Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUNLonsdale
Nálam iszonyt menyiért igazolgat a fradi,föleg hogy milyen embereket. kabátot (32 éves) most vették meg 350ezerért. az össz kiadásuk igazolásra már 2.1M,bevétel 12ezer

HUNLonsdale
ok béke

soma22
fu a csk és a kapus durván leszerepelt...sok sikert a visszavágón

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

HUNLonsdale
hamsik nagyon nagy csiplaya az idén

soma22
egy huzottszemû sem volt😊egyébként mint láthattad smile volt a mondat végén

Huhh mekkora meccs volt és van esélyünk még a továbbjutásra is^^
(Standard-al vagyok)

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

HUNLonsdale
ha igy állsz hozzá akkor kidobhattad a fél csapatot az elején

soma22
akkor nagy boltot csináltál vele

egyébként sem szivesen látok a csapatomban huzottszemût😊egy fradiba ne legyen má😊

HUNLonsdale
hozzám 1 ezer fontért jött bo-kyong high school bol

soma22
bocs, benne van de számomra megfizethetetlen(750ezer)

HUNLonsdale
utolsora gondoltam

soma22
nemhiszem hogy ezek benne lennének, szerintem mind mind generált

HUNLonsdale
kedvencemet majdnem kihagytam
Van fradis mentésed nem?nézz rá

soma22
hát passz

HUNLonsdale
mitõl van hogy ilyen szellemek?

soma22
királyak

HUNLonsdale

HUNLonsdale
ooooo
ezzel nincs gond,különben is miota van menedzser játék ezt tolom
minden játékom elején 1. hogy bevásárolok edzökböl és megy ki a scout fiatalokat keresni
most is vanjópár igéretes kölök tolok minyá képeket

soma22
a legjob ha folyamatosan veszed a jo ifiket, és tolod be a tarcsiba õket, igy ha gond van akkor mindig elõ lehet huzni egy jövendõbeli ászt

HUNLonsdale
Most lett vége a 2. évemnek,simán hoztuk a bajnokságot,a védelem iszonyat összeállt már csak a támadójátékkal van baj,kevés gólt lövünk. Most az egész kezdõmet fel akarja vásárolni Európa,nem tudom, hogy fogom megtartani õket. Legfeljebb meggazdagszunk.

HUNLonsdale
igazábol mindig vagyok csak nem mindig irok

HUNLonsdale
vagyok

soma22
van valaki éjszakára?

Markov
nagy grat, ahogy látom itt befigyel egy VB részvétel!<#taps>

una volta per sempre INTER!

cenobite
<#eljen><#eljen>

gamertag: kenobita

5w0rdf15h
Alakul a dolog ^^ 10 emberrel jöttünk fel 0-2rõl 😮

Gratula Morello, Gunnerpubi 😄 és vmvr meg a többieknek

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Mor3llo
hááát-hááát...elfogadható 😄D hatalmas gratula ám!!! jólenne már való életben is...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Ezért szép játszani az FM-mel...mikor a rangadó utolsó perceiben egy 16-os sarkáról egy kapufás bombagólt szerez a csapat!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

zyndar
Hoppácska! <#wow3><#mf1><#taps>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Gunnersboy
a BL csoportom pedig:
Valencia
Tottenham
Besiktas
Ferencváros

egy 3. helyben bízom azért titkon 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
estét, újra játszom egy kicsit még este 😊
lejátszottam a BL 3. körének visszavágóját, a meccs elõtt nem gondoltam volna hogy végig partiban leszünk a gyõzelemért, de így '95 után újra lesz BL élménye a szurkolóknak 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

cenobite
Hmmm... az ellenfél megnyerte a meccset helyettem. Duplázott a kis ügyes. 😊

gamertag: kenobita

Huni92
Nana, csúnya vagy 😞

Btw gratula! Én mára befejeztem, jó8 és sikeres managerkedést! pápá...

vmvr

Huninak szeretettel😄 grat mindenkinek egyébként!

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Magic Boy
Közlemény a Magyarítóktól:

"A teljes magyarítás nem 100%-os, mert az adatbázishoz tartozó elemek fordításához nem rendelkezünk megfelelõ eszközökkel, illetve információkkal. Így az adatbázis magyarítása az FM2008 szintjén áll, illetve egyes elemei angolul fognak megjelenni a játékban. Ilyenek elsõsorban a különbözõ jelzõs szerkezetek, mint pl. a posztok, a menedzserek, vagy az idõjárás rövid, pár szavas jellemzése. Ezzel sajnos nem tudunk semmit kezdeni jelen pillanatban, szerencsére ezek száma nem nagy.

Néhány hibát még most is javítunk, de az pár kimaradt tétel (mint a fõcím) és pár észrevett hibás tétel, elütés, ilyesmi."

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

giorgio81
Hibára kényszerítettük õket, ontották az öngólokat

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Huni92
Eldõlt, hogy FA Kupa negyeddöntõben a Chelsea ellen mérkõzünk meg. Szval gyakorlatilag itt végéhez érkezik a menetelésünk. 😊

inter94
num lock ki volt kapcsolva és nem írta a számokat😊
esélyük nem volt😄

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

soma22
elfelejtette benyomni, és nem láttál számokat

giorgio81
Ez is ku..a nagy meccs volt, csak már nem marad csatárom, mindet lerúgtak ezek a favágók

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

giorgio81
Mi ez a NumLock gomb powa?

Huni92
Naigen, NumLock gomb powa <#idota>. Szóval 4-1 ill. 3-1 a két eredmény. Még mindig 6 pont a hátrányunk a 6. helyezetthez képest.

Huni92
A kisebb taktikai változtatás eredményt hozott. Preston ellen- re nyertünk, Seleznyov triplájának és BWP góljának köszönhetõen. Sheffiel Wednesdayt -re vertük. BWP 2, Seleznyov 1 góljával. Nemmellesleg az ukrán vezeti a góllövõlistát.

Mor3llo
jah mellesleg kajálok, fürdök, és töltöm Feyenoordot...az utóbbi napokban nem nagyon volt idõm játszani 😞

Mor3llo
Szép estét, és gratulálok mindenkinek! Darthmushroom kitartás! 😄
Külön elismerés Hunlonsdale-nek és inter94-nek!

Markov
Kecijók vagytok 😄 nagy grat mindenkinek, fõleg giorgio-nak meg swordnak a nagy meccsekért!

una volta per sempre INTER!

evvel bucsuzok😊 jó éjt mindenkinek,szép estét

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

giorgio81
Nagy meccs volt, kár hogy nem tudtam nyerni. Ha Keirrison belövi a 11-est.....
de Sevcsenko bemutatkozott

soma22

5w0rdf15h
😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"