Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem 1 órát ment az orthos hiba nélkül, de az FM fagyott... ilyenkor a crash dump tipikusan memória "hibára" utal..
www.smart-bus.hu
08-ba õpl. Maxi Rodri mindig angliába ment, (west ham), aztán Arango (T'ham), aztán cambiasso (Chelsea) aztán Modric is.
Szal ez eddig is megvolt. Engem nem zavar, mert 2-3 évbe már mindig máshogy néznek ki a csapatok.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Ugyanazon az idõzítésen mennek a modulok?
Ha nem vagy képben, akkor vedd ki az egyik modult, és próbáld ki, hogy akkor is fagy-e...
www.smart-bus.hu
nekem nincs net framework a gépemen, szal nem ez okozza az akadozást....de elképesztõ módon idegesit.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Andrey Ashavin 28 millió ojró
Darijo Srna 20 millió ojró
Szaladgáló meg elment kolcsönbe a Murciához
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Carlos Tevez 22+24 millió
Adriano 15 millió
M. Rodriguez 20 millió
Bodmer 10+12 millió
Senna 13+14 millió
Távozó: Heinze 3+8,5 millió ---> AtMa
az a játékmenetre nem vonatkozik, tehát a program tulajdonságain nem változtat, csak az adatbázis méretét.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
a demo az az ami kifog keürülni az utcára. szal ez ilyen lesz.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
meg mikor megáll, áll egyhelyben és nem csinál semmit, aztán passzol egyet kis idõ múlva :\
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
www.smart-bus.hu
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Zsolti: sajnos nekem sincs halvány lila gõzöm sem, h mi lehet a probléma nálad :s