Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Többi pedig <#levele>#levele>
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Tudnátok segiteni?
Felraktam az fm 2009-et de nem indul el és ezt a hibaüzenetet irja ki:
Cannot run game: Failed to set up graphics system.
aki tudja h ilyenkor mit kell csinálni irjon ide v privátot!!
elõre is kössz
egyébként eddig jött Azpilicueta,és Balotelli,és ment Salgado ingyen a Le Havre-be xD
Kiestünk az UEFA kupából:S második kiesési körbe chelseat kaptuk ki mást??2nagy csapat volt persze hogy mi kapjuk a legnehezebbet,itthon nagyon nagy szerencsével tudtunk nyerni 3-2,megjegyzem a 3gól mind tizenegyes volt és mindhármat egy játékos rúgta,idegenbe pedig simán kikaptunk 4-0😊
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Vannak a fiatalok és vannak a felnöttek.
A fiatalok fehér (ezüst) csillagot kapnak max. 7 db.
A felnöttek sárga (arany) csillagot kapnak max 7db.
A current abilitynél(jelenlegi képzettség) a fiataloknak szürke csillagot mutatt, mert az a kortársaikhoz (ifikhez) méri õket.
A potential abilitynél (elérhetõ képzettség) a fiataloknak arany csillagot mutatt, mert akkor már felnöttek lesznek és hozzájuk méri õket.
A felnötteknél mind a két helyen arany szinû, mert õket az ifikhez nem mérik.
Rem. érthetõ volt.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
"Senior players are given gold stars whilst younger players will get silver stars and are compared to similar players at their own age group".
Vagyis az ezust a fiatalok (a sajat korosztalya) kozotti osszahasonlitast tukrozi.
Born to win
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
nagyjából a cserék kezdtek, és a félidõben, 1-3-nál behoztam Agüerot, Van der Vaartot és Sneijdert...meg is lett az eredménye...! 😊 nagyon kemény volt!
VAMOS MADRID!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Vegre nem nyuljak a kasszat! Sott meg hozza is tettek(azert Nihat-ert kapott 34M sokat lenditett)
Nyari elso igazolas. Gomez+Adriano eleg durva egy csatarsor plusz majd Rossi alkalmankent.

Born to win

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
így a tél után eléggé gányul néz ki a fû :S majd meglátjuk még, hogy helyrejön-e
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
am tényleg a memóval lesz a probléma.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
[ azért bántja nagyon, mert fizetett érte... ]
frosztpapának meg <#eljen>#eljen><#gonosz1>#gonosz1>
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Üdvözlet!
ez meg mi?
lejárt a szerzõdése . ott volt a gomb is hogy leigazolni. nem kellett semmit adni érte csak a fizuját megbeszélni. szal milan-nal nemm kellett tárgyalnom erre ez jön hogy 2,2 ért elvittem + 15 % meg még mittomén mi és hogy 6 milla is lehet..??? miért van ez???
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
végülis a bajnokságban igyvan 1 gyözelem 1 döntetlen 1 vereségünk...
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"