104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Én nem vagyok benne :D csak megosztottam :D -
Solt #99073 Királyok vagytok!!! :))) -
korbin555 #99072 Visszavonulnak ezek korábban is.A Bradford-nál egy klub nélküli embert néztem ki magamnak.De amikor már éppen le akartam volna igazolni visszavonult,és eltűnt a játékból.23 éves volt.Pedig igen jó lett volna az 5. ligában.De gondolom megunta,hogy évek óta csapat nélkül volt.A 14-ben is volt olyan játékosom,akit 26 éves korában lapátra tettem,és azonnal visszavonult.Ő mondjuk "életben maradt",scout lett belőle. -
Hogy az milyen rohadt idegesito mikor 29-30 evesen visszavonul 1xx valogatottsag utan xy jatekosom :D -
igen, az utolsó fm12s patchbe vezették be a védelmet. -
korbin555 #99069 Az fm 11 az utolsó,ahol teljes a magyarítás,és az eredeti játékhoz is használható.A 12-nél 82% körüli,de bőven jó.Viszont ha jól emlékszem,ott már csak a virágboltihoz lehet használni.Akkor kezdte az SI a nyelvi fájlok kódolását. -
magyarosítás csak fm12höz van és az se teljes
emlékeim szerint igen annyi h valaki a host utána meg kell adni a másiknak az IP-t és kész. -
puskas84 #99067 Eredetinel vagy tortnel meddig jo a magyarositas illetve server letrehozasa utan megadom az ip es csatlakozik a baratom vagy ez hogy is mukodik? Regen volt mar... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tört játék -
puskas84 #99065 Virágbolti? :D -
Kis hirdetmény:
Elméletileg segítséget kapunk (gondolom a németektől), így a NAPOKBAN ELINDUL AZ FM15 FORDÍTÁSA. Aki akar és tud segíteni a szerény 15e sor lefordításában az a facebookon az fmkockák csoportba lépjen be és ott tud jelentkezni. -
ha virágbolti akkor csak a fm12 marad az újabbakhoz eredeti kell -
Az a fejlődésének elméleti maximuma, optimális körülmények között. -
A játékos értékelésnél a feketeség a csillagokban mit jelent? -
Nem is akarom, itt tetszik a színezés. A narancssárga szín kiemeli a magas értékeket, elég ránézni. -
puskas84 #99059 Sziasztok,
Melyik FM-et ajanjatok amellyel zokkenomentesen lehet servert letrehozva jatszani neten egy barattal?
Az FM2012-be ugy tudom ez hibatlanul mukodott jol emlekszem?
-
fordjee #99058 Befejeztem a 2. szezont a Pool kispadján.
Gerrard 20 éve van a klubnál és végre teljesült az álma, csapatkapitányként Bajnokcsapat tagja lett. 1990 után ismét bajnok lett a Liverpool.
Sajnos a triplázás nem jött össze. Az Fa kupát is sikerült megnyerni, de a Bl döntőben kikaptunk egy nagyon "igazságos" meccsen.
Szerencsére Kassain nem múlt semmi.
Megpróbáljuk jövőre megint, továbbra is Gerrard vezetésével.
Bl döntő
meccsek
-
átlagos...egy SENKI....o_O -
korbin555 #99056 Nem hátrány,de nem is előnyös.Átlagos figura. -
Ez hátrány? 
-
Az idei legjobb szerintem. Annyi, hogy nem lehet a játékosok értékeit másmilyen színűre állítani, csak xml editorral. -
Letöltöttem, jó ez a skin!
-
Összeszámoltam, az utolsó 4 bajnokin 15 kaput eltaláló lövésből 12 gólt kaptunk. Ez nem annyira normális szerintem. Ugyanez a mutató nálunk 49/14. -
Az én kezem alatt az fm13 óta mindig egy vadállat volt. -
én is most kezdtem egyet a napolival. dobok majd képeket. -
Grat!
Az én mentésemben nem toja ennyire jól. -
Sampdoria 1. szezon
A jó tavasznak hála a féltávnál kitűzött célt is sikerült túl szárnyalni, így végül 2.helyen zártuk az évet, ami 21év után az első dobogója a klubnak. Amint látható a Juve tönkre verte a mezőnyt, utolsó fordulóban meg egy Torinói rangadón kapott csak ki, így félve vártam ellenük a kupa döntőt, ahol egy szerencse mellénk állt és egy beadás utáni öngól meg egy szöglet utáni fejesnek hála mi nyertük meg a kupát több mint 21 év után. A szezon legjobbja kérdés nélkül Gabbiadini,akit szerencsére elkerülték a sérülések (egy megfázás meg 2-3 meccsen összeszedett kisebb sérülés) Jövőre a cél ismét a dobogó lesz, meg a BL csoportkörben való tisztes helytállás. -
nice :D -
hiába jött Zidane a szomszédba edzősködni :D kieső helyre taszítottuk őket :D két derby összesítve 12:0 ide :D -
-
Közben a PSG beállított egy még jobb ajánlattal.
-
ennyiért bárkit elengednék főleg akkor ha a 100%át megkapod a vezetőségtől. -
Engedjem el ennyiért? -
kettős győzelemmel irány a döntő :D -
khm... biztos nem a dobogóért meg az európai szereplésért küzdenénk ha Ő nem lenne -
A.S. Roma
Az első szezonban a 3., a másodikban pedig a 6. helyen végeztünk. Az Olasz Kupát viszont behúztuk a második szezonban.
2016/2017
Igazolások.
Bajnokság.
Volt 11 pontos előnyünk is, de a végére rendesen belelendült a játék, nyomta a 30-3 kapura lövés, 0-0; 1-1-es eredményeket. A 9 döntetlenből 8 biztos ilyen meccs volt.
Roma-Lazio.
EL-ben a második helyen végeztünk a csoportkörben, az első fordulóban a Chelsea ejtett ki minket.
Olasz Kupa.
Statok.
Werner.
A duplázás után meg is lepem magam egy SSD-vel a laptopba.
-
magyar bajnokság nem gyenge? az h BL főtábla után van pénz nem tudom h mennyire segítség, mivel utána magyar bajnokságba szinte korlátlanul hozhatod utána a külföldieket, még itt az alap 20-25 fős keretbe lehet max. 5 külföldi. hazai bajnokság sima, máshol nem sima pár szezon után? szerintem igen. Én arra gondoltam kihívásként h eu. szinten top csapattá válni, nem arra h hazai bajnokságokat nyerni, és így nehezebb mint egy magyarnál ahol sz@rásig rakod a csapatot légióssal. -
az izraeli bajnokság elég gyenge színvonalú,2-3 nagyobb klub van amik évről évre elosztják maguk között a bajnoki címet és a kupát,csak meg kell választani jól azt az 5 külföldit aki lehet a keretbe,és akkor a bajnokság pipa. Nemzetközi szinten meg egy BL főtábla után jön be annyi pénz hogy szépen lehet építkezni -
Ez aztán rangadó! -
"Only up to five non-Israeli nationals can be in an Israeli club squad. "
OMG nehogy egy török karriertől nagyobb kihívás egy izraeli hanem gyakorlatilag még egy magyartól is hosszútávon :D tavaly is terveztem de idén tuti belevágok egybe, van miből választani még akkor is ha csak a nagyobbakat nézzük: Beitar Jerusalem, Maccabi Haifa, Maccabi Tel Aviv, Hapoel Tel Aviv