104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    Én nem vagyok benne :D csak megosztottam :D
  • Solt
    Királyok vagytok!!! :)))
  • korbin555
    Visszavonulnak ezek korábban is.A Bradford-nál egy klub nélküli embert néztem ki magamnak.De amikor már éppen le akartam volna igazolni visszavonult,és eltűnt a játékból.23 éves volt.Pedig igen jó lett volna az 5. ligában.De gondolom megunta,hogy évek óta csapat nélkül volt.A 14-ben is volt olyan játékosom,akit 26 éves korában lapátra tettem,és azonnal visszavonult.Ő mondjuk "életben maradt",scout lett belőle.
  • zaki
    Hogy az milyen rohadt idegesito mikor 29-30 evesen visszavonul 1xx valogatottsag utan xy jatekosom :D
  • Darthmushroom
    igen, az utolsó fm12s patchbe vezették be a védelmet.
  • korbin555
    Az fm 11 az utolsó,ahol teljes a magyarítás,és az eredeti játékhoz is használható.A 12-nél 82% körüli,de bőven jó.Viszont ha jól emlékszem,ott már csak a virágboltihoz lehet használni.Akkor kezdte az SI a nyelvi fájlok kódolását.
  • Darthmushroom
    magyarosítás csak fm12höz van és az se teljes
    emlékeim szerint igen annyi h valaki a host utána meg kell adni a másiknak az IP-t és kész.
  • puskas84
    Eredetinel vagy tortnel meddig jo a magyarositas illetve server letrehozasa utan megadom az ip es csatlakozik a baratom vagy ez hogy is mukodik? Regen volt mar...
  • Darthmushroom
  • puskas84
    Virágbolti? :D
  • Darthmushroom
    Kis hirdetmény:
    Elméletileg segítséget kapunk (gondolom a németektől), így a NAPOKBAN ELINDUL AZ FM15 FORDÍTÁSA. Aki akar és tud segíteni a szerény 15e sor lefordításában az a facebookon az fmkockák csoportba lépjen be és ott tud jelentkezni.
  • Darthmushroom
    ha virágbolti akkor csak a fm12 marad az újabbakhoz eredeti kell
  • zyndar
    Az a fejlődésének elméleti maximuma, optimális körülmények között.
  • Sysfox
    A játékos értékelésnél a feketeség a csillagokban mit jelent?
  • Sysfox
    Nem is akarom, itt tetszik a színezés. A narancssárga szín kiemeli a magas értékeket, elég ránézni.
  • puskas84
    Sziasztok,
    Melyik FM-et ajanjatok amellyel zokkenomentesen lehet servert letrehozva jatszani neten egy barattal?
    Az FM2012-be ugy tudom ez hibatlanul mukodott jol emlekszem?
  • fordjee
    Befejeztem a 2. szezont a Pool kispadján.
    Gerrard 20 éve van a klubnál és végre teljesült az álma, csapatkapitányként Bajnokcsapat tagja lett. 1990 után ismét bajnok lett a Liverpool.
    Sajnos a triplázás nem jött össze. Az Fa kupát is sikerült megnyerni, de a Bl döntőben kikaptunk egy nagyon "igazságos" meccsen.
    Szerencsére Kassain nem múlt semmi.
    Megpróbáljuk jövőre megint, továbbra is Gerrard vezetésével.

Bl döntő
    meccsek
  • LasDen #99057
    átlagos...egy SENKI....o_O
  • korbin555
    Nem hátrány,de nem is előnyös.Átlagos figura.
  • zyndar
    Ez hátrány?
  • zyndar
    Az idei legjobb szerintem. Annyi, hogy nem lehet a játékosok értékeit másmilyen színűre állítani, csak xml editorral.
  • Sysfox
    Letöltöttem, jó ez a skin!
  • zyndar
    Összeszámoltam, az utolsó 4 bajnokin 15 kaput eltaláló lövésből 12 gólt kaptunk. Ez nem annyira normális szerintem. Ugyanez a mutató nálunk 49/14.
  • Darthmushroom
    Az én kezem alatt az fm13 óta mindig egy vadállat volt.
  • BBeno2
    én is most kezdtem egyet a napolival. dobok majd képeket.
  • Volcanor
    Grat!

Az én mentésemben nem toja ennyire jól.
  • Darthmushroom

Sampdoria 1. szezon

A jó tavasznak hála a féltávnál kitűzött célt is sikerült túl szárnyalni, így végül 2.helyen zártuk az évet, ami 21év után az első dobogója a klubnak. Amint látható a Juve tönkre verte a mezőnyt, utolsó fordulóban meg egy Torinói rangadón kapott csak ki, így félve vártam ellenük a kupa döntőt, ahol egy szerencse mellénk állt és egy beadás utáni öngól meg egy szöglet utáni fejesnek hála mi nyertük meg a kupát több mint 21 év után. A szezon legjobbja kérdés nélkül Gabbiadini,akit szerencsére elkerülték a sérülések (egy megfázás meg 2-3 meccsen összeszedett kisebb sérülés) Jövőre a cél ismét a dobogó lesz, meg a BL csoportkörben való tisztes helytállás.
  • Darthmushroom
    nice :D
  • Darthmushroom
    hiába jött Zidane a szomszédba edzősködni :D kieső helyre taszítottuk őket :D két derby összesítve 12:0 ide :D
  • Volcanor

• Volcanor
    Közben a PSG beállított egy még jobb ajánlattal.
  • Darthmushroom
    ennyiért bárkit elengednék főleg akkor ha a 100%át megkapod a vezetőségtől.
  • Volcanor
    Engedjem el ennyiért?
  • Darthmushroom
    kettős győzelemmel irány a döntő :D
  • Darthmushroom
    khm... biztos nem a dobogóért meg az európai szereplésért küzdenénk ha Ő nem lenne
  • Volcanor
    A.S. Roma

Az első szezonban a 3., a másodikban pedig a 6. helyen végeztünk. Az Olasz Kupát viszont behúztuk a második szezonban.

2016/2017

Igazolások.
    Bajnokság.
    Volt 11 pontos előnyünk is, de a végére rendesen belelendült a játék, nyomta a 30-3 kapura lövés, 0-0; 1-1-es eredményeket. A 9 döntetlenből 8 biztos ilyen meccs volt.
    Roma-Lazio.

EL-ben a második helyen végeztünk a csoportkörben, az első fordulóban a Chelsea ejtett ki minket.

Olasz Kupa.
    Statok.
    Werner.

A duplázás után meg is lepem magam egy SSD-vel a laptopba.
  • Darthmushroom
    magyar bajnokság nem gyenge? az h BL főtábla után van pénz nem tudom h mennyire segítség, mivel utána magyar bajnokságba szinte korlátlanul hozhatod utána a külföldieket, még itt az alap 20-25 fős keretbe lehet max. 5 külföldi. hazai bajnokság sima, máshol nem sima pár szezon után? szerintem igen. Én arra gondoltam kihívásként h eu. szinten top csapattá válni, nem arra h hazai bajnokságokat nyerni, és így nehezebb mint egy magyarnál ahol sz@rásig rakod a csapatot légióssal.
  • bakkerman
    az izraeli bajnokság elég gyenge színvonalú,2-3 nagyobb klub van amik évről évre elosztják maguk között a bajnoki címet és a kupát,csak meg kell választani jól azt az 5 külföldit aki lehet a keretbe,és akkor a bajnokság pipa. Nemzetközi szinten meg egy BL főtábla után jön be annyi pénz hogy szépen lehet építkezni
  • zyndar
    Ez aztán rangadó!
  • Darthmushroom
    "Only up to five non-Israeli nationals can be in an Israeli club squad. "

OMG nehogy egy török karriertől nagyobb kihívás egy izraeli hanem gyakorlatilag még egy magyartól is hosszútávon :D tavaly is terveztem de idén tuti belevágok egybe, van miből választani még akkor is ha csak a nagyobbakat nézzük: Beitar Jerusalem, Maccabi Haifa, Maccabi Tel Aviv, Hapoel Tel Aviv