Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Sóbis nemcsak h jó, hanem überjó játékos 😄
A játék megvételével kapcsolatosan az a véleményenm, hogy aki megengedheti magának, stabil munkahelye van, stabil keresete, az vegye meg. Viszont elvárni azt, hogy egy 14 - 16 éves iskolás megvegye, saját pénzébõl, khm....szvsz erõs.....ugyanis ti., h ennek a korosztálynak nemigazán van olyan lehetõsége, amivel elõtudná teremteni ezt az összeget (mivel tagja vagyok ennek a 'csoportnak', tudom mirõl beszélek). Persze, most nem számoltam a szülõ-faktorral. Majd ha lesz állandó fizetésem, és megengedhetem majd magamnak ezt a kiadást, természetesen megvásárolom. Addig viszont marad a torrent.
Agüerót el tudnám hozni az Atleticóból? nyilván sokkal többet kell érte ajánlani, de vajon eladják-e pont a legnagyobb riválisnak?!
VAMOS MADRID!
Rossi az és játékosa, Mati a 3.
én az év menedzsere
spanyol kupát megnyertem Depor ellen
Bl döntö Arsenal ellen nemsokára
na egyenlõre ennyi 😄
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Samp 0:3 Juve
gólok: Sobis dupla, Gionvinco
(sérült Del Piero)
Mondjuk Motta eladását nem értem (fõleg ennyiért), de ez a te játékod.
Hajrá!<#eljen>#eljen>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Milyen most a kezdõd?
igazolásaim:
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
mert ennél nagyno számítanak a frissítések. lehet meggogndolom.
de megvárom jóöreg razor és reloaded barátaimat remélem most sem hagynak cserben.
impossible is nothing.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Akinek van jó mentése korábbi verziókból annak tanácsos megvárni az elsõ patch-t.
viszont jön a karácsony =)
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Csesza: 128 MB az meglenne nálam, csakhát ki tudja.
Újabb játékok el sem indulnak, ha nincs Shader Model 2 vagy 3, hát nekem 1.4-es.
De majd a Demo.
Hajrá Magyarország!
de nekem 256mb-os van viszont 9550es
Egy kis kivonat, ami már nem fut:
FIFA 09
PES 2009
Test Drive Unlimited
Colin McRae DiRT
MotoGP 08
Race
Race 07
/bocs az offért
Hajrá Magyarország!
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
PL 10.fordulo (Wenger biztos beleoszult)
Aston Villa-Blackburn Rovers 3-2 (1-1) g: Young (45.), Barry (65.), Agbonlahor (87.), illetve Warnock (30.), Emerton (90.)
Fulham-Wigan Athletic 2-0 (1-0) g: A. Johnson (11., 60.)
Hull City-Chelsea 0-3 (0-1) g: Lampard (3.), Anelka (50.), Malouda (75.)
Stoke City-Sunderland 1-0 (0-0) g: Fuller (73.)
Arsenal-Tottenham Hotspur 4-4 (1-1) g: Silvestre (37.), Gallas (46.), Adebayor (65.), van Persie (68.), illetve Bentley (13.), Bent (67.), Jenas (89.), Lennon (94.)
Bolton Wanderers-Everton 0-1 (0-0) g: Fellaini (90.)
FC Liverpool-Portsmouth 1-0 (0-0) g: Gerrard (76., 11-esbõl)
Manchester United-West Ham United 2-0 (2-0) g: C. Ronaldo (14., 30.)
Middlesbrough-Manchester City 2-0 (0-0) g: Alves (53., 11-esbõl), O,Neil (90.)
Born to win
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ha már valaki linkelte õket, akkor elnézést!
http://www.gamekult.com/video/9270604/
http://www.gamekult.com/video/9270601/
http://www.gamekult.com/video/9270602/
http://www.gamekult.com/video/9270603/
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
FM2007 volt olyan, hogy az egész meccsen volt összesen 10-12 kapuralövés összesen.De ez az életszerû könyörgöm, nem hogy az egyik csapat 30-at lõ minden meccsen, a másik meg lõ 2-t, és 1-1 a végeredmény.Persze, megtörténhet ilyen, nade nem minden 3. meccsen.