Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
az kapja, aki éjféltõl viszonylag aktív, és hajnali öt elõtt övé az uccsó hozzászólás, napi szintû dolog, aki háromszor nyer egymás után, megtarthatja a baglyot

Darthmushroom
Capello baglyot azt kap aki legtovább marad? és az egy napig van vagy több napig

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

soma22
dizájnt kellene módosítani, csak egy szaros bannert sem tudok csinálni

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Fabio Capello
eegen, a portálrendszerek többsége biztonsági hibás, emlékszem hogy a php-nukeot is naponta törték fel...

soma22
rongálás nem, csak egy hibára valo felhivás. egyelõre igy marad, dromon kértem segítséget.
azért admin jelszavat módosítottam

Fabio Capello
lol, már látom, bár én simán kommenteltem most, szóval rongálás nem történt...

soma22
lépj be és meglátod

Fabio Capello
?

soma22
baszzki, valaki feltörte a blogot!!

soma22
lehet hogy már ma leirom az eddigi fradit.

van benne cordoba, de az nem volt siker a 2006oshoz képest

Fabio Capello
sõt, most írok is egyet egy új 2006-os mentés alkalmából 😊

Darthmushroom
régi topicba irtam néha én is bár nem voltam nagy tag. ebbe a topicba ha nem is irok napi 100x olvasom.

Darthmushroom
grat all

Fabio Capello
de volt benn cordoba 😄😄:d

viszont ha elkezded újra írni, melletted vagyok 100%-ban

soma22
szerintem én ujra kezdem irni

egyébként abba a blogba nem irtam a 2006os cordobámrol

Fabio Capello
emlékszem 😊 Blogba is sokat írtál arról a karrierrõl, sajna mostanra az is eléggé kipukkant, pedig isteni ötlet volt...

soma22
asszem a mostani fradi mentésem után ujra a cordoba fog jönni

akkoribban a 2006ban velük állatkodtam

Fabio Capello
sztem max a birmingham jelenthet veszélyt, simán feljuthatsz 😊

vmvr
végülis odaértünk a rájátszást jelentõ 6.helyre. a teljesítményünkre nem vagyok büszke, állati hullamzó volt az egész szezonban, de lényeg a play off, ahol még alkotni kéne

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Fabio Capello
Visszanéztem az õstopikba, hihetetlen mi ment akkor... látszik hogy mekkora különbség volt az akkori szabadidõm és a mostani lehetõségeim között, sokkal aktívabban löktem be a képeket, meg hoztam az eredményeket mint mostanában, ezen változtatni kell 😄

viszont szomorú vagyok, annyi név volt abban a topikban, itt már csak a töredéke, pl nincs itt Gangxta, NeB, tronki, dalackraul, ars3nal, Incredible, shad0w, turpert, és még sorolhatnám... na meg az õs FM-esek, Frosttól selfig, és nem hiányozhat az örök kedvenc, owen20 is 😄

micsoda nosztalgikus élmények 😊

soma22
szerintem nincs még itt az ideje. egyelõre mindenki tolja még, senki nem unt rá stb.
majd nyár körül😊

Fabio Capello
hogy vélekedsz, érdemes lenne beindítani egy 09-es onlány bajnokságot?

soma22
persze, az nem játszik hogy 5:20kor felkelsz hogy beirj😊

Fabio Capello
janeeem nem az 530as beírás számít, az öt óra elõtti legutolsó a gyõztes, de természetesen minimális aktivitás szükségeltetik az idézõjeles kvalifikációhoz nullaóra után... ha érted mire gondolok

soma22
kiszurta a szemem amirror 1 felirat...láma...😄

soma22
mondjuk az 5:30 az már durva, de benne vagyok

hogy a faszba lehet sortirol letölteni skint?

Fabio Capello
ha nagyon beindul a bagolytéma, annak is csinálhatok külön oldalt as like project 5:30...

de legalább aprócska kreativitás részemrõl <#idiota>

soma22
visszatértem a mai bagolyért, de mivl holnap melozom igy buktam a véglegest, pedig tuti fenn leszek.

köszi mindenkinek a gartokat, most nekiállok a kupának is. tudunk olyan skinrõl ami hibát okozhat?

Markov
de jó arcú srácok 😄D

una volta per sempre INTER!

Fabio Capello
psssszt

elbújtam 😉 😄😄😄

Gunnersboy
van még valaki?

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

cenobite
Grat mindenkinek! Tereschenko jöhetne most hozzám is! 😄

gamertag: kenobita

Gunnersboy
2 rangadó😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

HUNLonsdale

HUNLonsdale

HUNLonsdale
grat mindenkinek töltöm ufcét
átigazolási idöszak van,igazoltam 1-2 nagggyon komoly fiatalt

Huni92
Hm...azt vettem észre, h amióta felraktam a Rinakkain nevû skint, gyorsabb az FM ^^

Huni92
Beállitások menüben Általános rész, majd Auto mentés módjánál kiválasztod a 3 fájlos gördülõ automata mentést, meg h mittom, hetente mentsen. És akkor minden héten egy másik fájlba menti. Majd a 4. héten felülirja az elsõt, ésigytovább.

vmvr
gratula!

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

ha az automatikus mentésre gondolsz, akkor azt a preferences-nél, azon belül pedig a general-ban
hogy tudom azt beállítani, hogy csináljon biztonsági mentést? fontos, légyszi valaki segítsen...!

VAMOS MADRID!

Huni92
Megteszem én. Amikor töltöd be a játszható ligákat, akkor lehet beállitani, h ne adjanak pénzt igazolni nyáron. Igy egyik csapat sem fog igazolni. Majd januárban kaphatsz pénzt.

Huni92
Gratula, keményen adod neki!

rumos: igy van, senki nem fog vásárolni januárig.

Gunnersboy
szép eredmény, a bajnoksághoz meg nagy grat 😊
remélem a kupát is behúzod 😊

Gunnersboy
akkor ezt most magyarázd meg kérlek

Huni92
Sorozatban 3. makk-meccsünk 😄 1-0ra hoztuk a Kristálypalota ellenit is. És mindezt úgy, h 40 percet emberhátrányban voltunk. 6/3 vs 19/4 😄 Seleznyov felépült a 2 hetes sérülésébõl, a bajnokság hajrájában számitok rá, és akár a gólkirályi cim is befigyelhet 😊
7 pont az elõny, és 6 pont a hátrány a 2. Wolves csapatával szemben. Talán....talán...😊

Atesz89
Hatalmas grat!
és köszi a képet (elég érdekes az összeállításuk)

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

soma22
ezzel a remek gyõzelemmele begyûlytöttük az nb1 trófeáját.
még hátravan a mk döntõje

sziasztok, a realitás növelése érdekében 0 átigazolási pénzzel játszanék, de jól sejtem, hogy így az én játékosaimat sem fogják megvenni, mert a többi csapatnak sem lesz lóvéja?
zorrobomber
hajrá! 😊