Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Már el is felejtettem, hogy milyen k*urva jók vagyunk. A második sérülés után, már nem volt több cserém, e az ellenfél megoldotta egy Öngóllal. Érdemes figyelni az öszesítét is 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Forza Italia
igeeeeeeeeen megvertük az Intert😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

HUNLonsdale
asszem helyt álltunk

inter94
én dollárba játszok és nem adtam érte 59milliót és eljött egy sampdoria szintu csapathoz

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Huni92
4-0 a Brighton ellen. Még a gyenge formában levõ csapat is összehozta ezt a szép meccset 😊 Bár a 2 gólt szerzõ Slusarski 2 hétre kidõlt.
Negyeddöntõben WHU/Chelsea lesz az ellenfél.

Blackhunter

(\"`-\'\'-/\").___..--\'\'\"`-._ `6_ 6 ) `-. ( ).`-.__.`) (_Y_.)\' ._ ) `._ `. ``-..-\'

hello!

megtippelném egy 59 millára marquinhost?
jól látom
sztem vegyétek meg minél elõbb, mert annál olcsóbb, és egy csodacsatár
Maximus4
Hi&grat mindenkinek.Dubi neked külön is a hét managere címhez és persze Lonsdale-nek is<#integet2>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

inter94
a játékos megvétele után nincs pénzem,egy jó védõre<#idiota>

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Water
Akkor ne sírj h nincs pénzed<#idiota> Am köszi jó plejának néz ki...

Forza Juve per sempre!

Darthmushroom
gép fagyás utcsó 3mecs bukó!!!:@

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

inter94
árát és a fizetését nem mutatom,csak annyit mondok hogy ki......t drága volt

Water
Dubi ez melyik Marquinhos?Mer van 1 pár és megkukkantanám...

Forza Juve per sempre!

vége a fele szezonnak. jöna szünet és csak 11 pont a lemaradás😄 az csak 4 gyözelem...XD

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Darthmushroom
Nice 0:1 Psg
Brondby 0:2 Psg
keveslem ezeket a gyõzelmeket

Csacsi
Van egy eladó fm2009-em. Sehogy sem bírom rávenni, hogy elinduljon 😊

Így Töltöm a Dorchestert a 2008-ban.

Ja, és Gratula mindenkinek.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

inter94
de sok szuper kupát kell lejátszanom szezon elõtt😄
nagyon kellene az erõsítés a BL-re fõleg védelembe csak nincs pénzem,egy nagy játékost azért leigazoltam😊Marquinhos mondjuk õ a támadásba fog segíteni😄

Mekkora egy kétszínû a csapat faszom.,.: Egyik meccsen halálra verjük a Prestont, másik meccsen 21-4 a helyzetarány a Burnley ellen ( elõtt mondjuk a Readinget verték meg )

HUNLonsdale
lehet buta kérdés,de hol lehet avatart csinálni?

Water
Meglesz, nyugi!Itsuki kitartás ha már elvállaltad a pofozógép szerepét!Vannak még csodák...

Forza Juve per sempre!

HUNLonsdale
huuuuuu
köszönöm szépen

nézd,egyre jobb vagyok,föleg h a napi 1 átlag öngól is megvan😄 mivel 8 pont lett a lemaradásom igy tényleg csoda kell. de megprobálom.

Huni92
Ajajj....hullámvölgyben vagyunk, és pont akkor, amikor a közvetlen riválisok ellen kell játszanunk. Derby épp most vert el 0-2re. Immáron 4-5 pontra vagyunk a 6. helytõl, 32 forduló után. Azért remélem összekapják magukat a fiúk, és elérjük az osztályozót.

Darthmushroom
psg 0:2 lille
hát ezért kár volt visszajönni játcani.....

Darthmushroom
uefa kupa:
psg 2:3 feyenord
fro. kupa:
lyon 2:1 psg
hmm nem vok elégedet!!😄

soma22
hosszupassz, normál mentalitás célemberrel, labdához beállitva és egy gyors csatárral meglehet

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

pont most rámolt be 1 4 gombóc fagyit a csaba nekem😄 de Pál a 15 meccsén a 94percben meglötte elsõ gólját a szezonba😄 az is lehetett pár óra... 15 fórduló után...

hány % esélyem van a bentmaradásra? szerintem 0,1😊

Magic Boy
Grat all.

Sory Karajjj.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Water
Na megvan! Szal igazolások, de elõször is GRAT a gyõzteseknek.Nem volt idõm a 7en fórumozni de most látom: ezek a képek, meg a csíter a samppal...<#wow1>

Forza Juve per sempre!

Huni92
na, akkor mostmár húzd be! 😊 Ez a Burzanovic egy utálomjátékos 😄 Amikor az ETO-val toltam, 2. évben uefa selejtezõben lõtt vagy 4et nekem.

Darthmushroom
grat mindekinek. és persze a hét képe és hét managerének is

Darthmushroom
ismét vok.
töltöm psg

Gunnersboy

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

zyndar
Ha olyan országban játszok, ahol nincs tartalékbajnokság, akkor a saját osztályom tartalékcsapatai ellen lekötök heti 1 meccset, hét közepére. Ha otthon játszol, akkor sem kell pénzt fizetni, jönnek ingyé is.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
Nem kell eladni. SZervezzetek nekik barimeccseket kisebb kelet-európai vagy észak-európai csapatok ellen. bár idõigényes, a fejlõdés érdekében megéri.

DONGUBA
En real zaragozaval kezdtem eladtam a nagyneveket jopenzert es vettem fiatalokat mint keirisson falcao es masodosztalyu csapatkent jovore indulok az uefaban mert spanyol kupadontos vagyok es a reallal jatszom de o mar bajnok 😊)))))

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Water
hmm... most hogy is van ez az új képfeltöltõ? help pls

Forza Juve per sempre!

Water
Sziasztok!Elkezdtem a szezont a Napolivalhttp!Igazolások:
//www.fm2008.fw.hu/uploads/1228150099.jpg

Forza Juve per sempre!

adjátok el a tarcsit....😄 x cegléd ellen,ez 1 szenzációs eredmény... föleg h hiába van pál és bartha a csapatban ha a 17 éves ifim lövi a gólokat meg a fél ajkai csapat

Barsnley ellen 0-3... Kezdem úgy érezni, hogy én a csapat beszélgetésekkel, meg a konferenciákkal szúrom el az egészet... És ezért is estem ki... Ja és Baird olyan bomba öngólt lõtt... Mint Durica, csak õ a bal alsóba...

Már rohamom volt pedig <#nyes>
giorgio81
az engem is zavar, mert így a tartalékok gyakorlatilag egy meccset sem játszanak az évben, és nem fejlõdnek, kölcsönadni meg nem tudod az egász tarcsit, még ha akarod akkor sem

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Huni92
Sheffield ellen 3-3. 15 perc után már 2-0ra vezettünk, majd késõbb 3-2re, de....a védelemben Svensson elég ratyi. Egyre inkább vonz a 3 védõs, 2 vkps felállás.

kikaptam berényben. 12 forduló után mondhatom,nem sikerült bentmaradni

giorgio81
grat all

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

hali all. grat a gyözteseknek és akik sikert értek el a játékban😊 töltöm a karcagot😄

soma22
a debreceni

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Huni92
_:SA😄AS_F?SA:F:ASD?_ASDAS_😄as

Egyéiránt drámai körülmények között nyertünk a Bristol ellen. 0-1rõl forditva 2-1re vezettünk, majd a 86. percben a nyomás alatt összeroppant a csapat, 2-2. 6 perc hosszabbitás, majd a 94.ben egy csodálatos akció végén Lallana 2. csodagóljával továbbjutottunk a következõ fordulóba, ahol a hihetetlen mákos sorsolásnak köszönhetõen a Brighton csapatát fogadjuk 😄

Engem nagyon zavar, hogy nincs az angolba tartalék bajnokság... :/ Állítólag a magyarosítás miatt van.

az, hogy nem rúgja ilyen jól a büntetõket... :/ kicsit eltúlozták