Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszönöm!

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Huni92
Üdv és grat!

Osztalékot szezon végén adnak a klub részvényeseinek. Ugyanúgy, mint IRL, amikor egy RT. év végén kioszt x összegû pénzt a részvényeket birtokló embereknek.

HUNLonsdale
semmi,szétvet az ideg,most mindenki menni akar

soma22
akkor passz
esetleg nincs vezetõségváltás folyamatban?

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

HUNLonsdale
srácok szét vannak dicsérve,men.asz. meg kezdés óta ugyanaz

soma22
nekem is volt ilyenem tavaly, valahogy megoldódott. esetleg a jól teljesítõ embereket dicsérd meg.

nekem akkor volt amikor lecseréltem a men asszisztomat.

HUNLonsdale
vezetjük a tabellát,vitézkedünk a blben,mégis rossz a hangulat,mit rontok el?

Darthmushroom
bajnokhoz méltóan emberhátrányba is behúzztuk:

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

mi az az osztalék?

Darthmushroom
thx

soma22

Darthmushroom
thx

HUNLonsdale
hazai bajnokság már nem téma...

gyenge bajnokság gyenge alibi teljesitmény. több gólt löttünk saját kapunkba mint az ellenfélébe... meg a meccsenkénti 1 tizi amit ellenünk befujtak. de bentmaradtunk...

Darthmushroom
Soma, Lonsdale tabbeláról nyomtok képet?

Pireusz vagy a Lyon jobb lett volna tényleg... de sok sikert.

Soma:szted... sztem meg nem.

HUNLonsdale
szerintem egy német csapattal azért könnyebb

HUNLonsdale
Másik problémám,most hogy kijöttek a csít programok,kíváncsi voltam ment e fel valamit a reputációm,nos semmit !!!!!!,három éve továbbjutunk a bl csoportból és semmit nem fejlõdik a hírnevünk???? ez nonszensz,hogy fejlõdjek így???

soma22
szerintem meg sokkal könnyebb dolgod volt.

de volt ideje csapatot formálni...😛 és azért a Karslruheval se voltam könyebb helyzetbe a Rangers ellen...

HUNLonsdale
Nem a csoporttal van a gond,csak mindig beszopjuk a sorsolást a kieséses körben,tavaly juve elõtte arsenal ejtett ki.

végeztem a bajnoksággal. nemsokára rakok képeket az idényrõl de elmondhatom Hajnal szenzációs volt.

soma22
azért az ilyen kijelentések elõtt azt is megnézed hogy õ kivel van?szerintem akármelyik magyar csapattal nehéz egy bl csoport.

nem volt az nehéz csoport,de nagy grat😊 milan ellen 1 kis jó kontrás játék be is jöhet...

HUNLonsdale
mi idén újra sikeresen továbbjutottunk:

de aztán megint jól beszoptuk:

soma22
no hát utolsó bl meccsünkön sevillában kaptunk ki 4-1re, így 1 ponttal a csxoport végén fejeztük be az idei nemzetközi szereplést.azért elégedett vagyok az összképpel.

HUNLonsdale
nincs játékos akiért én ennyit kiadnék,inkább 20 fiatal beigazolása és az egyikbõl kinevelem

HUNLonsdale
LOL

soma22
Nos ma végre van egy kis idõm újra játszani. Gratulációm mindenkinek!

kas123
Nah haladok a Tours-sal. A felkészülési meccsek mondhati jól sikerültek. A Nancy-val teljesen egyszinten játszottunk. Vezettünk is a meccsen, de a 75. perctõl kifulladtunk.
És veszíettünk, de nem tudták megbontani a védelmemet úgy igazán 😊. A csatáraim 3 üreskapus helyzetbõl sajna csak 1et lõttek be.
Összességébe büszke vagyok a csapatra. Kíváncsian várom a szezonkezdést 😊.

ha jobban megnézed ez a 100%os...

Ez van meg nekem is, mindenesetre koszi.
http://www.huncm.fw.hu/

Irta valaki nemregiben, hogy megvan neki a 100%-os magyaritas. Nem tud valaki egy linket hozza? Sajna az itteni kereso nem dobja ki, es googleval is csak a kb 80%-ost tudom leszedni.

(Remelem a 100% os verzio tartalmazza a jatek helpjet is mert anelkul (mint uj fm-esnek) eleg nehez, es nem akarok a bajnoksagba belekezdeni.

Elore is koszi!
kiestünk az uefa kupából hála hogy 6 játékosomat lerugta a samp és ez döntötte el... bajnokságból is kiesek az uefa kupa miatt. pocsék év ez.

beszarok. ligakupa meccsen a cserecsapatom meccsel. a cserekapusom kiront egy elõrevágott labdára, hasraesik benne, az ellenfél csatára köszöni, elsétál vele a tizenegyespontig, majd mellérúgja...

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

kas123
Az esélyed meg van rá, hogy megnyerd 😊. Sok sikert.
A bajnoki 2. hely is sanszos 😊

zyndar
Hmm 😊
Na majd látjuk, jó8!

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Favágó banda...

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Jelenleg így, szoros lesz a befutó, de PSG bajnok, az tuti.

kas123
A bajnokságban hogy állsz?

zyndar
Jó, hogy jöttél <#vigyor>

kas123
Bunda! 😄

zyndar
Ha már ilyen jól eldumálok magammal:

zyndar
BL <#idiota>

zyndar
Marquinhos után a 2. wonderkid. Most lett az, 1.5 éve van nálam. Az alkesszel együtt jött, remélem jó példát mutat neki <#hawaii>

valaki legyen olyan kedves és írja le nekem legyen szíves, lépésrõl lépésre, hogy hogyan kell beállítani, hogy ablakban fusson a játék, mert egyszer már kérdeztem, válaszoltak is de nem sikerült átállítanom! 😄 utána meg már nem mertem szólni, mert szégyeltem magam, hogy ennyit sem tudok megoldani!
légyszi valaki! 😊

VAMOS MADRID!

Matthew Prosac
patch megvolt. más ötlet ?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Gunnersboy
persze proteinnel lövi magát edzések meg meccsek elött 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Huni92
Ennyire*

Btw lekötök néhány barimeccset, elsõsorban magyar csapatok ellen. Meg talán pár nagyobb együttest megpróbálok idecsábitani 😊