104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Nekem 2-3 alkalommal még akkor is kiírta a win7 (fm14) hogy kevés a virtuális memória,mikor 12GB ram volt a gépben.Fogalmam sem volt mi baja,főleg mert a Civ5-nél egyszer sem csinálta.Márpedig az híresen sok ramot zabál nagy térképen.Lényeg az,hogy lassan egy éve történt,és azóta elfelejtette a hülyeségeit.
  • geo91
    köszi, megfogadom :)
  • korbin555
    Ezeket.Akkor be volt töltve 23 ország,most a fele sincs.Akkor 57000 ember volt,most meg kétszer annyi.
  • Solt
    Nincs mit Uram! ;)

A Win8 nagyon jól kezeli a memóriát, én azt javaslom bízd rá a virtuális memória kezelést. A másik, hogy a plusz memória vásárlással óvatosan, mert abból lehetnek nyűgök. Én azt javaslom vidd magaddal a laptopot, és teszteljétek is le ott a helyszínen.
  • geo91
    köszönöm a segítséget korbinnak és soltnak, nem tudom hogy végül a win 8 újrahúzás és ezzel a fm újratelepítés vagy a virtuális memória megnövelése segített végül, de úgy tűnik hogy normalizálódott a helyzet. legalábbis három meccse semmi kifagyás vagy crash (de még csak figyelmeztetés sem hogy zárjak be valamit, mert túl van terhelve), feladatkezelőt csekkolva nem is karcolom 4 GB ram felső határát, még ha több memóriazabáló program meg is van nyitva az fm mellett. mondjuk ettől függetlenül tervezem egy 4 vagy 8 gigás rammal megtoldani a laptopom memóriáját, biztos ami biztos.
  • Csacsi
    Igen..nagyon specifikus taktika. Sok mikromenedzsmentet igényel.
  • zyndar
    Köszi. Szoktam tesztelgetni taktikákat, van már jó 4-1-2-2-1, 4-2-3-1, 4-4-2, 4-4-2 diamond, de a 3-5-2-be eddig beletört a bicskám :)
  • farferi
    Hogyan lehet törölni a 15-ben az előre lekötött barátságos meccseket? Most kezdtem az első karriert és 2-3 naponta lennének meccsek, ami sok a felkészülés alatt mikor még nincs megfelelő erőnlét.
  • Csacsi
    Saját épített taktika. Az alap az 3 cd, 2 wb 3 cm 2 st. De ez néha változott. Volt hogy az egyik középpályás DM volt. Volt hogy az egyik középpályás AM volt. Volt, hogy a két wb felment középpálya szélére. Illetve az opposition instructions is változott ellenfélre. Például a BL döntőben nagy szerencsém volt, mert a két szélsőre ment a closing down. Az első 10 percben háromszor verték meg egy az egyben a wb-imet, és rengeteg helyük maradt. Így aztán gyorsan váltottam...és területet zártam előttük, így nem volt helyük felgyorsulni, és már meg is fogtam őket.
    Szóval meccsről meccsre változott a játékunk. Mindig figyelve az ellenfelet.
  • Darthmushroom
    ellenem idegenben 352be játszottak mikor megvertük őket, otthon meg 4141be voltak mikor legyőztek minket. Lewa így is 27 gólos lett náluk, Schieber tőlem a második 18al.
  • zyndar
    @Csacsi: ilyen első szezon után nehéz bármit is mondani :) Gratula! Milyen taktikát használtál?

@Gomba: ahhoz képest, hogy kb. a 14. helyre várhattak, szerintem igencsak túlteljesítettél. A Bayern meg meglepően sok gólt kapott :) Nálam nyomták azt a 4-1-4-1et és ilyen 17 kapott góllal hoztak le egy-egy szezont.

@korbin: Ott nálad valami nagyon beragadt az advanced beállításoknál. Miket pipáltál be az indításkor?
  • Darthmushroom

Hertha BSC 1.szezon

Az elért eredménnyel maximálisan elégedett lehetek, de azért csalódott is vagyok mert az őszi teljesítményünk alapján ebben a szezonban akár több is lehetett volna. Sajnos a csapat, főleg a védelem nem tudta az nyújtani mint az ősszel, az akkor kapott 22 gólt 33 követte a tavasszal ami rettentő sok. Ráadásul a csapat teljesen kipukkadt a szezon végére mivel az utolsó 7 bajnokin mindössze 5 pontot sikerült ami rettentő kevés főleg h a meccsek nagy része a közvetlen riválisok ellen volt. Így nem is meglepő h végül sikerült lecsúszni az utolsó BL-t jelentő 4.helyről is. A kupában szépen meneteltünk az első komolyabb ellenfélig, aki a Dortmund lett az elődöntőben, bár jól tartottuk magunkat a hosszabbításban csak sikerült kiesni.
  • Csacsi
    Sziasztok. Bár általában csak olvasó vagyok, de az első FM szezonomat muszáj megosztanom. Kedvenc csapatommal a Juventussal kezdtem.

A bajnokságot simán nyertük, de ez alap elvárás volt.

A BL viszont már ennél is meglepőbb eredményt hozott. Hozzáteszem, hogy szerencsémre CR nem játszhatott a döntőben sérülés miatt.

És akinek nagyrészben köszönhetem a sikereket, az élete formájában játszó Tevez.

Mindezek mellett a kupa és a szuperkupa győzelem már csak hab volt a tortán.
  • Darthmushroom
    kezdtem bizakodni h mára megjavul a védelem mert 4 meccsen 1 gólt kaptunk erre válogatott szünet, jön a Stuttgart és gyorsan rúgtak 4t a semmiből..
  • Volcanor
    Achievement unlocked.
  • Darthmushroom
    Schieber megsérült így Kalou lett a csatár, most mondjam h nem hálálta meg??
  • Solt
    Bízd a winfosra a virtuális memória kezelést, ha esetleg nem így lenne, de mindenek előtt mehet egy memteszt, hátha haldoklik valamelyik modul. Esetleg, ha van tuning, vedd vissza alapra.
  • korbin555
    Talán próbáld meg növelni a virtuális memóriát.Más játékfórumon olvastam,hogy ez segíthet.De szakértő nem vagyok.

Engem most más idegesít.Mikor kezdtem a Hali karriert,betöltöttem 23 országot,advanced beállításokkal.Ez induláskor 57000 ember volt.Közben ahogy teltek az évek,jó néhány országra már nem volt szükségem.Töröltem 12 országot,és hozzáadtam négy másikat.De nem hogy kevesebb lett az ember,hanem érthetetlen módon felugrott 182000-re.Szenvedtem,mint az állat.Szeptember 1,január 1,de főleg a válogatott meccsek alatt fél órákat gondolkodott a gép.A következő szezonra már csak 10 országot hagytam meg,de még mindig 113000 a játékos.Ezzel már nincs gondom,de az advanced beállításoknál valami el lehet [email protected] nem lenne elég erős a gépem,már kukázhattam volna ezt a karriert.
    Érdekességként megnéztem,mi történne,ha csak az NB1-et hagynám meg.Csekély 77000.
    Utoljára szerkesztette: korbin555, 2014.12.28. 18:13:32
  • Darthmushroom
    LOL milyen csoda ifik jöttek:
    1. 2. 3. 4.
  • Darthmushroom
    nem szeretem a mentálisan ilyen gyenge játékosokat inkább játszatom Mukthart meg Tariq-ot felváltva h fejlődjenek, igazolásoknál is csak Kimmich jött kezdőbe többinél mind a jövőre gondoltam.
    ilyen meccsek kikészítenek.. h lehet egy 5:0s meccsen 3 gólt kapni.. 22 meccsen kegyetlen a 34 kapott gól főleg h ebből tavasszal van 12.
  • Sysfox
    Nálam jó Ronny, valami 7.40-es átlaggal tolja. Meglepő.

Érezhető a támadójátékon, amikor ő pályán van.
  • Sysfox
    Én közben kiléptem a kiesőzónából, Schalke - Hertha 1:1, ezzel a 15. helyen állunk. A következő fordulóban fogadjuk a 16. helyezett Paderborn-t, őket meg kell verni, és nyugodtabb leszek.
  • Darthmushroom
    Ronny átadón van meg a B csapatban, a japánt meg még a nyáron eladtam :D
  • Darthmushroom
    hát ezért kár volt visszalépni, de ennyi elég is volt így mára: a 17. Paderborn otthonában is kikaptunk egy 90+s góllal, így a megszerezhető 12ből 4t sikerült összeszedni a tavasszal, ráadásul kaptunk 9 gólt ez alatt.
  • Sysfox
    Nekem most:

Jarstein
    Van der Bergh, Langkamp, Brooks, Ndjeng
    Hosogai
    Schultz, Skjelbred, Beerens
    Mukhtar
    Schieber

A korábbi, de ez annyira nem jött be:
    Kraft
    Plattenhardt, Heitinga, Brooks, Pekarik
    Hosogai
    Schultz, Skjelbred, Ronny, Beerens
    Kalou

Ronny egyébként jól játszik, ha pályán van, de most én is a fiatal Mukhtart favorizálom. Miatta játszom AMC-vel. Heitinga elég gyenge, aki viszont tetszik, az a japán Hosogai. És Schieber is nagyon él erősebb csapatok ellen defensive forwardként.
    Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2014.12.28. 16:49:52
  • Darthmushroom
    otthon:
    Kraft
    Plattenhardt-Heitinga-Brooks-Pekarik
    Kimmich-Skjelberg
    Savitsky-Mukthar-Kalou
    Schieber
    Idegenben: az AMC helyett DM és akkor védelem előtt Kimmich és akkor középpálya Skjelberg+Cigerci
  • Sysfox
    Mi a legjobb kezdőcsapatod?
  • Darthmushroom
    ezért utálom én a téli szünetes bajnokságokat.. gyakorlatilag semmit nem ér a jó év végi forma..
    Mainz 3:1 Hertha -játék képe alapján simán fordítva kellet volna lennie
    Hertha 2:2 Hannover- a 18.forduló alatt 7 pontot gyűjtő csapat is 2:0ról vissza jön
  • Sysfox
    Nem tudok.

Felix Bastians, Genki Haraguchi, Peter Niemeyer, Alexander Baumjohann és Sandro Wagner is átadón van, de senkinek sem kellenek. Sokat is keresnek, a fizetési keretem a maximumon, de nem tudom csökkenteni. Valakit már ingyen elengedtem, hogy legyen mozgásterem.
    Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2014.12.28. 16:11:14
  • Darthmushroom
    tudsz eladni? mivel nagyon a bő a keret sok az elégedetlen játékosom de az istenért nem tudom eladni őket, egy két kivétellel.
  • Sysfox
    Variáltam a taktikán, és kicseréltem a fél csapatot.

Eredmény: Hertha - Köln 2:0
    g: Mukhtar, Kalou

Kellene még pár ilyen eredmény, és szavam se lenne.
  • geo91
    lenne egy kis problémám, bízom benne hogy tud valaki segíteni. a rend kedvéért, a mentésben 16 ország 32 ligáját töltöttem be, ez úgy 40-50 ezer játékost jelent. semmi problémám nem volt eddig a szezonig, ugyanolyan gyorsan ment minden mintha fele ennyi lett volna betöltve. még ha több chrome lap is nyitva volt (ez köztudottan zabálja a ramot) + médialejátszó, akkor is. de aztán jöttek az összeomlások, néha a chrome, néha az fm, pl. épp a meccset töltené be, amikor kiírja hogy több memóriára van szüksége, mint ami összesen van (4GB) de volt memória hiány okozta crash dump is, de már akkor is ha már csak egyedül az fm futott. mi lehet a gond? köszönöm előre is a segítséget.

• zavbal
    Tabella. Folyamatosan magunknak tesszük nehézzé. Mihelyst megléphetnénk befut egy döntetlen
  • Sysfox
    Komolyra fordítva: tényleg a 16. helyen állunk, majdnem féltávnál. A legnagyobb problémám, hogy a megszerzett vezetés után nem bírjuk megtartani az eredményt, már kb. a 3. meccset veszítjük úgy el, hogy vezettünk.

Hiába játszom nagy tempót, a játékosaim töketlenkednek, nem passzolnak, forgolódnak, az ellenfél érdekes, hogy tud egyből passzolni. A védelem sokszor mintha nem is létezne, az ellenfél minden passza embert talál, minden lövésük gól.

Fogalmam sincs, mit fogok kezdeni ezzel, lehet, kicsit átvariálom a taktikát, mert ez a gyors letámadás és kontra nem megy nekünk.
  • Sysfox
    Gratulálok, nálam rosszabb a helyzet!

Hertha helyzetjelentés féltávról: miután magunk mögött hagytuk a nyeretlen szériánkat a csapat elkezdett visszaesni és bár becsúsztak döntetlenek, hazai pályán nagy %ban buktuk el a meccseinket és számomra is hatalmas meglepetésként a két "óriás" is lefeküdt este aludni (Dortmund,Bayern) így nem kis meglepetésként a 16.helyen megyünk a téli szünetre. A mutatott játékunkat nem mondanám kiemelkedőnek (a sok vereségen is látszik) de legalább eredménytelenek (és reménytelenek) vagyunk.
  • Darthmushroom
    Hertha helyzetjelentés féltávról: miután magunk mögött hagytuk a nyeretlen szériánkat a csapat elkezdett szárnyalni és bár becsúsztak döntetlenek, hazai pályán nagy %ban hoztuk a meccseinket és számomra is hatalmas meglepetésként a két "óriás" is lefeküdt ellőttünk (Dortmund,Bayern) így nem kis meglepetésként a 2.helyen megyünk a téli szünetre. A mutatott játékunkat nem mondanám kiemelkedőnek (sok döntetlenen is látszik) de legalább eredményesek vagyunk.
  • Darthmushroom
    Ez gyors volt, ideibe szerintem ilyen hamar nem jött még ajánlat a hosszabbításra.
  • geo91
    időm mint a tenger, szabadságon vagyok :D amúgy akárhányszor próbálkoztam védekező(bb) taktikákkal más karrierekben, sosem jöttek be, szóval inkább a "mindig rúgjunk többet mint az ellenfél" elvre törekszem. de ahogy látom nem csak nálam probléma a relatíve sok a kapott gól.
  • zyndar
    Darálod rendesen :) Megint jó kis szezonod volt ám. A BL-ben bekapott rengeteg gól nem zavar? Lehet oda kellene egy kevésbé kamikaze taktika, bár rúgsz is nagyon sokat.
  • geo91
    Midtjylland, 6. szezon 2019/2020

sajnos idén nem sikerült a bl-ben továbbjutni a csoportból, 3. helyet szerezve az el-ben folytathattuk, ahol aztán a schalkét és a t'ham-et kiejtve a legjobb nyolc közé kerültünk, ott pedig hiába voltunk sokkal jobbak a milannál mindkét meccsen, a visszavágó hosszabbításában bekotortak nekünk még két gólt...

kulcsemberek: sisto, jovic, hazard, overgard, bakkali, sörensen, banggaard

tavalyhoz hasonlóan idén is veretlenül nyertük meg a bajnokságot

Utoljára szerkesztette: geo91, 2014.12.27. 20:19:50