Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bl csoport 3meccs 3gyõzelem
4-1Borussia Dortmund
1-0 Lyon

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Meccs elõtt 70-30% esélyt láttam az argentínoknak, mivel otthon nyomták, erre:
Pedig a csoportmeccsek nem voltak ilyen jók....
Gólkirály Breno 7 góllal + torna legjobb játékosa, szöglettaktika rulz... 😄
2014-ben Brazíliában lesz a VB, nem kell selejtezõket játszani, mondjuk ennek nem örülök, sok meccs ugrott, vagy 5 válogatott meccs törölve lett, így alig fogok játszani a következõ évben... Lesz idén még 2 barátságos meccsem, jövõre 3, és ennyi... Nem tudok már szervezni meccseket...
93. perc, 11st kapott a Charlton. Berúgták.
Ellenfél kapusa a MoM, 9es osztályzat. Lemakkoltak. Ez van.
Lloris 2 hete megsérült, 2 hónapig nem lesz bevethetõ, de Foster nagyon jól pótolja õt.
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Ez meik skin, linket pls
Darkon: 😞 Majd jövõre
3-0 vs Boro, 4-1 vs Dinamo Bukarest.
Rájöttem ezen karrierem során, ha Tottenham az a csapat Angliából, amelyeket talán a legjobban birok, mint ellenfél.
2-0ra nyertünk ellenük.
Eddigi 10 meccsünkön 30 pontot gyûjtöttünk 😄
Born to win
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
robinho mondjuk kivétel volt, mert õ el akart igazolni, cska a Real nevetséges árat kért érte, de a többiek? hagyjuk már, aki odaigazol az egy pénzéhes kis amatõr.
és attól hogy egy klub elfogadja az ajánlatot, attól még nem kell a játékosnak aláirni a szezõdését.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
ez az arab pofa 50szer több zsével rendelkezik mint Abramovich.
Éshát röpködnek is a nevek rendesen. Ronaldinho, Kaká, Sergio Ramos, Buffon, C. Ronaldo, Torres....áá...
Zaki:Keci jó vagy <#eljen>#eljen>
Üdvözlet!
Born to win
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
1. Már 2 hete letölthetõ az az ápdét, amely tartalmazza a nyári átigazolásokat is.
2. nem valószinû
A Man. Citys témához: Bajnoki cimet igérsz, kapsz ~270 millió eurót igazolni. Viszont az egyenleg 10 millió euró. Kvázi tûlköltekezel, csõdbe mész, -9 ponttal kezded az idényt. Ez nagyon elszúrták a détbész készitõi. Mmint h az egyenleget ilyen alacsonyra tették.
Talán az uefa!?Üdvözlet!

Üdvözlet!

Üdvözlet!
ááh, már nem sok van hátra, botlott az Inter, x-eltek, így mi vezetünk, de még jön a Milan, Lazio, és pár kiszámíthatatlan kiscsapat.
2. mikorra jön a 803 vagy lesz-e egyátalán?
3. nálam a REAL-lal 2021-ben végre elértem hogy stadiont bõvítsenek . 18000- rel bõvítenek a 75k-ra.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Amúgy valaki tett be nemrég egy képet, az uj adatbázisnál ha középmezõnyt igérsz valami 240 misi fontot adtak.
Bajnokság: Minden várakozást (köztük az enyémet is) felûl múlva a csapat a 2. helyen végzett a bajnokságban, tehát jövõre irány a Bajnokok Ligája.
Büszke lehetek a játékosokra is:
Ligakupa: Korábban már tettem képet a csapat fantasztikus szereplésérõl ebben a kiírásban, ahol a döntõben a Boro-t vertük 4-0ra így nem kellett sokat várni az elsõ kupa gyõzelemre.
FA Kupa:
Sajnos 1-0 összesítéssel az elõ-döntõben kikaptunk a Newcastletõl.
itt a bajnokság végeredménye.
Idén Tevez volt az isten:
Gyakorlatilag mindent egyéni díjat megnyert az idén:
+ megegyeztem végre Krkiccel, jön ingyen.
3-0 a West Ham ellena LigaKupában. Érdekesség h a WHU immáron a 4. szezonját tölti a másodosztályban. Kiestek 1. évben, és azóta is ott vannak.