Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
Zaki, te Csítergeci <#idiota> 😄D nagygrat!

Huni92
Érdeklõdtem a 06 felõl még régebb. Akkor amikor itt javasoltátok. És azon infók alapján, meg néhány mutatott kép után nemigazán fogott meg.
Konkrétan arról van szó, h nekem nem jön be az, h amolyan CM-stilusban, nagyon könnyedén lehetne meccseket, cimeket nyerni, olya módon, h a taktika pl nem befolyásol olyan szinten mint a 08-ban.
Ha megnézzük a Darkon által betett képeket, háát...az számomra sokkal irreálisabb mint amit a 08-ban tapasztaltam.
Tény, h a 08 nem arról hires, h kevés lenne benne a hiba, az idegesitõ bug. Sokszor felbaszom magam rajta (lásd néhány hsz-el visszább a LigaKupa döntõ), de aztán rájövök, h ezért szeretem. Vagyis azért, mert vannak benne olyan dolgok, amelyek bár újra és újra elõjönnek, mindig túl tudok lépni rajtuk.
Ami tökéletes, az unalmas.
Nem véletlenül unok bele jónéhány karrierbe amikor már csak elvétve találok legyõzõre.

Közben meg majdnem lemakkolt a Pool meg a Chelsea is, de hoztam mind2 meccset 😊

Fabio Capello
zaragoza döntöben lol 😄

zaki
Jah, igazsághoz hozzátartozik, hogy a forduló elõttig a Lazio kapta a legkevesebb gólt (9 meccsen 4-et)... xD

zaki
6. év vége ez volt:

Fabio Capello
azigen, egy kis városi rangadó... 😄 grat 😊

zaki
Hi & grat all!
Folytatom a Rómával:

Fabio Capello
kinek a pap kinek a paplan. Erre csak azt tudom mondani, hogyha játszottál volna mindegyikkel, megértenéd.

zsolti: sebesség: 05, realitás: egyiksem, utolsó: 05

Huni92
Igaz ugyan, h csak a 08-cal játszottam, de a sokak által agyondicsért, überelhetetlen 06 az én szememben mégsem tûnik olyan jónak. És Darkon mai 3 képe méginkább megerõsiti bennem ezt az érzést.
05-rõl meg kevés jó dolgot hallottam.

Zsolti9014
Hi & grat all!

Egy kérdés: szerintetek melyik a legjobb fm 05-08 között. sebességre, realitásra, és nemb*szomfelamanageragyátvalótlanhülyeségekkel szempontból?

Hajrá Magyarország!

Darthmushroom
fõõõ, Capello szerintem törölheted

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Huni92
Csak a Premier League van betöltve, igy nem sok választásom lenne 😄 De már kb mindent elértem a csapattal. És már nemigen van ami motiváljon.

LigaKupa döntõ

Darthmushroom
miért abbahagyod?
szerintem inkább jelentkez át más csapathoz

Huni92
Hát igy 2013-ra összejött, összeérett a gárda 😊 De valszeg utolsó évem velük.

Darkon
Mondjuk nem gyenge nevek: Ronaldo, VDV, Veloso, Sobis

Born to win

Huni92
Joga bonito 😄

Valencia - Chelsea (LK döntõ) - Pool - Chelsea - Valencia. -.-

Darthmushroom
szép

Darkon
Nagy játék<#eljen>

Born to win

Huni92
Valencia elleni BL meccs, odavágó, idegenben. 4-2re nyertünk 😄
Ez volt a 4. gólunk:

na jól van... pár nap pihenõ

Darthmushroom
Hi & grat all!

6 perc hosszabbítás volt a meccsen a Villareal meccsen, persze, hogy õk lõttek gólt... áhh...

Huni92
Khm....valószinû 😄

hamary: szvsz nincs 😊

kraawz
hogyakurva 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Amúgy az Fmnek van limitje? Például, hogy 2050ben vége a játéknak, nem mehetsz tovább?

grat!

Huni92
A szezon ~2/3-nál igy állunk:

Darkon
Hmm en is nosztalgiázom kicsit😊
Kicsit el volt szállva a régi FM értékügyileg<#wow3>

Born to win

McFrost
Szokott helyen találod 😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

kraawz

srác, aki minden poszton jó 😄

Fabio Capello
Ehh de édes az idegenbeli gyõzelem.... Következõ meccs Roma ellen, ott eldõl a második hely sorsa :S

igen úgy értettem, hogy a bl nevezésnél x idõ után már annak tekinti-e?! 😊

mert Balotelli se saját nevelés de nemistudom talán 3év után volt az, hogy bl nevezési leadásnál már nem csak az olaszok táborát tudtam vele erõsíteni hanem a saját nevelésûekét is

kraawz
ez a genro sosem volt nálam 06, pikcsõrt

Sindre Loe Binggel mi van srácok,hogy néz ki.. Képet róla is !: D

kraawz
Nem. Saját nevelésnek tekinti azt,aki a kezdetektõl nálad van.. Van egy olyan opció,hogy hol edzõdött.. Itt számít ez a 2-3 év,ott már engem ír igen.. Bl-ben is így kell választani

Home grown players: x
Players trained in England: y

Fabio Capello
Milan elleni meccs kommentárja:

Briliantly saved by Dida
It's a goal kick for Milan

sztem ha a kapus védte, jusztis szöglet jön, sebaj.... <#fejvakaras>

kraawz

Huni92

Darkon
Basszus tényleg pedig most nagyon kellene a jó formában lévõ csatár!

Huni nagygrat!

Born to win

Huni92
A Sunderland elleni 5-0-s meccs elsõ gólja:

Huni92
Azigen :o Ezért szeretem a spanyol ligát 😄 Kivásárlási ár elég sokszor megy alacsonyra, ha új szerzõdést köt a pléja 😄 Vagy alapból nem magas.

mécsak szezon végén?

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Darkon
<#mf2>

Rohadt dögkeselyûk!

Kivásárlási áron baráti 13.25be hoztuk

Born to win

a kamerunit?

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Darkon
<#wave>
Nahát ez jellemzõ kinézek valakit, eddig a kutyát nem érdekelte, most meg egész Serie A bejelenkezik érte!

Born to win

<#integet2>

Darkon

Born to win

fecoh
Mindenkinek jóéccakát tali jövõhéten <#integet2>

Y\'oull Never Walk Alone

Gunnersboy
jaj de idegesitõmár faszom 😄DDD
akárhányszor játszok pl a Kapfenberg vagy a Rapid ellen (ugye 4x-4x egy szezonba) mindig jön a kurwa média hogy xy a volt csapata ellen játszik / visszatér a bullen aréna gyepére..

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
még délutánról:

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...