Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
a skintõl függ hogy színesek e a számok vagy sem

Fabio Capello
ofkorsz

inter94
UEFA elsõ fordulójába Brondby csapatát kaptuk

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

zorrobomber
nekem lassabb :/

inter94
😄pénz beszél,a taktikát amit fogunk játszani nem nagyon kellett volna,így meg rendesen bevásároltam felkészülési meccsek jól sikerültek hamarosan belevágunk a bajnokságba elsõ meccs siena ellen lesz

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Magic Boy
Köszönöm igyekszem.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

findig manager targets már 10 perce és a csík nagyon az elején van még, tán ötödénél. ejj, akkor ez most 50 perc lesz?
Bereet: én is gondoltam a DAC-ra, betettem a szlovák ligát 😊
játékos statok szinei a fontoktól függnek?vagy valahol állítható?ez az utolsó dolog,a többi megoldva!

Üdvözlet!

Nálam a Samp egy olyan csapat ami SZENT😊 Palombo-t eladni meg SZENTSÉGTÖRÉS 😄
kezdek eggyet a DAC-cal
nekem ezenkívül még úgy tûnik, mintha gyorsabb lenne a játék.
most benyomtam 29 ligát... <#duma>
skinnen belül hogy nevezik a felsõ fejléc rész,ahol a csapatom nevét látom?kissé átalakitanám,ha vk skin guru,help.thx

Üdvözlet!

Nah bejutottunk az UEFA kupába, vagyis a selejtezõ szakaszra.
Elsõ meccs Djurgarden ellen lesz.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Darkon
Na jolvan mostmar felbst! Kezdek egy ujat eladom az osszes csataruknak nevezett benat (llorente, franco) es veszek egy normalis csatart.

Born to win

zorrobomber
észrevehetõen könnyebb eladni a plejákat <#eljen>

inter94
felvittem 45millióra,megadták az elnök pedig elfogadta

inter94
:oO mindjárt a Man.City ajánlatot tett Palompoért 40millió+következõ eladás 15%

inter94
Sampdoriával kezdtem
A média 6. helyre vár

Darkon
Kiprobaltam mar vagy 20fele taktikat. Egyebkent ugyanaz volt a taktikank oly-val(2008-ba is ezt hasznaltam) de spanyolba most csodot mondott.

Born to win

gabber_saviola
<#worship><#worship><#worship><#puszi><#taps>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Rennes,Toulouse,Udinese,Inter,Juve,Újpest,Villareal,Real,Chievo,Fradi

ezekkel játszanak😄

Srry ha vkit kihagytam😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

inter94
na én asszem befejeztem az Interes mentésemet,fõleg hogy van magyarosítás,nem volt benne kihívás,Franciaországba vagy Olaszoknál kezdek megint,nem túl erõs se túl gyenge csapat,középcsapat csapat érdekelne esetleg ajánlat?olaszoknál gondolkoztam Sampdoriánál,francia bajnokságot nem ismerem

Forza Italia
de nem rakok rá semmit akkor is kidob

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

ne rakjál rá semmi kibaszott kiegészitõt mélg és akkor talán futni fog

Forza Italia
hihetetlen. Legalább 6x raktam már újra de még mindig kidob. Kezd elmenni a kedvem a 09 tõl.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Lehetséges hogy a kiegészitõk miatt?😄

InfoMester
Reggelt!!!

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

Forza Italia
csak azt nem értem h beteszem a kiegészítõket és amikor menni akarok tovább kidob a windowsba. Ez mért van?

Capello!

Egy FAQ-ot összeírnék magamtól + amik itt is felmerülnek, ha kész kirakod vhova? MErt ahhoz én fasz vagyok😄

document-sport inter-fm-data-graphic(elkészíted)picture-kits....skin cache kikapcs

Üdvözlet!

Forza Italia
mitõl van ez? AMikor elindítom és oda érek h új felhasználó rámegyek és kidob.

Hi All!Itt már van magarosításhttp---->//huncm.freeweb.hu/
Forza Italia
ez most mér van. Eljutok ide azt kidob a windowsba.

Forza Italia
jó reggelt. Srácok h kell mezeket betenni a 09 be? mert sehogyse jelenik meg nekem.

InfoMester
ez nemigaz..hosszabitásnál kapok 2 gólt..ugyanattol az játékostol..sõt nyertek is..és 5 lövésük volt kapura..abbol 3 rá is ment..2 azutcsó percben lötte és egyet meg a 10 percben ami lesgól és méghozzá azt is az lötte aki a másik 2 öt..noname kapus 16 lövésbõl csak 1 engedett be..

InfoMester
nekem már üde reggel van...

InfoMester
áhh.még egy crash dump..de szerencsére csak 1 mecset buktam...

Fabio Capello
hol van még a reggel...

InfoMester
ilyen sokan??hát akkor lassan én is megyek..

InfoMester
Reggelt!!ki van még??

sziasztok!edzéseknél a Prefered moves-hogy tudom beállítani

Üdvözlet!

zorrobomber
lepihenek, jó8 all, tabella féltávnál, szép szoros az élmezõny

zorrobomber
igazi horrormeccs, Kenesei belelõte a 11esét Balajczában, aztán a kipattanót is, aztán a hátvédem próbált rögtön még egy tizit összehozni, az nem sikerült(mellésikerült a becsúszás), aztán végül egy másik hátvédem rúgta fel vmelyik szerencsés hali játékost, már a tizenegyesterületen kívül...

zyndar
Toulouse lett végül.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

kraawz
haggyadmár, kezdõk szerencséje 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kraawz
Napoli : Udinese 1:0

jóéjt.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

zorrobomber
kiváncsi leszek bajnokságban hogy fog menni

Grat :|

Milyen taktikkal nyomod?

2. meccs Feyenoord ellen 4-0.
3. meccs: Tartalékok játszottak, mivel jön az Intertotó kupa meccs. (kivéve Gyan és Fanni)