Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zyndar
Estét Urak, grat mindenkinek! Itsuki, adeex ne gondoljátok, hogy nem kíváncsiak az emberek arra, amit elértek. Engem pl. nagyon is érdekel, hogy menetel egy Hoffenheim és hogy Journeyman Itsuki merre dolgozik.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

kas123
én elvesztettem már a fonalat 😮

Itt a bizonyiték, hogy bunda... nézzétek az elözõ hsz hez képest az idõpontokat
76' Universitario Peru <2 - 2> FBC Melgar
34' <0 - 1> G. Correa
43' <1 - 1> R.C. Jimenez (pen.)
66' <2 - 1> R.C. Jimenez
67' <2 - 2> J.J.O. Pereyra

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

HARCOOOLJATOK ÉRTÜNK !!!
75' Universitario Peru <2 - 2> FBC Melgar
34' <0 - 1> G. Correa
72' <2 - 1> R.C. Jimenez
74' <2 - 2> J.J.O. Pereyra

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Fabio Capello
mennyi zsettát buktál? 😄😄

BUNDA BUBNDA BUNDA BUNDA

74' Universitario Peru <2 - 1> FBC Melgar
34' <0 - 1> G. Correa
72' <2 - 1> R.C. Jimenez

5w0rdf15h
fú ja jobb a meccs bármi másnál

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

ROHADT CSALÓ BIRÓÓÓÓ!!!
JOGOT A MELGARNAK HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

70' Universitario Peru <1 - 1> FBC Melgar
34' <0 - 1> G. Correa

Huni92
Nálam is 100%on van, ha FM fut :/ mdjuk nekem csak 1,8 ghz-es a proci......viszont nem tudom elképzelni, hogy 3 gigás ne lenne elég FMnek..

Ja, és persze nem az a bajom, hogy 100%-ra pörög, mert ez megesik, a baj az, hogy úgy is marad mondjuk 5-10 stb percen át, azért ez így nem egészséges állapot😊

Vártam nagyon a játékot, de sajnos nem tudok (merek) játszani vele😞 A 08-al semmi gondom nem volt, tette a dolgát simán, de a 09 100%-ra pörgeti a processzort, s nem egy vagy két percig, hanem huzamosabb ideig (pl meccsek alatt, vagy néha frissitések alatt is, meg úgy általában összevissza). Nézegettem külföldi fórumokat, másoknál is elõjött ez a probléma, de megoldást senki nem talált rá. Elsõ körben mindenki azt mondja, hogy ez azért van mert nem bírja a processzorom, de a külföldi fórumok tanulsága szerint a normálisabb dual core processzorok is hajlamosak (pl. E6600-as gazdája panaszkodott - nehogymár ez se legyen elég a játékhoz <#wow1> - tartósan 100%-ra pörgetni magukat, szóval szerintem nem ez a probléma (nekem egyébként egy PIV 3Ghz-es processzorom van). Természetesen kipróbáltam 3D-s meccs nélkül, minimál grafikával stb., de semmi változás, ugyanúgy felpörög és úgy marad. Adatbázis mérete kicsi, ablakban játszom, nagyjából ennyi infót tudok adni..találkozott már valaki a jelenséggel és a megoldással, vagy a proci a kevés valóban?

Huni92
Jól tolod, sok sikert a rájártszáshoz!

Az, hogy hazai pályán 0-3ra kikaptunk egy Liverpooltól, teljesen rendben van. Az, hogy idegenben a Celtic ellen kikapunk, teljesen ok LENNE, ha megérdemeltük volna a vereséget.
Jött a Roma Kolozsvárra. Rögtön a meccs elején sikerült lerúgnunk Tottit. Ezzel kissé megnõttek az esélyeink. Egy védelmi hibát kihasználva Casetti gólt szerzett még az 1. félidõben, 0-1. Belefér. 2. félidõre egy teljesen más Kolozsvár jött ki a pályára. Emberelõnybe is kerültünk, Pizarro kiállitása után. Faragtak rendesen az olaszok (végén 9 -18 volt a szabálytalanságok száma). Nem kaptunk meg egy amúgy jogos tizit.
Roma kapusa bravúrt bravúrra halmozott. Abszolút fölényben toltuk a zsugát, de a noname portás kivédett mindent, amit meg nem, az vagy kapufára ment, vagy kevéssle mellé.
Lényegalényeg, 13/7 vs 10/5, és 0-1. Mondom, nem lenne gond, ha úgy kapunk ki, hogy teljesen megérdmeeljük azt a 0 pontot. De igy...kissé keserû a szám ize.
Celticet kötelezõ lesz ütni legalább, mert ha nem, byebye nemzetközi porond. ...

siederhird
Grat mindenkinek. Itsuki lehet, hogy így még jobban is jártál, hogy az eredeti mentésed bexart.😊

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

Maximus4
Véget ért a nyitó szakasz jelen pillanatban így állunk:

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

IGEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNN!!!!!

37' Universitario Peru <0 - 1> FBC Melgar
34' <0 - 1> G. Correa

HAJRÁ MELGAR MELGAR MELGAR

rangerst kaptam,loool

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

továbbjutottam az uefa kupába...

Water
Azért tettem be Soldado mellé mer nagyon erõs fizikailag.Pedig vannak jó Tkpk a csapatban... Meg a neve is tetszik<#buck>

Forza Juve per sempre!

Darthmushroom
Uchet örizd meg nagy csatár. PSG-be nállam nagy csere csatár

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Water
Elsõ meccs:

Mondhatni a bíró élvezte a meccset mert kicsit elhúzta a végét...

Forza Juve per sempre!

ja nem mert tizi meg piros lappal megforditották... mind1 ...

Darthmushroom
off:
juve 3:1 milan

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

azért h most igy gyorsabba ujrajáccom,sokkal jobbak az eredmények...

Fabio Capello
+300 új üzenet

grat mindenkinek 😊

Na befejeztem a vb-t, talán két hete hagytam abba. Szóval USA ellen 2-1-re nyertem, aztán a negyeddöntõben Németország simán vert 3-0-ra. Most nincs erõm képet linkelni, amúgy Anglia nyerte a vb-t akiket a csoportban megvertem.

eléggé érdekes h csak 12 rész. majd hnap este meglesem az elsõ részét azt eldöntöm mien. kösz az infot.

pato 1-1

még csak 3 évad van. 3*12 rész

ismerem én öket. na de csak vicc ez. grat

Huni92
Na, Concordia Chiajna (gondolom sok embernek sokat mondó csapatnév 😄😄😄😊 ellen megkezdtük a Románia Kupa szereplésünket. 2-1re beszenvedtük a meccset. A 2. csapat is továbblépett, õk a D mi a temesvárt kaptuk a legjobb 16 között.

tudom hogy jobb feliratosan,igaz csak a 24et néztem meg igy. hány évados?

az elsõ évad 😊 A Többihez meg van felirat, még jobb is , mint szinkronnal

magyar szinkron?

Egy sorozatgyilkosról, aki a miami rendõrségen dolgozik. 😊 De nem olyan szar sorozat, nagyon is jó, pedig nem számítottam ilyen jóra. És van egy története, nem minden rész más és más

[/off]

Water
OFF:JUVE!!!JUVE!!! 1-0! ON: Getaféval kezdtem.

Forza Juve per sempre!

mert?

InfoMester
ma egész nap realt tolom minjá félév..unalom a sok nyereség 😊))de lassan megyek..sztem már holnaptól egy darabig nem FM-ezekl úgyhogy kiélvezem addig is...

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

miröo szól az a sorozat? minnyá vége a 24nek csi:miami meg belaposodott.

nem tudom...

na 5 hónapot lepörgetek 1 óra alatt... remélem sikerül.

InfoMester
áh nem fut..ujjonnan bekapcsolt gépbe csak nem futhat..mikor reggel kapcsolom be akkor is kiirja ezt..

mert fut a háttérbe. feladatkezelöbe lesd meg. nekem mindig ezt irta ki ez a pöcs

Na egy kisebb kihagyás után ( Dextert néztem, fasza sorozat, ajánlom mindenkinek ), visszatértem:

InfoMester
ha már itt járunk:

miért irja azt ki az FM em hogy Already running. mikor belépek???
mindig kiirja ki okézpom bejön a kép kilép aztán újra rányomok az FM-re és már megy rendesen..

nemjó feladtam

oks

inter94
ugyan ilyen volt nekem is és ha rákattintottam akkor megint kidobott egy hasonlót.no én csináltam egy másik felhasználót és ment,vagy unistall új felhasználóba install mentést bemásolod,1próbát megér😄

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

InfoMester
ezt nekem is irta ma csak a zárójelbe (team screen)-t irt ..én is azt hittem meghal a mentésem..de már megy..

még van 1 sanszom... nem értem ha 3 hetes mentés van bent akkor mér novemberi az utolsó amikor MÁRCIUSBA TARTOTTAM???

Water
<#wow1>Le se tagadhatod h csak mákkal tudsz nyerni!<#nevetes1>

Forza Juve per sempre!

inter94
nem tölti be?

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm