Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
Köszi kraawz!

Többi pedig <#levele>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Mor3llo
Good bye, UEFA Cup 😄 ennyi volt, legalább lehet koncentrálni a bajnokságra!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Hali!
Tudnátok segiteni?
Felraktam az fm 2009-et de nem indul el és ezt a hibaüzenetet irja ki:
Cannot run game: Failed to set up graphics system.

aki tudja h ilyenkor mit kell csinálni irjon ide v privátot!!
elõre is kössz
Huni92
Hmm...thx a felvilágositást. Ezt én sem tudtam 😊 De mostmár ezzel is okosabb vok.

adeex7
remélem elfogadják...:S😄D

egyébként eddig jött Azpilicueta,és Balotelli,és ment Salgado ingyen a Le Havre-be xD

inter94
Hi all!
Kiestünk az UEFA kupából:S második kiesési körbe chelseat kaptuk ki mást??2nagy csapat volt persze hogy mi kapjuk a legnehezebbet,itthon nagyon nagy szerencsével tudtunk nyerni 3-2,megjegyzem a 3gól mind tizenegyes volt és mindhármat egy játékos rúgta,idegenbe pedig simán kikaptunk 4-0😊

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

adeex7
szerintetek Azpilicueta(Osasuna) elég jó ahhoz,hogy hosszútávon cseréje legyen Ramosnak? scout szerint nagy tehetség,18 éves

na ezt én sem tudtam 😄
Nah akkor tisztázás végett:

Vannak a fiatalok és vannak a felnöttek.
A fiatalok fehér (ezüst) csillagot kapnak max. 7 db.
A felnöttek sárga (arany) csillagot kapnak max 7db.

A current abilitynél(jelenlegi képzettség) a fiataloknak szürke csillagot mutatt, mert az a kortársaikhoz (ifikhez) méri õket.
A potential abilitynél (elérhetõ képzettség) a fiataloknak arany csillagot mutatt, mert akkor már felnöttek lesznek és hozzájuk méri õket.

A felnötteknél mind a két helyen arany szinû, mert õket az ifikhez nem mérik.

Rem. érthetõ volt.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

tobias88
az akkor most jó, vagy az után jön az 1 csillagos arany?
Darkon
Ez igy nem igaz.
"Senior players are given gold stars whilst younger players will get silver stars and are compared to similar players at their own age group".

Vagyis az ezust a fiatalok (a sajat korosztalya) kozotti osszahasonlitast tukrozi.

Born to win

DONGUBA
talalt egy 5 csillagos fehercsillagos jatekost.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Huni92
Akár e jelenlegi, akár a jövõbeli "szintjét" a játékosnak. Amolyan 2. fokozat, az aranyszinû csillagok után. Ergo kevésbé (lesz) jó játékos, mint azok, akiknek sárga csillagjuk van.

hát ez a meccs nagyon durva...!
nagyjából a cserék kezdtek, és a félidõben, 1-3-nál behoztam Agüerot, Van der Vaartot és Sneijdert...meg is lett az eredménye...! 😊 nagyon kemény volt!

VAMOS MADRID!

tobias88
nincs valamilyen tanács oldal fm-hez? mert nekem elég gyengén muzsikálnak, pedig a Barca nagyon erõs benne, de 3 gólnál többet még nem rúgtam <#wow3>
akkor inkább dagasztjuk a sarat XD
DONGUBA
Hello mar kerdeztem hogy ha scoutom talal valakit akkor mit jelentenek a feher csillagok???

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

5w0rdf15h
Az szép....egy Vucinicért.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

5w0rdf15h
zsák lóvé ám újrafüvesíteni a pályát

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Darkon
Ehhh!!?

Born to win

Darkon
Hi es grat all!

Vegre nem nyuljak a kasszat! Sott meg hozza is tettek(azert Nihat-ert kapott 34M sokat lenditett)
Nyari elso igazolas. Gomez+Adriano eleg durva egy csatarsor plusz majd Rossi alkalmankent.

Born to win

HUNLonsdale
Én ezt szoktam nézegetni:

LINK

HUNLonsdale
Csak ráakadtam,gondoltam belinkelem. Genie megjelenéséig lehet játékoskeresésre használni. Csitelni tényleg szánalmas.

Hol lehet találni valami jó kis taktikokat neten?

BBeno2
nah ez a LOL. ugyanez a meccs csak az elsõ kép az meccset kvetõ átnézés ez a mostani meg az átnézés de már a meccs utáni napon... elég vicc hogy így átírja a gép...

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

ohhh, köszi
így a tél után eléggé gányul néz ki a fû :S majd meglátjuk még, hogy helyrejön-e
Fõnöki iroda -> Pálya újrafvesítése... nekem nem nagyon akarták.

BBeno2
kis meccs volt 😄

inter94
és ezt hova kel másolni?

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

valaki tudja, hogy a pálya borítását hogy lehet majd cserélni?
tegnap tették újra... Szerintem ki fogom venni a 256ost, meg az 512est, s majd veszek 1 Gigásat...

akkor valami nagy gond van a memóriáddal
Memtest86, aztán ha az ok akkor win reinstall, megnézni megint a memtest-et és akkor talán.

am tényleg a memóval lesz a probléma.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

kraawz
én újratetném az xp-t meg az egész rendszeren lefuttatnék egy tune up utilitiest,az rendbe vág mindent.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Folyamatosan kilép crash dumps hiábaval... Folyamatosan..... 😞

[ azért bántja nagyon, mert fizetett érte... ]

Huni92
igen, az. ha ilyen fiatal csákót igazolsz, kell egy bizonyos összegû kárpótlást fizetned.

kraawz
nevelési költség vagy hogy hívják. Itt még érvényes a Bosman szabály !

frosztpapának meg <#eljen><#gonosz1>

help topikban kérdés!légyszi,thx

Üdvözlet!

nem olvastad végig, alul oda szokták írni, hogy mennyi kárpótlást kell érte fizetned...
BBeno2

ez meg mi?

lejárt a szerzõdése . ott volt a gomb is hogy leigazolni. nem kellett semmit adni érte csak a fizuját megbeszélni. szal milan-nal nemm kellett tárgyalnom erre ez jön hogy 2,2 ért elvittem + 15 % meg még mittomén mi és hogy 6 milla is lehet..??? miért van ez???

McFrost
<#wave>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

adeex7
pff lövésem sincs kivel kezdjek...szerintetek? vmi jó erõs középcsapat kéne :S

adeex7
<#ejnye1> csít rossz dolog<#email>

Huni92
naigen, ez kell mindenkinek......csit....döbeszt. mind1, ki ahogyan érzi.

Huni92
Nekem is hasonló volt, még a tegnap este.

Ezzel 1 pont csak az elõny a Barcaval szemben

HUNLonsdale
egy nagyon egyszerû editor a játékhoz:

LINK

InfoMester
áááh....siena Udinese 2-2..1-0 ra vezettek 2 félidõben megforditottuk az állást floro duplázott és volt 1 pepe gó amit szabálytalanság miatt lefújtak..és mikor azt hittem nyerünk akkor 95 percben egyenlitettek..pedig a biró 3 percet mondott..deháát..
végülis a bajnokságban igyvan 1 gyözelem 1 döntetlen 1 vereségünk...

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

inter94
Cassano a leggyorsabb gólszerzõ 22másodperc alatt rúgott egy gólt😊

Darkon
Viszont spanyolok most lehangoloan szarok lettek.

Born to win

kraawz
Balotelli, Ekdal és társai.
Franciások durvák.. Gouffran , LeTallec, Obertan , Sakho , Sankharé.