Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Markov
Hi & grat all!

NICOLA BURDISSO, nem túlzás ez?<#taps>
nem kicsit tanítottam be neki a szöglet variációt és én sztem mindet FEJJEL szerezte...

stat: 53-meccs/36-gól, 7.83-átlag!!!
jah és 27 GÓLal gólkirály lett 😄 <#mf2>

una volta per sempre INTER!

Huni92
8-1 a Wycombe ellen. Félidõben Sóbis 6os. Hiszek benned utasitás. 2. félidõ: 5 gól, 1 gólpassz :]

Chelsea - Newcastle 1-4. Sóbis és Richards dupla.

fsgh
Hali all!

elsõ szezonom felénél tartok😊 Eladtam Vieirát 5,7 Milla fontért... Jött helyette Van der Vaart 7,5 Milláért...Reálba nem is játszott😄 el akart jönni😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Huni92
Grat 😊

WHU nálam az 1. szezon végén kiesett, és azóta sem tudtak visszajutni.

Igy állunk 23 forduló után.

Darkon
Csítergeci <#idiota>

Nagy grat! CselsziverésesBL<#eljen>

Born to win

Történtek érdekes bajnoki végeredmények is közbe😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Túl vagyok a Lyonnal az elsõ szezonomon. Sajna a bajnokság nem úgy sikerült... pedig úgy lett volna kerek. Na mindegy, a BL az sokat jelent😊

BL Döntõ:

Francia Kupa:

Ligakupa Döntõ:

Bajnoskág:

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Huni92
A tegnap este még bosszút álltunk a Charltonon a LigaKupa-beli fiaskó miatt. Bajnokságban 5-2re vertük õket. 5-0 is volt az eredmény, de Donovan lõtt 2 gólt. Teszem hozzá, ellenem általában betalál.
FA Kupa 3. fordulójában lazán nyert a 'B' csapat, 5-1 a Barnsley ellen.
Következõ ellenfél a Wycombe lesz.

Darkon
Érdekesség: 2018as görög Világbajnokságon Szaud Arábia az elõdöntõig jutott(Pl Angolokat megverték stb) ahol a Franciák kiejtették.

Spanyolok a címvédõk ezután vettem át a válogatottat és nem sikerült kijutni a VB-re<#zavart1>

Born to win

Huni92
Hát nem egy Asafa Powell, de azért nagyon jó playa 😊

Huni92
Háj end grát óll!

Nálam már a mostani, 2011-2012-es szezonban is az Uefa Kupa ELSÕ SELEJTEZÕ körében indult a Barca 😄

Darkon
Megérkezett Svoboda is és 10E férõhellyel bõvítenek (már lemondtam a saját stadionról<#shakehead>).

Born to win

Darkon
<#taps>
Öröm ezt látni 2018-ba Barca lesüllyedt UEFA kupás csapattá.

Born to win

Forza Italia
Kicsit kiütés😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
Két új szerzeményem.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
35m

fsgh
Van 40milla fontom az Interrel... 1 szeon fele. És megtudnám venni Agüerot. Nagyon gondolkozom de szerintem nem veszem meg...Már Nihatnak sincs hely:S Inkább gyüjtök C.Ronira😄Ddd

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Huni92
-.-

Gunnersboy
BL selejtezõ, 3. kör, elsõ meccs

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Darkon
Védelem nagyon durva lesz!

Új érkezõ(17M-s kivásárlási áron)

Az öregek: Vidal, Fazio

A csapatkapitány: Forster

A jövõ: Manzi

Ez csak a védelem közepe a DC-k<#vigyor3>

Born to win

Huni92
Félidõben igy állunk, miután Sóbis góljával 1-0ra vertük a Birminghamet:

Darkon
Nagy vagy<#eljen>

Igy állunk. Real sajnos megnyerte a BL-t, ennek ellenere remélem Schuster-t kirúgják végre. Riijekard és az én nevem is felmerült a helyére na persze😛

Born to win

Gunnersboy

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

╔╦╦╦═╦╗╔═╦═╦══╦═╗
║║║║╩╣╚╣═╣║║║║║╩╣
╚══╩═╩═╩═╩═╩╩╩╩═╝

Huni92
Nem eszik olyan forrón a kását 😊

Huni92
Mennyiért megy?

FSGH: Nihat Ku*va ój csatár. Tény, h Ibra és Adriano jobbak, de cserének tökéletes.

BL nyolcaddöntõ: vs Real Madrid

Forza Italia
csak nyáron jön elírtam_D

inter94
Grat 😊Keci jó vagy <#eljen>

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

fsgh
a bíró is segített😄Dd

Eddig még nem kaptam ki

Viszont Nihat leigazolását megbántam:S csak pénzkidobás volt...Igazából oda se fér Adri-Ibra mellé...és ha egyikük fáradt akkor is inkább Balotellit preferálom. Szal lehet ellesz adva.

Forza Italia
Így van. Megis egyeztem A valenciával és Silvaval is. januárba jön.

Huni92
Átadóra? Akkor irja hogy mennyiért adja el a Valencia.

Töltöm Kastélyt.

Forza Italia
nagyon hajtom a srácot mert átadólistára tetette magát. Megpróbálom minél olcsóbban.

Huni92
Játék elején 90 millió euró. Ha közben szerzõdést hosszabbit, lehet h lemegy a kivásárlási ára, és akkor annyiért. De nem olcsó mulatság. Viszont megéri 😊

Forza Italia
Mégegy David Silvat mennyiért lehet elhozni a Valenciától?

Forza Italia
egész jól sikerúlt a végjáték😄

inter94
már közbe rájöttem énis😄

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

inter94

inter94

Hali! elösször is grat mindenkinek az elért eredményekért!
Énis kezdtem egy játékot angliában, pontosabban a Manchester City-vel! (8.0.2. verzio)
Igazolásaim:
-Agüero (nemkell bemutatni) 38M
-Guilherme (Cruziero) 9.5M
-Arshavin (Zenit) 7M
-Enyeama (izraeli csapat) pff már nememlékszem pontosan mennyiért jött deha valakit érdekel megnézem
-Silva!!!!(valencia) Richards csere de még kértem a következõ eladásból az 50%-ot
Richards (vissza hozzám<#vigyor>) az 50% miatt csak felárat fizettem
Mihelic (Maribor) 700k
Wijnaldum (Feyenord) youth szerzõdéssel érkezett

távozók: rengeteg távozó volt köztük:Bojinov,Benjamin,ireland,Evans stb.

Bajnokság:

eddig 4 meccs ment le abból 3 gyõzelem 1 vereség!
Man City 4 : 2 Porstmouts(remélem jól irtam)
Man City 0 : 2 Man Utd (csíter MU)
Middlesbrough 0 : 2 Man City (sima gyõzelem)
Reading 1 : 2 Man City ( Boro féle meccs csak a végén betalált a hazai csapat.)

a képfeltöltés.hu azt irja hogy túl nagy a kép amit feltöltenék! ezt hogy tom orvosolni??? me akkor tennék be képeket...
Kössz hogy olvastad! további jó fm-et!!
Igen, ott van még Lucas, de mivel 2 szûrõs középpályát játszatok, ezért a többfrontos hadjáratban szerintem kevés a 3 (Mascherano, Alonso, Lucas) védekezõ középpályás. Mert a 4. emberem Plessis, aki még korántsem az elõzõ három szintje.
Középhátvéd szintjén nem rossz a felhozatal, Carragher-Skrtel-Agger-Hyypia

Az Újpest név megint szép lesz, méltó régi, nagy híréhez...

Atesz89
<#worship><#worship><#worship><#taps><#taps><#taps>

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

5w0rdf15h
<#vigyor4>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

McFrost
Életkép:

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Gunnersboy
"A feltölthetõ maximális képméret: 750x563 pixel!"
léccives 😊

am valaki aki uj adatbázissal tolja, lécci rakjon egy képet a Chievo keretéröl

Huni92
4-0 a Sampdoria ellen. Sóbis duplázott 27 perc alatt, aztán biztos ami biztos alapon lerúgták. SZerencsére nem komoly a sérülés. CR adott 2 gólpasszt 2 percen belül 😊
Lehetséges ellenfelek: Rangers, Bayern, Inter, Real Madrid, Benfica. :S

BBeno2
mikor elkedtem ezt akkor még nem tudtam mikoet kell betölteni igy ezeket töltöttem be:

igazolásaim:

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

zaki
Afrikai nem sok van 😄
Lehet folytatom a Fradival.

Darthmushroom
mondom összes környezõ kis országot hozd be meg pár csoro afrikai országot is behozzhatsz azokbol is jönnek el

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

zaki
jah, én is ilyenekre gondoltam, balkán ligákkal + dél-amerikai bajnokságok, topligákat felesleges, úgyse jönnek nagyon Mo.-ra, és így könnyebben lehet eladni is külföldre...
megnézem milyen az új adatbázissal a magyar liga, aztán lehet kezdek egy új játékot, kicsit uncsi már a Roma, kell vmi új kihívás 😛