Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lippet
Am a keretemre nem tudsz vmi jó taktikát ajánlani csak így ránézésre?

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Fabio Capello
a mai napig visszadereng az, hogy nála a labda, megfordul és úgy dobja ki a labdát, hogy rábikázza a kapufára. No meg persze az olyan esetek mint például az 1-1-ben a csatár már mindjárt elmegy mellette, de õ csak áll és nem csinál semmit, és vár, és vár, aztán az utolsó utáni pillanatban hárít.

zorrobomber
Most sérült volt a Bl meccsek alatt, de egyébként nem padoztatom 😄
Milyen partizánakciókra gondolsz?

zorrobomber
Nem mindig jóság ez. Raychev a bolgár válogatott állandó balhátvédje lett, és már ilyen Getafe meg Lille vinné :S Ilyenkor jön az hogy kapunk egy pár millás ajánlatot és elnök szól hogy bocss, jön a karácsony kell a péz a gyereknek FM2009-et kell venni meg kisvasutat 😊

Fabio Capello
mondd hogy nem király gabi a kapusod, csak padoztatod... 😄

Huni92
Nekem általában 17-22 között van a behivottak száma 😄 Kicsit jól állunk e tekintetben.

zorrobomber
jóság

zorrobomber
Na és persze legjobb ha az elsõ csapatban játszik 😊
Sztem õt lassan pl simán beteszem majd egy ligakupa meccsre.

zorrobomber
Fehér Csabi 4meccs2gól?? Kiezafiúú?? 😄

Huni92
Azt tapasztaltam, hogy ha kölcsönbe küldök valakit, akkor sokkalta kevésbé fejlõdik, mint mondjuk a tarcsimban játszva, de az én edzésem szerint tréningezve.

Huni92
Olléolléolléollé...megcsináltuk!

lippet
Most elég erõs edzés kapnak a támadásra építve! Meglátom mi lesz velük! Ha nem teljesítenek jó, akkor megválok tõlük, de játéklehetõség miatt, lehet kölcsönbe mennek!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Fabio Capello
Smith és Tejera nekem nem túl meggyõzõ, hogy elég jó lesz egy chelseahez, de mivel a te játékot, te nyilván tudsz valamit amit mi nem 😊

mindazonáltal neked is buék!

zorrobomber
meg akarom venni már fél éve Újpestbe, de psszt <#buck>

Huni92
Heh...furcsa látni a 08-cas nyilazgatásokat 😄 Sok sikert és neked is búék!

Huni92
Értem. A 08-ban nem tapasztaltam, ezér volt furcsa 😄 Mondjuk nem is vagyok az a nomád menedzsertipus 😊

Közben a kupa negyeddöntõben sima 3-1gyel kiütöttük a Rapid Bukarestet, elõdöntõben egy alacsonyabb osztályú együttes lesz az ellenfél.
De a lényeg, hogy következik a Temesvár elleni rangadó, ami akár a bajnoki cimrõl is dönthet.

lippet
Hello!

Na elkezdõdött az új szezon! A srácok még fejben tengerparton vannak (gondolok itt a sok döntetlenre), de (hol kopogjam le?) kezd beindulni a szekér!

Nem beszélek tovább, jöjjenek a képek!

Keret 2008 szeptember elején:

Taktika (szívesen fogadok tanácsokat, ötletek, mert az mindig jól jön=):

BL csoport (könnyebb talán nem is lehetett volna):

Végül a jövõ nagy reményei:

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDEN FM JÁTÉKOSNAK!!!!!

Fabio Capello
fú atyám az az utolsó mondat nagyon odabasz 😄😄😄😄

amúgy ez nem újkeletû dolog, csak régen akkor jött, ha három-négy klubhoz jelentkeztél rövid idõn belül, és persze ehhez mérten az elégedettségi mutató is ment a búsborongósba, a klubhûség értékrõl nem is beszélve...

Huni92
Közben -ahogy az várható volt- elutasitották a jelentkezésem 😄
Mindenesetre érdekes újitás ez az ultimátum dolog 😊

Huni92
Ehehe 😄😄
Megüresedett az Inter menedzseri széke, és gondoltam, teszek egy próbát, flevesznek-e. Elõtte persze mentettem egy külön fájlba. Jelentkeztem, majd még aznap jött a hir 😄

Huni92
Menedzseri fEgyelem hiánya miatt aggódik. Valószinûleg nem szidtad le a csapatot egy vereség után, vagy ha vki hiányzott az edzésrõl, nem büntetted meg, esetleg a piros lapért nem osztottál fizumegvonást. Majd elmúlik.

Amúgy vicces azért az, hogy a Rapidot eléggé nyomják a birók. Már nem is tudom hányadik meccsüket hozzák úgy, hogy 90+ percben kapnak tizit...

Srácok ... mit tudok tenni azzal, ha a játékosom aggódik. Azt írja, hogy nem elégedett a menedzseri figyelemmel. Mondta is sajtónak, hogy túl puha vagyok.<#guluszem1>
Nem vágom, hogy merre menjek el vele ... igazából most már osztom, de nem nagyon múlik el az aggódása. Kicsit a teljesítményén is meglátszik, mert az elsõ félévet lehúzta egy kapott góllal (asszem 1170 perces góltalansági sorozata volt), most meg március van és 6-nál jár.
Valami tipp.<#help>

Forza Italia
Grat mindenkinek. nekem ma elmarad a betegségem miatt a szilveszteri buli. Így a szilvesztert az FM-társaságában töltöm. Hamarosan vége a bajnokságnak és jövök a végeredménnyel.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Huni92
Na, mesélj 😄
Közben a 25. fordulóban nyertünk 2-1re a Piatra Neamt ellen. Temesvár egyszerûen megállithatatlannak tûnik. Az év elsõ felében a Rapid, most a Temesvár a csitcsapat 😄

zorrobomber
jóreggelt, ne is emlegesd Kerzhakov-ot 😄

Huni92
Kapott a csapat másfél millió eurót, azért, mert Kerzhakov lõtt 10 gólt a Moszkva szineiben 😄😄

Huni92
Én tapasztalatból mondtam, amit. Szóval nálam mind2 védõ nagyon bejött. És az már csak hab a tortán, hogy Richards jobb oldalon és középen is bevethetõ. Ettõl függetlenül megveheted Djourout és/vagy Insuat.

Jó lenne befejezni ezt a 3. szezont a Kolozsvárral, még az idén 😄 Szóval izzitom. Valahol április elején járunk, tehát délutánig még lemegy az a 2 hónap 😄

hihetetlen, végig a kezünkben volt a meccs, ziccereket rontottunk, és a végén jött a csapás amivel kiestünk a BL nyolcaddöntõjében...<#falbav>

VAMOS MADRID!

zorrobomber
Meg az istencsászársághoz az is kell hogy játsszon nálad, szóval le kell igazolni, márpedig Tottenham-bõl, M. Cici-bõl egy RMargit könnyen igazol, míg mondjuk Arsenal-ból már nehezebben-drágábban. A lényeg hogy azért is hype-olják õket mert könnyebb õket leigazolni. 2008-ban nálam Djorou is ász volt.

kraawz
vannak azfm-ben rejtett tulajdonságok is..

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

az az érdekes ebben a "ki a jobb játékos?", "kit érdemesebb leigazolni?" dologban, hogy a most említett három játékosnál (Bale,Richards és Pato) a tulajdonságaik alapján vannak jobbak is, mégis azt mondjátok többen is pl. hogy Bale istencsászár bal bekknek, holott mondjuk Insúa - a tuloajdonságai alapján - jobb...!
de ha nézem mondjuk Richardsot és Djourout, ott is jobb Djourou, mégis Richards az ász...! csak, hogy bizonyítsam az állításaimat:
Bale <--> Insúa
Djourou <--> Richards
van erre valami ésszerû magyarázat?

VAMOS MADRID!

Huni92
Bale, Richards, Pato. Bár utóbbi nem tolta nálam, de sztem jó playa 😊 Elõbbi 2 meg döbeszt.

az alábbi játékosokat figyeltetem arra az esetre, ha esetleg távozna Marcelo, Pepe vagy Higuain...vagy ne adj isten mind3!

VAMOS MADRID!

Huni92
665 perc. Ennyit birtunk ki bekapott gól nélkül sorozatban 😊 Végül ez megszakadt a Craiova elleni 2-1es siker alkalmával. Egyébként mostmár pontegyenlõség van, de 6tal rosszabb a gk-nk, mint a Temesvárnak.

Magic Boy
Na lépek én is (most már tényleg).
Jó8 all!
Sok sikert mindenkinek.
Hajrá!<#eljen>
Jövõre találkozunk.<#integet2>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

giorgio81
Nem tudom lehet, bár ezekbõl általában mindegyik 2 szezont már lehuzott nálam, Benett 4-t is, Szakály 3-t, Rodwell, Muniesa, Van Leeuwen új nálam,de õket is játszottak már más csapatban pl Rodwell Evertonban 2006 óta van, most meg 2014 van
na jó8

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Magic Boy
Én egy évig szívesen kipróbálnám a VIP jogokat és nem is pénzen múlik csak valahogy eddig még nem jött össze (nincs pl. bankkártyám se), na de majd talán jövõre vagy ha valaki megajándékoz vele.

Mor3llo
gimmi 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Magic Boy
Megnéztem.

A kapusodról nem volt kép, de egy olyan kapus aki minimum 7-es átlagot tud rengeteget jelent.

Nem lehet, hogy az a baj, hogy rutintalan a védelmed?
Kéne egy rutinos középhátvéd aki összefogja a sok fiatalt.
De ez csak az én véleményem.

kraawz
kell a tökömnek, csak kötekedek 😄
odaadom én az elsõ embernek,aki kéri

Fabio Capello
ne fossá, megkapod azt, csak sose szólsz 😄

kraawz
mikor kapom meg az fm kupa gyõzelemért járó vip jogom ? 😄
bõ fél éve lógsz vele 😄

giorgio81
opsz, ez nem sikerült, akinek van kedve nézze meg, elõ lehet azokat a képeket varázsolni

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Fabio Capello
pedig úgy a legjobb... 😄

giorgio81
A kapusom pont 6,8-as átlagot teljesített
Ezek meg a védõk, nem olyan rosszak ezek szerintem, nagyjából ugyanez a védelem volt az elõzõ évben is, csak a holland srác jött, és akkor "csak" 58-at kaptunk

Dale Bennett
Anthony Charnley
Fazekas Zoltán
Marc Muniesa
Philip van Leeuwen
Szakály Róbert
Jack Rodwell

Huni92
Hát Fõnök, épp azér toljuk most, mer holnap jólbebaszós szilveszter lesz 😄😄 Aztán részegen ugye nemigazán lehet FMezni :p

Huni92
Márciusi meccseink.
Jelenleg 3. helyen állunk, hátrányunk viszont csupán 1 pont. Élesedik a küzdelem.

Fabio Capello
gratóll

látom senkinek nem lohasztja a játékkedvét az, hogy holnap jön a bebaszós szilveszter... már akinek ugyebár... 😄 <#ravasz1>

ma este fennvagyok végig, szóval ha volt esetleg valami kérdés ami felett elsiklottam, csak bátran 😊

Huni92
Eh....nagyon kevésen múlott 😞 De a védelem az tényleg nem az igazi. Na, majd jövõre!

Magic Boy
A kapusod, hogy teljesít?
Ha nincs meg a 6.8 fölötti átlaga neki és a védõidnek akkor oda igazolj és símán feljutsz jövõre.
Ha jól sikerülnek a nyáron az igazolásaid akkor jövõre meglesz az a PL.
Hajrá!<#eljen>