Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
nagy grat!
Üdvözlet!
Üdvözlet!
annyit kérdeznék h ezt a background pack-et amit használsz megosztanád velem? nagyon tetszenek a stadionok!
köszi!
09-el játszasz-e majdan? 😊
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
A sok pihenés közepette érkezett a mindent felülmúló örömhír, miszerint kineveztek a MAGYAR VÁLOGATOTT élére. Az álom valóra vált. És nem is egy reménytelen társaságot vettem át, hisz a csapat a 15. helyen tanyázott a világranglistán. Az elsõ két selejtezõnkön ki is rúgtuk a ház oldalát. Elõször San Marino, majd lengyel testvéreink ellen.
A játékosmenedzserek is igen sûrû látogatói voltak az irodámnak. Legnagyobb bánatukra pénz, és ezáltal jutalék, csak az eladásaim során cserélt gazdát. Az érkezõ játékosok kivétel nélkül, Bosman úr sokévnyi bírósági látogatásainak gyümölcseként, ingyen érkeztek.
Talán Barazite nevét kell kiemelnem. Tõle vártam stabil csapattagságot, a többiekre kemény harc várt a kényelmetlen kispadkoptatásért is.
Életem igazolását is elkövettem. Tudniillik, a fél csapatom az olimpián harcolt és vészes védõhiánnyal küszködtem. Megoldásként, egy hónapos kölcsönszerzõdésû igazolással akartam pótolni a veszteségeket. Sikerült is egy brazil gyereket megszerezni, aki épp az olimpián küzdött hazája sikereiért. Volt egy játékosom egy hónapig, aki be sem tette a lábát még az országba sem. Felülmúlhatatlan produkció.
Gazdasági értékünk is értékünk is emelkedett egy fûszál megmozdítása nélkül is. Két múltbéli záradékból is gyarapodott a kassza,
Rojas és Victor jóvoltából.
Végül elkezdtünk néha focizni is a szorgos teendõink mellett. Mindkét szuperkupát magasba emelhettük, megadva a kellõ lendületet a szezonra.
Nos ez a lendületet igen szépen kitartott a szezonban és hoztuk a már-már megszokott mindentbezsebelünk formánkat. Egyedül a Portugál Kupa ér idõ elõtt véget számunkra. Mentségünkre legyen mondva, Benfica ellen idegenben ki lehet pottyanni. A gyõzelmet végül a Guimaraes szerezte meg.
Az ünnepek elõtt Klub VB Japánban. Már a karácsonyi ajándékainkat is ott szerezzük be. Én nem mindig ugyanott, de vannak ilyen Monk típusú egyedek a csapatnál, akik görcsösen ragaszkodnak a megszokott sémákhoz. Nekik is megnyugvást jelentett, hogy ismét gyõztesként ölelhettük a trófeát. Érdekesség, hogy az afrikai bajnok beelõzte a Libertadores-kupa gyõztesét.
A bajnokság az utóbbi évekhez mérten egy picit izgalmasabbra sikeredett, de valójában sosem forgott veszélyben a címvédésünk.
Egy kiemelendõ mérkõzés volt hazai pályán megrendezett Derbos da Madeiros.
A Bajnokok Ligája címvédés is izgalommentesre sikeredett. Egyedül a döntõ végén kellett több szíverõsítõt bevennem, de a fiúk nem hagytak elpatkolni, ismét ünnepelhettünk.
A Dream Team kihirdetésekor is sokuknak volt jelenése. Fõleg a fiatal Ricardonak volt oka az örömre.
Az UEFA kupát is portugál csapat tehette a vitrinjébe.
A szezon eleji pályán kívüli sikereink után, mintegy keretbe foglalva fejlõdésünket, újabb elõrelépést tudtunk felmutatni infrastrukturális fejlesztésekben. Az akadémiánk és a stadionunk is bõvült, hatalmas örömet okozva a klub minden fiának.
Dominanciánkat tükrözi a szezon végi csillagnyi elismerés.
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
meg is van😊
gratula mindenkinek!
Most ismerkedek 09-el, és az lenne a kérdésem, hogy tudnátok nekem vmi részletes Facepackot ajánlani. A "sorti"-n van bõven de nem igazán tom, hogy melyiket kellen letölteni.
Elõre is köszönöm!
Kezdtem egyet Angliában a Manchester City csapatával. Pénz van bõven 😄
Be is vásároltam, mondjuk kicsit furcsa Mini Scout nélkül, de így sokkal élvezetesebb.
El is tudtam hozni pár nagy nevet:
Zhirkov és Arshavin szépen muzsikálnak, viszont Rossi egyenlõre elég meddõ, remélem belejön, hamár kiszortam rá ennyi pénzt.
Az UEFA kupa 1. selejtezõ körében kezdett a csapat, itt valami izlandi csapatot búcsúztattunk 9-0ás összesítéssel, ami valjuk be nem meglepõ:
Ez után következett a Hajduk Split együttese, õk sem okoztak túl sok gondot, õket 5-1el búcsúztattuk:
A következõ ellenfél a skót Motherwell lesz az 1 fordulóban.
A bajnokságban mindeközben az Arsenal-al kerültünk szemben, nade beszéljen helyettem a köv kép:
mondhatni mákkal de elcsíptünk egy pontot és utólag bevallhatom, erre nem is számítottam.
Egyébként a szezon elõtt UEFA indulást ígértem. Majd még jelentkezem...
Üdvözlet!
a Kupaban remekelünk!
3.sel.kör:
4.sel.kör: DRÁMA
1 kupa fordúló: Napoli-Parma lesz.
Bajnokságba viszont<#zavart2>#zavart2>ennél csak jobb lehet 3 meccs 3 vereség....
viszont nem kicsit kedves az a 4es aki jön!<#wow1>#wow1><#idiota>#idiota>
una volta per sempre INTER!
és íme...hoppá hoppá
Ami pedig a legjobb, hogy nekem nincs több nagy csapattal meccsem ^^ csak catania, siena, udinese, atalanta, palermo, reggina....a milannak meg 2 uefa elõdöntõ meg egy juve és inter elleni rangadó -.-
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
(elsö évbe nb2-t megnyertem, aztan nb1 be 4. lettem, most idén remélem meglesz )
jaés ez a 08 😊 még addig játszom vele amig meg nem unom a mentéseimet, fradin kivül van egy atletico madrid 5. évbe meg a salzburg 4. éves mentésem 😊
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Üdvözlet!
Ferenczi kapott egy nemrossz kiugratást:
Balajcza kifutott, majd miután elérte a labdát, belerúgta sikeresen az orra elõtt levõ csatárba, akirõl egyenesen a kapu felé szállt a labda...
...amit Thomas Rada éppen elért a gólvonalnál, de már csak azon belülre tudta pofozni a labdát:

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W