Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Y\'oull Never Walk Alone
Palermo - Torino 2-2, simán nyerhettünk volna, mindegy a lényeg:
1. Inter 77 pont
2. Palermo 66 pont
3. Roma 65 pont
tehát megvolt a helycsere, még hat kör van vissza...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
most rákukkantottam genrora télleg egy brutál állat, de mostmár majd csak HSV-be igazolom le... 😊
Makkia a 200as?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Jött: Luca Macchia (GK, ingyé), Rivaldo (2.4m ojró), Gonzalo Higuain (150k), Falcao (625k), Squillaci (9m)
Ment: Biava (4m), Lisuzzo (12k) ill majd én szezon végén félmilláér.... 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
06

neked Sakho ,Saivet, Sankharé 3as x év után már saját nevelésûnek számított?
Fecoh: az a helyzet, h nincs esélyed a bajnoki cimre :S 😞
Am meg tényleg érdekes egy bug xDD
Megkötöttem a szerzõdést a HSV-vel, de csak szezon végén megyek oda, szeretném itt befejezni a szezont 😊

Y\'oull Never Walk Alone
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Amúgy annyira nem húznám fel magam, ha nem lett volna 4 1 vs 1 szituációm amit Kanouté kihagyott 😞 Idén egy gólt sem lõtt, nem megy neki. Meg ugyanígy kaptam ki a REAl ellen 51-re hazai pályán.... Meg a 3-3 a Rosenborg ellen .... Na mindegy, szerintem még ma folytatom, most viszont megnézek egy CSI: Miami részt 😛
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Mdjuk 1 meccs még nem annyira vészes, akkor lenne nagyobb gond, ha 5-10 meccset kellene újra lenyomnod.
Közben 6-0 a Coventry ellen az FA Kupában. Immáron 18 meccse nem vesztettünk pontot, és 24 meccse nem kaptunk ki. Mind2 klubrekord 😊
ugrott a Lazio elleni 2-1....
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Végülis nem Olaszországnak lettem a menedzsere ugy gondolom túl könnyu lett volna,Hollandiát választottam 2012EB csoportom:Irország,Dánia,Norvégia,Ciprus,Albánia,Andorra és én.elsõ meccsem Andorra ellen volt idegenben nyertem 0-5
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Spanyolország megvédte EB címét.
Y\'oull Never Walk Alone
Off: Vezet az Arsenal<#vigyor2>#vigyor2>