Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha más az idõzítése, akkor persze!

Nekem 1 órát ment az orthos hiba nélkül, de az FM fagyott... ilyenkor a crash dump tipikusan memória "hibára" utal..

www.smart-bus.hu

nem vagyok én ekkora zseni 😄Ha kiveszem nem fogom tudni visszarakni xD .... Megvárom a teljest, ha azzl is ez lesz felrobbantom az SI fõhadiszállását.

Huni92
A micsodája? 😄D

Bodmer ismét megsérült....

annyi problémát hoztok fel, ami tavaly is bennevolt és úgy kezelitek mintha új volna...

08-ba õpl. Maxi Rodri mindig angliába ment, (west ham), aztán Arango (T'ham), aztán cambiasso (Chelsea) aztán Modric is.

Szal ez eddig is megvolt. Engem nem zavar, mert 2-3 évbe már mindig máshogy néznek ki a csapatok.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Jaja... Modric is nálam általában Chelseanél köt ki.

Hááát... az FM sorozat nagyon memória érzékeny...

Ugyanazon az idõzítésen mennek a modulok?

Ha nem vagy képben, akkor vedd ki az egyik modult, és próbáld ki, hogy akkor is fagy-e...

www.smart-bus.hu

max ha nem azonos az órejele, akkor
Huni92
Ez erõteljesen hajaz a 08ra....Mutu-Arsenal/Pool, Pandev-Chelsea....

Ja, és az elõzõ FM simán ment rajt.

Igen, hihetetlen mód ront a játékélményen...

Huni92
Az zavarhatja, ha nemrég vettem 1 giga ramot, és a márkéja különbözik a másiktól, ami benne van?

ÖÖö... Hát memoriát vettem bele, kényszerûségbõl.. Így 1.75 a memoria... Nem is tudom elõször mennyi memoria volt benne... 256 Azt hiszem...

tuti, hogy bele van írva, hogy melyik csapat ki után érdeklõdik aztán gondolom ha pénz is van rá, akkor meg is veszik
Huni92
jaja, õ is benne van.

nekem nincs net framework a gépemen, szal nem ez okozza az akadozást....de elképesztõ módon idegesit.

inter94
én is ezt fogom csinálni😊

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Úgy értem tuningolva!!!!??? 😄

www.smart-bus.hu

Nálam még Srnat is leigazolta... Meg még valakit...

Huni92
van benne vmi, hiszen a Man. City mindig leigazolja Hamsikot és még pár playat ha Angliában kezded a karriered.

most húztam újra két hete kb...

Megoldottam a problémám a szagatást!! Net framework 3.5 volt a gépemen, leszedtem raktam 2.0-t és zsirul megy nincs akadozás és nincs duplázódás sem.
Nincs húzva a géped?

www.smart-bus.hu

Szerintem én megint elkezdek a 08cal játszani :/. És ha kijön a magyarosítás a 2009hez akkor játszok azzal... Sajnos nem mindent értek ami le van írva... Fõleg amikor vannak kérdések, fon tos lenne a pontos nyelvtudás.

érdeke, mintha a Demoba bele lenne írva, hogy ki hova menjen...

nálam:
Andrey Ashavin 28 millió ojró
Darijo Srna 20 millió ojró

Szaladgáló meg elment kolcsönbe a Murciához
soma22
a tavalyi efem demoja is csont más volt mint a teljes gamma.a demoban a deporral 1. voltam a szezon felénél, a teljesben meg orrba szájba opatott a gép, pedig a demobol vettem ki a taktikát, és az edzésterveket is.én ebbõl indulok ki.majd meglátjuk, szerintem legyen igazam, mert ez elég karcsu lett kedves SI

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

crash dumps is elõjött.... akik nem tudták elindítani nem sokat veszítettek...

Huni92
Igazolások:
Carlos Tevez 22+24 millió
Adriano 15 millió
M. Rodriguez 20 millió
Bodmer 10+12 millió
Senna 13+14 millió

Távozó: Heinze 3+8,5 millió ---> AtMa

a quick game az annyi, hogy csak az adott ország ligái, small db és kész.

az a játékmenetre nem vonatkozik, tehát a program tulajdonságain nem változtat, csak az adatbázis méretét.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

adeex7
én azért még kiváncsi leszek a teljesre,de ha ugyanúgy akadni fog,meg ez a sérüléses bug benne lesz,akkor másra költöm a "fölösleges" 10k-met...azért ha kiadnak egy játékot,ne arra keljen már várni,hogy egy patch-be kijavítsák ezeket...

De la Red nyomottegy csukafejest... ezt pl eddig nem lehetett volna megtudni, hogy most ez hogy is volt
11-esnél rendesen lehetett látni, ahogy felrúgták Saviolát 😄
soma22
lehet, de quick gamezel a demoban, az meg minden eddigi részben más volt.

annyira nem is rossz, meg kell szokni, mert elsõre fura, de az tény, hogy a taktikai dolgok jobban látszódnak rajta mint a gombfocis nézeten
a többi nem demo, hanem teljes

a demo az az ami kifog keürülni az utcára. szal ez ilyen lesz.

soma22
szar a 3d, a többit meg egy ilyen demobol nem lehet kikövetkeztetni.

Na, én ezzel a demoval végeztem..: És meggondolom, hogy megrendelem-e a teljest.... Fõleg, ha ott is akad... 10 sérültem van, szinte mind kulcsjátékos...

McFrost
Vanília sem indul

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Na ezt csinálja nálam is... 2-3 mpig fut egy helyben...

pont ezt akartam írni 😄
meg mikor megáll, áll egyhelyben és nem csinál semmit, aztán passzol egyet kis idõ múlva :\
Gunnersboy
Na Marcelot én is kölcsönvettem a Realtol 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Akinek akadás, vagy fagyás jelentkezik, az próbálja meg default alaplapi biossal is... fõleg a ram tuningot nem szereti az FM sorozat....

www.smart-bus.hu

fsgh
Elindítottam de nagyon hamar meguntam... Az a 3D nézet meg vicc... Nagyon gáz szerintem inkább dolgoztak volna rajta még 1 évet... Ahogy futnak a játékosok mintha jégen probálnának futni.😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Nekem nincs másik gépem... :/ 😞

na átraktam a másik gépre, ott tökéletesen megy, nem akad és nincsen betûduplázódás sem ha írok
Van...? Akkor engem átvertek.

soma22
megvan az oka, hiányzo direct x fileok, amik a 9es dx telepitésével meglesznek. éppen ezt csinálom

BBeno2
tévezt menyniért igazoltad le?dobnál egy képet az elsõ igazolásaidról?😄

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Huni92
Van 3D is benne.

Zsolti: sajnos nekem sincs halvány lila gõzöm sem, h mi lehet a probléma nálad :s

Ne már, megsérült? Ez több, mint meglepõ....

McFrost
Most tõttöm a vaníliát, ha nem megy leszophat a SI

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8