Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunnersboy
hát még ide is követsz Chievo ? _A😄_A😄Sa

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

kraawz
Hát, ott lehet csak Chievoval dobogósnak lenni 1. évben 😄DDDd bocs

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Fabio Capello
hja, mostanába énis 06-ér vagyok oda...

McFrost
Grat 😊
Keci jó vagy <#eljen>
Ez meik skin, linket pls
2006

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Fabio Capello
látom csórikám megkezdte a törlesztést... 😄 cselszkiverést meg mindig jó látni 😊

kraawz
köszi capello - darth - huni
Az a BL gk. adja.. Meg akinfeev is 😄

Hát.. Mondhatni helytállt a B csapatos ifim 😄

Huni92
gratta kraawz!

2-1 vs MU
6-0 vs Galatasaray.

Bajnokságban 1 meccsel kevesebbet játszva 1 pont a hátrányunk, BLben 3 meccs, 9 pont, 17-0s gólkülönbség 😊

4-0 vs Macedónia
0-1 vs Oroszország. Akinfeev 10es beficcent 😄
Oroszország

Fabio Capello
semmi új, most készülök betölteni, 11 kör után stabilan tartjuk a harmadik helyet

Darthmushroom
grat kraaws

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

kraawz
szerk: a srác elsõ felnõtt meccsén duplázott :Ð

kraawz
Hát, van egy 21 éves portugál reménységem,õ a 3. csatár,most játszik. Anno 18 évesen 6M fontot adtam érte,kezdheti törleszteni 😄

Wimbledonnal vácáp

Fabio Capello
lol, übergrat... úgyis van még vagy húsz félistened, mit parázol? 😄 a b csapatod is simán hint egy négyest mindenkinek 😄😄😄

kraawz
Besiktas : Man City 0:6
Európa-szuperkupa döntõ. Seelt elõzõ meccsen 2hónapra rúgták le,a másik ékem,a saját nevelésû válogatott Woodot pedig most.
Pitkänen barátom 5 assistot adott 😄

kraawz
Brazíliában találtam egy 16 éves védõt,akinek:

Tackling:19
Marking:18
Heading:18
Bravery:20
Agression:17

kraawz
Amúgy durva a srác.. Nagyon hasonlít az én egyik védõmre, Hans Stam a neve (Jaap Stam fia ?😄), jobb védõ,22 éves,szerintem 2 év múlva akkora értékei lesznek..

kraawz
Mivel 3 éve nem igazoltam senkit,vagy 4, most a két 20/20 scoutom szétküldöm ifjú titánok után 😊

inter94
Végül Olaszországé lettem😊
Olasz Szuper Kupa

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

tobias88
a felsõ 4 igen csak jó
inter94
vagy mégse Görögországé leszek?😄

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

inter94
Lemondtam Ghánai menedzseri posztjáról és végul Görögországnak lettem a menedzsere

Darkon
<#worship>

Born to win

Gunnersboy
össz. 5-4, köv körben megyek Bordeauxba

Ferenczi volt a megmentõ 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Darthmushroom
köszi szépen ugy láttom viszonylag meg maradtak a nagycsapatok..
nem ugy mint amit lepörgetek mentések almeria meg sunderland meg ilyenek voltak naon sokszor a bl gyõztesek
akkor jó ha az elnõk nem köcsög!😄

Forza Italia
Real verés

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Darkon
Már jóideje leszoktak a beleegyezésem nélküli eladogatásokról. Most pl balhátvédemre jött egy 58M-s ajánlat (amúgy 6M-t ér) Arsenal-tól a nyáron abba se szóltak bele.

Born to win

Zsolti9014
rá se ránts, valamelyik nap a legelsõ mentésemet vittem egy kicsit, történetiség kedvéért: Juve majd Brescia, Torino, Milan és olasz válogatott. Milannál lemondtam, jött a 2016-os EB. csoportból estünk ki, mert az utolsó meccsen németektõl 5-1-re kaptunk ki.

Kezdõm volt: Buffon - Chiellini, Criscito, Barzagli, De Silvestri - Giovinco, Marchisio, Luci, Di Gennaro - G. Rossi, Foti.

Két Vkp-t vittem magammal, Luci és De Rossi személyében. Mindkettõ megsérült a meccsen.

Hajrá Magyarország!

Darthmushroom
hogy tudod megtartani?? h biztos vagy benne tõled megy nyugdijba amugy jo player.
ja tudnál nekem tenni egy képet a bl és uefa kupa gyõztesekrõl..

Darkon
Ez a Seel nagyon ott van! Kedvet kaptam en is "futtatni" kicsit a jatekosaimat😊

Marina 3éve vettem At.Madrid-tól 5Meuro-ert. A scout-om 5csillagot mond rá(összehasonításként 5csillag Agüero, Saivet kategória). Folyamatosan jelentkeznek érte a nagy klubok. Biztos hogy innen megy nyugdíjba. Bal oldalon és jobboldalon is bevethetõ!

Born to win

Darkon
Kihagytad a

Nekem is most volt egy ilyen ocsmányság(persze 90.percben<#vigyor3>)

Born to win

Gunnersboy

....

Huni92
Hi & grat all!

Nincs kedvem FMezni, igy csak külsõ szemlélõként leszek jelen 😊 Sok sikert mindenkinek!

Darkon
Végre sikerül betöltenem. Grat Zyndar,Zaki,Kraawz,Mushroom,Oly, Gunners,Huni és még akiket kihagytam😊

Born to win

zyndar
Gyermekkoromban szerettem meg a Juvét. Azóta sok minden megváltozott, szimpatizálok velük, de nincs kedvenc csapatom. Az angol foci pedig nekem sokkal szebb és élvezetesebb, mint az olasz. Én nem vagyok Juventino.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Darthmushroom
30. vaunk a világranglistán de még egy csapathoz se kerültem el

Darthmushroom
amugy Hi & grat all!
magyaro. vettem át eddigi mecsek:
1mecs:

2mecs:

3mecs:

4mecs:

5mecs:

6mecs:

év csapata 07:

08 barimecs:

valaki nemrég rakott be összevissza nyilazot taktikkal nyomon naon bejön a magyaroknak.. már 34 vagyunk a világranglistán
sajnos az eb csoportba igy is csak 3hely jutott nekünk:

9csöves9
felmerül bennem az a kérdés hogy milyen Juventino vagy te?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Darthmushroom
én is kezdtem velük anno preimer ligáig vittem õket sajnos már nincs meg a mentés
sok sikert

zyndar
Véget ért a 3. szezon is, egy ezüst majd egy bronz után újabb ezüst, nem tudtam kilépni az Inter árnyékából. Mondjuk 88 ponttal azért már lehet bajnokságot nyerni. Ebben az évben Spanyolországban 78 ponttal nyert a Barca.

Statok

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Baselben, egy hûvös májusi estén megtörtént az elsõ trófea elhódítása <#taps><#smile>

zyndar
Sinama-Pongolle is lesérült... igaz nem olyan sok idõre. Jön Grax <#hawaii>

Gunnersboy
csehek jók, atleticos mentésembe énis õket viszem 😊

zyndar
Az. Sinama-Pongolle próbálja majd helyettesíteni.

kraawz
Ejj részvét.. Elég durva Adriano :o
Ékcsatár ?

zyndar
<#banplz>
4 meccs van vissza a bajnokságból és az UEFA kupa döntõjének küszöbén állunk, erre Adrianonak véget ér a szezon....

kraawz
Régebben sima 442, most 4-2-3-1 😊 De mostmár szinte annyira mindegy a taktika, mikor a Lyonnak 2 meccsen a BLben 12õt rámolok 😄

kraawz
Válogatottat még nem vállaltam el, felkértek most a spanyolok, a franciák és a csehek, az utóbbit fogadtam el 😊

zyndar
Ja és milyen felállásban tolod mostanában? Ha jól tudom, régebben sima 4-4-2 volt.

kraawz
😊

Most lesz a stadionom 75,000 fõs és végre befoghatom idén talán az Arsenalt a leggazdagabb klubok listáján !

zyndar
<#wow1>
Sosem jártam még ilyen messze idõben, mint te. Nem semmi statok.

zyndar
Ezzel eldõlt, hogy idén sem leszünk bajnokok, 4 kapura tartó lövésbõl 3 gól....NC