Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konkrétan arról van szó, h nekem nem jön be az, h amolyan CM-stilusban, nagyon könnyedén lehetne meccseket, cimeket nyerni, olya módon, h a taktika pl nem befolyásol olyan szinten mint a 08-ban.
Ha megnézzük a Darkon által betett képeket, háát...az számomra sokkal irreálisabb mint amit a 08-ban tapasztaltam.
Tény, h a 08 nem arról hires, h kevés lenne benne a hiba, az idegesitõ bug. Sokszor felbaszom magam rajta (lásd néhány hsz-el visszább a LigaKupa döntõ), de aztán rájövök, h ezért szeretem. Vagyis azért, mert vannak benne olyan dolgok, amelyek bár újra és újra elõjönnek, mindig túl tudok lépni rajtuk.
Ami tökéletes, az unalmas.
Nem véletlenül unok bele jónéhány karrierbe amikor már csak elvétve találok legyõzõre.
Közben meg majdnem lemakkolt a Pool meg a Chelsea is, de hoztam mind2 meccset 😊
zsolti: sebesség: 05, realitás: egyiksem, utolsó: 05
05-rõl meg kevés jó dolgot hallottam.
Egy kérdés: szerintetek melyik a legjobb fm 05-08 között. sebességre, realitásra, és nemb*szomfelamanageragyátvalótlanhülyeségekkel szempontból?
Hajrá Magyarország!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
LigaKupa döntõ
szerintem inkább jelentkez át más csapathoz
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Kicsit el volt szállva a régi FM értékügyileg<#wow3>#wow3>

Born to win
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

mert Balotelli se saját nevelés de nemistudom talán 3év után volt az, hogy bl nevezési leadásnál már nem csak az olaszok táborát tudtam vele erõsíteni hanem a saját nevelésûekét is
Sindre Loe Binggel mi van srácok,hogy néz ki.. Képet róla is !: D
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Home grown players: x
Players trained in England: y
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Briliantly saved by Dida
It's a goal kick for Milan
sztem ha a kapus védte, jusztis szöglet jön, sebaj.... <#fejvakaras>#fejvakaras>
Huni nagygrat!
Born to win
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Nahát ez jellemzõ kinézek valakit, eddig a kutyát nem érdekelte, most meg egész Serie A bejelenkezik érte!
Born to win
akárhányszor játszok pl a Kapfenberg vagy a Rapid ellen (ugye 4x-4x egy szezonba) mindig jön a kurwa média hogy xy a volt csapata ellen játszik / visszatér a bullen aréna gyepére..
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...