Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
Hájóll!

Viszont játszani már csak vasárnap fogsz :p 😄

az tény, de ha azt nézed, az holnap éjszaka
Mor3llo
Állítólag holnap éjfél...Szombat 24:00, Vasárnap 0:00, ahogy tetszik 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

fsgh
A demó másodikán jön tehát holnapután...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Csacsi
Én úgy tudom csak 2-án jön a Demo, és holnap csak elseje van.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Mor3llo
neismondd 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

holnap ^^,
Mor3llo
Ezért jön majd a demo...😊

Gunnersboy

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Fabio Capello
No látom heves beszélgetések indultak meg azután hogy kijött a cikk.... részemrõl, nekem egy FM kivételével az összes eredetiben van/volt meg, de az idei 08-as bukása után komoly dilemmában vagyok, hogy megér e ez nekem 12k-t, hogy ismét egy olyan idegölõ játékot kapjak mint tavaly...

Mor3llo

Legend Killer
szép

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

igen, erre nem is gondoltam...! 😄 átnéztem a dolgokat és arra jutottam, hogy Silva és Agüero kell nekem! 😊
ha õk összejönnének akkor elég kemény támadóalakzatunk lenne! 😊
Sneijder, Guti és Van der Vaart itányítóban, Robben, Robinho és Silva a széleken, elöl pedig Agüero és Raúl...Nistelrooyt elküldöm, ha sikerül Agüero, plusz még ott van Higuain (Saviolát és Soldadót már eladtam) és Bueno is, ha esetleg utolérne egy sérüléshullám...! 😊

VAMOS MADRID!

igen, nagyonis az
zyndar
Tedd értékük szerint csökkenõ sorrendbe a csatárokat a játékoskeresésnél, és 15 legértékesebb lesz a neked megfelelõ. <#lama>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Legend Killer
ok

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

David Silvát (Valencia) érdemes lenne leigazolni?
Villa a Chelseabe igazolt, de inkább Agüerora fáj a fogam! 😊
szóval David Silva? Real szint? 😊

VAMOS MADRID!

szabocsaba1983
Azért ez meleg....

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Gunnersboy
nemszokásom belekötni másokba, csak érdeklõdtem, mindenki ugy játszik ahogy szeretne

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Legend Killer
Chelsea és Valencia. Biztos belém kötsz, hogy ez így nem helyes, de engem nem érdekel. Csak megmutattam, mert nekem tetszett ez a két hír és beraktam.

Gunnersboy
te kivel vagy? :|

Legend Killer

<#eljen>

átutalod postán a másiknak

mi pl ismerjük egymást jóideje, aztán van még pár srác itt akibe annyira megbizok, hogy kemény 2k-t fel merek neki adni.

(tipp: Csesza, Sword, Gabber (ha), Capello, Soma, Frost, Csövi, Jack )
vagyunk igyis páran, szal meglátjuk majd,

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

jah jó lenne ha a közelemben lakna bárki is :S

BBeno2
amugy nem hülyeség 😄 csak nekem egy haverom van aki FMezik 😄

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

és milenne ha 5-en vennénk egy játékot?

5 gépre lehet felrakni, ha letörlöd visszatudod rakni, mivel akárhányszor újrarakható...

10/5 az 2k. 😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Huni92
Pár perce beszéltem az Fmhungary.hu egyik szerkesztõjével, IG-vel, aki tájékoztatott az FM09 Magyarországon történõ megrendelési/vásárlási lehetõségeirõl. Jelenleg nincs olyan üzlet, amelynél rendelni lehetne. Ezügyben már többen is irtak e-mailt az [email protected] valamint az [email protected] cimekre, amiben érdeklõdtek, valamint kérték, hogy az FM09 náluk is legyen elérhetõ. Ezidáig nem kapott választ senki, ezért azzal az ötlettel álltak elõ, hogy mégtöbb ember irjon mailt, remélve, hogy igy talán lesz valamiféle hatása az egésznek, és ezáltal jól/jobban járnának anyagilag azok, akik megvásárolják. Ugyanis külföldrõl való vásárlás többe kerül, mint a hazai üzletbõl való.
Tehát aki úgy gondolja, hogy megveszi majd a játékot, az irjon e-mailt a fenti cimekre.

5w0rdf15h
jójó persze ne kamuzz -.-

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Huni92
Jöhet a BL döntõ, a Milan ellen, miután 6-0s összesitéssel kiütöttük a Barcat 😊

Huni92
Tény, h szar az igazolási rendszer. De a 09-re ezt lecserélik. Azaz már megtették, szóval majd egy új igazolási rendszer lesz.

BBeno2
ez pl engem is nagyon idegesít.

volt egy SZB-m. de csak arra volt jó SZB-ne. VB-nek már nem. nem tudtam a taktikámba beépíteni de 23 évesen 180-as volt a CA-ja és 198-as a PA-ja.
ár: 8 millió mivel nem is játszattam.
csapat státusz: niincs szükség. átig státusz átadón

amit kértem érte : 8 millió. természetesen senkinek sem kellett ugyhogy levittem 1-1 milliókkal az árat. de senki,...

végül levittem 0 azaz NULLA euróra + 50 % -ra az árát mire nagyszenvedve elivtte a sevilla. grat. nekik.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Huni92
Betöltöttem az Újkastélyos karrierem 😊 Néhány eredmény:
vs Arsenal (BL negyeddöntp, 2-2 volt az odavágó hazai pályán, vv-n) 3-1
vs Leicester 5-0
vs Reading 4-1
vs Blackburn 1-1
vs Barcelona (BL elõdöntõ, 1. meccs, hazai pályán) 5-0
vs Everton 4-3

Már 32 meccs után eldõlt, h bajnokok vagyunk, hiszen a többi csapat 34 meccs alatt is minimum 15 ponttal kevesebbet gyûjtött mint mi.

Gunnersboy
naaa😄 énsem akartam de igy sült el, egyik szemem sír 😄

szabocsaba1983
Átig. státusz: átadó listán
Csapat státusz: nincs szüksége rá a klubnak

Általában az értéke 30-40%-ért ajánlom õket, de "nincxs érdeklõdõ klub" válszt kapok rendszeresen.

Pl.:

Darkon
Az lehetetlen! Free transfer-re tetted oket es ugy ajanlottad kluboknak? Atig szezonba?

Born to win

szabocsaba1983
Nekem az egyik legidegesítõbb dolog a 08-ban, hogy hiába van betöltve 26 liga, egyszerûen nem tudok eladni (akár volt spanyol válogatott, 26-30 éves, tehát nem tömegpléja) játékosokat, akik fölöslegesek!

szabocsaba1983
Hi & grat all!

Las Palmashoz honnét vót'az ihlet?

akkor már mindent tudok! köszönöm! 😊

VAMOS MADRID!

Huni92
Full back = szélsõ hátvéd (dani alves, ashley cole)
winger = szélsõ kp (céer, robben)
tall striker = magas csatár (adebayor)
fast striker = gyors csatár (agüero, palacio, sóbis)

a full backs, a wingers, a tall striker és a fast striker pontosan mit jelent?
a fast strikerbe érdemes mondjuk az olyan csatárokat tenni akik magasak és jól fejelnek? vagy hogyan van ez, a többi világos, de ez a 4 nem...

VAMOS MADRID!

köszönöm szépen! HALA MADRID! 😊

VAMOS MADRID!

Huni92
Szvsz az intenzitás tényleg lehetne magasabb szintû. Viszont ajánlom ezt a csomagot, és ezen belül e Tug's training 2008 edzéstervet. Ezt beimportálod a játékba, majd beállitod a játékosaidat ezekre az edzésekre. Ezzel fejlõdnek is, majd ha kicsit jobban belerázódsz, módosithatsz az edzéseken, és idõvel újakat is készithetsz 😊

elcsesztem, bocs!
http://kepfeltolto.hu/i/?273172
http://kepfeltolto.hu/i/?273173
http://kepfeltolto.hu/i/?273174
http://kepfeltolto.hu/i/?273175
http://kepfeltolto.hu/i/?273176

VAMOS MADRID!

az, hogy jó edzés az pontosan mint jelent? most néztem, és nem nagyon fejlõdnek a játékosaim, talán nem elég intenzív az edzés?
így osztottam be:

lehet, hogy feljebb kéne vinnem az intenzitást?

VAMOS MADRID!

Csacsi
Majdnem ráhibáztál. Kereskedelemmel foglalkozom, de nem éppen szoftver kereskedelemmel 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

5w0rdf15h
geci.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Huni92
Csítergeci <#idiota> gratula 😊

Gunnersboy
és a szezon megkoronázása képpen 😄

Darkon
Most mar bevallhatod hogy hivatalos disztributor vagy😛

Born to win