Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soma22

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Darkon
Nah jottem baglyozni. Grat Soma,Karaj,Mike,Huni,vmvr+Dubi-nak nagygrat megint o mar biztos csitel:P

Born to win

Magic Boy

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

BBeno2
tévedsz. goal.com-on volt egy cikk hogy eddig a 2008-09 es szezonban a REALnak össz. 26 sérülése volt. chelsea-nek 23 MU-nak 20 asszem ez most 29 -re nõtt hirtelen a REAL-nál . tragédia ami ott van. egy már nem kicsit balszerencse.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Magic Boy
Dobsz egy képet a taktikádról?
Az érdekelne elsõsorban, hogy mit nevezel kicsit támadónak. Milyen felálást mijen csapatutasítással.

Huni92
pontositok, az orvosi kar meg az edzõi stáb :D disalvo powa :DD

Mike94
de irl csak a real ilyen balf@sz :D

soma22
olvass vissza picit

Huni92
"Torres és Sneijder mellett Pepe is sérülten hagyta el a pályát. Ezzel tehát 10-re növekedett a sérültek száma, és jelen pillanatban pontosan 11 bevethetõ mezõnyjátékosa van Schusternek."

Akkor az FM mégiscsak reális +__+ :D

1-1 a Preston ellen, 2 pontra a 6. helytõl 10 forduló után.

Nah végre 1 hét után visszajött a net majd valamikor tolok képeket Torínós mentésemrõl
Egyébként nem tudni mitõl vannak a crash dumpok mert már volt 2 is (szerencsére egyik csak 2 napra mentéstõl a másik 2 hétre) de rohadt idegesítõ rettegésben élni és folyamatosan menteni

soma22
kocsog:)

soma22
vagy ha lemondanak akkor tudsz jelentkezni

vagy jelentkezel mikor kirúgják az elõzõt...
tobias88
A kapitányság úgy van, hogy egyszer csak megkérnek?
nem olyan jó!

Üdvözlet!

<#vigyor1>
soma22
meccs után:a debrecen kihuzta döntetlennel

azigen :O
soma22
elsõ nb1es meccsünkön mentünk idegenbe a lokihoz. a 3 debütáló kp-mal elégedett vagyok, a jobb szélsõ rúgott gólt.

Igazából pont akkor érdemes ha támadsz, és a szélsõ védõid is elõre kalandozgatnak. Támadásnál nálam a védelem is fel van tolva, tehát elméletbe kontrából kaphatok gólt, de gyakorlatilag még emiatt nem kaptam.

tobias88
oké, csak annak aki nyilazza <#vigyor4>
soma22
csak a szélsõimet nyilazom

tobias88
én az egyik védekezõ középpályásomnál is be szoktam nyomni a hátrafelét, viszont a középsõ középpályásoknak nem érdemes benyomni az elõre felét, mert nincs aki megjátssza a labdát
soma22
én picit támadó taktikánál nem vettem észre hogy emiatt ilyen gondom lenne

Bulykin
bazz:D nah ez tényleg az... nah én ilyenkor nyomok alt+f4-et^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Magic Boy
Tehát akkor a két középsõ védõt megéri hátranyilazni, ha jólértem, mert akkor stabilabb a védelem, de így nem húzza a csapat nagyon magára az ellenfelet és nem lõ tõbbet kapura?

Karajjj: A Debrecentõl nem szégyen kikapni. <#vigyor0>

Hát, attól függ mennyire támadó szellemû a védõd, van akit nem kell felnyilazni, mert külön utasitásban van (vagy nem tudom minek hívják, ezeket az speciális mozgásokat), de összeségében stabilabb a védekezés, fõleg ha feltolt.

soma22
alapbol ugy dja a gép. ebben a verzsönben azt vettem észre hogy a nyilazás az elõrefutás sürüségével van összefüggésben
ha elõre van nyilazva akkor sürün, ha nincs akkor vegyes, ha hátra van nylazva akkor egyáltalán nem alkalmazzák.középsõ védõ nekem soha ne akarjon elõrefutni igy én ezt alkalmazom, a szélsõknél pedig levettem. amióta ilyen a védelem beállitása elég szilárdnak mondanám

Mor3llo
A nyilazások mostmár azt jelölik, hogy az illetõ egyáltalán ne fusson elõre (hátranyíl), saját magad döntse el, tehát ahogy a helyzet hozza (nincs nyíl), vagy amikor tud törjön elõre (elõrenyíl).

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

tényleg nem gáz...

Magic Boy
Tehát, ha nálam a két szélsõ védõ nincs felnyilazva akkor nincs elõnyöm belõle?

Soma22: Kicsit fáradt vagyok úgyhogy, ha van kedved mond el kicsit bõvebben.
Mikor van értelme visszanyilazni õket?

Én azért csinálom mert a szélsõ védõk úgy is fentebb indulnak, így középen nagyon észnél kell lenni, mert sok beadást kapunk (ez látszik minden meccsen, hogy van az ellenfélnek jó pár kapura lõvése).

soma22
a mostani gammában az annyit tesz hogy nem futnak egyáltalán elõre

Kantát igazából mostanában fedeztem fel, meg hogy bûn nem kezdetni. Csak nem elég, hogy Dzsudzsákot, vagy Husztit kinyomja, õk azért Gaállal besegitve nagyon szépen megoldják a bal szélt. A gólok felét az õ háromszögeikbõl, meg beívelésükbõl nyerjük. Amúgy a VB-n egyszer már volt azon a poszton motm, de tényleg jobb lenne középen nyomni.

Magic Boy
Szép keret.
Nagy Grat! <#eljen>

A két középsõ védõt miért jó visszanyilazni söprögetõbe?

soma22
az eredmények õt igazolják

Capello:
egy megjegyzés:ha tudod csináld ugy a eltöltöt, hogy linkelés után uj ablakban nyiljanak a képek

Fabio Capello
Dolgozom a képfeltöltõ második verzióján, kisebb kihagyások várhatóak, ha végeztem, természetesen szólok!

tobias88
Kantát miért ott játszatod? Egyáltalán nem tud ott játszani!

Amúgy a kapitányság úgy van, hogy egyszer csak megkérnek?
Huni92
Ez jó megoldás, a 08-ban is használtam ezt :)
Am a modifieres hsz-emmel nem szándékoztam senkire sem mutogatni :) Nem hiszem, h a fórumon arra verné a mellét a topiklakó társaság, h FMM-mel ér el eredméyneket. Szóval nem állt szándékomban sem célozgatni, sem megjegyzéseket tenni :)

Töltöm Sotont....

Magic Boy
Persze!

VB keret megfelel?

Magic Boy
Dobsz egy átlagkezdõt?

A középpálya azért nagyon minõségi, de a védelemben is van 4 jó emberem(Gaál-Bodor-Juhász-Bodnár felállással szoktam kezdeni). A cseréket annyira nem érzem biztosnak. Csatárnak meg elején Torghellét favorizáltam, Priskin Dél-Afrika ellen tudott teljesiteni. Németh is sokat játszott, de a 8/1 mutató nem túl erõs, csak Málta idegenbelin talált be, ha jól emlékszem. Így lett a csatár Feczesin, aki azért szállitja a gólokat (mondom ezt úgy, hogy már belekezdtem a VB-be, ahol ugye Dél-Korea, Ghána, és Anglia van velem egy csoportban). 4-2-3-1-et játszok, ha ez eddig nem jött le. Széljátékot erõltetek, célemberrel irányitó nélkül. Általában támadó felállás, bár például a Fehéroroszok ellen kontrára játszottam (gondolva, hogy a vb-n úgy is arra lesz szükségem.).
EB selejtezõ csoport viszont elég kemény(hála boborjánnak, 5. kalapból húztak minket): Franciaország, Oroszország, Finnország, Izrael, Andorra, ha jól emlékszem.

Magic Boy
De szép lenne IRL is valami hasonló.

Na akkor ahogy igértem a képek, linkelve mert a paintem sajnos meghalt (RIP), így nincs kedvem méretezni. Külön köszönt Capellonak, a tárhelyért.
Magyarország-Dél-Afrika 3-1
Magyarország-Svédország 4-0
Magyarország-Portugália 1-1
Portugália-Magyarország 1-0
Dánia-Magyarország 0-2
Csoport végeredménye
Magyarország-Fehéroroszország 2-0
Magyarország-Macedonia 1-0
VB-rõl holnap talán tudok már képeket szúrni, ha befejeztem.

Magic Boy
Ha sikerül jól erõsítened akkor szerintem meglesz az a feljutás.
Hajrá<#eljen>

vmvr

magára talált a csapat végre:)

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Magic Boy
Fábioról dobsz képet?

Magic Boy
Arról sajnos nincs képem (ha lenne se valószínû, hogy raknék), de semmi különös nem volt. Leültettem a szobájában egy fotelbe elé térdeltem, megkértem a kezét (a szöveget nem írom le) és õ igent mondott.