Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Podolski: 7(16) - 4 gól
RvN: 8(18) - 11 gól
Raúl kölcsönbe ment a Chelseabe, fõleg azért, h az értéke emelkedjen, h nyáron eladhassam majd. Saviola meg ugye aSevillaba. Na, nekik még gynegébbek vtak a statjaik.
Mellesleg a Sevilla ellen Podolski kezdett (bajnoki, épp most megy), és gólt is lõtt. Majd lerúgták -.-
mert én pl nihatot leigazoltam és nem igazán tudom elhelyezni próbáltam hogy egyedüli csatár próbáltam hogy csatárkettõsben van de kb 0.6-os a gól/meccs arány ha nem kevesebb pedig gólkirályt akartam belõle csinálni de nem jó valami.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Cardozo 2 hét pihi :s 32 meccsen 34 gólos, és a csapat legjobb góllövõje. RvN meg csak csereként képes alkotni 😄
Balog free transferes,jobbhatvednek tokeletes megoldas.
Üdvözlet!
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Üdvözlet!
Btw 1-1 a Barca ellen, 21 forduló után 3 pont elõnyünk van velük szemben. Cardozo vezeti a góllövõlistát 21 góllal.
Ja, most kezdem megint nyomni az FM-et, 2008-al összesen 3 szezon játszottam az ETO-val 1 bajnoki és 2 Magyar Kupa jött össze. Még anno a CM 00/01-el kezdtem és CM4 volt az utolsó, utána elég sokát FIFA Managereztem, de az egyre szarabb
De talán kezdünk feltámadni:
Aston Villa-Tottenham 2-3
Hull - Tottenham 2-0
Tottenham- Arsenal 2-1
A 11. fordulóban vagyunk és feljöttem a 18.-ról a 12-re
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Olvasgasd a forumokat,sokat lehet finomhangolni masok eredmenyeibol.Persze univerzalis taktika nincs(remelem nem is lesz),minden csapatnak es minden meccsre mas kell.SI forum
Ha beszelsz picit angolul,itt erdemes szemezgetni.
Az egycsataros taktikat meg ugy kezdtem hogy tevez volt a csatar es rooney a tkp de nem ment utana csereltem oket es elindult a szeker.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Jott rodrigo palacio csatarnak de amugy egy csatarral jatszom es 3 tamadokozeppalyassal es es egy kozeppalyassal es egy vedekezo kozeppalyassal.
Rooney
Nani Tevez Ronaldo
Anderson
Veloso
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
szabocsaba ha ...valamire gondolok... 09 akkor lehet düsserrel kezdek hogy ,eglásd más is mire megy vele 😊)
Am grat mindenkinek!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Több mint 10.000 arcot tartalmazó csomagot hoztam nektek. Az összes kép ebben a stílusban van elkészítve:
Méret: 548 Mb
LETÖLTÉS
Nem saját feltöltés, de teszteltem, tökéletesen mûködik, és nagyon jól néz ki!!!
Töltsétek
Nincs kedve valakinek kezdeni Düsseldorfal? Kiváncsi lennék, Ti mire mentek vele!
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
honnan tudod, h nem vesz más csatárt, akár többet is? mert szvsz 2 csatárral sneki sem indul neki egy szezonnak..