Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

InfoMester
én cavanit akartam megvenni de nem adták meg sobist de nem volt rá elég lóvém :SS

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

keretem:
[/img]
HUNLonsdale
bocsánat elirtam,Hamed Diomandé

Darkon
Olasz U21-eseken vegeztem egy szurest, nagyon durvak.

Born to win

HUNLonsdale
Durva, hogy ez az amerikai csodagyerek Jozy Altidore eljönne Újpestre Villarrealból a scoutom szerint. Csakhát 6,5M...

Papizsanszkij nálam van a Fradiban... nem sûrûn jönnek át rajta a középpályán... (elsõ év)

www.smart-bus.hu

HUNLonsdale
Valaki nem tud egy fasza kapust nb1be? Mert amennyi érdeklõdõ van Balajczáért el fogom adni.

HUNLonsdale
Kezdtem egyet Újpestel.
Elég sok lóvé van igazolásra.
Következõ játékosokat ajánlom akik el is jönnek:

Schultz Levente - TKP - ingyen
Andriy Yarmolenko - TK - nálam 1k
Éver Guzmán - CS - 28k
Papizsanszkij - VK,VKP,KKP - ingyen
Chávez Cristian - TKP JK- 6e
Waltner - ismeri mindenki - 20k
Ransford Osei - CS - ingyen , fiatal jó lesz
Hobbit 😊 Bermúdez - TKP B CS - lealkudtam 100k -ra (gyors,jól cselez)
Hamed Diamondé - VK - 70k õ nagyon jó
Olexander Chyzhov - VK,VKP,KKP - lealkudtam 500k -ra nagyon jó az nb1be
Marco Antonio Melgar - TKP JBK - 10k
Rafal Boguski - TKP JB - 9k

Remélem segítek. Kinek, hogy válnak be ezek a játékosok?

Hali!
Osei-rõl tolsz egy képet?
kraawz
nem, sima AML nyilak nélkül. Kájjerállá a target man , nagyon jól megy neki, valami 13 gólnál jár, Di Natale ezzel 7 gólos. Megszereztem Amelia és Cavani játékjogát (50% és nálam játszanak) és valszeg elõre eljön Sóbis is. Camachoért vagy Sivokért nagyot küzdök még 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

üdv!
eddig csak olvastam, most infót kérek. Olaszosítom a juvét, az érdekelne, próbálta e már valaki? elsõ bajnoki:
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20081121231300fio.JPG
Darkon
Di Natale target man?

Born to win

Végre játszhatok, erre meg megint crash dumps hiba........ Hát nem hiszem el, nem lehet élvezni ezt a tetves játékot emiatt a szar miatt...

kraawz

nemtudja valaki, hogy mini SE hogy keresi ki az éppen a képernyõn lévõ játékos PA-ját és CA-ját? mert ha ezt tudnám, akkor írnék rá egy progit és nem kéne várni, hogy mikor készül el 😄
nemhiszem el, a kapusom pont a fradi ellen bugzott be :S
2 percre rá, megadott nekik a bíró egy kamu 11-est :S
Darkon
Udv.

Eleg szanalmas lett. Nem nem a vedelem hanem az a bena kapus, Viera repul, DLopez tarcsinak marad. Leo Franco jon hamarosan.

Born to win

InfoMester
értem..de sztem ha tevezt meghagyod csatárnak és andersont felhozod és carrick marad az sem lett volna rossz..
tevez ^ rooney
|
anderson

nani carrick c ronaldo

veloso

de nekem mind1..te döntessz..palaciorol képet..nekem egy gyors csatár jut eszembe róla urugvayi vagy argentin nemtom már..enyimbe nincs benne...

InfoMester
ok..olvastam csak még nem válaszoltam mindjárt megteszem
UEFA Panathiakosz meccs 2:2 lett..minden kapusom és a fél csapat hiányzott válagott miatt igy kapus,balhátvéd,középközép ifi játékosokkal volt..meg a cserék fele...5 kapura lövése volt panathiakosznak 1 kapura lövésük és kaptam egy öngólt az ifi balhátvédem öngolt lött az ifi kapusomnak 😄DD floro megint teljesitett 2 is becsürt..

Bulykin
nincs semmi, elõször tõlem is 20m-et kértek, aztán ajánottam 17et+p.Ferreira-t, az volt a jó, h mindig olyan válasz jött h elfogadják az ajánlatot de Ferreira nélkül😄 szal addig csökkent az összeg, addig amig mindig rábólintottak, asszem kerek 11m-nél már oylan válasz jött, h 17m-et kének...remélem érthetõ<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

kraawz
550 mega,baszod

hova kell tenni ? 😊

BBeno2
huu balotellit én is megtalálom a nyáron de a scout szerint 22 alatt nem adja az inter de ahogy látom valahogy te is lealkudtad?? mit csináltál?? milyen záradékok vannak?

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

DONGUBA
irtam neked valaszt leljebb

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Bulykin
yatta^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

InfoMester
nemsok kicsit ez a sok vereség??

Water
Húúú b+!Más dimenzió...

Forza Juve per sempre!

daver88
egy valamit nem értek...zsinórban 3 olyan meccsem volt, amiben a hosszabítás 7 perc volt...nembeszélve arról, hogy az utolós meccsen a 100. percben lett vége a meccsnek..pedig nem volt sérülés sem...
ez egy kicsit idegesítõ

Water
Grat!

Forza Juve per sempre!

BBeno2
kapja be a barca. utolsó fordulóig kérdéses volt hogy kié az elsõ hely. egy ponttal volt lemaradva a 37. forduló után. barca 38. fordulóban kapott ki a getafe-tõl madridban 2-1 re én nyertem a villarreal ellen, nihat és senijder találataival. nem kicsit volt parás az egész év.

InfoMester
Udinese Napoli 1-0 lehetett volna több is..12 lövésünkböl 10 kapura ..nekik 14 lövésükböl 8 kapura..védekezõ taticcsal nyomtuk az egész meccset..

Bulykin
huhh, ez igencsak nyögvenyelõs döntetlen volt...

BBeno2

mission complete.

InfoMester
mire átig. határidõ lement addigra sobis értéke csak 3M
lehet megveszem januárra

Bulykin
köszönöm, köszönöm<#vigyor1>

közben meg tárgyalgatokk az Interrel, már lement 15m-re...

Water
Hi és grat all!Izzítom...
Nemtom írta-e már vki de mindekinek ajánlom figyelmébe Brian Thompsont!

Forza Juve per sempre!

Hehe, Torghelle eljött hozzám 200k euroért 😄

Bulykin
Balotelliért az Inter 20m eurót kér...ahhoz képest h én 6-ot ajánlottam érte kezdésnek, egy picit sokallom😄

Csak azért,mert nagynehezen megtaláltam azt a mappát ahol van a labda-megtaláltam azt a layert is ami a labda kinézetét adja-ezek után bedobtam PS-be és átszabtam,felülírtam,de mégis a régi kinézetet adja.Tehát rajta vagyok az ügyön!nem csak kérdezgetek,értssd jól!Gondoltam vk jobban konyít a dologhoz.köszi

Üdvözlet!

daver88
nem...aztán akkor itt lezártuk ...

Huni92
Namost egy kérdés. Az elkövetkezõ 10 hónapban ezt hány milliószor fogod még megkérdezni? Ha vki tudná a módját, meg satöbbi, rég leirta volna. Attól, h kétnaponta benyögöd, nem lesz jobb.

labda kinézhet cserélhetõ?

Üdvözlet!

daver88
ilyet se nagyon láttam még...3 büntetõ egy meccsen...😊 ám a "cseresor" nem állt a helyzet magaslatán...😊 enyhén fogalmazva

Markov
KÖSSZ.király.

una volta per sempre INTER!

rvn
az fullon van de nem haladunk:s

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Huni92
Lövés edzés (sztem elég egyértelmû), és magas technikai tudással rendelkezõ edzõk.

Az elsõ évbe egész jó volt, de a második szezonba már nem nagyon kapott sok lehetõséget. Amúgy Andorkát ajánlom mindenkinek egész jól tolja

Huni92
Azt hiszem a Sevilla nemigazán kedvel minket. A bajnokságban az "odavágón" 3-0ra, a Spanyol kupa elsõ meccsén 3-0ra, most meg a bajnokság "visszavágóján" ismét 3-0ra nyertünk 😄 És még lesz majd a kupa 2. meccse is.
Az már más kérdés, h Podolskit piros, Higut és Vaartot zöld keresztes sérülésre rúgták le, meg Sneijder, Maxi Rodriguez és Nistelrooy 60%os kondival fejezték be a meccset.

rvn
Hello! Mien edzés kell ahhoz hoy a játékosok pontosan lõjenek kapura? Vagy mien beálítás kell hozzá?:S lehet hülye kérdés😄

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Bulykin
Zsivóczky jól játszik? nagy kedvenc nálam(nem az fmbe😄)

Bulykin
üdv!
töltöm a chelsea-t...