Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondtam pm-ben, hogy managerre is lehet, de úgy szûrtem le ugyanazt jelölöd mindkettõre, így is írtam be 😄
szerk.: UEFA-ban kikaptunk 1-0ra a Milantól, a bajnokságban viszont nincs legyõzõnk, megvan a 16. strigula is a Wins mezõben 😄
mondjuk nálam vedd ugyanannak mindkettõre a jelöltemet
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
2. félidõben 2 kulcshelyzetet láthattam az FM jóvoltából. 3-1es Reading siker a vége. Tehát a meglepi elmaradt 😞 De mdjuk nem is a Reading ellen kell a 3 pontot begyûjteni.
Igy egyre inkább érdekes lesz a tabella. Bár még mindig a 2. hely megszerzése a cél, tisztában vagyunk vele, hogy irtó nehéz lesz. Nagyon kiegyenlitett a pontvadásazt, a közép- ill. kiscsapatok is gyakran okoznak (kellemetlen) meglepetéseket.
nekem sem sikerült az elsõ szezon a fradival, de sokak meglepetésére nem kezdtem újat, hanem azt folytattam amit elkezdtem, és idénre már meglett a gyümölcse.
4 képre érkezett eddig összesen 11 szavazat, tehát nagyjából a topik fele szavazott.
valamint, 5 managerre érkezett 11 szavazat
Gyerünk, gyerünk még lehet szavazni!
Mondtam én, h ráérzel erre az Fmre 😄
félidõben 1-1 a Reading ellen. Elég érdekes gólt lõttek. Elõreivelés, Kingson megfogja alabdát, jön a csatár, kiveszi a kezébõl/Kingson elejti, leviszi balszélre, oldalvonaltól megy befele 5 métret, majdnem 0 szögbõl ráemeli, hosszú oldalon levõ balhátvédem beleér, öngól -.-
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
kupába:
monaco 0:2 psg
és jött a meglepetés:
egyenlõre ez lesz képem a hét képéhez amig nem lesz jobb!!😄
Tabella:
Vérhugyozás, tüzijáték meg meg minden, de végül csak mi nyertünk, ezzel megvan a 15. gyõzelem is 😄

Amúgy kikapott a Reading a Cardifftól egy 95. perces büntetõvel ^^ És most épp a listavezetõ ellen jön meccsünk.
próbáld ki a sima diamond felállást, ahogy észrevettem az fekszik a csapatnak
dinamo zagrab 0:3 PSG
remélem igy megyünk tovább is a bajnokságba meg mindenhol
de mostmár jo8 mindenkinek
Markov: jövõre majd megnyered. A 13 gól meg elképesztõ.
Közben megvert a Burnley, ahzai pályán 2-3ra. Hiába volt Seleznyov 2 gólja, rengeteg helyzetet elpuskáztunk. Ellenfelünk 3 védõvel játszott, és igy sem tudtunk eredményesebbek lenni.
ez eddig nem az én fmem naon nem érzem
szerintem most inkább le is fekszem
Az elsõ szezonom, ami (egy olyan erõs és STABIL-an teljesítõ ROMA-t generált a gép, hogy kiakasztó...)
A bajnokság a 34.fordulóba ment el OTTHON: INTER-GENOA 1-2!
Vagyis a 3 vereség így néz ki:
-GENOA-INTER 3-2
-LECCE-INTER 1-0
-INTER-GENOA 1-2 (döbb. a Genoa 2x vert meg<#taps>#taps>)
a 13 kapott GÓL-ra viszont büszke vok!
una volta per sempre INTER!
kapus öngoljával nyertek, de amugy is szarok voltunk!!:S
hatalmas szerencsével
ismét egy duplázó ember ellenünk elsõ golt persze a védelem hozta össze
psg 1:2 lorient
hát nem egy álom kezdés (csapat ki is lett osztva)
egy ilyen bravuros továbbjutásom ment el egy lefagyás miatt...kurvaélet.kivncsi vagyok mi lesz az ujrajátszásnál
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
amugy grat
<#lama>#lama>
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
A Ligakupában is jól jött ki a lépés, egészen a döntõig menetelt a csapat, ahol ki más, mint a Lyon volt az ellenfél. Izgalmas mérkõzésen maradtam alul. És hogy menny és pokol között olykor egy lepkefing a különbség? A 19 éves Miguel a hosszabítás 118. percében kapufát lõtt, majd késõbb kihagyta a tizit a hetedik körben. Nem gond, õ is fiatal, úgy mint a csapat nagyrésze, lesznek itt még sikerek.
És itt volt még a Francia Kupa. Itt is döntõt vívtunk, igaz jóval könnyebb dolgunk volt, hiszen a 2. ligás Chateauroux volt az ellenfél. Ez a gyõzelem azt jelenti, hogy 1957 után másodízben emelhette lilamezes játékos magasra a serleget!
Ajánlom figyelmetekbe a következõ játékosokat, akik szerintem magasabb szinten is komoly játékerõt képviselnek:
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Viszont Ipswich x-elt, bár a 91. percig gyõzelemre álltak.
24 forduló után az állás:
1. Reading - 60 pont
--------------------
--------------------
--------------------
2. Wolves 43 pont
3. SOTON 42 pont
4. Ipswich 41 pont
5. Birmingham 41 pont
6. Derby 41 pont
7. Barnsley 38 pont
Nemdurva +_+
Nemúgy, mint a mi meccsünk a QPR ellen. Azazhogy az is sima volt. 1-4es égés hazai pályán. Buzsáky 2 darab 25rõl lõtt gólja eldöntötte gyakorlatilag a meccset.
Hullámvölgy.