve
Kíváncsi leszek...
Leigazoltam Nihat-ot és eladtam Crespo-t. Csak hogy leírjam a játékos mozgásokat😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!