Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Mondjuk 2022-ben megkeresett a Real, próbaképpen elfogadtam, hogy ott mennyi az átigazolási keret, és valami 550 millió font volt... De aztán visszatöltöttem a mentést, és maradtam.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Roncinál elég vicces értékek vannak néhol...
pl. acc, agility, jumping...
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
edit: meggyógyult :D
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.10.24. 13:01:18
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Amúgy meg van már friss Facepack.
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
Más.Próbált már valaki iskolába járni,vagy itt minden kolléga nagy tudású Pro licences?Nekem azt írta,hogy amíg tanfolyamra járok,addig alacsonyabbak lesznek az edzési képességeim.Ez oké,csak nem tudtam megnézni mennyivel,mert a főnök nem enged suliba járni.<#rinya>#rinya>Azt mondta egyetért,de szükség van az edzői képességeimre.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
tud valaki képet küldeni ronciról kroosról és jamesről?
Utoljára szerkesztette: BBeno2, 2014.10.24. 12:27:33
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.10.24. 11:43:00
Lehet en vagyok csak vaksi de mintha csak scout-okon keresztul lehetne jatekost keresgelni?Ez nem lenne valami logikus.
Nem melyedtem bele csak raneztem de ez az opcio(ill.a hianya) szemet szurt.Illetve meg az is hogy a meccsmotor sokat javult.A jatekosok ugyan meg mindig korcsolyaznak de joval tobb fele mozgas van, es kicsit realisabbnak is tunt amit eddig lattam.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Azt meg elég nagy hülyeségnek tartom,hogy válogatott irányításánál 0 ember van a keretekben.Még a németeknél is jegyzetelnem kellett mire összeszedtem a 23 embert,pedig ismerem a játékosokat.De ha átveszem mondjuk a szerbeket,akkor papír,ceruza,lehet strigulázni.Meg kell keresni a neten az aktuális keretet,aztán lehet kutatni a számomra tök ismeretlen embereket.Arra sem árt odafigyelni,hogy minden posztra legyen két ember.Elég időrabló,és főleg unalmas elfoglaltság.
Lehet,hogy mégis klubcsapatnál kezdek.Ott legalább adott a keret.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2014.10.24. 08:07:42
Nagyon nem lepett meg.Talán 2-3 létezik rajzasztalon,a többi még utópia.Majd egyszer nekiállnak alapon csak nem tehették be a játékba.
Viszont idén sem csinálták meg a tartalékcsapatokat.Az NB1-ben csak 5 klubnak van tartalékcsapata,még a Fradinak sincs.
10-15 millió € közötti összeget kérnek érte scout szerint.
Az EB selejtező két hónap múlva kezdődik,az elvárás felém a könnyed továbbjutás.Szerencsére Gibraltár és Grúzia lesz a két első meccs,azt talán az én bénázásom ellenére is megnyerik.Aztán szép lassan csak belejövök.Majd holnap kiderül,mára ennyi elég volt.
Az eredmény is fordítva van, a Sevilla címerét meg lecserélte valami másra.