Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
nemjó még mindig az udinese elkezdtem munkanélküliként és jan.ban az ETO menedzserét kirugták és elvállaltam a posztot..nehéz dió volt nem 10 valahanyadik helyrõl hoztam fel 3 helyre UEFA indulásra..(a nehézség miatt csináltam igy) átigazolási pénz nem volt...most jún 20 járok átigazolási pénzem nincs..igy csak szabadon igazolhatókat hozhatok vagy kölcsönbe..fizetési keretem 20.000 font..maradt belõle 1.7 és elhoztam ingyen hasselbainkot..van pár jó ifim..stark már tavaly elment a b.Jerusalemhez 375 fontért..igy rossz védelemmel vagyok..Újpest Eto meccsem 1-3 ra sikerült..gyenge védelem miatt lehetett volna több is..célom a BL szereplés és UEFA kupa jó helyezés..nah kb ennyi.. jól tudok szonokolni mi?? 😊))
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
barátságos meccs
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
mert nekem most nem éppen válik be. pool bejelentkezett érte egy 12 M-es ajálattal de nem fogadtam el a spanyolsága miatt.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Nevezetesen Rubén De la Redet 😄 Az elõzõ szezont is ideszámitva sorozatban 6 meccsen talált be eddig. Most van a BL döntõ vv-ja barimeccs formájában, és ahogyan a BL döntõben is megtette, úgy most is beköszönt az Ágyúsoknak. Ráadásul 2x. 😄
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Balotelli, Teixeira, Marquinhos, Guilherme, Walter
Born to win
szóval. Scoutom szerint minõségi igazolás lenne. 5 csillagos lesz. Csodagyerek
ellenben az értékei nem nagyon tetszenek. azért kérdezem a véleményeteket hogy mi legyen vele. 26 M -et mond a scout de annyit nem akarok érte adni. 20 -at max.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
tehetséges

Mit csináljak? pls help
És van 3D-s meccs!
una volta per sempre INTER!
2. szezonom a Barca-val (az elsõbe csúnyám elvert a Real 16pontal.)
Itt pedig a Bajnoki DÖNTÕnek beillõ meccs, ami elött -2pontos hátrányban voltam velük szemben!!
De az Ominózus meccset követõen +1p lett a hátrányomból, igen szoros!
és az állás 25 forduló után:

una volta per sempre INTER!

Fostam ettõl a groningeni támadósortól...van de Laak és Marcus Berg elég jól csengõ nevek! Ajax ikszelt, mi eléggé lendületben vagyunk, szóval bármi lehetséges!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
sajnos nekem nincs sok idõm játcani de majd valamikor szakitok rá idõt
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC