Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD 2,8+ (1,8on megy), geforce fx5500, xp sp2. és szaggat. bár a gólokat nem irja szarul.
Közben a Valenciaban elszenvedett 0-1es fiaskó után hazai pályán 3-0ra nyertünk, igy megvan a SZK. Bodmer góllal mutatkozott be, Tevez 2. meccsén betalált, majd megsérült.
Nálam is hiba nélkül elindult és megy.. (igaz eddig csak 2 friendly-t nyomtam.)
una volta per sempre INTER!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Azonban bízok benne, hogy a megjelenés napján egy patch vár minket ami javítja a gépalési hibát és a sok sérülést legalább. Egyenlõre több hibával nem találkoztam ami nagyon súlyos lenne.
You\'ll Never Walk Alone
AMD 3.2 512 Ram, 6600GT XP sp2 logitech egér, benq monci, noname klavi, MLi fostalicska hangszóró, noname ház és sok sok por😄
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Hihetetlen mennyi sérült van alapból az Inter keretébe:o
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Nekem úgy indult csak el, ahelyett tegnap beislinkeltem, hibát jelzett és leállt... Nem tudom mi lehet a gond....
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Üdvözlet!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Amúgy szerintem kijavítják ezeket a hibákat... Nem véletlenül adták ki a demot... Meg amikor teljes verziót próbálták, akkor elvileg nem volt gond...
Mi a büdös **** *** ****** **** ******* ***** ért nem sikerül soha semmi ebben a mocskos **** **** ***** ********** életben?!?
Hajrá Magyarország!
leigazoltma maxi rodriguezt.....kinem találnátok, h a 2. napon mi történt vele?! hatalmas meglepetésre megsérült, 3 hét...
egyre jobban úgytûnik, hogy ez nem demo, hanem béta :S
am amit már sokan emlitettetek, h a gólt hamarabb kiirja, mint ahogy a játékos lõne, nálam nincs ilyen hál'Isten'
De a sok sérülés elviselhetetlen....most is VdV 3 hétre kidõlt.
Külön tetszik, hogy kiírja a hosszabbítás hányadik percébe esett a gól.
hát igen, van 1 pár sérült, de remélem ez csak az elõszezon hatása!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
találkozott valaki olyannal, hogy elindulni elindul, de csak forog és forog a töltésanimáció, de nem megy tovább? ha balakban indítom, akkor lefagy az ablak, eljut akkor is a töltésig, de megáll. tehát nem jutok el a menüig sem
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa