Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darkon
Az szep lesz akkor megcsinaltak vegre a kolcson rendszert is<#eljen>

Amugy grat all!

Born to win

Napoli 13 misit ajánlott egyik játékosomért... Norvég... juventus is érdeklõdik iránta... Ha elmenne, asszem betudnék vásárolni 😊

Magic Boy
Grat!<#eljen>

Zorrobomber: Legközelebb kibírod és nem kapsz ki. <#vigyor0>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Gunnersboy

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

zorrobomber
Kvázi bent maradtam, nem az udvaron szarunk pottyantós budiban 😄

<#idiota>

mondjuk nem ártott volna bent maradnod, ez így a te hibád 😛

zorrobomber
<üveges szemekkel maga elé bámul>

Mike94
😄DDDDDDDDDDDdddd

vmvr
nane...

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

zorrobomber
2-0nál kimegyek budira, még pont az járt a fejemben hogy ide már nem kellek úgyse, aztán - elõre is bocsánat, de - miakurvaélet??? <#falbav>

Mike94
egy kicsi off de nagyon lol 😄
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=210489

Mor3llo
Most csak szimplán beszarok, valszeg Saviola érkezik kölcsönbe 😄DD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mike94
már játék kezdetén ilyen

zorrobomber
Azsesemmi <#idiota>

zorrobomber
<#wow1>

giorgio81
Kicsit megacélosodott a Józsi a Derby County-ban 2010-ben

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Mor3llo
Lefosom a bokámat, komolyan 😄DD egy szaros 1-0-ára futotta hazai pályán kettõs emberelõnyben, a gólomat pedig a balhátvédem szerzi 😄 a kapusuk élete meccsét játszotta, 4-5 méterrõl telilõttük, és 5, azaz hangsúlyozom ÖT kapufánk volt😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

zorrobomber
Hát én se tom, azért 2.2es kétmagos proci meg 3 giga ram legyen már elég ahhoz hogy ne legyen "folyós" a kurzor, meg rögtön reagáljon a kattintásaimra. Ezen lenne mit javítaniuk. Egy kicsit a meccs eleji engine beizzítás is zavar kicsit.

hát nemtom, én a laptopon nem szarakodok vele, kapásból a másik gépre raktam fel, ott nem nagyon kell várakozni 😄
zorrobomber
Félelmetesen élethûen szimulálja az NB1et a progi:
Belekezdünk lassan a bajnoki szezon hajrájába, rettentõen szoros a versenyfutás a bajnoki címért. Vesztett pontok tekintetében döntetlen az állás, úgy hogy a gólarányunk jobb. Ebben a feszült hangulatban kezdünk neki a Paks elleni bajnokinak, a meccsen folyamatosan megy a rombolás-küzdés(egyik félpályáról a másikra rugdosta át a két csapat egymásnak a labdát kb), pattannak az idegek, a meccslabdákat mindkét csapat a lelátóra rúgja, nem tudják eldönteni a meccset és ez így is marad: 0-0 a végeredmény. A hármas sípszó után rápillantok a többi eredményre, a Debrecen...1-1re leikszelt otthon...

inter94
Hi all!
uefa csoportból simán továbbjutottunk,mondjuk k...va könnyu csoport volt,elsõ kiesési körben úgy mint tavaly Hertha csapatát kaptuk

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

zorrobomber
Újpest - Vasas 2-2 :/

szabocsaba1983
Hy & Grat Ól!

Folytatom Dortmundot (mostmár szép simmával az egyenlegen<#nezze>)

Rögtön egy kérdés: 10. lettem a bajnokságban, és UEFA döntõt játszottam (nem nyertem meg), mégis indulok a legelsõ selejtezõ körben az UEFA-ban. Én örülök, de nem tudjátok miért? (megesz a kíváncsiság<#help>)

OFF: Capello, ezt a piros feliratot nem lehetne innét kivenni, nagyon zavar szövegírás közben<#fejvakaras>

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

nekem is gyorsabb a mentés.

Mike94
lehet h azér látod úgy mert alapból a játék csigalassú és ahhoz egy ilyen mentés gyors 😊

zorrobomber
Én úgy érzem hogy gyorsabb a mentés, de lehet csak haluzom 😊

Mike94
nekem mentéssel eddig se volt gondom, sztem ugyanannyi mint 08cal

zorrobomber
én is osztom, egyszerûen lassú. míg 08-al vígan játszottam ablakban, most errõl inkább lemondtam, de sokkal így se lett gyorsabb, ráadásul elég hullámzó, egyszer még megfelelõ gyorsaságú, kb 08, aztán meg néha csak pislogok olyan lajhár. amit viszont javult az a mentés sebessége

a kapusom kijött 1 labdára. megszerezte. majd lefagyott elvette az ellenfél és az üres kapuba rugta... nevetséges.

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

igy kezdtünk

fm08ban a legjobb erdményem 1 3-0ás vereség,nagyon nem jött össze abba a gémben semmi nekem... itt volt 1 emden😄

😛

szép,ezek után megjött kedvem pár meccs vereségéig jáccani megint....

daver88
középpálya közepén van Joao Mutinho mellett...semmi extrát nem mondtam neki, max annyi, hogy kicsit gyakrabban lõ távolról, és néha helyet cserél Mutinhoval

Mike94
most h elõbb betöltöttem 08t (közbe végzett a generálással) érezhetõ volt h olyan sebesség különbség van a kettõ közt mint a jelenlegi sheringham meg agbonlahor sebessége közt

Mike94
most is még mindig generálja a mentést... már negyedórája b*zmeg -.-

giorgio81
Veloso nálad hol játszik, milyen utasításokkal, nálam nem lõ ennyi gólt se a Tottenhamben

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Huni92
Osztom. A játék tényleg belassult. Amikor az adott mentést generálom le, 1-2 országgal tölt 4-5x annyit, mint a 08 7-8cal. Szóval azért nem mind1.

daver88
na újra elkezdtem man city-vel, volt problémám, újra fel kellett rakni a játékot stb stb...

jelenleg itt tartok, Keret:

Meccsek:

Õ marad 😊

Magic Boy
Gera milyen volt? <#vigyor0>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Mike94
na mégis 09zek, kezdek egyet menszitivel
gondolom különösebb beszámoló nem ildomos, ezzel a csapattal ennyi pénzzel alázni kell majd

London Eye: Londoni örömünnep, s búcsúkönny

Véget ért a Premier League 2008/09es szezonja. Az négy nagy harca most is hatalmas küzdelmet hozott, melybõl végül az Arsenal jött ki gyõztesen, hajszállal riválisa elõtt. A kiesés elleni harc sem hozott különösebb meglepetést: a Hull , Stoke, Wes Brom harcolt a kiesés ellen, viszont ott volt közöttük a Fulham is, aki végül el s nyerte a legjobb kiesõ címet, benntartva ezzel a West Brom csapatát. Az UEFA-kupa helyekért is több csapat versengett, de a Blackburn és az Everton örülhetett végül, valamint a Newcastle, mint FA - kupa döntõs - ellenfelük a bronzérmes manchesteriek lesznek.

Az edzõk közül a Fulham edzõjét sikerült elcsípni, egy kis évértékelõ erejéig:
,,Rendkívül csalódott vagyok a kiesés miatt, de még szomorúbb az, hogy teljesen megérdemeltük. csapatunk teljesen megérdemelte, hogy jövõre a Champinshipben bizonyíthassunk. Egész szezonban egyenletes volt a játékunk - de sajnos ez azt takarja, hogy folyamatosan a kiesõzónában tartózkodtunk szinte. "
Arra a kérdésre, hogy lesznek-e változások, Hamary mosollyal az arcán válaszolt: ,,Radikális változások lesznek, szinte a fél csapatot ki kell cserélni. Dempseyt már meg is állapodott az Ajax csapatával. Bevallom nem is bánom, pocsék volt egész évben...Középpályás sor néhány új játékossal fog bõvülni, csatár sor is megerõsítésre kerül, valamint kell egy kapus, és egy védõ is."
Legemlékezetesebb mérkõzésnek a 37. fordulóbeli meccset említette meg, mikor csapata 2-0ra kikapott hazai pályán.
,,Ezt az érzést senkinek nem kívánom... Pocsék egy érzés, hála a pocsékan teljesítõ játékosoknak."

Az idei szezon további gyõztesei:
UEFA Kupa: Juventus
BL: Real Madrid
Liga Kupa: Chelsea
FA-Kupa: Newcastle

Jövé évi célokról több csapat menedzsere is nyilatkozott.

van Gaal (West Ham) : ,,Egy biztos középmezpnybeli mezõny a fõ elvárásom, jövõre nem harcolhatunk a kiesés ellen"
Scolari (Chelsea): ,, Bajnokság megnyerése, és BL döntõ. Ennél alább nem adhatjuk.
Hamary (Fulham): ,,Ez kérdés?"
Wenger (Arsenal) ,,A fiatal csapatomtól már ez is igen szép teljesítmény volt.. Jövõre bõven elég lesz egy BL helyezés."

adeex7
most a juvéval 08-ba 6 országot,és 10 ligát töltöttem be,és kb 3-4 percig töltött kezdéskor,ez volt olyan 4 körül,és már 5 bajnoki lement...

Mike94
hát pedig szerintem van benne vmi... 09be betöltöttem 1ligát, tölt évszázadokig, 08ba be van töltve 4-5 liga és még 7. szezonba is sokkal gyorsabb mint 09be elsõ szezonnál - . -

az, hogy sokat tölt, az nem a játék hibája
adeex7
na igen,nekem is ezért került lapátra 1 hét alatt a 09...egyszerûen idegesít hogy sokat tölt,hogy meccsenként lesérül 2 játékosom(patcheltem),lassú az egész...a 08-ba meg most kezdtem egyet a juvéval,majd tolok képeket!! és nagy grat asafderg-nek,és persze midnenkinek!!

Nagyon szépen Köszi! 😊
ezt MÉG nem tapasztaltam,de végülis nekem nem is kell ien hiba ezek rugnak olyan gólokat😄 de megszoktam. én a realal is kiesnék😄

Mike94
engem még az idegesít h minden védõm minden meccsen felszabadítás gyanánt belerúgja saját emberembe, odapattan az ellenfél csatára elé aki berúgja - . -