Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
MMint neked is igazad van 😊

Huni92
Neked is. Viszont van jónéhány dolog ami (számomra) sokkalta fontosabb mint egy játék.

Csacsi
Igazad van. De jön a karácsony.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Huni92
Simán elfér egy Madridban, bár kell neki néhány hónap/év, amig eléri a cúcsot. Jó edzéssel simán meglehet cisnálni, hogy a 3. évre maxon legyen. Az Újkastélyos karrierembõl egy kép, 3. szezon: Sóbis

Huni92
Hi & grat all!

Sóbis nemcsak h jó, hanem überjó játékos 😄

A játék megvételével kapcsolatosan az a véleményenm, hogy aki megengedheti magának, stabil munkahelye van, stabil keresete, az vegye meg. Viszont elvárni azt, hogy egy 14 - 16 éves iskolás megvegye, saját pénzébõl, khm....szvsz erõs.....ugyanis ti., h ennek a korosztálynak nemigazán van olyan lehetõsége, amivel elõtudná teremteni ezt az összeget (mivel tagja vagyok ennek a 'csoportnak', tudom mirõl beszélek). Persze, most nem számoltam a szülõ-faktorral. Majd ha lesz állandó fizetésem, és megengedhetem majd magamnak ezt a kiadást, természetesen megvásárolom. Addig viszont marad a torrent.

Sobis sem Real Madrid szint? gondolkodtam rajta, hogy esetleg õt kéne inkább elhozni, mert egyrészt olcsóbb mint Villa, másrészt meg elég jól termel a Betisben...!
Agüerót el tudnám hozni az Atleticóból? nyilván sokkal többet kell érte ajánlani, de vajon eladják-e pont a legnagyobb riválisnak?!

VAMOS MADRID!

Gunnersboy
2011 május 28.ára virradva 4.éven belûl 2. sikerült 😊

Rossi az és játékosa, Mati a 3.
én az év menedzsere
spanyol kupát megnyertem Depor ellen
Bl döntö Arsenal ellen nemsokára

na egyenlõre ennyi 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

fsgh
Nem volt rossz Motta de sok volt már... ugyse játszott volna:S Mert ugye jött középpálya közepére Aquilani és Van der Vaart... És nekik is megvannak a cseréik...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Darthmushroom
Most kicsit tanulok majd folytatom

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
1.bajnoki
Samp 0:3 Juve
gólok: Sobis dupla, Gionvinco

Darthmushroom
Buffon,De Ceglie,Mellberg,Chiellini,Zebina,Poulsen,Sissoko,Giovinco,Defour,Sobis,Iaquinta,
(sérült Del Piero)

Magic Boy
Jó igazolások.
Mondjuk Motta eladását nem értem (fõleg ennyiért), de ez a te játékod.

Hajrá!<#eljen>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Sobis nagyon jó játékos.
Milyen most a kezdõd?

Darthmushroom
elsõ tétmeccsem:

igazolásaim:

inter94
Hi & grat all!

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

végülis igaz, tökéletes védelem nincs 😄
BBeno2
hát gec. ez az elsõ játék amin gondolkozom hogy megkéne venni...

mert ennél nagyno számítanak a frissítések. lehet meggogndolom.
de megvárom jóöreg razor és reloaded barátaimat remélem most sem hagynak cserben.
impossible is nothing.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

egész tetszetõs 😄
fsgh
Elkezdtem második szezonom az AT. Madriddal😊 Sikerült jó igzolásokat csinálnom szerintem.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Magic Boy
A 3d-s nézet nagyon bugos még és mivel már nem is dolgoznak rajta (már készül a patch, de az eredetivel már nem törõdnek) így már nem is lesz jobb. Azért jön ki a játék, mert a kiadó verte az asztalt, hogy ki kell adni a fejlesztõcsapat még minimum egy hónapig fejlesztette volna, mert még vannak benne hibák.

Akinek van jó mentése korábbi verziókból annak tanácsos megvárni az elsõ patch-t.

nem mind felnõtt dolgozó ember, aki ide ír.

viszont jön a karácsony =)

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Hát akkor idén is meg kell venni 😊

hát az a baj, perpill megszünt a suli melletti melóm és így eléggé le vagyok égve, nekem az a 12e Ft életet mentene :/

Darthmushroom
na az uj részig csak kezdek újat a juventussal

Csacsi
Sok embert nem hiszek el. 1 Évre lebontva, maximum 12.000 Ft-ért nem hiszem el, hogy nem lehet megvenni. Az Havi szinten csak 1000 Ft. És szerintem, ha jó, akkor ennyit simán megér ez a játék, amivel szinte az ittlevõk többsége minden nap játszik. Szóval nem értem a fanyalgást. Aztán majd szép lassan egyre kevesebben veszik meg, kevesebb pénzük lesz a fejlesztõknek, és akkor majd jöhet a sírás, hogy már megint nem fejlesztettek rendesen.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Darkon
Par napot adok a toresnek. A frissitesek meg majd 1hettel utanna erkeznek

Born to win

zyndar
Én megveszem,meg arra a hétre megyek szabadságra....<#idiota>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Zsolti9014
én is maradnék a 2d-nél, de ha esetleg a játék el sem indul, akkor...

Csesza: 128 MB az meglenne nálam, csakhát ki tudja.
Újabb játékok el sem indulnak, ha nincs Shader Model 2 vagy 3, hát nekem 1.4-es.

De majd a Demo.

Hajrá Magyarország!

mondjuk erre én is kíváncsi vagyok, mert video kártyára 128mbost ír és ATI Radeon-nál 9800 vagy jobb

de nekem 256mb-os van viszont 9550es

meg kell venni, de nincs nekem erre pénzem :S

Csacsi
Majd a demo alapján meglátjuk. Bár én - függetlenül a videókártyámtól - jobban prefarálom a 2d nézetet, mint ezt a 3d, amit eddig láttam. Majd megnézem, és a Demo alapján döntök a sorsáról, hogy buy, vagy forget 😄

Zsolti9014
azt hiszem, az én kártyámat sem támogatja (9200SE, itt meg 9800 felettit ír)

Egy kis kivonat, ami már nem fut:

FIFA 09
PES 2009
Test Drive Unlimited
Colin McRae DiRT
MotoGP 08
Race
Race 07

/bocs az offért

Hajrá Magyarország!

remélhetõleg még azért csiszolnak ezen a 3d-s megjelenítésen, mert ez így 2008ban, illetve majdnem 2009ben nagyon vérszegény. nem csilli-villi fps-szerû grafikát várok, csak valamivel ingergazdagabb környezetet, ha már 3d. ha így marad, én inkább a 2ds gombfocinál maradok.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

na most van az, hogy el kell gondolkozni, hogy megveszem-e 😄
Darkon
Mi meg szidjuk a 90.perc koruli golokert az FM-et

PL 10.fordulo (Wenger biztos beleoszult)

Aston Villa-Blackburn Rovers 3-2 (1-1) g: Young (45.), Barry (65.), Agbonlahor (87.), illetve Warnock (30.), Emerton (90.)
Fulham-Wigan Athletic 2-0 (1-0) g: A. Johnson (11., 60.)
Hull City-Chelsea 0-3 (0-1) g: Lampard (3.), Anelka (50.), Malouda (75.)
Stoke City-Sunderland 1-0 (0-0) g: Fuller (73.)
Arsenal-Tottenham Hotspur 4-4 (1-1) g: Silvestre (37.), Gallas (46.), Adebayor (65.), van Persie (68.), illetve Bentley (13.), Bent (67.), Jenas (89.), Lennon (94.)
Bolton Wanderers-Everton 0-1 (0-0) g: Fellaini (90.)
FC Liverpool-Portsmouth 1-0 (0-0) g: Gerrard (76., 11-esbõl)
Manchester United-West Ham United 2-0 (2-0) g: C. Ronaldo (14., 30.)
Middlesbrough-Manchester City 2-0 (0-0) g: Alves (53., 11-esbõl), O,Neil (90.)

Born to win

Csacsi
Én is nagyon várom a Demót, mert sajnos lehet, hogy a videókártyám nem lesz éppen megfelelõ. És új notit egyelõre nem akarok venni. Szóval marad a várakozás. És reménykedés, hogy jól fog futni, és megvehetem a teljest is.

zyndar

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

én valahogy direkt holnapra tettem az ivászatot, hogy szombaton a demot toljam 😄D
Fabio Capello
mer kecseg függõ vagy 😄

Mor3llo
Egyébként miért érzem hogy szombaton éjszaka nem megyek sehova, hanem a gép mellett görnyedve fogom letölteni a demot ? 😄DD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Én emlékszem a 2007be a Dijonnal jutottam fel a francia elsõ osztályba. Akkor megvettem Dzsudzsákot, õ volt a király... Majd az Arsenal megvette tõlem, s ki estünk 😞

Fabio Capello
te még élsz? <#idiota>

Mike94
höhö üdv 😄

Mor3llo
Nekem a 2007-es motor tetszik a legjobban, ott emléxem a Karlsruhéval feljutottam az elsõosztályba, kaptam is ki rendesen, de nyeregetni is tudtam. De annyira nagyon mégsem volt ideges, mint egy 2008as játékbeli meccsen, ahol szinte mindig a bugokból kaptam a gólokat.
FM2007 volt olyan, hogy az egész meccsen volt összesen 10-12 kapuralövés összesen.De ez az életszerû könyörgöm, nem hogy az egyik csapat 30-at lõ minden meccsen, a másik meg lõ 2-t, és 1-1 a végeredmény.Persze, megtörténhet ilyen, nade nem minden 3. meccsen.

Fabio Capello
na az tuti... állítólag újraépítik az alapoktól, de ha olyan lesz mint az idei motorja, eredeti vagy sem, megy a kukába a játék.

Mor3llo
de most mééé ? a meccsmotor ugyanaz marad 3d-ben, 2d-ben. Az igazság meg az, hogy a meccsmotort a 2008-asnál igencsak nehezebb lesz jobban elqrni...

Fabio Capello
én meg azt hogy a háromdé miatt valamit úgyis elkúrnak

Mor3llo
jóvanna, várom már ezt az újat mint a messiást 😄 érzem hogy odateszi majd magát a játék 😄

Fabio Capello
istenem még egy ilyen mániákust mint te... 😄😄😄