Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

giorgino grat!

Kis szünet után folytatom a mentésemet a Fulhammal.. Tegnap egy kicsit bebasztam, ezért nem tudtam folytatni <#szomoru1>

Gunnersboy
ingyen igazolható játékosok
ifijátékosok
kölcsönjátékosok

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

átigazolási keret 0 forint. mit csináljak?

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Darkon
HE?!!<#fejvakaras> Ki ez?!

Born to win

Darkon
Visszavagora kivancsi leszek

Born to win

továbbjutottam a kupában, a pécset 4:3-as összesítésben nagy nehezen kiütöttem, tavasszal majd jön az újpest 😄
Fabio Capello
nem, ma este teszem ki a képeket, nem úgy alakult a hétvégém ahogy terveztem, ezért a csúszás, de a szavazás meglesz! 😊

Darkon
Csatlakozom az elottem szolohoz(csak hogy kreativ legyek😛)

Het kepe megint befulladt?

Born to win

Fabio Capello
nagygrat mindenkinek!

fõleg giorgionak a bajnokságért és Lonsdalenek a BL-ért 😊

inter94
<#worship><#worship><#worship>

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

giorgio81
Fény és árnyék Észak-Londonban...
Az utolsó elõtti fordulóban eldõlt, hogy az eddigi címvédõ az Arsenal FC csapata a Villla Parkban élért 1-1-el a 2009/2010-es szezonban csak a 2. helyre futott be a remeklõ Tottenham Hotspurs után. A White Hart Lane közönsége 1961. után elõszõr ismét bajnoki címet ünnepelhetett az angol labdarúgó bajnokság élvonalában.
Modric és társa olyan nagyszerû játékosok örökébe léptek, mint Danny Blanchflower, John White, Dave Mackay, Cliff Jones és Jimmy Greaves, míg a csapat managerét, Giorgio Venturát olyan hírességgel emlegetik egy lapon, mint a Tottenhamet 68 évig szolgáló, az utolsó bajnokcsapatot gardírozó Bill Nicholsonnal.
Bár nem volt ez mindíg így. Amikor a 2008/2009 szezon elején Daniel Levy elnõk kinevezte Giorgio Venturát a Tottenham managerének Juande Ramos helyett, nagy megbotránkozást keltett mind a szurkolók mind az angol média képviselõiben.
erre rá is szolgált az új manager, hiszen a csapat az elsõ 10. fordulót követõen a 18. helyen szerénykedett a Premier League-ben, mindössze 6 ponttal. De a 11. fordulóban az Arsenal ellen elért 2-1-el érezni lehetett, hogy valami elindult.
Az edzõ és a játékosok megtalálták a közös hangot és Giorgio Ventura láthatóan egy nyerõ taktikát dolgozott ki a csapat számára. Jöttek is az eredmények, de ez sajnos már kevés volt arra, hogy,befogják a bajnokságot majd 20 ponttal nyerõ Arsenalt. Így végül a csapat a 4. helyen zárt a bajnokságban és ezzel elnyerte a Bajnokok Ligája Selejtezõben való indulás jogát.
A 2009/2010-es szezonban a csapat ott folytatta ahol, az elõzõ bajnokságban abbahagyta, gyõzelmet gyõzelemre halmozott és a Stade Rennes ellenében bejutott a BL fõtáblájára is, ahol végül a Milant megelõzve az elsõ helyen végzett a csoportban.
A bajnokságban eközben végig az elsõ helyett tudott maradni a csapat, olyan nagy szerû ereményekkel, mint pl. a ManU ellen hazai 3-0 és a Chelsea elleni idegenbeli 2-0.
A Bl-ben folytatodott a jó sorozat, a csapat elõbb a toronymagas esélyes Real Madridad verte ki összesítésben 3-2-vel, majd a Portót 2-2 után tizenegyesrugásokkal ejtette ki. De sajnos ezután a Chelsea csapata már megálljt parancsolt a bravúros Tottenhamnak és két 1-0-ás gyõzelemmel az elõdöntõben véget ért a nagy menetelés.
Az FA és a Ligakupában a csapat sajnos nem tudott maradandót alkotni, a Tottenhamat a Ligakupa elõdöntõjében az Arsenal állította meg, míg az FA kupában a Portsmouth a hatodik fordulóban.
Akkor lássuk a tabellát:

és az elismerések:

Az év futballistája - Anglia : 1. Fabregas (Arsenal) 2. Luka Modric 3. Keirrison (mindkettõ Tottenham)
A Premier League Gólkirálya: Keirrison (Tottenham) - 23 találat
Az év ifijátékosa: 1. Garath Bale (Tottenham) 2. Giovanni dos Santos(Tottenham)
A szezon gólja: 3. Keirrison (Tottenham)
Az év managere: Giorgio Ventura (Tottenham)
Az PL álomcsapatának tagjai: Garath Bale, David Bentley, Luka Modric, Keirrison, míg a BL álomcsapatában Ledley King kapott helyet a Tottenham csapatából.

Giorgio Ventura manager különdjai:
Tottenham legjobb játékosa 2009/2010: Keirrison
Az év felfedezettje: John Fleck
Az év csalódása: Roman Pavlyuchenko

Végül lássuk a dícsõ csapat tagjait:

Szezon közben távoztak:
Didier Zokora - Besiktas
Aaron Lennon - Wigan
Stevan Taylor - Blackburn

Az érkezõk:

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Huni92
Forza Italia
na 1 napig nem vagyok és 324 üzenet van.😄
Egyszóval jellemzem az egészet Grat mindenkinek😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Huni92
Nemsemmi :o Hatalmas gratula!

Markov
DÖBB. hatalmas gRaT!<#eljen>

una volta per sempre INTER!

HUNLonsdale

BB-kód #2:

HUNLonsdale
Én még ilyet nem éltem meg. Ez velem szokott megesni ami most a barcával. Majdhogynem ég az arcom.

Fabio Capello
milyen ismerõs... úgytûnik ez is beépített fícsör... 😄

még itt vagyok, heggesztem a feltöltõt... egy jó darabig...

Darkon
Jo ejt kidoglottem

Born to win

soma22

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Huni92
Soványka 1-0, de ez is 3 pontot ért. Nagyon szoros a mezõny, immáron a 7-8. helyek környékén vagyunk, de egy rossz meccsel kár 8-10 helyet is lehet bukni.

soma22
ezt nem is tudtam hogy mehet igy ömlesztve az egész

játék fõkönyvtára/data/graphic
ahova a többi cuccot is szokás, a graphic mappán belül már tökmind1, hogy hova másolod...
soma22
és ezt hova is?
(köszi!)

soma22
áhh nem hiszem el, ilyen gyermeteg hibát:
be van lõve a céljátékos használata. eddig fejre toltuk fel a lasztikat, és müködött, de most a csatárok sebességére apellálva lábhoz adják. ezen az apro beállitáson uszott el a kaposvári meccs.sebaj a hibákból tanulunk.

fradi siófok:4-1

soma22
köszi!!

linkelek mingyá
soma22
helyes!sok sikert

soma22
nem tud valaki olyan logopackrol amiben benne van a fradié is?

Huni92
Csatlakozom. Vmint a bagolyzónához is 😊
A 21. helyezett Sheffield Szerdához látogatunk most. A 3 pont kötelezõ.

soma22
akkor én sem

5w0rdf15h
Persze...egészen le a SerieC-ig. Ráadásnak nagy adatbázis, szal nem nagyon értem.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

soma22
be volt töltve az olasz alsobb liga is vagy csak az elsõ osztály?

soma22
okés!

mondjuk ha pénzbe kerülnek is kifiizetõdõk, mert filléres játékosok még ilyenkor

5w0rdf15h
Találtam egy érdekes, de ugyanakkor jó nagy bugot 😄 A frissen feljutó csapatoknak (jelen esetben: Ascoli, Empoli és Pisa) a nagycsapatukban van kb 10-15 fõ közötti játékos és ennyi. Nagyrészt szürke játékosok vannak a kezdõben is :||| érdekes...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

majd holnap mutatok az enyimékrõl képet 😄
soma22
ja, hát egyértelmû😊

az ingyen fiatalokra
soma22
mire érted ezt?

látom hasonló az átigazolási szisztémánk 😄
soma22
remélem.egy fillérbe nem kerülnek

Darkon
Ezek eleg durvak lesznek<#eljen>

Born to win

soma22

akik elõtt táv ikon õk hozzám jönnek, az ajn is ide tart😊

soma22

soma22
5-7 közöttiek, persze hozzánk mérve.mindjárt tolok pár képet

soma22
nem a megálmodott kezdõ sajna, 6 sérült van

sitku és dudu jó üzlet

Darkon
Hany csillagosak? Kepet!

Lassan helyre kell tenni az ilyen makker csapatokat. Almeria+Gimnastic a 3-4helyen. CÖHHH!

Born to win

Hmm jókeret.Nálam is megvan Sitku és télen jön Dudu 10 e €-ért <#smile>

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

soma22
joestét!
most kurvára élvezem scoutjaim tevékenységét, sok fiatal ász jött eddig