Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hozzám meg 0át és igy potom 130 eurom van,sõt túl magasak a fizetések és igy 0 az igazolásaim. a tavalyi csapatom bucsumeccse a Cotbbus ellen volt,ki is kaptunk 4-0ra😄

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Huni92
Amúgy szezon elején hozzámvágtak 160 millió ojrót igazolni. Mostmár 225 millió van igazolni.

vmvr
nagy hullámvölgyben van most a csapat... mióta a ligakupából kicsaptuk a middlesbrought, azóta elfogyott minden tudomány, idõközben kiestünk a spurs ellen onnan is. és most a bajnokságban nem megy, általában marha unalmas döntetleneket játszik a csapat, valamit helyre kell rakni, csak még azt nem tudom mit. de még az elején járunk, és feljutó helyek közelében, de ha így folytatjuk akkor elkerülünk hamar onnan

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

InfoMester
Grat midenkinek!!fõleg Huninak és benonak a barca mecccsért..
nemjó még mindig az udinese elkezdtem munkanélküliként és jan.ban az ETO menedzserét kirugták és elvállaltam a posztot..nehéz dió volt nem 10 valahanyadik helyrõl hoztam fel 3 helyre UEFA indulásra..(a nehézség miatt csináltam igy) átigazolási pénz nem volt...most jún 20 járok átigazolási pénzem nincs..igy csak szabadon igazolhatókat hozhatok vagy kölcsönbe..fizetési keretem 20.000 font..maradt belõle 1.7 és elhoztam ingyen hasselbainkot..van pár jó ifim..stark már tavaly elment a b.Jerusalemhez 375 fontért..igy rossz védelemmel vagyok..Újpest Eto meccsem 1-3 ra sikerült..gyenge védelem miatt lehetett volna több is..célom a BL szereplés és UEFA kupa jó helyezés..nah kb ennyi.. jól tudok szonokolni mi?? 😊))

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

5w0rdf15h
^^

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

szerintem a labdakezelése cselezése lehet akar 17es is. FUlhamamba elférne :SS

inter94
:oO Valencia kínálja Matat 10millió dollárért és ever banegat 3millióért

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Huni92
Középsõ kp. De persze 2. fi-ben sikerült lerúgniuk, 3 hét, vmint behozták Csitbájort meg Csitbendtnert, 2-3ra kisziptunk ofkorsz.

inter94
Samp 1-1 Barca
barátságos meccs

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

BBeno2
hol játszatod?
mert nekem most nem éppen válik be. pool bejelentkezett érte egy 12 M-es ajálattal de nem fogadtam el a spanyolsága miatt.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

igen, már csak 4 évet fejlõdik.

BBeno2
nah ezért kértem a véleményeteket. nem vettem meg.

Huni92
Megtaláltam az FM egyik legjobb játékosát.
Nevezetesen Rubén De la Redet 😄 Az elõzõ szezont is ideszámitva sorozatban 6 meccsen talált be eddig. Most van a BL döntõ vv-ja barimeccs formájában, és ahogyan a BL döntõben is megtette, úgy most is beköszönt az Ágyúsoknak. Ráadásul 2x. 😄

5w0rdf15h
A probléma az hogy 20 éves és ezután már sokat nem fog fejlõdni....én annyit se adnék érte amennyi a mostani értéke...sõt max 5 misi.

Darkon
Szerintem hulladek😊 Nagyon gyenge csak egy par jobb amit hirtelen talaltam:
Balotelli, Teixeira, Marquinhos, Guilherme, Walter

Born to win

az én csapatomba jó lenne...😊 hát lehet megkellene probálni

BBeno2
Prudnikov

szóval. Scoutom szerint minõségi igazolás lenne. 5 csillagos lesz. Csodagyerek

ellenben az értékei nem nagyon tetszenek. azért kérdezem a véleményeteket hogy mi legyen vele. 26 M -et mond a scout de annyit nem akarok érte adni. 20 -at max.

én meg nem is találom😄 na nagytakaritást hajtok végre,túl sok a gyenge játékos

Én nem tudom sajnos megnézni az értékeit 😞

inter94
1szezonba- 2 nem EU-s játékost igazolhatsz többet nem következõbe megint kettõt

na már hírnevem is van magyarországon😄 csak úgy nekem odaadnak 1 magyart a ztesek😄

5w0rdf15h
Gyors kérdés...aki olasz ligában játszik, hogy van ez a 2 nem EU-s igazolás??? Ha mondjuk igazolsz 2 nem EU-st a 2008/2009-es szezonban akkor mondjuk a 2009/2010-es szezonban mondjuk 2009. július 1 után jöhet megint 2?

BBeno2
nah Prudnikov-ról semmit nem mondtok?😄

gratu szép😊 na én is folytatom az emdent😄 picit erösitenem is kell,fel akarok jutni a bundásliga 2be😊

vmvr
na töltöm a QPR-t😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Huni92
Nincs is jobb, mint a rivális legyõzése 😊 Pláne ilyen különbséggel 😄 széép.

inter94
gratula

tehetséges

BBeno2
jah és Csodagyerek a leírása.

BBeno2
Prudnikov - ról mit gondoltok?? Scoutom szerint (Soriano) minõségi igazolás lenne. 20 éves . és szerinte 5 csillagos lesz.

Darkon
Nemsemmi<#eljen>

Mindenki bekoszont

Born to win

Az igen! GRAT!!!

BBeno2

Fabio Capello
warez=ban, utolsó figyelmeztetés.

BBeno2
OFF -ban megkaphatod a választ.

Letöltöttem a játok és feltettem de mikor indítanám el akkor kér egy product keyt.
Mit csináljak? pls help
ezt nem is figyeltem😊

BBeno2
az a nem semmi hogy 68 ponttal lett bajnok és 44 pont kevés a bentmaradáshoz 😄

Huni92
Ez a nemmind1 😄 Nincs meg a comeback xD Gratula!

oopsz forditva😄

ajka után a kickers emden csapatához igazoltam. itt kaptam meg a csapatot(1 meccset már megnyertem)

elég izgalmas lett a vége,igy fejezödött be:

Huni92
Na, tudtam h vmit kihagyok. A bajnokság Álomcsapatában helyet kapott Sneijder, a csatársort Cardozo és Ruud alkotják, vmint a védelem a következõ: Srna - Ramos - Pepe - Marcelo ^^

Markov
Internetes rendelés engedményes ára: 8 990 Ft CD GALAXY

És van 3D-s meccs!

una volta per sempre INTER!

Neuman
Sziasztok!

Még mindig nincs 3d-s meccs?
Az eresti verzió mennyibe kerül?

!!!HALA MADRID!!!

Huni92
Igyvan. Esélye sem volt a kezdõ közelébe sem kerülni az elsõ fél év alatt. Cardozo kirobbanthatatlan volt, és akkor ott volt még Higu, Saviola, RvN, Podolski is. És mindegyikük jobban tolta a Kapitánynál.

Markov
Grat all!

2. szezonom a Barca-val (az elsõbe csúnyám elvert a Real 16pontal.)
Itt pedig a Bajnoki DÖNTÕnek beillõ meccs, ami elött -2pontos hátrányban voltam velük szemben!!
De az Ominózus meccset követõen +1p lett a hátrányomból, igen szoros!

és az állás 25 forduló után:

una volta per sempre INTER!

igaz, hogy kikaptunk az utolsó meccsen, de akkoris megtörtént a csoda 😄

Mor3llo
Huh, jókis meccs volt ám! Elhúztam gyorsan 2-0ra, aztán egy hihetetlen mákos góllal szépítettek(a kapusom hátul megszerezte a labdát, de a 16oson kívül, így kirúgta, de a pont felé futó ellenfelet találta telibe, így visszapattogott a kapuba a labda...). Több helyzetük is adódott, gondoltam félidõben h nem szabad visszaállni, kicsit támadólag léptem ki ismét, meg is lett az eredménye!
Fostam ettõl a groningeni támadósortól...van de Laak és Marcus Berg elég jól csengõ nevek! Ajax ikszelt, mi eléggé lendületben vagyunk, szóval bármi lehetséges!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Darthmushroom
hi és grat all.
sajnos nekem nincs sok idõm játcani de majd valamikor szakitok rá idõt

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Fabio Capello
nem és nem

nem lehetne valahogy hogy FM 2008-as mentésemet az FM 2009-ben használni? Még egy kérdés hogyan lehetne egy mentésbõl adatbázis fájlt csinálni? hogy máskor az az állapot legyen az alap uj játék inditáskor