Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.10.04. 12:55:03
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Annyit megerősítettek, hogy twitch kompatibilis lösz az új rész. Ott is fognak a doku film után streamelni az új fícsőrökről...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Arról pedig fogalmam sincs,mi alapján választja a gép a kapitányokat.Kíváncsi lennék rá,hogy kerülhetett Spekker Tamás,az NB2-es Várda SE menedzsere a válogatott élére.Úgy látszik,az MLSZ a játékban is idióta.+1 az fm-nek,ezt jól lemodellezték.
Az is érdekes,hogy már egy hónapja előrendelhető a játék,de infó az nulla.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2014.10.03. 09:45:48
A második évben igyekeztem néhány poszton erősíteni érkezett például a spanyol csatár Javi Guerrero, aki 35 évesen sem nyújtott túl rossz teljesítményt, kár hogy csak 10 gólra futotta összesen. A szélsőim Sánchez és Garcia azonban egészen belejöttek az új taktikába, főleg hogy a szélső védőim is remekeltek, Bodnár Laci nagyon jó évet futott.
A BL indulást kiharcoltuk tavaly és bizakodva vágtam bele a menetelésbe. Az első ellenfelet valami örmény csapatot hamar legyalultunk, majd jött a Steaua akiket nagy csatában léptettünk le. A RB Salzburgot kaptuk a playoffba jutásért és egy idegenbeli győzelem és hazai x elég volt. A Vitoria Guimaraes azonban már túl nagy falat volt, őket már nem tudta legyőzni a jóval gyengébb játékerőt képviselő csapatom.
Azért az EL csoportkörbe kvalifikáltuk magunkat, ahol az Aris legyőzősével kezdtünk ám ez volt az utolsó pontszerzésünk, kicsit még kemény volt nekünk így második évben az EL csopi.
A bajnokságban megsínylettük a hosszú európai menetelést, és elég nehezen de végül sikerült behúzni. Az MK-ban bosszút álltunk a Halin a tavalyi kupaezüstért és most mi örültünk a végén.
Ez a szezon véget ért, anyagilag már jobb helyzetbe kerültünk, és a youth facilities második fejlesztése is elindult.
Időközben felkértek az U20-as válogatott szövetségi kapitányi posztjára is az U20-as vébé idejére, amire a magyar válogatott valahogy kijutott. Erről annyit, hogy Peru, Oroszország, Argentina csoport nem sok jót ígért, ennek ellenére négy pontot gyűjtöttünk, és legjobb harmadikként továbbjutottunk a nyolcaddöntőbe. Itt a későbbi U20-as világbajnok Anglia elütött inket 4-2-re úgy, hogy két védőposztunkon is középpályások játszottak a rengeteg sérülésnek köszönhetően. Szép eredmény így is, de azért lemondtam a vébé után.
Harmadik szezon felénél járok most és elég komoly menetelésen vagyunk túl, hamarosan jön a beszámoló.
Üdv
Egy kis kihagyás után visszatértem, volt egy szomorú véget ért York FC karrierem (Blue Square-ből Premier League 3.) illetve a Sampdoriával próbálkoztam (másodosztályú bajnok majd abbahagytam). Már sűrűn nem játszom, viszont egy utolsó Fradi mentést kezdtem, ennek a sztoriját fogom leírni csak röviden tömören. A lényege az, hogy az utánpótlást minden évben fejlesztve, ám editor nélkül, de azért elsősorban külföldi játékosokra építve a lehető leghamarabb Európai kupasikert érjek el.
2011/12
Az alapokról indítottam a karriert, és úgy döntöttem hogy a jól bevált 4-1-2-2-1-es taktikámat használom már a kezdetektől. Az igazolások felemásra sikerültek, voltak nagy bakik, ám voltak akik azóta is velünk vannak három év után.
A védelmem elég jóra sikeredett Ibrahim Gnanou, Walid Esbaee és Bodnár Laci igazolása jó döntésnek bizonyult. A középpályára ill a szélekre főleg Peruból hoztam játékosokat, valamiért ott elég jó és olcsó játékosokat találtam, így jött pl Daniel Sánchez és Johnnier Montano aki utólag hatalmas lutrinak bizonyult. Igazoltam egy marokkói csatárt aki bár jól játszott, fél év után elzavartam mert nem akart beilleszkedni, helyére érkezett a csodálatos Torghelle Air Xanyi, sajnos már túl a csúcspontján.
Az első szezon lényegtelen, alap volt hogy bajnokságot nyerjek ami sikerült is különösebb nehézségek nélkül. Kupákban nem remekeltem de ez nem izgatott, a Magyar Kupában a Haladás ellenében vesztettük el a döntőt. Az EL-ben indultunk év elején de pár kör után kiestünk már arra sem emlékszem ki ellen 😄

Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.10.03. 07:20:02
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
lehet idén kapunk egy FM2015 dlc-t a 14-hez 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ami viszont nem spoiler.Vajon hol tart az SI a játékkal?Tavaly már szeptember elején kijöttek az új változásokkal,megvolt a pontos release date is.Most meg itt az október,de csak a nagy sumákolás van,még egy nyúlfarknyi hírt sem találok sehol.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Bajnokcsapat, bajnokcsapat! 😊
Idén eddig megnyertem a Community Shield-et, a Ligakupát már, FA Kupa döntőt játszom és elődöntős vagyok a BL-ben. Elvileg mindent megnyerhetek, amiben elindultam.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Az adatlapján 9 millió van, hogy annyit kérnek érte. Felajánlottam 9 milliót...
Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2014.09.28. 19:44:52
(És az hogy hány bajnoki címed volt előtte, csak szimpla felvágás 😄)
Régebben sokat nyomtam FM játékokkal, de az utóbbi 2-3 év kimaradt nekem. Most már elég nagy igényt érzek arra, hogy beszerezzek egy újabb kiadást.
Érdemes várni a '15-ös verzióra? Miket lehet tudni róla? Vagy ennyi pénzt megér a 2014-es kiadás ?
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Természetesen a Leverkusent... Akárhányszor eljutok ideáig, mindig a németeket kapom, szerintem ez valami bug lehet.
A Haladásnál pedig ezzel lezárult a munkásságom,valamint az fm14-es tevékenységem is.
Közben visszatekintettem egy kicsit,azok az állomások,amik még eszembe jutnak.
Mexikó-Cruz Azul(2 szezon)
Indonézia-Deltras FC(3)
Kína-Changchun Yatai(4)
Görögország-PAOK(3)
Románia-Otelul(2)
Brazília-FC Internacional(4)
Franciaország-Stade Rennais(2,bug miatt félbehagytam)
Japán-Cerezo Osaka(2)
Németország-Schalke(2),Stuttgarter Kickers(10)
Anglia-West Ham(3),Coventry City(8)
Magyarország-Haladás(20),Újpest(3,félbehagytam)
Ukrajna-Metalurg Donyeck(2)
Törökország-Altay Izmir(13)Kayserispor(4)
Olaszország-Cagliari(2)
Korea-Suwon Bluewings(2)
Portugália-Braga(2)
Német válogatott(3)
Orosz válogatott(4)
A 2-4 éves állomások a két vándorkarrier valamelyikéhez tartoznak.Rövid időt,általában egy szezonokat eltöltöttem az orosz,lengyel,szerb, spanyol,finn,svájci,egyiptomi,osztrák,skót,uruguayi,Dél-Afrikai ligákban is.Ez összesen 2298 órámba került.Bejártam a világot,elég volt.Jöhet az fm 15.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
mind labdabirtoklásban, helyzetekben jól állok a meccseken. 2 két rúgott gól/meccs átlag megvan. igaz a védekezés jobban muzsikál 24/10-es mutató. bajnokság állása, meccs1, meccs2, elöző bajnokság
persze nem tökéletes. próbálkozom, majd a szélsők támadó szerepkörben való szerepeltetésével.
Szerintem.
2024-ben járok, anyagilag még nem vagyok hatalmas csapat, egy bl győzelem azért összejött de rengeteg kis senkiházi játékos van aki szóba se áll velem, a klub 50 milla körüli eurót ér, a real magasan az első a 900 millájával, őket meg kéne előőzni azért (100 év múlva 😄)
viszont szinte mindenki ellen úgy állok ki hogy dominálni akarok, a taktikád inkább tűnik a mostani olaszos honvéd taktikának, valahogy sose jött be az ilyen (nem bántásból mondom)
nem tudom ennél a taktikánál mennyire tudod uralni a középpályát nekem brutális nagynak tűnik az a "lyuk" Diarra meg Cassiano között
taktika
Ezekkel:
Rovers - Panathinaikos 6:1
Rovers - Real 2:0
Rovers - Inter 7:2
Már nem sokat kell várnotok, a 9. szezonban lettem először bajnok, azóta már zsinórban a negyediket fogom nyerni (ha idén nem bukom el a 15 pontos előnyömet az Arsenal előtt). A 7. szezontól már megvan a szöveges értékelő, azokat már ide is feltettem, ott már csak képeket kell hozzátennem. Akkor már majd gyorsabban utolérem magam. 😊
Szeretnék utána a játékosaimról és a taktikámról is posztokat.
Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2014.09.23. 06:28:03