Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megszokod, s megint minden megnyersz, csítergeci módjára 😛

Srácok nem lehet a Premieres csapatoknak logót+mezt betenni?Ha igen hogy?Valahogy nem jön össze ahogy a 08-ba
rvn
Üdv! Ez mitõl van? Match_Manager::load tactics -could not load tactics. ezzel a hibával dob ki mikor kezdeném a játékot

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Darkon
Na 3x futottam neki a kezdomeccsnek 3x kaptam ki ez lesz a felallas. Nem tudom valahogy meg nem fekszik az uj fm

Born to win

kraawz
Amúgy nálam a City nem igazolta le Hamsikot , helyette Kuzmanovicot , Srnat meg Palombot, a hármat vmi 50M euroért..

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Értékek alapján még mindig Wiltord a sztár😊 Meg nálam is.😛

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Water
23. forduló, 1 vereség a milan ellen :S De 1. hely azér megvan 1 ponttal fio elõtt.

Forza Juve per sempre!

sideris
Thx mindenkinek! Nekem nagyon tetszik, így egy szezon távlatából, apró pici újítások, de jók. Amin nagyon aggódok, hogy a pénzügyeket hogy hozzuk fel pluszba....viszont jó találmány a kölcsön vett játékosok esetében, hogy mintha itt valósághûbb lenne, vagyis mintha egyszerûbb elhozni õket kölcsönbe...bár ez csak jó lehet majd egy Nottinghamnek 😊

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

istenem...

Huni92
magyarositás nincs. 3 hét múlva lesz.

ez a sérülés meg 08ban is benne volt. de szvsz nem bug. hanem az orvosi kar skilljének tudható be 😄

gratula sideris!

kraawz
az teljesítmény 😊

sok szerencsét oly, már inkább gyan a sztár meg briand, nem wiltord.

fsgh: mondj egy országot, de akkor én mondom meg a csapatot,kivel játszol és betartod. Jól gondold meg az országot<#eljen>

Darthmushroom
rossz kérdés talán ha visszaolvasnál tudnád

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Scouser
Nem tudom, tihogy vagytok vele, de nekem minden meccsen megsérül legalább 2 játékos zöldre, tehát még maradhat a pályán... Nagyon idegesítõ... Patch felrakva...

You\'ll Never Walk Alone

azt szeretném kérdezni,hogy FM09-hez van már magyarosítás?

zorrobomber
szerintem szándékos

inter94
nagygrat a második helyért,a PL-be a bentmaradás szvsz nagy kihívás lesz😊

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Van egy kis bug..: Sokszor írja ki, hogy y hét múlva épülnek fel a játékosok, de általába x héttel elõbb felépül ( kicsit zavar engem... például 2 hét helyett 4 nap, 1 hónap helyett 2 hét... )

fsgh
Sóbis vajon itt a 09-ben is egy állat lesz?😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

sideris
Sziasztok! Én is éppen most fejeztem be az elsõ évemet, és Nottingham Forest-tel vagyok, és 17. helyre vártak....mondom lesz ami lesz, és 2. lettem Reading mögött, így irány Premier League 😊 Pénz nem volt, nem is lesz....nagy kihívás lesz a bentmaradás...de ez a jövõ zenéje! Ja, és Carini ( a kapusom) 85 méterrõl lõtt gólt a Charltonnak, érdekes volt! Röviden ennyi, jó játékot mindenkinek!

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

Water
Hú b+ ezt nem hiszem el! Lazio ellen 1-1 (1 kapuralövésük volt).93. perc: Lazio kapusa kirúgja a labdát, bele Iaquintába akirõl a felsõlécre pattan, onnan vissza a pályára és Iaki 2mrõl a tök üres kapu mellé fejelte...<#boxer>

Forza Juve per sempre!

InfoMester
akkor nagyon nem halad 😛PP

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

no komment... 😛

Huni92
Tag most mondta, h már 2010 szeptemberében jár.....tegnap kezdte el a játékot -.- []

Huni92
Ahogy olvastam a hsz-ed, már akartam is irni Cardozot 😄D Aztán elértem a végéhez, és inkább meggondoltam magam. Majd a magyar viszonyokat, bajnokságot ismerõk mondanak 😊

7-0ás össz. a kupValenciat kaptuk :c

Nah leraktam a tanulójáték Arsenalt. 😊

Elkezdek egyet a franciaországi Bretagne régió egyik városába, Rennes-be. Mindössze 207.000 lakosú város.
Az Intertotó kupába indulunk, legismertebb sztár Wiltord.

Pénzügyek:
A kasszába 17 millió font van átszámítva. Átigazolási keret 4,5 misi.
Fizetési keret: 287 k / 287 k, tehát éppenhogy de alatta vagyunk.

Célok:
Bejutni UEFA-ba és a bajnokságba pedig ismét elérni a nemzetközi kupaindulást.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

egy épkézláb csatárt tudtok ajánlani a Fradiba? 😄

fsgh
Velük már annyiszor kezdtem😄 nem tudom..

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Dunaújváros<#banplz>

inter94
inter?😄

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

fsgh
Nem tudom kivel kezdjek egy komoly játékot...:S

InfoMester
kimarad ma baglyozni??

kraawz
éjféltõl csatlakozok a csapathoz szerintem !

inter94
BL-elsõ kiesési körbe Bayern Münchent kaptuk

BL csoport

És egy jó meccs<#eplus2>

Sorry OS kimaradt 😞 Vista Ultimate 32bit
Hy All!

Ez kicsit erdekes:
Gepem ASUS F3Ka
Roviden : Turion X2 TL60,HD2600,2GB+1Gb RAM(ez shared VRAM)
8 ligaval megy ,tobbel nem nagyon (Access out of Bound-ot dob meg a temporary mappara hibat) Ha valakinek van ra otlete szivesen fogadnam.
Nehogy mar a 2 GB ram ne legyen neki eleg nyilvan swap is akad boszen.
Otleteket varom.
Szia!

Nekem már hosszú évek óta az elsõ csapatom a Pool😊 Mindig velük kezdem, így most is. Szintén kedvenc csapat.
köszi a választ

Üdvözlet!

Maximus4
Hi all!Látom tombol 09 láz.Én megvárom a magyarítást mert az angol tudásom sajna elég gyenge.Viszont találtam hozzá logopack-ot.56 ország logoi vannak benne.Ha volt már akkor bocsi.Feltöltöttem ide Pár kép belõle:

Ja és grat a bannerhez nagyon jó lett<#eljen> és persze sok sikert mindenkinek.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Huni92
Na, erre gondoltam. Ne pipáld ki, és menni fog.

Huni92
vagy amikor betöltöd azokat a ligákat, amiket szeretnél, ki lehet kapcsolni ugyanazon a képernyõn.

Scouser
Az indokot pedig elfelejtettem írni: Bele akarok jönni a játékba és tanulószezonoknak jó lesz a Juventus, aztán majd ha meghódítottam velük mindent, akkor kellõ taktikai tudással megszerzem a Liverpool 19edik bajnoki címét😊

You\'ll Never Walk Alone

és ha nem pipálom ki az enable player attribute masking-ot akkor nem lesz ez?

Üdvözlet!

Fabio Capello
rejtett tulajdonság, ha megfigyelteted a játékost, meglátod õket

Fabio Capello
😄 ez pont jó én most tõs juve drukkerként a poolal kezdtem 😄😄

sziasztok!bizonyos tulajdonságok ki vannak húzva"a játékos profilnál?ez miért van és mit jelent?köszi

Üdvözlet!

Scouser
Megvan már a játék péntek óta, de csak most tudtam vele elkezdeni érdemben játszani. Tudni kell rólam, hogy hatalmas Liverpool szurkoló vagyok, sõt én készítettem a liverpoolfc.hu honlapot is, de most elõször a játék történetében a Juventussal kezdtem meg az elsõ szezont. Még csak a barátságos meccseknél vagyok és nagyon sokat javult a játék a demó óta, egyszerüen fantasztikus. Nagyon tetszik.

You\'ll Never Walk Alone

InfoMester
látom néha elbulyik 😛P

InfoMester
Ligakupa: 2:1 vertük a Villát..

Darkon
Orzi a rendet a forumon😛

Born to win

InfoMester
mit pislog az a bagoly a léceden?? 😊)