Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mor3llo
alacsonyak a tarifáid mester 😄DD add már ki azt a rohadt 2009-et, biztos megemelkedik a forgalom 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Fabio Capello
örülök ha egy páran beírnak a topikba, ekkora minimálforgalom mellett nem sok értelme van.

a hát managerével mivan ?<#dumcsi>

Fabio Capello
google.

nyomatékosan kérném a kopijáték, warez, crack, törtgamma témákat az offtopikban folytatni (link a bannerban)

akkor mit csináljak? honnan szedjem le? 😞

VAMOS MADRID!

hiányos a letöltésed sztem

az mit jelent? bocs, nem értem! :S

VAMOS MADRID!

Fabio Capello
nincs warez, max az offtopikban!

letöltöttem az FM 2008-at, de nem tudom telepíteni! 😞
ezt írja ki mikor rámegyek a setupra:
http://kepfeltolto.hu/i/?266893
nem tudja valaki mi lehet a baj?

VAMOS MADRID!

Darthmushroom
Hi & grat all!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Fabio Capello
lehetséges, sõt biztos, 14-én jön a teljes játék

Huni: nagy grat 😊

inter94
Grat 😊

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Most láttam az fmhungary oldalán hogy november 2. demó ez lehetséges? (ADDIG MÉG 1 TELJES HÉT HOGY FOGOM KIBÍRNI???)

John Cena
köszi😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Huni92
Bal odlali menü - Munkák - Munka helyzet. Ha itt a felsõ sorok egyikében van olyan, hogy irja az ország nevét, és azt, hogy 'lehetséges', akkor jobb klik és jelentkezés. Ha nem, akkor nincs üres szöv. kap. szék
Általában nagyobb világesemények után üresednek meg helyek (EB, VB, Copa America stb)

Maximus: thx 😊

John Cena
hol lehet "jelentkezni??"

Maximus4
Grat 😊Keci jó vagy <#worship>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Huni92
Talán a legfontosabbat kihagytam a képek közül. Miccoli 30ról vmi bõdületesen nagy gólt lõtt 😊 Fontana meg kettõ darab tizit védett.

Uefa

Huni92
támadás & labdavezetés 😊

Huni92
Nostehát. Vége. Mármint az elsõ szezonnak. Ime néhány kép:
Utolsó bajnoki Nemkicsit volt izgalmas.
Tabella
Játékos statisztika
Csapat

Év 2. legjobb menedzsere lettem. Barzagli az év olasz játékosa. Bekerült az év csapatába is.

ugye a kp-oknál a legfontosabb, hogy jól passzoljanak, de melyik tulajdonság edzésével lehet növelni, mert sem a támadás, sem a labdavezetés, sem a taktika és a lövés sem fejleszti a passzolást! legalábbis amit kiír az edzésnél ha fölé viszem az egeret...! szóval akkor melyikkel lehet ezt fejleszteni?

VAMOS MADRID!

Huni92
Automatikusan van egy bizonyos idejû szabadság, ami a játékosoknak jár. Ezalatt nem kell barikat szervezni, hogy kipihenhessék magukat a playak. Aztán ahogy visszatérnek, lehet kezdeni az edzéseket. És még a barik elõtt ajánlom az intenziv edzéseket 😊

Közben lassacskán végetér a szezonom a Palermonál. Egész pontosan még 1 meccs van hátra a bajnokságból. Tehát rövidesen néhány képpel jelentkezek majd 😊

nyilván az ilyen dolgok egyértelmûek, hogy a csatárnak nem kell védekezésedzés...!
az elõszezonra való erõnlét és aerobic edzést mikor érdemes kezdeni? akkor amikor elkezdõdnek a barátságos mérkõzések vagy elõtte még? addig pedig érdemes elküldeni pihenni a játékosokat?

VAMOS MADRID!

Huni92
Egy csatárnak pl intenziv edzésbeosztása legyen a lövés, támadás edzéseknél. Védekezésben mivle nem kell segitenie, ezért nyugodtan minimálisra lehet csökkenteni ezt a fajta edzést. Erõnléti meg aerobic edzést pedig keményen lehet nyomni az elõszezonban, majd visszavenni közepesre.

értem, köszönöm! és arra, hogy milyen intenzív legyen az edzés tudna valaki válaszolni? amit pár hsz-el lejjebb írtam!

VAMOS MADRID!

Huni92
Hájóll!

Edzõk: minnél több van, annál jobb. De ha nem állitod be azt, h melyik edzõ mit csináljon, nem annyira hatékony az edzés. Ugyanis alapjáraton minden edzõ minden edzésmunkában részt vesz. Tehát egy 3as támadásedzés értékkel rendelkezõ erõnléti edzõ hiába van ott a támadások edzésénél, csak elveszi az energiáját az erõnléti edzéstõl. Érdemes pár percet rászánni ennek beállitására.

Válogatott: bár Capellonak igaza van, mégis van egy "kiskapu". Létrehozol egy új menedzsert, amivel átvesze az adott válogatott irányitását. Jelen esetben Irországét. Majd lemondasz errõl a posztról, és visszavonultatod a menedzsert. Ekkor a klubcsapatos menedzsereddel jelentkezel a megüresedett helyre, és ha szerencséd van, felvesznek.

Fabio Capello
ha jelentkezel, vagy ha felkérnek, de nem tudsz országgal és csapattal is karriert kezdeni egyszerre

John Cena
nekem is lenne 1 kérdésem pl msot Manchesterrel el kezdek egy szezont és hogy lehet meg csinálni szezon közbe hogy egy nemzeti válogatottnak is én legyek a Managere?:S pl Írország?

John Cena
szokta írni azt hiszem hogy 10 érdemes lennie és hoyg jeléenleg mennyi van azt is jelzi

és még azt is szeretném kérdezni, hogy 1-es szakemberekbõl hányat érdemes tartani?
mondjuk védekezésre, taktikára...stb. mennyit érdemes? vagy minél több annál jobb? 😊

VAMOS MADRID!

most változtattam az edésen, és posztonként fogom edzeni a játékosaimat, ezzel kapcsolatban lenne kérdésem!
nyilván beállítottam azokat a dolgokat ami kell pl. egy védõnél a védekezés, csatárnál a gólszerzés...stb. és azt szeretném kérdezni, hogy mennyire legyen intenzív az edzés? ami fontos az adott játékosoknak azt erõsre tettem, a kérdés, hogy ez nem túl sok-e? vagy akár még mehet feljebb is? azt viszont nem akarom, hogy minden meccsen legyen sérültem...!

VAMOS MADRID!

Maximus4
Hi & grat all!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Huni92
Roma ellen simán, 8-4gyel mentünk tovább, negyeddöntõben megkaptuk az Atletico Madridot, és 1. meccsen, hazai pályán 3-0ra nyertünk. Ha továbbmegyünk, a Villarreal - Getafe párharc gyõtesével játszunk. Valszeg a Getafe lesz az. Másik ágon meg majd Bayern - Arsenal meccs lesz 😊

John Cena
Liverpool-t 3-1re lazán vertük volna 2 kihagyott büntetõ..
READING meg SUNDERLAND elég nehéz volt bár eredméény nem, ezt mutatja ja és READING le igazolta Arshavint😊

Huni92
Vs Juve 3-2, lefociztuk õket 😊
vs Milan 2-0
vs Inter 1-2, vezettünk, de csitersuazo másképp gondolta
vs Roma (1. meccs, hazai pályán) 6-2 :]

Fabio Capello
a faq nem elérhetõ, amióta a cwi lehúzta a rólót, nem hiszem hogy lesz új, max a 09-hez csinálok már sztem...

amúgy mindenkinek nagygrat 😊

John Cena
Hi & grat all! Újra elkezdtem MU-val

Darthmushroom
Hi & grat all!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Huni92
Juve, Milan, Inter (bajnokik) majd Roma (Uefa Kupa), Cagliari (bajnoki) és ismét Roma

Huni92
vv: Palermo - HSV 5-1 :] Miccoli 2x, Riquelme 2x, Bosko 1x volt eredményes 😊

Bajnokin a Torino viszont megsz*patott. 4 perc hosszabbitásnál a 96. percben begyötörtek 1 gólt, igy 1-1 lett a meccs. Ettõl függetlenül õrizzük a 3. helyünket a tabellán.

Huni92
Hi & grat all!

HSV - Palermo 3-2. Makkoltak egy pöppet, de a vv-t majd behúzom 😊

fsgh
Nah befejeztem utolsó szezonom az fm08-al😊 Stílusosan egy duplázással😄 mostmár várom a 09-et...

Megvédtük a bajnoki címet:

És meglett a BL is!!😊

Csatársorom valami brutális volt idén is😄 Robinho,Ibra,Adri,Balotelli laza 90 gólt lõttek😄D

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Gunnersboy
azokból lesznek "sztárok" akiket azzá nevelsz (de valószinüleg igen) ....
emelett nemárt ha rendelkeznek olyan tulajdonságokkal amik ehhez kellenek

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

ez a link csak a 2008-hoz jó? mert én a 2007-el játszok! ott is ezekbõl a játékosokból lesznek sztárok?

VAMOS MADRID!

Gunnersboy

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

inter94

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

1-2 hete meghalt a cwi :SSSS
inter94
Hi & grat all!
Rossi hogy teljesít?

nem nyitja meg a lapot! 😞

VAMOS MADRID!

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8