Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
Igy van. Az alapjátékkal már nem foglalkoznak, nem nyúlnak bele.

AMD 2,8+ (1,8on megy), geforce fx5500, xp sp2. és szaggat. bár a gólokat nem irja szarul.

Közben a Valenciaban elszenvedett 0-1es fiaskó után hazai pályán 3-0ra nyertünk, igy megvan a SZK. Bodmer góllal mutatkozott be, Tevez 2. meccsén betalált, majd megsérült.

Pedig a Vanillaban tudtommal csak 2D van... Lövésem sincs, hogy mi lehet a gond...

Zsolti9014
Vanilla sem indul.
Legalább megmondaná hogy a gépem nem elég-e neki...

Hajrá Magyarország!

Nem tudom akkor, mi a fenétõl függ....

Markov
Hali,

Nálam is hiba nélkül elindult és megy.. (igaz eddig csak 2 friendly-t nyomtam.)

una volta per sempre INTER!

Maximus4
Nekem is mûkszik rendesen nem szaggat,de ha már 3d akkor olyan jó lenne lelátó,közönség.Tudom,hogy az még brutálabb gépet követelne de ez az edzõpálya kinézet nagyon snassz.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Mondjuk azt hallotam, hogy õk már a pachteket készítik

Fabio Capello
ha a kiadás napján már peccs kell, akkor valami nagy baj van.

Soma grat a koronához 😊

Scouser
Itt sokan írják, hogy remélik a hibák meg a bugok a demo miatt vannak. Nem akarok senkit sem elkeseríteni, de a demo a játék gold állapotából készül, magyarán ezeket már csak patch formájában tudják javítani, ugyanis a játékot jelenleg már gyártják mint a barom, hogy 2 hét múlva megjelenhessen.

Azonban bízok benne, hogy a megjelenés napján egy patch vár minket ami javítja a gépalési hibát és a sok sérülést legalább. Egyenlõre több hibával nem találkoztam ami nagyon súlyos lenne.

You\'ll Never Walk Alone

NAh letöltöttem az Epret és felraktam és megy. Nem szaggat, nem irja ki hamarabb a gólt semmi.

AMD 3.2 512 Ram, 6600GT XP sp2 logitech egér, benq monci, noname klavi, MLi fostalicska hangszóró, noname ház és sok sok por😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Huni92
sorry, nem figyeltem rá 😄

fsgh
Nekem vista alatt hiba nélkül elindult😊

Hihetetlen mennyi sérült van alapból az Inter keretébe:o

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Az bizony BL volt 🆒

Zsolti9014
a vanillát most húzom le, talán az majd megy.

Hajrá Magyarország!

meg a sok lesgól
Huni92
Mert az MTK ellen volt a barátságos meccs 😄 és hamary az Arsenallal van 😄

Úgy emlékszem ez a hiba a 08ban is benne volt az elején...

:/

Nekem úgy indult csak el, ahelyett tegnap beislinkeltem, hibát jelzett és leállt... Nem tudom mi lehet a gond....

Sajnálom... A teljes remélem menni fog ( mindegyik demot próbáltad? Vanillát is?)

McFrost
Meint feltettem, megint nem indul, sejobb sebal kilikkre.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Huni92
....de jó sem. Vannak benne újitások, és pozitivumok, de a sérülés dolog önmagában is hatalmas negativum.

Zsolti9014
nem, sajnos nem megy úgy sem, de azért köszi 😊

Hajrá Magyarország!

Nálam is minden ok!+pacepackok,logóg bemásolhatók!data-graphic...Viszont az rendeben van,hogy inditáskor külön egy ligát lódolhatok?magyar b nincs,de akkor miért látok Mtk-t itt alattam?

Üdvözlet!

fsgh
Na kiprobálom aztán jövök szitkozódni én is😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

soma22
kezdõdnek a hibák:vista alatt hiányzó dll-re hivatkozva nem indul😊javitás folyamatban

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

BBeno2
nekem eddig semmi problámám sincs vele. igaz hogy sérülések vannak de betudom annak hogy erõs edzéstervet adtam nekik.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Azért nem lett ez rossz....

soma22
hát, közel sincs az a várakozás, mint a tavalyi megjelenésnél...mindegy, már fennvan, lássuk a medvét

Úgy se ahogy én íram...? Akkor nem tudom mi lehet a baj... 😞

Huni92
és az is lehet, h jobban is járnál 😊

Én is erre gondoltam..: De ezt akkor is csinálja, amikor a 3dt teljesen eltüntetem, s nem is lehet választani... kecsegség ... :/

Amúgy szerintem kijavítják ezeket a hibákat... Nem véletlenül adták ki a demot... Meg amikor teljes verziót próbálták, akkor elvileg nem volt gond...

soma22
lehet fel sem kellene tennem ezekután...

Zsolti9014
Nem indul el nekem...

Mi a büdös **** *** ****** **** ******* ***** ért nem sikerül soha semmi ebben a mocskos **** **** ***** ********** életben?!?

Hajrá Magyarország!

Huni92
Egyetértek az utolsó pár szóval...

leigazoltma maxi rodriguezt.....kinem találnátok, h a 2. napon mi történt vele?! hatalmas meglepetésre megsérült, 3 hét...

szerintem azért akad, mert ugyanúgy kidolgozza a gép a meccset, attól, hogy te más nézetben nézed... vagy csak nincs optimalizálva :S
egyre jobban úgytûnik, hogy ez nem demo, hanem béta :S
ja, a sérülés egy külön történet... Most kezdenek felépülnil... Viszont az akadást remélem megoldják a teljes verzióra... Mind a 2dben, s mind a 3dben...

Huni92
Nálam is akad......szal sztem demó probléma, mer a gépingényem simán megvan hozzá....

am amit már sokan emlitettetek, h a gólt hamarabb kiirja, mint ahogy a játékos lõne, nálam nincs ilyen hál'Isten'

De a sok sérülés elviselhetetlen....most is VdV 3 hétre kidõlt.

Ajjaj, szorri, nem méreteztem át <#szomoru1>

Itt az én elsõ tétmeccsem is 😛

Külön tetszik, hogy kiírja a hosszabbítás hányadik percébe esett a gól.

Én csak azt nem értem, hogy A 2D MI A FENÉÉRT AKAD????

Mor3llo
köszönöm!
hát igen, van 1 pár sérült, de remélem ez csak az elõszezon hatása!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ProGabe
látom több a gond a demóval, mint amennyi az újítás :\

találkozott valaki olyannal, hogy elindulni elindul, de csak forog és forog a töltésanimáció, de nem megy tovább? ha balakban indítom, akkor lefagy az ablak, eljut akkor is a töltésig, de megáll. tehát nem jutok el a menüig sem

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

viszont a halom sérülés :S
grat 😛

Mor3llo
Elsõ tétmeccsem, sajnos csak tizenegyesekkel tudtunk nyerni.Viszont végre nincsen 40 kaupralövés egy meccsen...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

köszi... viszont, ha annál nincs ez a kecseg hiba, lehet át állok arra...

Modric 😛

Fabio Capello
pontosan

Forza Italia
még a 08 al tolom a Newcastleval vok és jobb oldali tkp kellene de nem találok senkit aki jó lenne és jönne is. lécci mondjatok valakit.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Mi a különbség a kettõ között ( a tömörített kevesebbet foglal? )