Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You\'ll Never Walk Alone
Miért van az, hogy ir Utley (bocsi, hogy veled hozakodok elõ) arról, hogy hogy jutott fel a Holland másodosztályból , rájátszással, geciizgalmasan, kiscsapattal és mindenki lefossa?
Ezzel szembe, mikor vki bepostol ide, hogy te ittvan XY csapatom szarrávertem mindenkit és megnyertem mindent (NAGYCSAPATTAL) annak szinte repkednek a gratulációk?
És elég unalmas már azt olvasni (tudom nem kötelezõ, de az Utley
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Remélem meglesz a benntmaradás, aztán jövõre középmezõny😊 Grat még1x.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Nyáron jön a Copa America, címvédõk vagyunk, ám sajna megsérült 4 hónapra Robinho, aki elképesztõen tolta az elmúlt évben... 😞
Viszont arra rájöttem 5 meccs alapján, hogy Heitinga egy rakás ****. Van 4 érdeklõdõm, remélem eltudom passzolni, és venni helyette vmi értelmes védõt.
Mérpont Ajax? Mert HOllandiába nem voltam még. Vmint Huntelaart kedvelem IRL is.
Zaki: Jött Vonk, Nihat & VdV, nem távozott senki.
Keret
#27950:Keci jó vagy <#eljen>#eljen>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
You\'ll Never Walk Alone
Olasz kupa negyeddöntõ
elõdöntõ AC Milan ellen😊
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Idõközben véget ért a 3. szezonom,nem kis izgalmak közt lettem bajnok.
Sajna a BL csoportkörben elvéreztünk utolsó meccsen ha megverem a Trabzonspor-t és a PSV idenenbe kikap az Inter-tõl akkor másodikként tovább megyek.Én nyertem 4-1-re és persze kikapott az Inter 1-0-ra<#boxer>#boxer>.Na mindegy jött az UEFA elsõ kiesési kör VFB ellen volt íme:
Második kiesési kör Bayern<#rinya>#rinya>.Majd megpróbálunk hellyt állni a szövetség úgyis csak azt várja el,hogy szerezzek tapasztalatot az már meg van.Grat mindenkinek,keci jók vagytok.<#worship>#worship>
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
You\'ll Never Walk Alone
You\'ll Never Walk Alone
Mind1.
Roma-Lazio 0-0
Barca-Roma 1-1
Aztán 86 veretlen bajnoki után, elsõ vereség idén:
Elmúlt 6 évben 5X nyertük meg a BL-t, aztán:
Pipa vagyok, idén nem triplázok, és nem nyerem meg a bajnokságot 35-40 ponttal...
<#vigyor1>#vigyor1>
You\'ll Never Walk Alone
You\'ll Never Walk Alone