Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NICOLA BURDISSO, nem túlzás ez?<#taps>#taps>
nem kicsit tanítottam be neki a szöglet variációt és én sztem mindet FEJJEL szerezte...
stat: 53-meccs/36-gól, 7.83-átlag!!!
jah és 27 GÓLal gólkirály lett 😄 <#mf2>#mf2>
una volta per sempre INTER!
Chelsea - Newcastle 1-4. Sóbis és Richards dupla.
elsõ szezonom felénél tartok😊 Eladtam Vieirát 5,7 Milla fontért... Jött helyette Van der Vaart 7,5 Milláért...Reálba nem is játszott😄 el akart jönni😛
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
WHU nálam az 1. szezon végén kiesett, és azóta sem tudtak visszajutni.
Igy állunk 23 forduló után.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
BL Döntõ:
Francia Kupa:
Ligakupa Döntõ:
Bajnoskág:
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
FA Kupa 3. fordulójában lazán nyert a 'B' csapat, 5-1 a Barnsley ellen.
Következõ ellenfél a Wycombe lesz.
Spanyolok a címvédõk ezután vettem át a válogatottat és nem sikerült kijutni a VB-re<#zavart1>#zavart1>
Born to win
Nálam már a mostani, 2011-2012-es szezonban is az Uefa Kupa ELSÕ SELEJTEZÕ körében indult a Barca 😄

Born to win
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Igy állunk. Real sajnos megnyerte a BL-t, ennek ellenere remélem Schuster-t kirúgják végre. Riijekard és az én nevem is felmerült a helyére na persze😛

Born to win

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
╔╦╦╦═╦╗╔═╦═╦══╦═╗
║║║║╩╣╚╣═╣║║║║║╩╣
╚══╩═╩═╩═╩═╩╩╩╩═╝
FSGH: Nihat Ku*va ój csatár. Tény, h Ibra és Adriano jobbak, de cserének tökéletes.
BL nyolcaddöntõ: vs Real Madrid

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Eddig még nem kaptam ki
Viszont Nihat leigazolását megbántam:S csak pénzkidobás volt...Igazából oda se fér Adri-Ibra mellé...és ha egyikük fáradt akkor is inkább Balotellit preferálom. Szal lehet ellesz adva.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Énis kezdtem egy játékot angliában, pontosabban a Manchester City-vel! (8.0.2. verzio)
Igazolásaim:
-Agüero (nemkell bemutatni) 38M
-Guilherme (Cruziero) 9.5M
-Arshavin (Zenit) 7M
-Enyeama (izraeli csapat) pff már nememlékszem pontosan mennyiért jött deha valakit érdekel megnézem
-Silva!!!!(valencia) Richards csere de még kértem a következõ eladásból az 50%-ot
Richards (vissza hozzám<#vigyor>#vigyor>) az 50% miatt csak felárat fizettem
Mihelic (Maribor) 700k
Wijnaldum (Feyenord) youth szerzõdéssel érkezett
távozók: rengeteg távozó volt köztük:Bojinov,Benjamin,ireland,Evans stb.
Bajnokság:
eddig 4 meccs ment le abból 3 gyõzelem 1 vereség!
Man City 4 : 2 Porstmouts(remélem jól irtam)
Man City 0 : 2 Man Utd (csíter MU)
Middlesbrough 0 : 2 Man City (sima gyõzelem)
Reading 1 : 2 Man City ( Boro féle meccs csak a végén betalált a hazai csapat.)
a képfeltöltés.hu azt irja hogy túl nagy a kép amit feltöltenék! ezt hogy tom orvosolni??? me akkor tennék be képeket...
Kössz hogy olvastad! további jó fm-et!!
Középhátvéd szintjén nem rossz a felhozatal, Carragher-Skrtel-Agger-Hyypia
Az Újpest név megint szép lesz, méltó régi, nagy híréhez...
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
léccives 😊
am valaki aki uj adatbázissal tolja, lécci rakjon egy képet a Chievo keretéröl
Lehetséges ellenfelek: Rangers, Bayern, Inter, Real Madrid, Benfica. :S
igazolásaim:

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
megnézem milyen az új adatbázissal a magyar liga, aztán lehet kezdek egy új játékot, kicsit uncsi már a Roma, kell vmi új kihívás 😛