Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
cardiff hanyagolás lesz. uj csapatot keresek ötleteket várok. nagy célú középcsapatokat
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
És minden nap csak 1 betüt, szóköz is egynek számit.
A mai napi betü az F betü.
HOLNAP ugyanekkor jön a következõ betü¢¢
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Mielött elvolvasod a beszámolómat, készíts megad mellé egy LAVÓRT!<#beka3>#beka3>(fõleg a vége miatt)
A Parma-s játékomat abba hagytam a Seria A 5.fordulóját követõen, mondván én az INTER-el akarok jáccani<#nevetes1>#nevetes1>(sajnálom a véremnek nem tudok parancsolni) elöbb velük kell kiélni magam, utána jöhetnek a kis csapatok!
Már el is kezdtem pár napja, jelenleg így állunk:
ugye-ugye, ha most nincs a lavór...
Másik: BL-elsõ kieséses szakasz: RANGERS
Elsõ meccs sima: INTER - RANGERS 3-0
Második: és most húzd közelebb a lavórt!
--17perc-- elég volt nekik ahoz hogy újra partyban legyenek.(nem mellesleg bajnokságban 27 meccsen kaptam 8 gólt)LAVÓR!<#beka3>#beka3>
Jah a Chivu féle Öngól az úgy nézett ki, hogy félpályáról fellõttek egy labdát Chivu a tudathasadáást követõen egyszerüen csak befejelte a kapunkba.
u.i.: végülis tovább mentünk, csak ezt már nem tarthattam magamba<#crazya>#crazya>
-Majd csak szezon végén tolok képeket, mert sztem nem sok embert érdekel itt hogy mit jáccok az "Inter"el.Igény esetény viszont szívesen bármikor.
una volta per sempre INTER!
mit csináljak? a 900-ból is törölni kell?
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
átigazolások

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, de most lépek.
Grat és Jó8 all.<#integet2>#integet2>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

pill és hozom a képet
soma: jól tolod, csak igy tovább 😉
mit csináljak?? a 900-ból is törölni kell?
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
btw, grat mindenkinek 😊
Idõközben megvertük 2-1re a Gyepessel felálló Cardiffot, 2 eléggé vicces góllal 😄 1iknél védõ hazaadta, Seleznyov elvette a kapustól, majd belõtte az üres kapuba, másiknál a védõ ismét hazaadta, kapus meg belerúgta Seleznyovba, akirõl bement a hálóba a laszti. A középhátvéd 3,6os teljesitményt hozott össze 😄
jelenleg 3. helyen állunk 18 forduló után, 2 pontra az automatikus feljutást garantáló 2. helytõl. Hosszú még a szezon, és most nem lesznek egyszerû meccseink. Többek között a veretlen Reading ellen is megkell küzdenünk, meg a Wolves és a Watford ellen is.
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
mikor megjött januárban toltam is az orra alá egy 4 éves szerzõdést 20 milkás elengedési záradékkal 😄