Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
nyomatékosan kérném a kopijáték, warez, crack, törtgamma témákat az offtopikban folytatni (link a bannerban)
VAMOS MADRID!
VAMOS MADRID!
ezt írja ki mikor rámegyek a setupra:
http://kepfeltolto.hu/i/?266893
nem tudja valaki mi lehet a baj?
VAMOS MADRID!
Általában nagyobb világesemények után üresednek meg helyek (EB, VB, Copa America stb)
Maximus: thx 😊
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Uefa
Utolsó bajnoki Nemkicsit volt izgalmas.
Tabella
Játékos statisztika
Csapat
Év 2. legjobb menedzsere lettem. Barzagli az év olasz játékosa. Bekerült az év csapatába is.
VAMOS MADRID!
Közben lassacskán végetér a szezonom a Palermonál. Egész pontosan még 1 meccs van hátra a bajnokságból. Tehát rövidesen néhány képpel jelentkezek majd 😊
az elõszezonra való erõnlét és aerobic edzést mikor érdemes kezdeni? akkor amikor elkezdõdnek a barátságos mérkõzések vagy elõtte még? addig pedig érdemes elküldeni pihenni a játékosokat?
VAMOS MADRID!
VAMOS MADRID!
Edzõk: minnél több van, annál jobb. De ha nem állitod be azt, h melyik edzõ mit csináljon, nem annyira hatékony az edzés. Ugyanis alapjáraton minden edzõ minden edzésmunkában részt vesz. Tehát egy 3as támadásedzés értékkel rendelkezõ erõnléti edzõ hiába van ott a támadások edzésénél, csak elveszi az energiáját az erõnléti edzéstõl. Érdemes pár percet rászánni ennek beállitására.
Válogatott: bár Capellonak igaza van, mégis van egy "kiskapu". Létrehozol egy új menedzsert, amivel átvesze az adott válogatott irányitását. Jelen esetben Irországét. Majd lemondasz errõl a posztról, és visszavonultatod a menedzsert. Ekkor a klubcsapatos menedzsereddel jelentkezel a megüresedett helyre, és ha szerencséd van, felvesznek.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
mondjuk védekezésre, taktikára...stb. mennyit érdemes? vagy minél több annál jobb? 😊
VAMOS MADRID!
nyilván beállítottam azokat a dolgokat ami kell pl. egy védõnél a védekezés, csatárnál a gólszerzés...stb. és azt szeretném kérdezni, hogy mennyire legyen intenzív az edzés? ami fontos az adott játékosoknak azt erõsre tettem, a kérdés, hogy ez nem túl sok-e? vagy akár még mehet feljebb is? azt viszont nem akarom, hogy minden meccsen legyen sérültem...!
VAMOS MADRID!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
READING meg SUNDERLAND elég nehéz volt bár eredméény nem, ezt mutatja ja és READING le igazolta Arshavint😊
vs Milan 2-0
vs Inter 1-2, vezettünk, de csitersuazo másképp gondolta
vs Roma (1. meccs, hazai pályán) 6-2 :]
amúgy mindenkinek nagygrat 😊
Bajnokin a Torino viszont megsz*patott. 4 perc hosszabbitásnál a 96. percben begyötörtek 1 gólt, igy 1-1 lett a meccs. Ettõl függetlenül õrizzük a 3. helyünket a tabellán.
Megvédtük a bajnoki címet:
És meglett a BL is!!😊
Csatársorom valami brutális volt idén is😄 Robinho,Ibra,Adri,Balotelli laza 90 gólt lõttek😄D
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
emelett nemárt ha rendelkeznek olyan tulajdonságokkal amik ehhez kellenek
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
VAMOS MADRID!

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Rossi hogy teljesít?
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
VAMOS MADRID!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8