Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Milyen partizánakciókra gondolsz?
Sztem õt lassan pl simán beteszem majd egy ligakupa meccsre.

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
mindazonáltal neked is buék!
Közben a kupa negyeddöntõben sima 3-1gyel kiütöttük a Rapid Bukarestet, elõdöntõben egy alacsonyabb osztályú együttes lesz az ellenfél.
De a lényeg, hogy következik a Temesvár elleni rangadó, ami akár a bajnoki cimrõl is dönthet.
Na elkezdõdött az új szezon! A srácok még fejben tengerparton vannak (gondolok itt a sok döntetlenre), de (hol kopogjam le?) kezd beindulni a szekér!
Nem beszélek tovább, jöjjenek a képek!
Keret 2008 szeptember elején:
Taktika (szívesen fogadok tanácsokat, ötletek, mert az mindig jól jön=):
BL csoport (könnyebb talán nem is lehetett volna):
Végül a jövõ nagy reményei:
BOLDOG ÚJ ÉVET MINDEN FM JÁTÉKOSNAK!!!!!
amúgy ez nem újkeletû dolog, csak régen akkor jött, ha három-négy klubhoz jelentkeztél rövid idõn belül, és persze ehhez mérten az elégedettségi mutató is ment a búsborongósba, a klubhûség értékrõl nem is beszélve...
Mindenesetre érdekes újitás ez az ultimátum dolog 😊
Megüresedett az Inter menedzseri széke, és gondoltam, teszek egy próbát, flevesznek-e. Elõtte persze mentettem egy külön fájlba. Jelentkeztem, majd még aznap jött a hir 😄
Amúgy vicces azért az, hogy a Rapidot eléggé nyomják a birók. Már nem is tudom hányadik meccsüket hozzák úgy, hogy 90+ percben kapnak tizit...
Nem vágom, hogy merre menjek el vele ... igazából most már osztom, de nem nagyon múlik el az aggódása. Kicsit a teljesítményén is meglátszik, mert az elsõ félévet lehúzta egy kapott góllal (asszem 1170 perces góltalansági sorozata volt), most meg március van és 6-nál jár.
Valami tipp.<#help>#help>
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Közben a 25. fordulóban nyertünk 2-1re a Piatra Neamt ellen. Temesvár egyszerûen megállithatatlannak tûnik. Az év elsõ felében a Rapid, most a Temesvár a csitcsapat 😄
Jó lenne befejezni ezt a 3. szezont a Kolozsvárral, még az idén 😄 Szóval izzitom. Valahol április elején járunk, tehát délutánig még lemegy az a 2 hónap 😄
VAMOS MADRID!
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
de ha nézem mondjuk Richardsot és Djourout, ott is jobb Djourou, mégis Richards az ász...! csak, hogy bizonyítsam az állításaimat:
Bale <--> Insúa
Djourou <--> Richards
van erre valami ésszerû magyarázat?
VAMOS MADRID!
VAMOS MADRID!
Jó8 all!
Sok sikert mindenkinek.
Hajrá!<#eljen>#eljen>
Jövõre találkozunk.<#integet2>#integet2>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
na jó8
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
A kapusodról nem volt kép, de egy olyan kapus aki minimum 7-es átlagot tud rengeteget jelent.
Nem lehet, hogy az a baj, hogy rutintalan a védelmed?
Kéne egy rutinos középhátvéd aki összefogja a sok fiatalt.
De ez csak az én véleményem.
odaadom én az elsõ embernek,aki kéri
bõ fél éve lógsz vele 😄
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Ezek meg a védõk, nem olyan rosszak ezek szerintem, nagyjából ugyanez a védelem volt az elõzõ évben is, csak a holland srác jött, és akkor "csak" 58-at kaptunk
Dale Bennett
Anthony Charnley
Fazekas Zoltán
Marc Muniesa
Philip van Leeuwen
Szakály Róbert
Jack Rodwell
Jelenleg 3. helyen állunk, hátrányunk viszont csupán 1 pont. Élesedik a küzdelem.
látom senkinek nem lohasztja a játékkedvét az, hogy holnap jön a bebaszós szilveszter... már akinek ugyebár... 😄 <#ravasz1>#ravasz1>
ma este fennvagyok végig, szóval ha volt esetleg valami kérdés ami felett elsiklottam, csak bátran 😊