Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunnersboy
de ez még a 08 :)
attol függetlenül ha kell kép akkor teszek

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

na meg is untam, a szezon felénél 12. vagyok 2 helyre a kieséstõl és a játékunk olyan, hogy inkább a saját kapunkra vagyunk veszélyesek nem az ellenfélére :S
Darthmushroom
én is vok

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Huni92
A 2-6 után akkor én mit mondjak? :D Hiába van ilyen 8-10 meccses veretlenségi sorozat, ha 1 vereség letöri a csapatot, nem is akárhogyan.

játszok amíg meg nem unom, bár most nem megy a szekér :S
Fabio Capello
vagyok

soma22
én vagyok

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Huni92
Lesz vki majd baglyozni? Holnap nincs sulim, hiszen a románok nemzeti ünnepe van. és ezáltal a holnapi nap szabad.
vesszen trianon!

soma22
hopp ez még 08 nem?

soma22
oseirõl tolsz egy képet?nálam az istennek nem akar fejlõdésnek indulni

Gunnersboy
BL, 3. selejtezö körben a Crvena Zvezda Beograd-al játszunk :)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Huni92
Fleck nálam most sérült meg, 5 hónap. Azaz a Rangersben, csak kaptam a hirt, hiszen eégebben érdeklõdtem iránta.
QPR ellen kell javitanunk....Reading egyébként veretlen. 22 forduló után sem voltak képesek kikapni :) éshát lazán fogják nyerni a bajnokságot, legalább 20 pontos elõnyt tippelek nekik, de lehet h 25 is meglesz.

Huni92
Teljesen megérdemelt 2-6os vereség. Csak az nem lõtt nekünk gólt, aki nem akart. A támadóalakzat 7,0-7,5 közötti teljesitményt hoztak, a védelem meg 4,5-5,5 közöttit.
Viszont hihetetlen mázlink van, hiszen az Ipswich x-elt a Birminghammel, a Wolves pedig kikapott a Derbytõl. Igy 2 pont elõnyünk még mindig van.
Más kérdés, h reading tübb mint 10zel megy elõttünk 22 játéknap után :D

Maximus4
Köszi srácok<#integet2>További jó játékot mindenkinek,én is folytatom csak most pihiznek a fiúk.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Huni92
Neked is grat :)

Azér skill a csapatunk, na. Amit sok-sok meccs alatt felépitettünk (lásd alább), azt 28 perc alatt elkezdték romba dönteni :D 0-3 a Barnsley ellen fél óra játék után, majd 1-4 a félidõ. na, sebaj, lesz jobb is.

Grat Maxismus...

Nálam meg Fleck lesérült három hónapra... Persze, hogy egy fejlõdõképes játékos sérül le, és nem Gera mondjuk...

inter94
grat a bajnoksághoz:)

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Maximus4
Elõször is grat mindenkinek k@rva jók vagytok,hatalmas eredmények születtek
<#worship>Capello nagyon jó a feltöltõs oldal,köszi<#eljen>
Véget ért az elsõ szezonom egész jól ment bár baromi sok a döntetlen.

A bl csoportból kiestem de nem bánkódom majd jövõre
BL csoport

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

HUNLonsdale
rossz link,szóval

persze egybõl kompenzál a szemétláda

HUNLonsdale, inter92 grat!

Gunnersboy: Miért jó a haverodnak, ha csal? <#idota>

HUNLonsdale
persze egybõl kompenzál a szemétláda

inter94
bizony jóstehetség vagy:D
kösz

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Huni92
Azigen :o Akkor már nyerd is meg! :p

Gunners: nem csodálom. én elröhögtem magam :D

Fabio Capello
Na akkor kérem szépen... kiválogattam egy rakat képet, aki nem került be, ne csüggedjen :)

Hét képe jelöltek:

1. asafderg képe

2. Darkon képe

3. giorgio81 képe

4. Gunnersboy képe

5. hamary képe

6. Huni92 képe

7. HUNLonsdale képe

8. inter94 képe

9. Markov képe

10. Maximus képe

11. Lederhose képe

12. Soma képe

13. Sword képe

14. szabocsaba képe

15. Zyndar képe

16. Zsil képe

FONTOS!!!!!!!

Szavazni PM-ben lehet, mostantól holnap 14:00-ig! A PM-ben két dolgot kell írni: A hét képének a számát, és A SZERINTETEK A HÉTEN LEGJOBB MANAGER NEVÉT!!! A múltkor nagyon sokan azt hitték hogy a kép tulajdonosa a managerjelölt is, de NEM! AZ KÉT TELJESEN FÜGGETLEN DOLOG!!

Szóval szavazni mostantól holnap 14:00-ig PM-ben!

Mindenkinek sok sikert,

Fabio Capello

Huni92
Hohó....nagygrat! Sõt, mégnagyobb :D
Amúgy, ahogy látom, a Parma kiesett. Jóstehetség vok, na :)

Az idény meccsei Leszámitva a Celtic elleni 0-4et, ami nem látszik a képen.
Bajnokság állása :D

Nálam vmiért nem mûxik a MI képfeltöltõ oldalunk. :s

zyndar
LOL? Ez nem piskóta! <#worship>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Gunnersboy
haver ujra jáccik a 08al....de ezen ismét megmosolyogtam:D

baszkiöcsém :|
HUNLonsdale
csodát tettünk

soma22
elismerésem

<#worship>
zyndar
Gratu! <#taps><#taps>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

inter94
Befejeztem 2.-ik szezonom a Sampdoria menedzsereként,nagyon jó eredményeket értünk el:)
Néhány kép:
Bajnokság

UEFA negyeddöntõ

UEFA elõdöntõ

UEFA döntõ

Keret

majd pont te fogsz engem ebbõl kioktatni?
de tényleg kössz, hogy ekkora seggfejnek tartassz...
Befejeztem az elsõ teljes szezonom.Luton valaha volt leggyengébb helyezése,de azért én büszke vagyok,mert morálisan csõd volt a brigád,és a 24.helyre vártak.
Anyagilag viszont nagy kakiba vagyunk.
Ja és nagy grat mindenkinek:)

Vácot is megvette vmi milliárdos... Legjobb fiatal játékosom volt, meg a gólokat is lövöldözte azért...

érthetetlen. érthetetlen hogy a 3 feljutott csapat annyira gyenge a nb2be hogy esély sincs bentmaradni...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

soma22
a sok sérülés ellenére végig kézben volt a meccs, csak a góllövés nem nagyon ment. 70. perctõl feljebb toltam a szélsõ kpkat, és full támadóra huztam a mentalitást, és a két csere(16 éves balszélsõ nagy reménységem és osei) összehozta a gyõztes gólt.

HUNLonsdale
Mit kell csinálni hogy a Bajnokok ligájának ne uefa vereinstecmacbachmac legyen a neve?

Huni92
2-0ra megvertük a Blackpoolt, ezzel pedig -köszönhetõen annak, h az igencsak gyenge Sheffield Wednesday megverte a Wolverhamptont- elõreléptünk a 2. helyre, 3 ponttal meglógva az üldüzõktõl. 21 forduló után tehát ez az állás.

inter94
még mindig hátra van 1meccs és hozom a képeket<#vigyor>

inter94
félidõ Samp 2-0 Parma

Huni92
Azt, h kieshet akkor a Parma? :o

Egyébként nagygrat neked! :)

soma22
nagyon nem szar

Darthmushroom
sok sikert

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

inter94
ez a gyõzelem tudjátok hogy mit jelent??:D hogyha következõ meccsen legyõzzük a PARMAT?

BBeno2
ebbõl is látszik mennyire gyerekes vagy. mind1. részemrõl téma lezárva. ha kell még linket is dobok.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

kuss:)

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Emberi tuléajdonság, csakúgy mint a kedvesség és a segítõkészség.
Tehát ha nem lenne olyan ember mint én, akkor nem érne semmit a jótulajdonság. :)

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

BBeno2
jó nyugodjál már le. nagyon szánalmas vagy. FM Agent a neve és FMhungary-ról letölthetõ... ettõl ne várjunk semmit.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.