Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Bordeaux - Olympiakos (Barátságos kupa) 2-3
a félidõben 2-0 ra vezettük, utána az utolsó 20 percben kaptunk hármat, de olyat kell mondanom, amit a tavalyiban nem mondhattam: ez egy teljesen megérdemelt vereség volt, hihetetlenül elbíztuk magunkat, és nagyon ellazáztuk a passzokat a középpályán, így secperc alatt le lettünk támadva.
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Lyon 0-2
Caen 1-0
Sochaux 0-2
UEFA
Djurgarden (3-0,0-0)
Most jön az ukrán Metallist Kharkov
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Blackburn 3:2 Man Utd
0:2re vezettünk!!:S
az angol kupa és a bajnokság maradt...de az angol kupa is szerintem elvetett..
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Volt egy listám (eddig ár vagy 4 FM-hez csináltam) amiben a számomra szimpatikus csapatok voltak. Na mármost a többségük, kiesett, túlzottan megerõsödött vagy feljutott ami egyik se illik az elképzeléseimbe.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

kiegészítések kerülnek majd még bele 😊
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Sunderlanddel kezdtem.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
www.smart-bus.hu
Következik:Juve,Inter,Brondby második meccs,az elsõ nyertünk 3-1re
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Elõször is sok sikert mindenkinek az elsõ FM 2009-es karrierjéhez.
Másodszor Grat all a szép eredményekhez.. <#eljen>#eljen>
Kraawz és Huni Grat a Hét managere címhez.
Csacsi grat a Hét képéhez.
Csak így tovább.<#eljen>#eljen>
Ezekre a dolgokra nem fogok külön kitérni csak, ha valami igazán különlegessel találkozom. Remélem ezzel nem bántok meg senkit se.
A magyarítást én is nagyon várom már.
És most a reagálások.
szabocsaba1983: Sok sikert a Düsseldorf-al. Mihelyst elkezdem az elsõ karrieremet a 2009-el (mihelyst lesz idõm rá azonnal) próbárateszem õket, hogy ellenem mire mennek. <#vigyor0>#vigyor0>
InfoMester: Bízz az embereidben és hidd el meghálálják. Viszont, ha úgy állsz hozzá, hogy nem fognak teljesíteni akkor úgy is lesz.
Kraawz: a játék elején én is hajlamos vagyok min egy órát eltölteni csak az elõkészületekkel (botlábú tinik kirúgása, játékos és edzõ keresés, taktika és edzés beállítás stb...)
www.smart-bus.hu
Van nálad egy Bruins nevü srác? Mert én msot kölcsönvettem Rennes-be és elsõ meccsén vágott egy gólt😄
Kivagtam: Ibagaza,Llorente,Franco
Sikerult 9,5-ert elhozni Gomez-t (erdekes hogy a jatek elejen 11M majd 1hetre ra lezuhan az ara 5M-re)

Born to win
bazzeg, már van magyarosítás ? beszarok komolyan 😄DD
már töltöm is Feyenoordot 😊
köszönöm a nép nevében is 😄