Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igy immár 7 meccsel a vége elõtt 5 pont az elõny.
Jaés szóbahoztak a vergõdõ WHU-val. Ofkorsz tagadtam a hireket 😊
gratulálok mindenkinek és jó játékot még azoknak akik nyomják
Amúgy aláírt Kemenes (Máthé sajnos lehet, hogy megy, mert nincs 3000 Fontom leigazolni. <#szomoru1>#szomoru1> ), Papp Dániel (aki anno a Fradiban kezdte és a nyáron jön Ransford Osei is, de még tervezek erõsítéseket.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
dobnál egy képet a keretükrõl?
Amúgy a ZTE sosem könnyû ellenfél -.-
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
amúgy egészen 800-ig elment 😛
és gratall!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Jaés javitom magam, nem 4., hanem 5. helyen állunk.
Sikerült átlépni az UEFA kupában a Fener-en, engedelmetekkel kiemelném a 2. számú kapusom (ill az újonnan vásárolt védõim) utóbbi mérkõzéseken nyújtott teljesítményét:

VAMOS MADRID!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Salomon Kalou - Southampton 2-0 az FA Kupa 6. fordulójában 😊 AZt hiszem, messze erõnkön felül teljesitettünk, és az, hogy sikerült a Fulhamet kiverni, vmint a Chelsea ellen ilyen bravúrosnak mondható eredményt elérni, már csak haL a tortán 😄 btw a chelsea eléggé fasza csapatot küldött pályára, többetk között Cech, Carvalho, Cole, Kalou, Pandev, Mikel is helyet kapott a kezdõben.
Ja, grat all! 😊
gamertag: kenobita
adok egy kis helyzetjelentést, ha nem gond! 😊
ugye újat kezdtem a 2008-al, mert kirúgtak a Real Madridtól, aki nem tudná, Bajnokok Ligája gyõzelem után dobtak ki...! elég gáz! :S
szóval újat kezdtem, az elsõ szezonban, sima 2. hely a bajnokságban (a bajnoki címre esélyem sem volt a barca ellen...), a BL-ben elõdöntõ, copa del reyben pedig negeddöntõ, most a 2. szezon közepe felé tartok (november) Agüeroval és Sobissal a csatársorban...a bajnoskágban 3 pontra vagyok a barcától! az érdekesség az, hogy 6 forduló után 2-0-s gólkülönbséggel álltam, 1 gyõzelemmel, és 5 döntetlennel (5 db 0-0-s döntetlennel!!😄) szóval simán vezethetném a bajnokságot, ha egy kicsit szerencsésebben kezdtem volna...! a BL-ben 3 meccs után, 7 pont, ott nem lesz gond (Liverpool, Steau, Szpartak Moszkva), a kupa meg még nem kezdõdött el...!
attól tartok, hogy megint ki fognak rúgni, ha nem sikerül megnyernem a bajnokságot, csinálhatok én akármit a BL-ben, a vezetõségnek csak a bajnokság számít! :S most is hiába nyertem meg az összes meccset októberben, akkor is azt kaptam, hogy a hosszú távú célokat nem veszem figyelembe, vagy valami ilyesmit :S
viszont hozzátartozik a dologhoz, hogy amikor elkezdtem ugye az elõzõ szezonban, akkor azt tûzték ki célul, hogy 2 éven belül meg kell nyernem a bajnokságot...! na de akkor is, még mindig nem értem, hogy a másik mentésben miért rúgtak ki, hiába a bajnokságban "csak" két 2. helyet tudtam felmutatni, de megnyertem a BL-t...na de mind1, ez már a múlt, most kell bizonyítanom, és meg kell nyernem a bajnokságot, hogy kapjak új szerzõdést...! remélem sikerülni fog, mert ha nem, és kirúgnak megint akkor újat nem kezdek, sem a Real Madriddal, sem más csapattal...!
VAMOS MADRID!
Egyébiránt 3-3 lett a Charlton ellen. Chopra 25rõl lõtt egy nagyot, a maga 10es távolijával 😄D ezzel lett 1-1. majd 2-1 nekünk, Chopra 2 percre rá 1enlit, ismét 3 perc, már õk vezettek. Seleznyov 2 perc múlva 1. alkalommal köszönt be, 3-3, ez a vége. 37 meccs után 1 pontra van a 6. hely, amelyen a Preston tanyázik. Reméljük, csak a 45. fordulóig 😊
Tinektek is olyan sok (már vagy az 5. a szezonban) találgatás jelenik meg a sajtóban a jövõtökrõl?
Amúgy azt is 3-szór megkérdezték, hogy szerintem ki nyeri a bajnokságot. Mindháromszor a Békéscsabát mondtam erre mindenki fel volt háborodva.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
btw, itt is érvényes, aki háromszor egymás után a magáénak tudja, meg is tarthatja, a hajnali 5:00 elõtti utolsó poszt a gyõztes.

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Köszönöm mindenkinek aki bízott bennem. Az SG Fórum látogatóinal és legfõképpen a menyasszonyomnak akinek az adataival játszottam és a fiuknak akik kivívták ezt a csodálatos eredményt.

Olasz Szuper kupát behúztuk,ez sem maradhatott el😊

A kiesés ellen küdõ Charlton otthonába látogattunk. 3. percben máris hátrányba kerültünk. 15. percben egynlités, 20.ban a vezetés átvétele törtétn részünkrõl. nemsokkal késõbb 2-2, majd a 45+3. percben 3-2 a hazaiaknak, ami a félidei eredmény is volt. lecseszés, 2 csere, a 3-5-2bõl 3-4-3 lett. Meg is lett az eredménye, 51. percben 3-3, 56.ban 4-3 javunkra egy Wotton bombával. 5 perc múlva Wotton összehozott egy tizit, és megkapta 2. sárgáját. 4-4.87. percig nem változott az eredmény, ekkor Seleznyov lõtt egy szemfüles gólt, amivel 5-4re nyertünk. Azért a 3-3-3as felállás nem volt egy életbiztositás.
és mire ezt leirtam, FM fagyás. beszarok, komolyan mondom. áhh...geciiiiiiiii <#boxer>#boxer>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...