Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adeex7
gosztonyi?

zorrobomber
Szilágyi - Kerekes Zsombi - dvsc II?

Kovács Peti barcikáról
hozzám rögvest jött mindkettõ. érdekes
amúgy most 18. meccs után elég szorosan áll a tabi
most jött melczer vili(mtk) és kovács gergõ(zte)
csatárgondjaim vannak. valami tipp?
Magic Boy
Polyák is elküldött a fenébe. 😊

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

nálam eddig bevált, 12 meccsen játszott, 7-es átlaga megvan.
aszisztensem azt mondja hogy õ a legjobb középpályásom, mármár lipcseit is kiszorítja<#eljen>
most ha felépül, akkor szabó sándorral õk alkotják majd a tengelyt középen
fsgh
kérd kölcsön😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Grat mindegyõtöknek! Én újrafogom tenni a rendszert, de elkezdtem egyet a Napolival, szerintem az meg is fog maradni,mert kimentettem... 😊 De majd amit hoz az élet... Kicsit szar, hogy meg van eredetibe, erre pont elszarakszik a gép :@

daves88,

Nem dobod a fészpakkokat?

gabber_saviola
most így okés szerintem.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

nem igazán játszott még nálam 😄
Magic Boy
Mi a véleményed Polyák Balázsról? (nagyon rám akarja sózni az aszisztensem)

Mario Santana: Polyák nincs nálam, de most érdeklõdöm felõle ahogy látod. Szabó meg kikosarazott, de ez messze nem a végleges keret még.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

de nem arra értem, hanem, hogy mostmár elméletileg a nagy sztárokért sem kérnek irreális árakat...
gabber_saviola
9m font, szerinted van nekem ennyim? 😄dd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
és menne?😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
ez a 08-ba is pont így volt.

gabber_saviola
nálam is átadón van.

át van dolgozva az átigazolási rendszer
fsgh
Nem gondoltam volna hogy a 09-ben is ilyen baromi olcsón és könnyen elhozható lesz Van der vaart... Mind1 üsse kõ😄 ha 8milláért elengedik hát csak elhozom😛

5w0rdf15h
Majd nyomjál már egy keretet kíváncsi lennék rá ^^

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Fabio Capello
Bordeaux - Le Havre 3-1

gólok: Cavenaghi 2x, Bellion

Nagyon szar elsõ félidõ után (0-0) elõször Cavenaghi talált be, majd rá két percre Bellion, mindkétszer egy kapitális védelmi hiba után született a helyzet, majd a Le Havre szépített szabadrúgásból, végül a hosszabbításban Cavenaghi bombázott egyet távolról.

az csak egy random dolog volt, attól hogy egyszer valakinek ez bejött, nemhiszem, hogy neked is be fog :\
adeex7
csá,lenne egy kérdésem azokhoz akik fehérvárral tolják: Már a szezon elején meg lesz a tulajváltás,vagy egy random idõpontban?

9csöves9
jól elbaszták akkor megen ezt a társtulajdonos cuccot

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Fabio Capello
Minden kis sneci kurvajól tolja, grat 😄

gabber_saviola
Pazzinin nevetek. A játék elején meg akartam venni a felét 2,5m -ért, baszott jönni. Mostmár, hogy a vége felé vezetem a tabellát, a kisgeci már jönne 😄dddd

fsgh
ha úgy alakul a pénzügyed elõre mindenképp vedd meg!😊 mondjuk a felét. Az még olcsó is😊

gabber_saviola
Jaja Õt is eladtam. Balzaretti, Raggi és Cassani mellett esélytelen volt, hogy megszagolja a kezdõt.

5w0rdf15h
Capuanot is eladtad? Mintha neki is elég jó értékei lennének.

gabber_saviola
Ja és az Arzenálból elhoztam kölcsönbe, Songot...kurvajó pléja.

Mario Santana: este lököm persze, most munkahelyen vagyok.

gabber_saviola
Guana is távozott, mivel Noce& Migli páros iszonyat keményen tolja ott középen.

5w0rdf15h
Guana tudja õt pótolni nem? Elég jó értékei vannak most.

gabber_saviola
figyuztam én is, de én inkább a védelembe hoztam Felipét, támadósorba meg Buonanottét.

Felipe fele 1.5m font volt, másik fele 2,7m ,Buona 5 milla volt. Sajnos ennek ára volt, Simpli ment 10m ellenében a Sportinghoz.

fsgh
egy tipp Quagliarella nagyon jó pléja😊 és viszonlag olcsó😊 Megvettem a felét 2,8 millió fontért. Aztán elég rendesen rugdossa a gólokat😊 így aztán a másik felét is elhoztam 5,8millióért puszba...(összesen 8,6 milláért 08ba még 15ért aták és rosszabb is volt..)

fsgh
Na azért😊

keretrõl légyszi dobj egy pikcsõrt. átigazolásokról is, ha lehet.
zorrobomber
Kabát lesérült 5 hónapra, Waltner meg öngólt rúgott a ZTE elleni meccsen(elfelejtette hogy melyik csapatban is van akkor most? 😄), de azért sikerült 3-2re nyerni, Loki x-elt Vasassal, uhhogy elcsõk vunk. Ja, Ebala is lesérült 2 hónapra úgyhogy körülnéztem ki van csapat nélkül -> jön Vincze Gábor(tudom, shame one me)

gabber_saviola
kemény 😛

remélem nálam sosem fog Zampapapesz lelépni.

fsgh
megtörtént vezetõség váltás...
40millió font volt az egyenleg eddig és hozzácsaptak több mint 60milliót😄Dd

Bár a helyzetemmel kapcsolatban még nem igazán jók az elõjelek.

Azt nyilatkozta az új tulaj hogy szereti a saját embreit maga körül tudni de majd még tájékoztat hogy mi lesz velem...

zorrobomber
jól sikerült a tavaszi rajt

nekem Kovács Peti ilyet rúgott tegnap a Barcikában 😄
ejjjj Gabber, az nemsemmi 😄DDDD
fsgh
áhh már megint csíterkedsz?😄

grat😊

zorrobomber
cép 😊

gabber_saviola

fsgh
Stanko hatalmas gólt lõtt:o

ja, szóval békéscsabával vagy, dejó, hogy tudok olvasni. akkor polyák ugrott...
látom megvetted Polyák Balázst ingyé, én mellé vásároltam még Szabó Sándort.
õ békéscsabán játszott elõtte.
kuksizd meg ha gondolod
nekem ugyanez volt még 2007-ben a palermoval
kurvajó csapatom volt, meneteltünk, aztán egyiknapról a másikra csak így simán sutty 'takover talks'.
nyugodj meg, én anno maradtam a kispadnál.
Mor3llo
áhh, kész ez a játék 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú