Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
ha õk összejönnének akkor elég kemény támadóalakzatunk lenne! 😊
Sneijder, Guti és Van der Vaart itányítóban, Robben, Robinho és Silva a széleken, elöl pedig Agüero és Raúl...Nistelrooyt elküldöm, ha sikerül Agüero, plusz még ott van Higuain (Saviolát és Soldadót már eladtam) és Bueno is, ha esetleg utolérne egy sérüléshullám...! 😊
VAMOS MADRID!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Villa a Chelseabe igazolt, de inkább Agüerora fáj a fogam! 😊
szóval David Silva? Real szint? 😊
VAMOS MADRID!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
mi pl ismerjük egymást jóideje, aztán van még pár srác itt akibe annyira megbizok, hogy kemény 2k-t fel merek neki adni.
(tipp: Csesza, Sword, Gabber (ha), Capello, Soma, Frost, Csövi, Jack )
vagyunk igyis páran, szal meglátjuk majd,
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
5 gépre lehet felrakni, ha letörlöd visszatudod rakni, mivel akárhányszor újrarakható...
10/5 az 2k. 😄
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Tehát aki úgy gondolja, hogy megveszi majd a játékot, az irjon e-mailt a fenti cimekre.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
volt egy SZB-m. de csak arra volt jó SZB-ne. VB-nek már nem. nem tudtam a taktikámba beépíteni de 23 évesen 180-as volt a CA-ja és 198-as a PA-ja.
ár: 8 millió mivel nem is játszattam.
csapat státusz: niincs szükség. átig státusz átadón
amit kértem érte : 8 millió. természetesen senkinek sem kellett ugyhogy levittem 1-1 milliókkal az árat. de senki,...
végül levittem 0 azaz NULLA euróra + 50 % -ra az árát mire nagyszenvedve elivtte a sevilla. grat. nekik.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
vs Arsenal (BL negyeddöntp, 2-2 volt az odavágó hazai pályán, vv-n) 3-1
vs Leicester 5-0
vs Reading 4-1
vs Blackburn 1-1
vs Barcelona (BL elõdöntõ, 1. meccs, hazai pályán) 5-0
vs Everton 4-3
Már 32 meccs után eldõlt, h bajnokok vagyunk, hiszen a többi csapat 34 meccs alatt is minimum 15 ponttal kevesebbet gyûjtött mint mi.
Csapat státusz: nincs szüksége rá a klubnak
Általában az értéke 30-40%-ért ajánlom õket, de "nincxs érdeklõdõ klub" válszt kapok rendszeresen.
Pl.:

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Born to win
Las Palmashoz honnét vót'az ihlet?
VAMOS MADRID!
winger = szélsõ kp (céer, robben)
tall striker = magas csatár (adebayor)
fast striker = gyors csatár (agüero, palacio, sóbis)
a fast strikerbe érdemes mondjuk az olyan csatárokat tenni akik magasak és jól fejelnek? vagy hogyan van ez, a többi világos, de ez a 4 nem...
VAMOS MADRID!
VAMOS MADRID!
http://kepfeltolto.hu/i/?273172
http://kepfeltolto.hu/i/?273173
http://kepfeltolto.hu/i/?273174
http://kepfeltolto.hu/i/?273175
http://kepfeltolto.hu/i/?273176
VAMOS MADRID!
így osztottam be:
lehet, hogy feljebb kéne vinnem az intenzitást?
VAMOS MADRID!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.